- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα μοιραστώ μια δική μου εμπειρία με τη Σολομωνική.
Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει όσο θα'πρεπε στις αστρικές μου αισθήσεις, κάτι που θα καταστεί άλλωστε πρόδηλο στη συνέχεια.
Πέρυσι έκανα ένα καλά προετοιμασμένο, αλλά αρκετά "χύμα στο κύμα" τελετουργικό για την επίκληση του Forneus (τον οποίο θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω δημόσια, καθώς και το δαίμονα 369, για τις υπηρεσίες τους παρά την απαγορευτική απειρία μου). Πληροφορίες για τον συγκεκριμένο δαίμονα Forneus βρίσκει κανείς με αξιομνημόνευτη ευκολία στο google, μεγάλη η χάρη του κι αλήθεια λέγω. Το τελετουργικό απετελείτο από:
-στοιχειώδη φυσικό καθαρισμό του χώρου
-ντουσάκι & ρόμπα "Asperges me etc. etc." & "For pure will etc. etc."
-θυμίαμα
-ξύλινο τρίγωνο (of which I'm very proud indeed), κύκλο με αναμμένα κεράκια ρεσώ.
-σφραγίδα του δαίμονα σε ασημένιο πλακίδιο (το οποίο εξεπατώθην να βρω μα βρήκα εν τέλει στην οδό Λέκκα) στο τρίγωνο
-LBRP
-ΒRH
-Middle Pillar
-IBRP
-IRH
-Πάτερ ημών (το συνιστά άλλωστε και ο Samael Aun Weor) κ προσευχή στον Αγαπημένο HGA
-ξανα-σχεδίασμα αστρικού κύκλου με μάντραμ
-ένα πολύ άτσαλο Liber Samekh, δυστυχώς πάρα πολύ άτσαλο, με διάβασμα από εκτυπώσεις κλπ. Συμπέρασμα: τα τυπικά ΜΟΝΟ τα μαθαίνουμε απ'έξω!
(όλα τα παραπάνω χωρίς να βγαίνει κιχ, με εσωτερικό βιμπράρισμα.)
-απαγγελία επίκλησης, και ξανά και ξανά και ξανά...
Τίποτα δε φάνηκε να συμβαίνει. Κάποια στιγμή άρχισε ένας εσωτερικός διάλογος, μα τότε δεν είχα τα μέσα να γνωρίζω αν αυτός ήταν ουσιαστικά εσωτερικός μονόλογος και βαυκαλιζόμουν ή πράγματι διάλογος με τον Forneus. Εν πάσει περιπτώσει, μου έταξε
-την βοήθεια στην εκμάθηση Λατινικών, Γερμανικών, Αγγλικών και Αρχαίων Ελληνικών
-bonus κοινωνική αναγνώριση.
-και ένα υφιστάμενό του πνεύμα, με το οποίο θα διατηρούσα επαφή για όλα τα παραπάνω, ένα "οικείο πνεύμα" αν θέλετε, το όνομα του οποίου, όπως διαπιστωσα εκ των υστέρων, πράγματι σχετίζεται καββαλιστικά με τον Forneus, αφού αριθμεί σε 369, δηλαδή 9(Σελήνη/Ασήμι)*41.
Δεδομένης της αμφίβολης έκβασης, θεώρησα (και κατέγραψα ως) το πείραμα αποτυχία.
Μακροπρόθεσμα όμως, όπως διαπίστωσα μέσα στους τελευταίους 4-5 μήνες,
->έγινα στο λύκειό μου δημοφιλής σε βαθμό να είναι αυτό ενοχλητικό, από 'κει που με είχαν για "περίεργο" (γιατί άραγε?!?) και αρκούντως αντικοινωνικό, καθώς και απροσπέλαστα κλειστό,
->βγήκα πρόεδρος του 15μελούς, παρά τη νοθεία που βοηθούσε τους υπολοίπους, η οποία μεταστροφή στη δημοτικότητά μου που οδήγησε σ' αυτό είναι πολύ-πολύ-πολύ-κι όταν λέω πολύ εννοώ πολύ-ανεξήγητη.
