ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Π Υ Ρ Α Μ Ι Δ Ε Σ ! ! ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Π Υ Ρ Α Μ Ι Δ Ε Σ ! ! ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/03/2005, 12:26:26
quote:

μετα 3 ώρες σκάμε μέσα στο εκκλησσάκι της Πεντέλης ...

Α, μια και είπα που βγαίνουμε, επειδή τα πόστ μου δεν τα διαβάζει ποτέ κανένας, άρα κάνουμε πριβέ τσάτ, στο λέω εδώ και ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ...

οτι η έξοδος της στοάς μέσα στο εκκλησσάκι είναι αυτή

όσοι πάνε με φακό *πολύ σημαντικό να έχεουν διαβάσει εξονυχιστικά τις οδηγίες χρήσης του !

και κατφέρουν να τον αναψουν μέσα στη σπηλιά, παρόλα τα βαρυτικά κύμματα, θα την δούν έτσι

Οι φωτό του ιπποκόμου μου, που μου πούντιασε κιόλας, επειδή τον άφησα πολύ ώρα έξω...

(Υ.Γ. Όπως έχω ξαναπεί, κάποια πράγματα που γράφω δεν τα καταλαβαίνουν όλοι.
Είμαι όμως σίγουρος, οτι σε όλον τον κατοικημένο ελληνόφωνο γαλαξία μας, υπάρχουν κανα δυό τρείς αρχι*******, που ξέρουν ποοοοολύ καλά για τι πράγμα μιλάω...!)

ο κάκιστος Βριλ

meatourΝέο Μέλος
10/03/2005, 12:30:07
ο παππους μου (εξερευνητής πυραμίδων) μου έλεγε ότι αν βάλεις ένα κομμάτι κρέας ακριβώς στο κέντρο μιας πυραμίδας τότε αυτο θα συντηρηθει για αρκετές μέρες. Το ίδιο μου είχε πει οτι ισχυει και για τον Παρθενωνα (του οποίου οι κολώνες αν τις προεκτείνεις νοητά προς τα πάνω δημιουργούν πυραμίδα).
Δεν ξέρω αν ισχύει.
Επίσης πως όταν άνοιγαν μια πυραμίδα έβαζαν πρώτα μια γάτα μέσα για να πάρει εκείνη την κατάρα των Φαραω (οι γάτες για τους Φαραω ήταν κάτι παραπανω από ζώα).
Δυστυχως τα μόνα που έχω είναι σημειωσεις του στα Αιγυτιακα και δυο χαρτες που οδηγουν στον ταφο του Μεγαλου Αλεξανδρου. Ο τρίτος ανήκει σε ένα δικηγορο ο οποιος μενει Θεσσαλονικη (του τον ειχε δωσει ο παππους μου οταν ηρθε στην Ελλαδα επειδη ηταν φιλος του και ηθελε να ελεγξει τη γνησιοτητα...καπως ετσι τον οικειοποιηθηκε στο τελος)
10/03/2005, 13:01:37
quote:

ο παππους μου (εξερευνητής πυραμίδων) μου έλεγε ότι αν βάλεις ένα κομμάτι κρέας ακριβώς στο κέντρο μιας πυραμίδας τότε αυτο θα συντηρηθει για αρκετές μέρες.

Ο δικός μου, που δεν ήταν εξερευνητής πυραμίδων, έλεγε στο 1/3 του ύψους της.

Το ύψος της πυραμίδας είναι η νοητή κάθετη γραμμή που ενώνει το κέντρο της βάσης με την κορυφή της.

Στο σημείο "1/3 του ύψους" συναντιώνται όλες οι μεσοκάθετες. Στις πυραμίδες, εκεί πρέπει βρίσκεται και ο νεκροθάλαμος.

quote:

Το ίδιο μου είχε πει οτι ισχυει και για τον Παρθενωνα (του οποίου οι κολώνες αν τις προεκτείνεις νοητά προς τα πάνω δημιουργούν πυραμίδα).

