ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

nst30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/07/2005, 21:14:10
quote:

Επειδή παύουν να νιώθουν άνετα μαζί μας..

Αφροδίτη μου,
δεν αντιλέγω να την ανοίξουμε την πορτούλα αν ξαναγυρίσουν..
αλλά μονάχα,γνωρίζοντας πως έχουμε τις δυνάμεις να τους
αποχωριστούμε ξανά..

Κάποια στιγμή το -πότε τι σημασία έχει-; αποχαιρέτησα κάτι που είχα αρχίσει να αγαπώ. Ποτέ στην ζωή μου δεν πόνεσα τόσο πολύ. Να κλαίω να νιώθω τα δάκρυα να κυλάνε να μπερδεύομαι και να μην ξέρω πως να αντιδράσω στη φυγή. ΄Εκλαιγα σε ανύποπτο χρόνο. Μ΄αρέσει τρομάρα μου που το παίζω και σκληρή ενίοτε. Σαν να μου αφαιρούσαν ένα κομμάτι από πάνω μου έτσι αισθάνθηκα.
Νομίζω κάτι φορές ακόμα πως θα ανοίξει η πόρτα ξαφνικά θα το δω αυτό το πρόσωπο και θα το σφίξω αυθόρμητα μέσα στην αγκαλιά μου που ακόμα χρειάζεται.
Αλλά ο χρόνος θα μιλήσει.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

17/07/2005, 21:16:26
KAI MEΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΕΚΕΙ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΦΙΛΙΑΣ ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

seminaΜέλος
18/07/2005, 00:06:16
quote:

quote:

Επειδή παύουν να νιώθουν άνετα μαζί μας..

Αφροδίτη μου,
δεν αντιλέγω να την ανοίξουμε την πορτούλα αν ξαναγυρίσουν..
αλλά μονάχα,γνωρίζοντας πως έχουμε τις δυνάμεις να τους
αποχωριστούμε ξανά..

Κάποια στιγμή το -πότε τι σημασία έχει-; αποχαιρέτησα κάτι που είχα αρχίσει να αγαπώ. Ποτέ στην ζωή μου δεν πόνεσα τόσο πολύ. Να κλαίω να νιώθω τα δάκρυα να κυλάνε να μπερδεύομαι και να μην ξέρω πως να αντιδράσω στη φυγή. ΄Εκλαιγα σε ανύποπτο χρόνο. Μ΄αρέσει τρομάρα μου που το παίζω και σκληρή ενίοτε. Σαν να μου αφαιρούσαν ένα κομμάτι από πάνω μου έτσι αισθάνθηκα.
Νομίζω κάτι φορές ακόμα πως θα ανοίξει η πόρτα ξαφνικά θα το δω αυτό το πρόσωπο και θα το σφίξω αυθόρμητα μέσα στην αγκαλιά μου που ακόμα χρειάζεται.
Αλλά ο χρόνος θα μιλήσει.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

Ας ελπίσουμε ο χρόνος να μιλήσει θετικά!!

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

seminaΜέλος
18/07/2005, 00:14:26
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για τη διαφορά ηλικίας..
Έτυχε να το κάνω κάποια περίοδο..
Δεν απέφυγα να κρατήσω και φιλικές σχέσεις με άτομα κοντά στην δική μου ηλικία..
Αλλά την πάτησα..πόνεσα λίγο..πήρα κάποια μαθήματα..
Φίλε nst έχεις δίκιο..πράγματι είναι κουραστικό να το κάνεις σε μόνιμη βάση..
Απλά εκεί έβρισκα αυτά που έψαχνα..αυτοί με γέμιζαν..εγώ όμως δεν πιστεύω πως τους γέμιζα..
Με μερικά άτομα ψιλοχάθηκα,ωστόσο πάντα θα εύχομαι να είναι καλά..
Πάντως,αν υπάρχει κατανόηση όλα τα άλλα μπορούν να παραληφθούν!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο..
και όπως λέει η Αφροδίτη..η καρδιά μιλάει σε τέτοιες περιπτώσεις..
Καλό βράδυ!

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

18/07/2005, 08:48:25
Απλά εκεί έβρισκα αυτά που έψαχνα..αυτοί με γέμιζαν..εγώ όμως δεν πιστεύω πως τους γέμιζα..

AΧ Σεμινα ,γεμιζω αδειαζω ,τι βαρυγδουπες φρασεις.Παμε ολοι να καλυψουμε τις ανασφαλειες μας.Γιατι να μην τους <<γεμιζες>>?
Μηπως<< Κομπλαραν>> απο την αθωοτητα και τον ενθουσιασμο της νεοτητας? Ολοι κατι δινουμε και κατι παιρνουμε απο τους αλλους,ακομα και απο ενα μωρο 1 μηνος , παιρνεις την απεραντη ειλικρινια της απολυτης αφοσιωσης.Ανταλλαγη ενεργειας ειναι ολα.
Ειναι μονο η γνωμη μου...
Φιλικα

seminaΜέλος
18/07/2005, 12:34:10
Δίκιο έχεις!
Απλά εγώ είπα τι πιστεύω για τον εαυτό μου..
Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και προσφέρει διαφορετικά στην κάθε σχέση που συνάπτει..