->Παράλληλα, από 'κει που λόγω των εξωσχολικών δραστηριοτήτων μου βεβαίως βεβαίως οι καθηγητές με είχαν για "έξυπνο παιδί, αλλά δε δουλεύει/ θα περάσει άραγε στις ιχθυοκαλλιέργειες???" και οι συμμαθητές για τουρίστα ολκής, απ'ότι φαίνεται παρά τη σίγουρα ανεπαρκή δουλειά για κάτι τέτοιο (για διάβασμα δεν ξενύχτησα ΠΟΤΕ) έχω γράψει έτσι ούτως ώστε να περνάω Νομική Αθήνας, που όταν τα πρωτοπαλλήκαρα των καθηγητών μου παθαίναν υπερκόπωση από την αυπνία εγώ διάβαζα "Το παιδί του φεγγαριού".
[Απροπό, ο καθηγητής αρχαίων μου επαναλάμβανε συχνότατα ότι αν πάρω πάνω από 15-16 στα αρχαία θα σκίσει το πτυχίο του. Εγώ και ο 369 περιμένουμε εναγωνίως τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που θα διεκπεραιωθεί αυτή η δέσμευση.]
Όλα αυτά δε στερούνται αντικειμενικότητας. Και ο πρώτος που (σταδιακά) εξεπλάγη ήμουν εγώ.
Απ'όσο ξέρω, δεν έχω χάσει την ψυχή μου ακόμη επειδή με βοήθησε δαίμων!
.
..
...
Μετέπειτα σκέψη: Δεδομένου του πρακτικού επιπέδου μου τότε, και οι δύο δαίμονες θα μπορούσαν κάλλιστα να με είχαν ξεσκίσει σα μικρή γαλή, αργά η γρήγορα. Γιατί άραγε δε συνέβη αυτό, αλλά διεκπεραίωσαν μακροπρόθεσμα μα με το παραπάνω τις αποστολές τους, χωρίς επιθέσεις ή "ύπουλες" παρερμηνεύσεις των αποστολών τους??? Πραγματικά, δεν έχω ιδέα.
Συμπεράσματα:
1) Ναι, η σολομωνική δουλεύει, είτε οι δαίμονες είναι μακροκοσμικοί/αντικειμενικά υπαρκτοί είτε μικροκοσμικοί/μέρη του υποσυνειδήτου είτε συνδυασμός των δύο προηρημένων (αυτό πρεσβεύω), το ψητό είναι ότι ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
2) ΟΧΙ, δεν σου παίρνουν την ψυχή. ΟΜΩΣ πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ (καλύτερα απ'ότι ήξερα εγώ τότε), αλλιώς μάθε να τηγανίζεις πατάτες πρώτα.
3) Άμα θες να "παίξεις", οι προαιώνιες οντότητες απίστευτης δύναμης, ναι, θα το πάρουν χαμπάρι και θα πράξουν αναλόγως.
4) Σε πολλές περιπτώσεις, ο κίνδυνος να σε μαζέψει η αστυνομία για σατανιστή, ειδικά αν τελετουργείς με άλλους, είναι μεγαλύτερος από τους ίδιους τους δαίμονες (βασικά αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά να λαμβάνουμε υπόψη μας μη μας κάνουν και τσακωτούς με κεριά, ραβδιά, ρόμοες, ξίφη και ψαλμούς σε παράξενες γλώσσες).
5) Άκου τους "μεγαλύτερους" (vide Yngwie & Theosophicus) και διάβαζε τους ακόμα μεγαλύτερους.
6) Σκέψου γιατί θες να το κάνεις.
-ΥΗVH
Light in extension

Παραθέτω μια δική μου απόδοση στα ελληνικά του Samekh για το Esoterica, για την καλύτερη απομνημόνευση και χρήση στα ελληνικά, με κάποιες μικρές αλλαγές δικές μου, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΠΥΡΟ όπως αυτός παρατίθεται στα editorial notes του Liber ABA μου φαίνεται.