Χμ. Αν προεκτείνεις τις κολώνες, θα συναντηθουν κάπου στα 1800μέτρα. Άν βάλεις και τις διαστάσεις της βάσης, που η μεγάλη διάσταση είναι μόλις 100μέτρα, το σχήμα που προκύπτει ειναι μάλλον ... οβελίσκος, παρά πυραμίδα !
Άν βρείς και το σημείο 1/3 του ύψους, που είναι κάπου 1800 μέτρα, τότε το ζητούμενο σημείο για να βάλεις το κρέας να συντηρηθεί είναι κάπου 600 μέτρα πάνω από τον Παρθενώνα.

quote:

Δεν ξέρω αν ισχύει.

Οχι, δεν ισχύει. Αν ίσχυε, γιατί να κάθονται να ξε-αντερίζουν το φουκαρά το φαραώ και να τον κάνουν μπλούμ σε επικίνδυνα οξέα.
Και που να τον τυλίγουν σε γάζες...

quote:

Επίσης πως όταν άνοιγαν μια πυραμίδα έβαζαν πρώτα μια γάτα μέσα για να πάρει εκείνη την κατάρα των Φαραω (οι γάτες για τους Φαραω ήταν κάτι παραπανω από ζώα).

Τι να σου πώ, ο παπούς μου δεν ήταν εξερευνητής πυραμίδων
Πάντως και για τους κινέζους είναι κάτι παραπάνω από ζώα. Είναι σπεσιαλιτέ και τις κάνουν κάτι σαν γιαχνί. Ή στιφάδο...

quote:

Δυστυχως τα μόνα που έχω είναι σημειωσεις του στα Αιγυτιακα και δυο χαρτες που οδηγουν στον ταφο του Μεγαλου Αλεξανδρου. Ο τρίτος ανήκει σε ένα δικηγορο ο οποιος μενει Θεσσαλονικη (του τον ειχε δωσει ο παππους μου οταν ηρθε στην Ελλαδα επειδη ηταν φιλος του και ηθελε να ελεγξει τη γνησιοτητα...καπως ετσι τον οικειοποιηθηκε στο τελος)

Παίρνεις τηλέφωνο την αιγυπτιακή πρεσβεία και αυτοί φροντίζουν να σκάσει μύτη η αρχαιολογική, το ΣΔΟΕ και κάποιο ειδικό Σώμα βασανιστών επίορκων δικηγόρων.

Πάντως, αν θες τη γνώμη μου, μην ακολουθήσεις το επάγγελμα του παπού σου.
Γίνε χρονικογράφος σε κανένα περιοδικό μυστηρίου. Θα γίνεις ζάπλουτος.

meatourΝέο Μέλος
10/03/2005, 13:45:37
Οι κίονες του Παρθενώνα δεν είναι κάθετοι αλλά αν προεκταθούν νοητά προς τα επάνω συναντώνται στα 1852 μέτρα. Ο όγκος της νοητής πυραμίδας που σχηματίζεται είναι ο μισός της μεγάλης πυραμίδας της Αιγύπτου, 45.000.000 ελληνικά κυβικά πόδια.

Έκανα λάθος λέγοντας κέντρο, ήθελα να γράψω ακριβώς κάτω από την μύτη της πυραμίδας.
Δεν είπα ότι θα συντηρηθεί για πάντα αλλά για κάποιες μέρες (ειναι ωραιο να προσεχεις όταν διαβαζεις)
Όσο για την καταρα των Φαραω ίσως εχεις ακουσει για διαφορους μυθους που υπαρχουν σχετικα με αρχαιολογους που πέθαναν απο την "καταρα". Αρα λοιπον συμφωνα με την λογικη τους αν εβαζαν έμψυχο ον μεσα στην πυραμιδα τότε αυτο θα επαιρνε πανω του ολη την καταρα... Πόσο μάλλον αν έβαζαν γατα την οποια οι Φαραω θεωρουσαν κατι παραπανω απο ζωο.

Αυτα ειχα να σου πω αγαπητε Vril-Μουρατιδη.
Ευχαριστω για την συμβουλη αλλα το εχω κανει ηδη.

analphabetΜέλος
10/03/2005, 13:50:23
Τώρα το παραχεσ.. με τις κακίες σου. Μια γνώμη είπε το παιδί!

Τι έπεσες να το φας ? Πεινασμένε παπα-βρίλ έχεις αρχίσει να μοιάζεις με τους Ελληνορθόδοξους ρασοφόρους που τα τρώνε όλα, μέχρι το τελευταιό Ευρώ, αλλά τελειωμό δεν έχουν !

