- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Οσο για την τιμωρια μου,δεν ξερω...Στειλτε με στο πυρ το εξωτερο μαζι με τον ζιπ η "Σταυρωστε με,σταυρωστε με,στα χερια σας σηκωστε με..."η βαλτε με να κανω τον πελαργο στην γωνια...Τι να σας πω...
quote:
Μιλαμε για ενα γεγονος το οποιο εγινε αν θυμαμαι καλα πριν 3 μηνες,στο οποιο κανενας σας δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια...Αν δεν αποφασιζα εγω να το επαναφερω, για δικους μου λογους,δεν θα γινοταν καν θεμα....
Φυσιολογικό ήταν!
Ποιός ασχολείτε με τα τρόλ;
Πάντως όχι σοβαροί άνθρωποι,φαντάζομαι...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Και εννοώ καθαρά να απευθύνεται πρός εμένα και όχι
εντέχνως αναφερόμενη μέσα σε μια πρόταση...![]()
Για τον ένα λογαριασμό της Chess, δεν γνώριζα κάτι. Βέβαια, μόλις είδα τα posts, αντιλήφθηκα αμέσως ότι ήταν εκείνη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε καμία περίπτωση να την "καρφώσω".
Όσο για τον δεύτερο λογαριασμό ήμουν μπροστά κατά τη δημιουργία του και κατά την υβριστική ανάρτηση στο forum. Οπότε, παρακαλώ τη Διαχείριση να μου επιβάλλει την ίδια ποινή με την Chess. Ευχαριστώ.
ΥΓ. Kapodistria, φυσικά και σου ζητάμε συγγνώμη για όλο αυτό. Η Chess σου είχε στείλει ήδη ένα pm νομίζω, στο οποίο έδειχνε έστω και έμμεσα πως μετάνιωσε.
να το αφήσεις έτσι.
Πίστεψέ με πολύ καλύτερα θα είναι ...
quote:quote:
Οσο για την τιμωρια μου,δεν ξερω...Στειλτε με στο πυρ το εξωτερο μαζι με τον ζιπ η "Σταυρωστε με,σταυρωστε με,στα χερια σας σηκωστε με..."η βαλτε με να κανω τον πελαργο στην γωνια...Τι να σας πω...
Τι έγραψε πάλι...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οποτε τον συμφέρει αυτόν κανει και την εμφάνιση του.
Edited by - alex22 on 26/06/2011 21:04:33
προσωπικό μήνυμα από την chess!
Άν μιλάς για ένα μήνυμα πρό ενός μήνα,
που αναρωτιόταν τι έγινα,
αναφερόμενη στην απουσία μου
από το φόρουμ,
ε,αν μετά από 2 μήνες μετάνοιωσε και είπε:
"ας δω τι έγινε,μήπως δεν μπαίνει γιατί ένοιωσε προσβολή"
με καθυστέρηση 2 μηνών,τότε
ίσως.
Αλλά ήταν αυτή ή η charmed;
Δεν θυμάμαι...
Διότι έλεγε : Κύρια Καποδίστρια,τι γίνατε; Είσαστε καλά;
Αυτό και ΜΟΝΟΝ !
Edited by - kapodistria on 26/06/2011 21:05:44
quote:
Όχι αγαπητή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ
προσωπικό μήνυμα από την chess!
Άν μιλάς για ένα μήνυμα πρό ενός μήνα,
που αναρωτιόταν τι έγινα,
αναφερόμενη στην απουσία μου
από το φόρουμ,
ε,αν μετά από 2 μήνες μετάνοιωσε και είπε:
"ας δω τι έγινε,μήπως δεν μπαίνει γιατί ένοιωσε προσβολή"
με καθυστέρηση 2 μηνών,τότε
ίσως.
Αλλά ήταν αυτή ή η charmed;
Δεν θυμάμαι...ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Αυτό εννοούσα, Kapodistria. Anyway,τη δική μου τη συγγνώμη τη διατυπώνω ξεκάθαρα και ειλικρινά και είμαι σίγουρη ότι δεν θα διστάσει να σου ζητήσει και η Chess.
Κυρία Καποδίστρια![]()
Edited by - Narkissa555 on 26/06/2011 21:07:26
και δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ,το σταματώ εδώ και
Τέλος καλό όλα καλά!
quote:
Ρε παιδιά ο νικegoόμαχος που είναι
alex22, το συγκεκριμένο σου μήνυμα ρίχνει λάδι στην φωτιά και παραπέμπει σε ατυχείς συσχετίσεις...
Θα παρακαλούσα όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν μια προσπάθεια ώστε να ηρεμήσουν οι τόνοι.

In anticipation of my resurrection...