Για το κανονικό Samekh στα αγγλικά, ψάξτε εδώ: www.hermetic.com/crowley
-------------------------------
~
LIBER
SAMEKH
THEVRGIA GOËTIA SVMMA
(CONGRESSVS CVM DÆMONE)
SVB FIGVRA
DCCC
~
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ
~
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ
~
[Α.] Ο Όρκος
1. Σε καλώ τον αγέννητον,
2. Σε, τον κτίσαντα γην και ουρανόν
3. Σε, τον κτίσαντα νύκτα και ημέραν
4. Σε, τον κτίσαντα φως και σκότος
5. Συ ει HERU-RA-HA, εμαυτός τελειοποιημένος, ον ουδείς είδε πώποτε,
6. Συ ει IA-BESZ, η αλήθεια εν τη ύλη,
7. Συ ει IA-APOPHRASZ, η αλήθεια εν τη λ κινήσει.
8. Συ διέκρινας το δίκαιον και το άδικον,
9. Συ εποίησας θήλυ και άρρεν,
10. Συ έδειξας σποράν και καρπούς,
11. Συ εποίησας τους ανθρώπους αλληλοφιλείν και αλληλομισείν.
[Αα.]
1. Εγώ ειμί ____________ ο προφήτης σου, ω παρέδοκας τα μυστήρια σου τα συντελούμενα υπό το ΘΕΛΗΜΑ.
2. Συ έδειξας υγρόν και ξηρόν και παν τρέφον ό,τι ζων.
3. Άκουσόν με, εγώ γαρ ειμί άγγελος του NU, άγγελος του HAD, άγγελος του RA-HOOR-KHU: τούτα εισίν τα ονόματά σου τα αληθινά, τα παραδιδόμενα τοις προφήταις τοις υπό το ΘΕΛΗΜΑ των.
[Β.] Αήρ. Rending Sign of Shu
-----------------------------------------------------------------------
Άκουσόν με:
ΑR
ThIAΩ
RhEIBET
A-THELE-BER-SET
A
BELAThA
ABEU
EBEU
PhI-ThETA-SOE
IB
ThIAΩ
(Η σύλληψη «Αήρ», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό πτηνό, το «Άγιο Πνεύμα», ερμητικής φύσεως.)
Άκουσόν με και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!
[C.] Πυρ. Rending Thoum-aesh-neith
-----------------------------------------------------------------------------
Επικαλούμαι σε, άγιε Ακέφαλε, τον εν τω κενω πνευματι δεινόν και αόρατον θεόν:
AR-O-GO-GO-RU-ABRAO
SOTOU
MUDORIO
PhALARThAO
OOO
AEPE
(Η σύλληψη «Πυρ», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό Λέοντα, ουράνιας φύσεως.)
Άκουσόν με και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!
[D.] Ύδωρ. Closing Sign of Auramooth
Επάκουσόν με, ισχυρέ Ακέφαλε!
RU-ABRA-IAΩ
MARIODOM
BABALON-BAL-BIN-ABAΩΤ
ASAL-ON-AI
APhEN-IAΩ
I
PhOTETH
ABRASAX
AEOOU
ISCHURE
(Η σύλληψη «Ύδωρ», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό Όφι-Δράκο, ποσειδώνιας φύσεως.)
[Ε.] Γη. Closing Sign of Set fighting
Επικαλούμαι σε:
MA
BARRAIO
IOEL
KOThA
AThOR-E-BAL-O
ABRAΩΤ
(Η σύλληψη «Γαία», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό Ιπποπόταμο, αφροδίσιας φύσεως.)
[F.] Πεμπτουσία. Rending L.V.X.
Άκουσόν με!
AΩΤ
ΑΒΑΩΤ
ΒAS-AUMGN
ISAK
SA-BA-ΩΤ
ΙΑΩ
~ Η Λατρεία ~
Ούτος εστίν ο κύριος των θεών.