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

meatourΝέο Μέλος
10/03/2005, 14:01:40
Φωναζει καποιος επειδη δεν εχει επιχειρηματα να στηριξει τον προφορικό του λογο.
Στο διαδυκτιο ο λογος δεν ειναι προφορικος αλλα γραπτος και ενας τροπος για να φωναξει ενας ανθρωπος ο οποιος δεν εχει επιχειρηματα είναι η επιθεση.
Αρκετα ασχοληθηκα ομως.
10/03/2005, 14:55:53
quote:

Φωναζει καποιος επειδη δεν εχει επιχειρηματα να στηριξει τον προφορικό του λογο.
Στο διαδυκτιο ο λογος δεν ειναι προφορικος αλλα γραπτος και ενας τροπος για να φωναξει ενας ανθρωπος ο οποιος δεν εχει επιχειρηματα είναι η επιθεση.
Αρκετα ασχοληθηκα ομως.

χα χα χα χα χα

Ένα βιβλίο απλής γεωμετρίας, να σου φύγει κάθε απορία.

χα χα χα χα χα

"Φωναζει καποιος επειδη δεν εχει επιχειρηματα να στηριξει τον προφορικό του λογο."

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ????

10/03/2005, 15:02:09
quote:

Ευχαριστω για την συμβουλη αλλα το εχω κανει ηδη.

Δεν αμφιβάλω κααααθόλου ... !

Μουρατίδης ???
Τι είναι αυτό ???

10/03/2005, 15:07:00

Επαναλαμβάνω για τους αόματους, που κάνουν και δωρεάν μαθήματα ήθους και ευανάγνωσης

quote:

Αν προεκτείνεις τις κολώνες, θα συναντηθουν κάπου στα 1800 μέτρα. Άν βάλεις και τις διαστάσεις της βάσης, που η μεγάλη διάσταση είναι μόλις 100 μέτρα, το σχήμα που προκύπτει ειναι μάλλον ... οβελίσκος, παρά πυραμίδα !

Αίντα ! Ξεκόλα !

10/03/2005, 15:08:27
quote:

Πεινασμένε παπα-βρίλ έχεις αρχίσει να μοιάζεις με τους Ελληνορθόδοξους ρασοφόρους που τα τρώνε όλα, μέχρι το τελευταιό Ευρώ, αλλά τελειωμό δεν έχουν !

Καλό, αλλά άσχετο !

10/03/2005, 15:12:05
Και για να τελειώνουμε,

quote:

Οι κίονες του Παρθενώνα δεν είναι κάθετοι αλλά αν προεκταθούν νοητά προς τα επάνω συναντώνται στα 1852 μέτρα. Ο όγκος της νοητής πυραμίδας που σχηματίζεται είναι ο μισός της μεγάλης πυραμίδας της Αιγύπτου, 45.000.000 ελληνικά κυβικά πόδια.

Δείξε μου πώς το μέτρησες, πώς το υπολόγισες, τα μεγέθη, τους τύπους κλπ.
Ειδάλλως, απλώς το βρήκες κάπου και το αντέγραψες, χωρίς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, που θα έλεγες και σύ ...

meatourΝέο Μέλος
10/03/2005, 15:45:56
αγαπητε μου ευχαριστω παρα πολυ που με εκτιμας και χρησιμοποιειες διαφημιστικες μου ατακες για να με προσβαλλεις (το αλλο με τον τοτο το ξερεις;) ήταν απο τις καλυτερες προσβολες.
10/03/2005, 15:56:43
quote:

αγαπητε μου ευχαριστω παρα πολυ που με εκτιμας και χρησιμοποιειες διαφημιστικες μου ατακες για να με προσβαλλεις (το αλλο με τον τοτο το ξερεις;) ήταν απο τις καλυτερες προσβολες.

Μα δεν ειπα πουθενά οτι σε εκτιμάω !

Σε προσέβαλλα ?

Και συ προσβάλεις τη νοημοσύνη, τουλάχιστον όσων έχουν τελειώσει το λύκειο, με βαθμό από τη βάση και πάνω.