Στα μηνύματά σου Απεστάλη: 26/06/2011, 10:01:57 και Απεστάλη: 26/06/2011, 16:10:42 αναφέρεις ως ενδεικτικά στοιχεία για το ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ δεν είναι αυτός που ισχυρίζεται πως είναι, τις αναφορές του για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή που δηλώνει στα forums ότι μένει, οι οποίες σύμφωνα με το www.freemeteo.com στο οποίο μας παραπέμπεις, δεν ίσχυαν για τη συγκεκριμένη περιοχή αλλά για άλλη περιοχή. Συμπεραίνεις λοιπόν από τα παραπάνω ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ψευδόταν και προσπαθεί να παραπλανήσει για την ταυτότητά του.
Σωστό βέβαια θα ήταν, εφόσον επικαλείσαι τα στοιχεία αυτά, που σίγουρα δημιουργούν κάποιες εντυπώσεις, να γράψεις τον ακριβή τρόπο με τον οποίο αποδεικνύεται η αναντιστοιχία των στοιχείων για τον καιρό στην οποία αναφέρεσαι και να υποδείξεις τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βρεθεί αυτή η "άλλη" τοποθεσία για την οποία ισχύουν τα μετεωρολογικά στοιχεία, να μας κατευθύνεις δηλαδή σαφώς για το πώς μπορούμε να το διαπιστώσουμε. Και όχι να παραπέμπεις στο συγκεκριμένο site και να προσπαθεί οποιοσδήποτε θέλει να ελέγξει τον ισχυρισμό σου να βγάλει άκρη με τις ημερομηνίες, τους μετεωρολογικούς σταθμούς, τις ενδείξεις σ' αυτούς, τις ώρες για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις, κ.λπ. Χώρια το γεγονός, ότι οι συνθήκες υγρασίας μπορεί να είναι διαφορετικές σε διάφορα σημεία μιας ευρύτερης περιοχής, ανάλογα με το εάν κάποιος μένει κοντά στη θάλασσα, σε μια πλαγιά, σε δέντρα, ανάμεσα σε πολυκατοικίες, κ.λπ. Το όλο ζήτημα δημιουργεί μια συσκότιση.
Επιπλέον, το όλο επιχείρημα με τα μετεωρολογικά στοιχεία είναι κάπως προβληματικό. Κανονικά, αν ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ήθελε να ξεγελάσει τους αναγνώστες του forum και να πείσει ότι μένει όντως στην παραλία Ανατολικής Αττικής, εφόσον μπαίνει στον κόπο να δώσει τόσο λεπτομερή στοιχεία για την υγρασία, θα ήταν λογικό να πάρει τα στοιχεία αυτά από κάποιο site όπου αναφέρονται για τη συγκεκριμένη περιοχή. Αλλιώς γιατί να αναφέρει όλες αυτές τις λεπτομέρεις και μάλιστα να είναι λανθασμένες; Δεν θα ήταν αυτό σα να βάζει ο ίδιος τρικλοποδιά στον εαυτό του; Εκτός εάν έχει κάποιον μετεωρολογικό σταθμό στον κήπο του (στην "άλλη" περιοχή που αναφέρεις) και βρήκε από εκεί τα στοιχεία, ή αν μπορεί να "οσμίζεται" τον καιρό με τέτοια ακρίβεια! Εναλλακτικά ακόμα, θα μπορούσε να τα έχει πάρει από κάποιο δημοσιογραφικό στέκι της περιοχής του (της "άλλης" και όχι της παραλίας Ανατολικής Αττικής), αλλά αυτό θα ήταν -όπως έγραψα και πιο πριν- εξαιρετικά ανόητο...
Γενικότερα πάντως, η όλη αναφορά των ποσοστών αυτών (97% υγρασία, 67% υγρασία) στα μηνύματα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ είναι περίεργη... ![]()
Επειδή ο λογαριασμός σου είναι απενεργοποιημένος για 2 ημέρες και δε μπορείς να απαντήσεις στα παραπάνω άμεσα, μπορείς αν θέλεις να μας απαντήσεις μέσω email, τουλάχιστον για το πώς ακριβώς μπορεί να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων που προτείνεις, αν και όπως έγραψα πιο πάνω, και αυτή ακόμα η συσχέτιση των δεδομένων για τον καιρό, δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο για να συμπεράνουμε ότι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έλεγε ψέματα.

quote:
alex22, το συγκεκριμένο σου μήνυμα ρίχνει λάδι στην φωτιά και παραπέμπει σε ατυχείς συσχετίσεις...
Θα παρακαλούσα όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν μια προσπάθεια ώστε να ηρεμήσουν οι τόνοι.
Σιγά, δεν είναι και κάτι το τρομερό,επειδή έβαλα μέσα την λέξη "ego".Για πλάκα το έγραψα.
Αυτός είδες τί έγραψε? Τα λεγόμενα του είναι αυτά που πυροδοτούν αντιδράσεις.Επίσης δες και λίγο τα λεγόμενα του Γιαννηψεύτη,εκεί να δείς πράγμα.