Ούτος εστίν ο κύριος της οικουμένης.
Ούτος εστίν, ον οι άνεμοι φοβούνται.
Ούτος εστίν ο προστάγματι εαυτόν φωνές ποιήσας
Κύριε των πάντων, βασιλεύ, δυνάστα, βοηθέ!
[G.] Πεμπτουσία. Closing L.V.X.
Άκουσόν με:
IEOU
PUR
IOU
PUR
IAΩΤh
IAEO
IOOU
ABRASAX
SABRIAM
OO
ΩΩ
AD-ON-AI
EDE
EDU
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
ANLALA
LAI
GAIA
AEPE
DIATHANNA ThORON
~Η Επίτευξη~
Εγώ ειμί ο Ακέφαλος Δαίμων, ο εις τοις ποσίν έχων όρασιν - Ισχυρός, ο έχων το Πυρ το Αθάνατον!
Εγώ ειμί η αλήθεια, ο μισών αδικήματα γίγνεσθαι εν τω κόσμω!
Εγώ ειμί ο αστράπτων και βροντών!
Εγώ ειμί, ου εστίν ο ίδρως όμβρος επιπίπτων επί την γην ίνα οχεύη, ίνα δημιουργεί και ίνα ζωοδοτεί!
Εγώ ειμί, ου το στόμα καίεται ες αεί!
Εγώ ειμί ο γεννήτωρ και ο εν το φως απογεννών!
Εγώ ειμί η Χάρις του Αιώνος!
«Καρδιά περιζωμένη όφιν» το όνομά μου εστί!
[H.] Έξελθε και ακολούθησον, και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!
[J.] Η αναγγελία
IAΩ: ΣΑΒΑΩ:
Ιδού οι λέξεις!
--------------------------------------------
Στο Samekh---> Unborn
Στον πάπυρο----> Ακέφαλος, όμως αυτό είναι προσωνύμιο του Σετ και μπορεί να οδηγήσει τον εντελώς άπειρο σε ανεπιθύμητα μονοπάτια, οπότε το αποδίδω Αγέννητος. Κάτι θα'ξεραν που το μετέφρασαν στα αγγλικά έτσι.
-ΥΗVH
Light in extension

"Although officially founded at the beginning of the 20th century e.v., O.T.O. represents a surfacing and confluence of the divergent streams of esoteric wisdom and knowledge which were originally divided and driven underground by political and religious intolerance during the dark ages. It draws from the traditions of the Freemasonic, Rosicrucian and Illuminist movements of the 18th and 19th centuries, the crusading Knights Templars of the middle ages and early Christian Gnosticism and the Pagan Mystery Schools. Its symbolism contains a reunification of the hidden traditions of the East and the West, and its resolution of these traditions has enabled it to recognize the true value of Aleister Crowley's revelation of The Book of the Law."
(Απόσπασμα από την κεφαλίδα του επίσημου site)
Όσο για την άποψη ότι ο Crowley "to mega therion" ήταν Μύστης του Δεξιού Μονοπατιού, την θεωρώ απλά ανάξια σχολιασμού. Θα σου πρότεινα
να ψάξεις όμως και να βρεις σε βιβλία ή διαδίκτυο, τις φωτογραφίες με την τελετουργική βάφτιση και σταυρωση του βατράχου με την οποία υποτίθεται ότι θα κατέστρεφε την επίδραση του χριστιανισμού στον κόσμο.
Φιλικά
Magister
quote:
Avallon,
το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι,
πως η τάση κάποιου να βγάζει εύκολα και χωρίς βάσιμη στήριξη συμπεράσματα, δεν είναι γνώρισμα σοφίας.
Πολύ περισσότερο, το να θεωρεί εαυτόν ως αντιπρόσωπο πάνω από 13.000 ανθρώπων (αναφέρομαι στο σύνολο των μελών του ESOTERICA), χωρίς καν να τους έχει ρωτήσει, είναι τουλάχιστον μία αστεία δήλωση.