Τι διάβασα εδώ ?
"και χρησιμοποιειες διαφημιστικες μου ατακες"

Δικιά σου είναι και αυτή ???

Αϊντα, αϊντααα ...

meatourΝέο Μέλος
10/03/2005, 16:15:33
και αυτη; υποστηριξα οτι κατι αλλο ειναι δικο μου;
ίσως και να μην είναι δικό μου αλλά εγω εβγαλα λεφτα απο αυτο και αν δεν ήμουν εγω δεν θα το ηξερες εσυ.
για αυτο να εισαι προσεχτικος με ποιους μοιραζεσαι τις γνωσεις και πληροφοριες σου...αν εχεις...

Αλήθεια το αϊντα τι είναι; λέξη; σε ποια γλωσσα; σε αυτη όσων τελειώνουν το λύκειο με βαθμό πάνω από τη βάση;ή όσων δεν τελειώνουν ποτε; κάτι σε κραυγή μου κάνει.

10/03/2005, 16:32:08
quote:

και αυτη; υποστηριξα οτι κατι αλλο ειναι δικο μου;
ίσως και να μην είναι δικό μου αλλά εγω εβγαλα λεφτα απο αυτο και αν δεν ήμουν εγω δεν θα το ηξερες εσυ.
για αυτο να εισαι προσεχτικος με ποιους μοιραζεσαι τις γνωσεις και πληροφοριες σου...αν εχεις...

Αλήθεια το αϊντα τι είναι; λέξη; σε ποια γλωσσα; σε αυτη όσων τελειώνουν το λύκειο με βαθμό πάνω από τη βάση;ή όσων δεν τελειώνουν ποτε; κάτι σε κραυγή μου κάνει.

Καλά !
Είσαι ειδική περίπτωση εσύ...

Άντε γειά και να προσέχεις

osiris_mythΜέλος
02/04/2005, 01:28:18
Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ........

"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"

Edited by - osiris_myth on 02/04/2005 01:29:25

orfeas7Μέλος
02/04/2005, 01:51:58
Θα ήθελα από τους διαβασμένους της παρέας μία αναφορά σε πυραμίδες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει πυραμίδα στην περιοχή του κιλκίς(κάτι πήρε το αυτί μου) ή οπουδήποτε αλλού στην βόρειο Ελλάδα(είναι πιο εύκολο για μένα να την επισκευτώ).

Κάκέ βρίλ ξέρεις τίποτε;
Jonniebegood βάλε τα δυνατά σου!

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

02/04/2005, 04:59:45
quote:

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ........

Και γιατί να παραθέσω στοιχεία που απομυθοποιούν και ξεσκεπάζουν απατεώνες, τσαρλατάνους και παραμυθοπλάστες ?

Νομίζεις οτι μου έχουν δείξει σημάδια ωριμότητας οι εδώ συμμετέχοντες ?
Από αυτά που βλέπω, όσο πιο μεγάλο το παραμύθι, τόσο περισσότεροι και τόσο φανατικότερα θα το υποστηρίξουν.

Ας βγεί ένας απόαυτούς που λέει οτι ο Παρθενώνας είναι πυραμίδα και να αναλύσει ΠΟΥ το στηρίζει αυτό.

Όπως λές εσύ, "ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ........"

Το έχει κάνει και κανένας νομίζεις ?

02/04/2005, 12:25:44
Μην τσακώνεστε... για τον Παρθενώνα απ' ότι φαίνεται υπάρχει η μελέτη, “ Η Αρχιτεκτονική του Παρθενώνος “ (1976-1978 ) του Αναστασίου Ορλάνδου.

http://www.ancientgr.com/Unknown_Hellenic_History/arthro_9.htm

Για τις Ελληνικές πυραμίδες υπάρχουν πολλές αναφορές αλλά δεν έχω ακούσει κάτι για την βόρεια Ελλάδα (οι περισσότερες απ ότι φαίνεται βρίσκονται στην Πελοπόννησο).

Υπάρχει και ένα ελληνικό site για τις κινέζικες πυραμίδες
http://www.supernatural.gr/files_pyramides_chinois.htm

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

04/04/2005, 11:19:45
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΡΗ
.
ΠΕΡΟΥ,ΜΕΞΙΚΟ,ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ,ΚΙΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΝ ΛΙΝ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ.