- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Το πρωί, μου έκανε κολπάκια το δίκτυο...
Βρε αθεόφοβοι! Δεν κέρασε κανείς καφέ σήμερα!!!
Άντε ας τον ποιούμε μαζί!!! ![]()
![]()

quote:
Οι ρημάδες είναι τόσο μεταλλαγμένες πλέον, που τίποτα δεν τις πιάνει!
χαχαχα συμφωνώ με τη loukritia μας!!!![]()
Τους ρίχνεις βρε παιδιά, εντομοκτόνο, και αντί να ψοφήσουν....παχαίνουν!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:Οι ρημάδες είναι τόσο μεταλλαγμένες πλέον, που τίποτα δεν τις πιάνει! Και πέραν τούτου, εγώ ούτε ζωγραφιστές δεν τις αντέχω - τις σιχαίνομαι ταμάλααααα!!!!!!!!!!
Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
θα θελα να ηξερα, τι σκεφτονται οι κατσαριδες για τους ανθρωπους ![]()
Φιλε Κριος... μπορει και να τις πολλαπλασιασει με γεωμετρικη περιοδο ![]()

quote:Καφέ τέτοια ώρα; Τώρα είναι ώρα για μάσα! Για να βλέπω τα μεζεδάκια να παίζουν μπάλα!
Βρε αθεόφοβοι! Δεν κέρασε κανείς καφέ σήμερα!!!
Άντε ας τον πιούμε μαζί!!!
quote:Καταρχήν, το σαραβαλάκι μου δεν αντέχει να πάει μέχρι τη δουλειά, μέχρι το μετρό πάω η χριστιανή! Και φεύγω από τις 8 παρά, ενώ πιάνω δουλειά στις 9! Πόσο πιο νωρίς πια να πάω;!
Πρώτον, δεν πας με αυτοκίνητο στην δουλειά - ή ξεκινάς πολύ πρωί, για να την σπάσεις στους υπόλοιπους...
quote:Καταρχήν, αποκλείουμε να μαζέψω πολλά απ΄το boss, εδώ κοιτάμε πώς θα πάρουμε κι αυτά που παίρνουμε στην ώρα τους! Όσο για τα μπινελίκια, δεν τον βρίζω, αλλά του τα χώνω του καημένου και δεν λέει κουβέντα - εντάξει, καλούλης είναι, κρίμα..
Δεύτερον, (αφού μαζέψεις πολλά από το boss), ψάχνεις μία άλλη δουλειά και σαν βρεθεί αυτή του χώνεις κάτι μπινελίκια μπροστά σε κόσμο...
quote:Τώρα για να καταλάβω, όλα αυτά περιγράφουν τον τρόπο που θα με βοηθήσει να αντιμετωπίσω την κατάσταση με ηρεμία; Ωραίοςςς...
Τρίτον, ετοιμάζεις την εκδίκηση σου εναντίον της ανθρωπότητας...
quote:Πώς είπατε;
Γιατί καλέ;;;;
Γλυκούλια πλασματάκια είναι...
quote:Κοίτα, εκεί τίθεται άλλο θέμα, είναι πιο ευαίσθητες καταστάσεις. Παρ'όλ'αυτά, πιστεύω και πάλι ότι θα αντέξω πιο πολύ το θέαμα αυτό παρά τις βρωμοκατσαρίδες! Το μόνο θέαμα που στάθηκα αδύναμη να παρακολουθήσω ήταν κάτι ελεεινά όντα που έβγαζαν το δέρμα από κάποια ζωάκια και μετά τα άφηναν ζωντανά να υποφέρουν απ' τους πόνους και να πεθάνουν από αιμορραγία... Γ**ώ το σπίτι τους γ**ώ τώρα που το θυμήθηκα πάλι!
Θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγες, εάν έβαζα κάποιες περιπτώσεις από την σχολή βοηθών νοσοκόμων που είμαι. Κάτι αρρώστιες, κάτι πληγές, κάτι ατυχήματα - μούρλια σου λέωωωωω....

quote:Όταν βλέπουν εμένα πάντως, το μόνο που σκέφτονται είναι πώς ν'ανέβουν επάνω μου!!!
θα θελα να ηξερα, τι σκεφτονται οι κατσαριδες για τους ανθρωπους

Τοτε σ' αγαπανε
...

quote:Δεν τη θέλω παιδί μου τέτοια αγάπη - να μου λείπει!!!
Λες βρε Λουκριτια?Τοτε σ' αγαπανε

quote:
Λες βρε Λουκριτια?Τοτε σ' αγαπανε .
![]()
Πως τα λες βρε PREDATOR!!! ![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
ωραια η φωτο...αλλα βγηκα "εγω" στο φοντο...
δεν το προσεξες, αλλα και εγω ξεχασα να σου πω οτι δεν μου αρεσει η "δημοσιοτητα" ![]()
![]()
![]()

quote:
...αλλα και εγω ξεχασα να σου πω οτι δεν μου αρεσει η "δημοσιοτητα"
Δεν σου αρέσει;;;; ![]()
![]()
![]()
![]()
Την επόμενη φορά θα προσέχω!!! ![]()
![]()
![]()
![]()

Οι κατσαρίδες δε με ενοχλούν ιδιαίτερα αρκεί να μην τις δω στον χώρο που βρίσκομαι.
Αν τύχει να δω κάποια μέσα στο σπίτι, θα πρέπει να καθαριστεί από πάνω ως κάτω, ασχέτως αν είχε καθαριστεί 1 ώρα πριν.
Αν μένουν μακριά λοιπόν, δε με ενοχλούν.
Τα τελευταία χρόνια πάντως παρατηρώ όλο και περισσότερες που πετάνε.
Μου έχει τύχει να νομίζω ότι πέρασε μπροστά από τα μάτια μου νυχτερίδα και να ήταν αυτό το θηρίο... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Σήμερα έχει φραπεδιά σούπερ σπέσιαλ!