Mπορεί και να είναι έτσι αγαπητή μου...
Εξίσου όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ να επαναλαμβάνει κανείς τα ίδια λάθη και τακτικές αυτοκαταστροφής... και αυτό ΔΕΝ είναι αστεία δήλωση... είναι απαύγασμα εμπειριών 4 ετών εδώ μέσα!...
Ο YHVH όμως επανέφερε το θέμα με ένα "ζουμερό" ποστ και νομίζω ότι αξίζει να σταθούμε σε αυτό... δε συμφωνείς?

Omnis enim motus de extremo per medium fit ad extremum: vbi vero nullum est medium: immediata iam sunt extrema & proxima. ac propter hoc immobilia. Intellectus aût humanus quasi tenebroso in carcere positus quandiu retinet~ in corpore. sensu & ratione mouetur ad intelligendum. quamuis confuse & imperfecte nimis: atque propterea medium inter se patitur & deum quem diximus angelicum maximum portans corpus destinate perfectionis impedimentum: sicut quidam sapientie amator dixit. Corpus quod corrumpitur aggrauat animam et deprimit terrena inhabitatio sensum multa cogitantem. Deum igitur nobis credere potius q~ue scire vel intelligere omnino necessarium fuit: porpterea que penitus impossibile sit illam super diuinam & incircumscriptibilem maiestatem comprehendi a nobis qui nihil intelligimus sine ministerio sensuum & discursu rationis. Deus aût longe supra omnem positionem existens. nec sensibus mortalium nec rationi manet subiectus. quemadmodum ad mosen dixisse legitur.
quote:ταδε εφη YHVH
ΕΚΚΛΗΣΗ
Αυτό το τόπικ ονομάζεται "ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ".
Κατά συνέπεια, κάποιος επιλέγει να κάνει κλικ σ' αυτό για να δει μια συζήτηση σχετικά με τη ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ, και καταπώς φαίνεται για την επιφανέστερη των σολομωνικών γριμορίων GOETIA.
που ησουν δασκαλε να μας διαφωτισεις???
quote:
Ούτε για κυνικό χιούμορ.
εχεις δικιο, δεν το αντεχουν ουτε οι δαιμονες... ![]()
quote:Οι πληροφορίες που σχετίζονται πράγματι με την πρακτική ή τη θεωρία των επικλήσεων έχουν γίνει ιδιαίτερα δυσεύρετες στις προηγούμενες 10 (!) σελίδες. Κρίμα δεν είναι?
μα εσενα περιμεναμε!
quote:ζωτικής σημασίας πιστεύω για τη διατήρηση μιας κάποιας ποιότητας στο φόρουμ.
εγραψες!!! ![]()
quote:Αλλά τί να πει κανείς για τα ποστ που αποτελούνται από τις "συνταγές της Βέφας" και το μακροκοντό του καθενός, με το συμπάθειο?
αυτες δεν μπορεις ακομη να τις κατανοησεις μικρε μου...
θελεις να σου δειξω μια επικληση?
ποιον δαιμονα θελεις να καλεσω (παντα με αποκρυφη συνταγη της Βεφας
), τον ντιμ.καρ ή τον κακιστο βριλη??? ![]()
φοβαμαι μην πληγωθεις...
![]()

quote:ταδε εφη YHVH
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πάντως θα πρέπει να διαφωνήσω έντονα με την τακτική του να μη δίνει κανείς επαρκείς πληροφορίες "για να προστατευθούν από κινδύνους οι αμύητοι".
στο ειπα, εσενα περιμεναμε να μας μυησεις!
quote:Αν ο Κρόουλι δεν είχε δημοσιεύσει τα τυπικά σπάζοντας τους όρκους του, ούτε ΛΒΡΠ δε θα ξέραμε να κάνουμε, πόσο μάλλον πιο εξειδικευμένες τελετουργίες,
Και ΦΥΣΙΚΑ πέθανε φτωχός. Οι μύστες του Δεξιού μονοπατιού δε συνηθίζουν να πεθαίνουν ζάμπλουτοι.