Συγνώμη ρε σύ d.i. αλλα όταν ο άλλος σου λέει ευθαρσώς οτι εισαι χαζός,τότε αυτό τί είναι? Τί κάνει με αυτό? δεν πυροδοτεί αντιδράσεις?Και να πώ ρε παιδί οτι έχι λόγο που το λέει,δεν έχει λόγο.Απλά θέλει να αποφύγει την ουσία του θέματος.
Η τακτική που κάνει τώρα ο νικόμαχος είναι η αποχή. Μακριά μέχρι να φύγει όλη αυτή η ενεργεια περι αποκαλύψεων.
Τυχαίο είναι το γεγονός οτι απο την στιγμή που ο zip ανεφερε την ταυτοποίηση του με τον τρεχαγύρευε,τα μηνύματά του μειώθηκαν κατα πολύ?
Edited by - alex22 on 26/06/2011 21:35:25
quote:
chess:
quote:
Μιλαμε για ενα γεγονος το οποιο εγινε αν θυμαμαι καλα πριν 3 μηνες,στο οποιο κανενας σας δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια...Αν δεν αποφασιζα εγω να το επαναφερω, για δικους μου λογους,δεν θα γινοταν καν θεμα....Φυσιολογικό ήταν!
Ποιός ασχολείτε με τα τρόλ;
Πάντως όχι σοβαροί άνθρωποι,φαντάζομαι...ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ποιος ασχολειται με τρολ???Οταν το εκανα εγω αυτο,γινοταν ο κακος χαμος με τον λουπους και ολοι ασχολουνταν με αυτον...Ενα τρολ καποδιστρια...Ολο το φορουμ με εναν τρολ ασχολουνταν.... Τελοσπαντων...Αντε,καληνυχτα...
Bad always looks better than the god one....
quote:
Ποιος ασχολειται με τρολ???Οταν το εκανα εγω αυτο,γινοταν ο κακος χαμος με τον λουπους και ολοι ασχολουνταν με αυτον...Ενα τρολ καποδιστρια...Ολο το φορουμ με εναν τρολ ασχολουνταν.... Τελοσπαντων...Αντε,καληνυχτα...
Good point ![]()
Στην είσοδο του Νικομαχου, στα πρώτα πόστ, που δείχνει ο ζιπ την ιστοσελίδα,
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10817
Υπάρχουν πόστ του Νικομαχου στις 9,10,11/12/2010
Μα και του τρεχα στο ίδιο πόστ στις 11/12/2010
Τα πόστ αν είναι δίχως προξυ αφήνουν την i.p andress. Δεν είναι δυνατόν με τόσα μηνύματα του τρεχα και του Νικομαχου, να χρησιμοποιούν προξυ, (έτσι πιστεύω) δεν ελεγχετε εκείνα τα πόστ να δείτε απο που στάλθηκαν? γιατί αν το Ένα είναι απο Λαρισσα και το άλλο δεν είναι, (όπως και τα τελευταία του Νικομαχου), το θέμα κλείνει οριστικά.
Όπως έγραψα, σκοπός του φόρουμ είναι η συνεύρεση, και μια νοερη πορεία αλήθειας και συνειδεισης που κάπου μας ενώνει.
Ασχέτως λοιπον εκβασεων θετικών η αρνητικών, για τα μέλη Νικομαχος και Ζιπ, η συνείδηση των μελών του εσωτερικα, ωφειλει να βοηθήσει στην επίλυση και προσπεραση τυχων προβλημάτων, τωρινών η μελλοντικών.
quote:
ΑμαλίαΓενικότερα πάντως, η όλη αναφορά των ποσοστών αυτών (97% υγρασία, 67% υγρασία) στα μηνύματα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ είναι περίεργη..
Αμαλία ομολογώ οτι δεν περίμενα να δοθεί βάση στις γελοίες
κατηγορίες,περι του τόπου διαμονής μου.
Επειδή νομίζω οτι απο την ΙΡ,θα βλέπετε εσείς τουλάχιστον,
οτι είναι απο τα Νέα Παλάτια Ωρωπου.Και το λέω αυτο,επειδή
στο zoo.gr που παίζω παιχνίδια,χωρίς να εχω δηλώσει τοποθεσία
με εμφανίζει με την ΙΡ στο προφίλ απο Νέα Παλάτια Αττικής.
Ετσι υπέθεσα πως εσείς θα γνωρίζετε οτι οι καταγγελίες αυτές
του Ζιπ ειναι εντελώς ανυπόστατες.
Οσο για το δελτίο καιρου το παίρνω απο την εξής δ/νση:
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=92
Επίσης θεωρώ τόσο επιεικώς αστεία την συσχέτισή μου με τον λογαριασμό
Τρεχαγυρευε,που δεν μπαίνω καν στην διαδικασία,συζήτησης!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σε ευχαριστώ που μπήκες σε τόσο κόπο να βρείς
αν στέκουν αυτα που λέει ο Ζιπ.
Ομολογώ οπως είπα και στην Αμαλία μου φάνηκαν τόσο φαιδρά,
που έκρινα οτι δεν χρήζουν απάντησης!
Και δεν έκανα καμμία ενέργεια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.