Και ως συνήθως...αργήσαμε πάλη..![]()

quote:
Καλή σας μέρα!
Σήμερα έχει φραπεδιά σούπερ σπέσιαλ!
Σιγά μην προσέφερες εσύ κάτι light κι απλό!
Έχεις βαλθεί να μας παχύνεις; ![]()
![]()
Γειά σου, βρε Krios! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Βρε τι φοβάστε τα μικρά τα έντομα;;;
Πιο πολύ φοβούνται αυτά εσάς...
Για σταθήτε λίγο στο ύψος σας...
Κριος - και γαμώ τις φραπεδιές πρωινιάτιτκα...
Loucritia,
Λες να είσαι τόσο γλυκιά που να μην αντέχουν ούτε οι κατσαρίδες να είναι μακριά σου;![]()
Αν είναι έτσι θα πρέπει να το συνηθίσεις...![]()
Όσο για την ψυχολογία που ανέφερα:
Άλλοι απλώς χτυπούν ότι βρουν για να ξεσπάσουν, άλλοι βρίζουν, όμως πιο εκτονωτικό δεν είναι να σχεδιάζεις την καταστροφή του κόσμου;
Δοκίμασε το μία φορά και τα λέμε...
Να κεράσω ένα ελληνικό καφεδάκι,αν κι εγώ πίνω μια κουπάρα κάθε πρωί,το φλυτζάνι δεν κάνει τίποτα.

Από τις συζητήσεις για τα φαγητά,πιάσαμε τις συζητήσεις για τα πιο σιχαμένα έντομα.Κι εγώ τις σιχαίνομαι τις κατσαρίδες αλλά οκ,σε λογικά πλαίσια.Βέβαια δεν έχει τύχει να ανέβει καμία επάνω μου ώστε να δω την αντίδρασή μου,έχω φονεύσει όμως αρκετές(τα νησιά το καλοκαίρι έχουν αρκετές).Το αστείο που έχω δεί;να βλέπεις έναν άντρα δύο μέτρα λουφαγμένο σε μια γωνία ενώ μια κοπέλα να κυνηγάει με ένα παπούτσι να σκοτώσει το τέρας-κατσαρίδα!!![]()
![]()
loukritia,υπάρχουν και χειρότερα.Επί 5 χρόνια έφευγα στις 6 για να είμαι στις 8 στο γραφείο μου.Ξέρεις τι είναι να μένεις Αθήνα και να δουλεύεις Οινόφυτα;;Τώρα τουλάχιστον φεύγω στις 7...![]()

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:Αυτό σημαίνει ότι τις σκοτώνεις ή όχι;
Dying Incubus - Οι κατσαρίδες δε με ενοχλούν ιδιαίτερα αρκεί να μην τις δω στον χώρο που βρίσκομαι.
Αν τύχει να δω κάποια μέσα στο σπίτι, θα πρέπει να καθαριστεί από πάνω ως κάτω, ασχέτως αν είχε καθαριστεί 1 ώρα πριν.
Αν μένουν μακριά λοιπόν, δε με ενοχλούν.
quote:Κοίτα, οι κατσαρίδες πάνε συνήθως σε ό,τι πιο σιχαμένο - οπότε βγάλε τα συμπεράσματά σου...
OANNHSEA - Loucritia,Λες να είσαι τόσο γλυκιά που να μην αντέχουν ούτε οι κατσαρίδες να είναι μακριά σου;
quote:Δεν υπάρχει λογική όσον αφορά το θέμα, εγώ παθαίνω κρίση! Κι αν εσύ τις σκοτώνεις, είσαι ηρωίδα! Εγώ και σκοτωμένη να είναι, ούτε από δίπλα της δεν περνάω, ούτε στο Aroxol δεν αντέχω να τη βλέπω - παθαίνω ψυχολογικό κοκο-μπλόκο με την πάρτη τους!
maraki8 - Κι εγώ τις σιχαίνομαι τις κατσαρίδες αλλά οκ,σε λογικά πλαίσια.Βέβαια δεν έχει τύχει να ανέβει καμία επάνω μου ώστε να δω την αντίδρασή μου,έχω φονεύσει όμως αρκετές
quote:Το ξέρω, γι 'αυτό πριν επιλέξω πού θα διακοπεύσω, ρωτάω πρώτα τη συχνότητα εμφάνισης κατσαρίδας στο κάθε νησί.. Τραγικό, αλλά έτσι είναι.
τα νησιά το καλοκαίρι έχουν αρκετές
Τέλος πάντων, δεν το αφήνουμε καλύτερα το κατσαριδο-θέμα γιατί δεν με βλέπω καλά..;

Μια ακομη μερα χωρις καφε... τελικα ειναι καλυτερα χωρις καφε...δεν σε χτυπαει στα "νευρα" ![]()