ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (Σχετικά με τον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (Σχετικά με τον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Rebecca51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
16/03/2013, 17:01:42
Είσαι παληκάρι πάντως!!

Ας προσποιηθούμε λοιπόν καταρχάς Dr Jekyll Mr Hyde, ότι όντως δέχτηκες να συναντηθούμε. Αυτές οι παιδικόμορφες εμμονικές αιτιάσεις περί επισκέψεων σε εσωτεριστικές ομάδες τι νόημα έχουν; Θέλεις να διαπιστώσεις αν μας γνωρίζουν όπως μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει από αυτήν την αστεία επιμονή σου;

Να σε γλυτώσω από τον κόπο λοιπόν. Μιλώντας για μένα, μάλλον θα βρεθούν κάποιοι να με ξέρουν (ακόμη και προσωπικά) ή έστω να με θυμούνται αμυδρά από διάφορες περιστάσεις του παρελθόντος στους περισσότερους από τους γνωστούς εσωτεριστικούς φορείς της Αθήνας. Για τους υπόλοιπους/ες της συντονιστικής ομάδας, δεν παίρνω και όρκο για το ποιοι και που μπορεί να είναι γνωστοί. Δεν μου πέφτει και κανένας λόγος εδώ που τα λέμε. Βεβαίως, αν αυτό είναι το "θέμα" σου, μπορείς νομίζω κάλλιστα να αρχίσεις να ρωτάς φίλους ή γνωστούς σου ή ακόμη και άγνωστούς σου στις διάφορες εσωτερικές ομάδες για να εξακριβώσεις ποιοι και που γνωρίζουν τους υπεύθυνους του Esoterica. Τα ονόματα είναι γνωστά.

Συνεχίζω λοιπόν πάνω "στον ίδιο ρυθμό": να κανονίσουμε λοιπόν άμεσα κάποια Συνάντηση εντός των ημερών, να μιλήσουμε εφ όλης της ύλης και αν εν συνεχεία μπορέσεις να μας κινήσεις το ενδιαφέρον για τυχόν εκδηλώσεις, ομιλίες ή οτιδήποτε άλλο εποικοδομητικό θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε, μπορούν όσοι θέλουν να πάνε ακόμη και για εσωτεριστικό "Τουρ", να περάσουμε και από την Γρίβα και από την Αγ.Μελετίου και από την Χ.Τρικούπη και από την Βουκουρεστίου και από την Χαλκηδόνος και από την Αινιάνος και από οπουδήποτε αλλού...
Να κάνουμε ίσως ένα είδος Αστικού Εσωτεριστικού Τουρισμού!

Και η "μελωδία μας" κάπου εδώ τελειώνει Dr Jekyll Mr Hyde. Πότε θα κανονίσουμε τη Συνάντησή μας; Θα συνεννοηθούμε για τα περαιτέρω μέσω e-mail;

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

16/03/2013, 17:39:28
quote:
Είσαι παληκάρι πάντως!!
Και που 'σαι ακόμα
quote:
Να σε γλυτώσω από τον κόπο λοιπόν. Μιλώντας για μένα, μάλλον θα βρεθούν κάποιοι να με ξέρουν (ακόμη και προσωπικά) ή έστω να με θυμούνται αμυδρά από διάφορες περιστάσεις του παρελθόντος στους περισσότερους από τους γνωστούς εσωτεριστικούς φορείς της Αθήνας.
Α μάλιστα.. μπορεί και να σε ξέρουν δηλ.. εντάξει

quote:
Για τους υπόλοιπους/ες της συντονιστικής ομάδας, δεν παίρνω και όρκο για το ποιοι και που μπορεί να είναι γνωστοί. Δεν μου πέφτει και κανένας λόγος εδώ που τα λέμε. Βεβαίως, αν αυτό είναι το "θέμα" σου, μπορείς νομίζω κάλλιστα να αρχίσεις να ρωτάς φίλους ή γνωστούς σου ή ακόμη και άγνωστούς σου στις διάφορες εσωτερικές ομάδες για να εξακριβώσεις ποιοι και που γνωρίζουν τους υπεύθυνους του Esoterica.
Τώωωρα...
quote:
Συνεχίζω λοιπόν πάνω "στον ίδιο ρυθμό": να κανονίσουμε λοιπόν άμεσα κάποια Συνάντηση εντός των ημερών, να μιλήσουμε εφ όλης της ύλης και αν εν συνεχεία μπορέσεις να μας κινήσεις το ενδιαφέρον για τυχόν εκδηλώσεις, ομιλίες ή οτιδήποτε άλλο εποικοδομητικό θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε, μπορούν όσοι θέλουν να πάνε ακόμη και για εσωτεριστικό "Τουρ", να περάσουμε και από την Γρίβα και από την Αγ.Μελετίου και από την Χ.Τρικούπη και από την Βουκουρεστίου και από την Χαλκηδόνος και από την Αινιάνος και από οπουδήποτε αλλού...
Να κάνουμε ίσως ένα είδος Αστικού Εσωτεριστικού Τουρισμού!
Ε όχι και τουρ συνάδελφε, απο ένα μέρος είπαμε να πάμε. Όχι μετά τη συνάντηση, κατα τη διάρκεια. Αν δε θες εσύ για την αγ. μελετίου, νο πρόμπλεμ, το κανονίζω με την Αμαλία. Αν θέλει βέβαια.
Εγώ όμως σας είπα, θεωρώ οτι εν μέρει ο κύκλος μας έχει τελειώσει, δηλ. δεν υπάρχει λόγος να το ζορίζουμε.
Αλλά αν επιμένετε και δε συμφωνείτε με τον όρο που είπα, ευχαρίστως να μιλήσουμε μέσω chat. Skype, gmail κλπ, choose you poison.
Αν και δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάτι να πούμε επι προσωπικού, που δεν μπορούμε να πούμε δημοσίως, πέρα απο τα γνωστά, ονόματα, διευθύνσεις κλπ, που εκ των πραγμάτων ξέρετε κάποια απο αυτά απο γνωστούς μας (αλλά και να μη ξέρατε, δε σημαίνει απαραίτητα οτι θα τα μαθαίνατε σε μια συνάντηση).
Αλλά αν υπάρχει οτιδήποτε που λέγεται μόνο επι προσωπικού, μπορείτε να το στείλετε σε μέιλ, νο πρόμπλεμ.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/03/2013 17:52:28

16/03/2013, 18:40:16

"νια-νια-νια-νια-να
νια-νια-νια-νια-να
νια-νια-νια-να"

Αλλάξαμε τροπάρι πάλι...

Όσον αφορά στο "συνάδελφε", πραγματικά όπως το βλέπω δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μπορούσαμε να είμαστε συνάδελφοι ουσιαστικά, σε κανένα πεδίο.

Πάντως, Dr Jekyll Mr Hyde, το βρίσκω ιδιαίτερα αξιοπερίεργο το πώς μπορείς να συμβιβάζεις έναν τέτοιο χαρακτήρα με τη διεκδίκηση του δικαιώματος στην αντικειμενική άποψη και στην εκφορά αξιολογικών κρίσεων. Τρομερή (και "τρομακτική") κατάσταση από την μία, από την άλλη βεβαίως, περιπτώσεις σαν τη δική σου δεν είναι και καθόλου σπάνιες.

----------------------

16/03/2013, 19:04:32
quote:

νια-νια-νια-νια-να
νια-νια-νια-νια-να
νια-νια-νια-να

Είσαι τέρας ωριμότητας Admin.
Παρουσιάζεις με πολύ παραστατικό τρόπο, ομολογουμένως, την έλλειψη επιχειρημάτων σου.

Α! και καλή τύχη με τον Regulus

16/03/2013, 19:20:17
quote:
Α! και καλή τύχη με τον Regulus
Τι;
Έχεις φροντίσει κάτι σχετικά μ' αυτό;

16/03/2013, 19:22:24
Εγώ τον ενημέρωσα οτι δεν είστε πολλαπλοί λογαριασμοί.. τώρα, αν το άκουσε, δικό του θέμα.
16/03/2013, 19:51:46
quote:

Εγώ τον ενημέρωσα οτι δεν είστε πολλαπλοί λογαριασμοί..

Και πώς γνωρίζεις εσύ, μικρή μου γαλανομάτα, το ότι δεν είμαστε πολλαπλοί λογαριασμοί;

Πολύ περισσότερο, ποιος εντέλει νομίζεις πως είσαι, για να παραθέτεις ή πιο σωστά να προσπαθείς επίμονα να υποβάλλεις στους άλλους, δημόσια, στοιχεία καθαρά ιδιωτικής φύσης που αναφέρονται σε μας προσωπικά ως άτομα, στις επιλογές μας και στην προσωπική μας ζωή; Από που θεωρείς πως μπορείς να αντλείς ένα τέτοιο δικαίωμα;;

----------------------

16/03/2013, 20:16:05
quote:
Και πώς γνωρίζεις εσύ, μικρή μου γαλανομάτα, το ότι δεν είμαστε πολλαπλοί λογαριασμοί;
Ε εντάξει, υποθέτω οτι αν σας έχουν γνωρίσει κάποιοι άνθρωποι, θα είστε αληθινοί, αν δεν μπορώ ούτε απο αυτό να κρίνω αν ειναι αληθινός κάποιος, από τι μπορώ;
quote:
Πολύ περισσότερο, ποιος εντέλει νομίζεις πως είσαι, για να παραθέτεις ή πιο σωστά να προσπαθείς επίμονα να υποβάλλεις στους άλλους, δημόσια, στοιχεία καθαρά ιδιωτικής φύσης που αναφέρονται σε μας προσωπικά ως άτομα, στις επιλογές μας και στην προσωπική μας ζωή; Από που θεωρείς πως μπορείς να αντλείς ένα τέτοιο δικαίωμα;;
Περίμενε συνάδελφε (το "συνάδελφε" τρόπος του λέγειν, μη παρεξηγηθούμε) τώρα με μπερδεύεις. Πού έχω υποβάλλει κάποιο ιδιωτικό σου στοιχείο, στοιχείο της προσωπικής σου ζωής κλπ; Και αν έχω κάνει κάτι τέτοιο (που δεν το έχω κάνει) γιατί μου το λες τώρα, και δεν το έλεγες νωρίτερα;
Αν όντως θεωρείς οτι έχω κάνει κάτι τέτοιο (που ΔΕΝ έχω κάνει, ξαναλέω) μπορούμε να το συζητήσουμε προσωπικά. Αλλα δε καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.
quote:
Από που θεωρείς πως μπορείς να αντλείς ένα τέτοιο δικαίωμα;;
Για να ασχοληθούμε αν έχω αντλήσει δικαίωμα, θα πρέπει πρώτα να το 'χω κάνει.
16/03/2013, 20:20:26
Και για να μην απομείνει καμία αμφιβολία, το ότι "δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά" το έχουμε δηλώσει άλλωστε σε προηγούμενα μηνύματα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έγινε κατανοητό, η Συμμετοχή σου στις Συζητήσεις του Esoterica, Dr Jekyll Mr Hyde, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί ως έχει εάν δεν συναντηθείς μαζί μας (με μέλη της συντονιστικής ομάδας) για να μας μεταπείσεις, εάν το επιθυμείς, σχετικά με την εντελώς περίεργη φύση αυτής της Συμμετοχής και του συνδεδεμένου Λογαριασμού και βασικά σχετικά με τα σαφώς υπονομευτικά της χαρακτηριστικά όπως έχουν εκδηλωθεί πάμπολλες φορές και τη διαφαινόμενη εκ του πονηρού χροιά της.

Το παραπάνω θα διευκρινιστεί περισσότερο σε κάποιον δεύτερο χρόνο στη συνέχεια.

----------------------

16/03/2013, 20:24:48
quote:
Και για να μην απομείνει καμία αμφιβολία, το ότι "δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά" το έχουμε δηλώσει άλλωστε σε προηγούμενα μηνύματα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έγινε κατανοητό, η Συμμετοχή σου στις Συζητήσεις του Esoterica, Dr Jekyll Mr Hyde, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί ως έχει εάν δεν συναντηθείς μαζί μας (με μέλη της συντονιστικής ομάδας) για να μας μεταπείσεις, εάν το επιθυμείς, σχετικά με την εντελώς περίεργη φύση αυτής της Συμμετοχής και του συνδεδεμένου Λογαριασμού και βασικά σχετικά με τα σαφώς υπονομευτικά της χαρακτηριστικά όπως έχουν εκδηλωθεί πάμπολλες φορές και τη διαφαινόμενη εκ του πονηρού χροιά της.
Μάλιστα.. ο,τι πειτε.
16/03/2013, 20:31:18
Dr να σε ρωτήσω κατι ευθέως...

Πόσο σημασία εχει το αν ανήκει κάποιο μέλος της ΔήΣ ομάδας
στην Νέα Ακρόπολη (μια και καίγεσαι για αυτό)
ή σε οποιοδήποτε άλλο φορέα/σωματείο?
οταν αυτός,εκτελώντας τα καθήκοντα του, δεν μεροληπτεί υπέρ των προσωπικών του "ιδεών"

το αν εγω ανήκω στην τάδε αίρεση ή ακραίο πολιτικό φορέα,
ή είμαι Χριστιανός ή άθεος,
και τη στιγμή που εφαρμόζω τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ
ποιο τελικά είναι το πρόβλημα σου/σας ?

Γιατι κατά καιρούς, παρά τις επανειλημμένες διευκρινίσεις
ολο και επαναφέρει κάποιος το θέμα τις ΝΑ,
είτε είναι αρχηγός, πρώην ή νυν, ή έχει φίλους στην Κορώνη...

Τοσα χρόνια εδω, και παρότι έχετε άποψη και για άλλα φόρουμ,
(όπου οι διαχειριστικές ομάδες λειτουργούν απόλυτα βάση κανονισμών)
έπρεπε αν έχετε την ευαισθησία να παραδεχτείτε οτι εδω τα πράγματα είναι πάρα πολύ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
παραπάνω απ'οσο πρέπει καμιά φορά
(καλη ωρα οπως τωρα)
περα του οτι ο καθένας εχει το ελεύθερο να λεει οτι πιστεύει χωρίς καμια επέμβαση απο την Δ.Ο.
τοση ελευθερία ! που καμιά φορά τα πράγματα ξεφεύγουν...
Ακομα όμως κι εκει τη στιγμή που τα πράγματα ξεφεύγουν
ΠΟΤΕ δεν διαγράφηκε κανείς χωρις πρώτα να εχουν εξαντληθεί η ανοχή
(και να έχουν γραφτεί καμιά 10ρια σελίδες... )
ουτε καν παρατηρήσεις δεν γίνονται τις περισσότερες φόρες.

Και σου μιλάω ως μέλος αυτού του φόρουμ απο το 2002!
Τι λες κάποια στιγμή δεν θα είχε πέσει κατι στην αντίληψη μου ?

(και μην μπερδευτεί κάποιος,
τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις, και δεν εκφράζουν την ΔΟ)

not asked to learn how deep the secrets ... there are no