Spanish eyesΜέλος
18/07/2005, 12:56:03
ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ(ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!)...
ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...
ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ... ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΛΗΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ...
ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ..
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΘΥΤΗΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ "ΘΥΜΑ"...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ Ο Λ Ο Υ Σ!!ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ Π Α Ν Τ Α!!!!!!!

18/07/2005, 15:08:14
Ο καθένας νοιώθει θύμα από την πλευρά του και θύτης είναι ο άλλος.

Ακόμα και όταν έχουμε εμείς άδικο πάλι βρίσκουμε κάτι για να δικαιολογηθούμε μέσα μας, ποτέ δεν ονομάζουμε τον εαυτό μας θύτη.

Τώρα για την διαφορά ηλικίας, δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι φίλος ή οτιδήποτε άλλο με κάποιον που έχεις μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Είναι ωραίο να ακούς και να σου φαίνονται όλα σωστά, είναι πολύ φυσικό να τα θεωρείς όλα σωστά μιλάει η εμπειρία άλλωστε, αλλά στην ουσία είναι ανασφάλεια.
Μπορείς να βρεθείς κάπου και να συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορείς να συμβιώσεις, φιλικά ή αλλιώς, εσύ είσαι αλλού εκείνος αλλού, δεν θα συναντηθείτε ποτέ.

Εγώ έχω πολλούς φίλους σε αρκετά μικρότερη ηλικία, ως επι το πλείστον άντρες, μπορεί να έχουμε να μιλήσουμε 2 μήνες, δεν έχει σημασία, όταν θα με πάρουν τηλέφωνο ξέρω ότι χρειάζονται βοήθεια, είμαι εκεί για όσο το χρειάζονται, μετά ξαναχανόμαστε.

Πάντως το να εξαφανίζεται κάποιος δεν λέει και τίποτα, σημασία έχει εάν είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι.
Δεν θυμάμαι ποτέ να παίρνω τηλέφωνο φίλους συνεχόμενα, με την κολλητή μου έχω να μιλήσω και 5 μήνες, δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάω ή ότι αδιαφορώ γι΄αυτήν, ξέρει και ξέρω ότι εάν χρειαστεί θα τα παρατήσω και θα τα παρατήσει όλα για να μιλήσουμε ή να βρεθούμε.

Αυτό για μένα είναι φιλία, δεν μου λέει τίποτα να βγαίνω με κάποιον για καφέ συνεχώς, εάν το κάνω ίσως και να μην τον υπολογίζω, να μην τον παίρνω στα σοβαρά, ίσως εάν επιμένει ο άλλος για την συνεχή επαφή να κουραστώ, είναι πολύ καταπιεστικό να σου λέει ο φίλος γιατί δεν με παίρνεις τηλέφωνο, γιατί δεν μιλάμε, γιατί δεν βγαίνουμε.

18/07/2005, 16:38:37
Μμμ θα ελεγα οτι το θυτης και θυμα ταιριαζει περισσοτερο στον πολεμο. Στις σχεσεις των ανθρωπων οι ρολοι εναλλασονται διαρκως.
Εξαρταται τι περιμενεις απο τους αλλους και τι συναισθηματικη επενδυση εχεις κανει.Οσο πιο πολλα μας λειπουν τοσο πιο πολλα ζηταμε.
Αν εχουμε καλυψει το εσωτερικο μας κενο ,τοτε και η πιθανοτητα ισοτιμης σχεσης ειναι μεγαλυτερη,και η αισθηση απωλειας λιγωτερη.
ΚΑΙ ΝΑΙ ας γελαμε οσο πιο πολυ μπορουμε.

.

seminaΜέλος
18/07/2005, 20:11:28
Δηλαδη pyramid φίλος είναι όποιος είναι εκεί όταν τον χρειαζόμαστε και είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεται??
Προδίδει κάποια ανάγκη..
Φίλος είναι εκείνος που είναι και στα καλα και στα άσχημα!
Είναι σημαντική για μένα η φιλία..
Και θέλω να βλέπω άτομα που θεωρώ φίλους μου συχνά..
Αν δεν τους δω στενοχωριέμαι..παύω να νιώθω άνετα!
Ωστόσο δεν πρόκειται να πιέσω..ίσως στην αρχή μετά καθόλου..
και παύει να είναι φίλος μου,αφού δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια πλέον..

Υπάρχει φιλία μεταξύ ατόμων με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας, φτάνει να το θελουν..
και εγώ είχα σκεφτεί πως οι δρόμοι δύο τέτοιων ατόμων δεν συναντώνται
αλλά αν το θέλουν πολύ μπορούν να βρουν κοινή οδό..

Θύμα έχω υπάρξει..
Θύτης έχω υπάρξει..
Τι σχέση έχουν αυτές οι δύο λέξεις?
Μήπως είμαστε ταυτόχρονα θύμα-θύτης??