παλι εγραψες!!!
![]()
quote:ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει όσο θα'πρεπε στις αστρικές μου αισθήσεις, κάτι που θα καταστεί άλλωστε πρόδηλο στη συνέχεια.
αλλά βιαζεσαι να διδαξεις!
ειναι οντως προδηλο!!! ![]()
quote:Πέρυσι έκανα ένα καλά προετοιμασμένο, αλλά αρκετά "χύμα στο κύμα"
πανε μαζι αυτα??? ![]()
quote:τελετουργικό για την επίκληση του Forneus (τον οποίο θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω δημόσια, καθώς και το δαίμονα 369, για τις υπηρεσίες τους παρά την απαγορευτική απειρία μου).
πες τους να δωσουν χαιρετισματα στον H5N1 ![]()
quote:-ντουσάκι & ρόμπα "Asperges me etc. etc." & "For pure will etc. etc."
χωρις μπιντε και ρομπα δεν ερχονται δηλαδη? ![]()
quote:Τίποτα δε φάνηκε να συμβαίνει.
ελα!!!
quote:Κάποια στιγμή άρχισε ένας εσωτερικός διάλογος, μα τότε δεν είχα τα μέσα να γνωρίζω αν αυτός ήταν ουσιαστικά εσωτερικός μονόλογος και βαυκαλιζόμουν ή πράγματι διάλογος με τον Forneus.
σπανιο πραγμα ο εσωτερικος διαλογος...
τωρα εχεις τα μεσα να διακρινεις αν μιλας μονος σου ή με τον δαιμονα?
θαταν χρησιμο... ![]()
quote:Εν πάσει περιπτώσει, μου έταξε
-την βοήθεια στην εκμάθηση Λατινικών, Γερμανικών, Αγγλικών και Αρχαίων Ελληνικών
-bonus κοινωνική αναγνώριση.
-και ένα υφιστάμενό του πνεύμα,
σοβαρα πραγματα σου εταξε - σε ζηλευω! ![]()
quote:Δεδομένης της αμφίβολης έκβασης, θεώρησα (και κατέγραψα ως) το πείραμα αποτυχία.
αυτη η αμφιβολια βασανιζει ολους τους σολωμονιστες... ![]()
quote:Όλα αυτά δε στερούνται αντικειμενικότητας.
αυτη η φραση πρεπει να μπει στην ιστορια του φορουμ!!!
![]()
quote:Μετέπειτα σκέψη: Δεδομένου του πρακτικού επιπέδου μου τότε, και οι δύο δαίμονες θα μπορούσαν κάλλιστα να με είχαν ξεσκίσει σα μικρή γαλή, αργά η γρήγορα.
κατεληξες δηλαδη στο συμπερασμα οτι ηρθαν... ![]()
τι αλλο κακο να σου κανουν περα απ αυτο που ηδη σου εκαναν στον εγκεφαλο?
quote:2) ΟΧΙ, δεν σου παίρνουν την ψυχή. ΟΜΩΣ πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ (καλύτερα απ'ότι ήξερα εγώ τότε), αλλιώς μάθε να τηγανίζεις πατάτες πρώτα.
οπως εσυ, που ξερεις...
και μιας και ηρθες στα της αποκρυφης μαγειρικης, για πες μου πως λεει η Βεφα να τηγανιζουμε τις πατατες? ![]()
quote:3) Άμα θες να "παίξεις", οι προαιώνιες οντότητες απίστευτης δύναμης, ναι, θα το πάρουν χαμπάρι και θα πράξουν αναλόγως.
ενω εσυ το επραξες στα σοβαρα, το εμπεδωσαμε ![]()
quote:
4) Σε πολλές περιπτώσεις, ο κίνδυνος να σε μαζέψει η αστυνομία για σατανιστή, ειδικά αν τελετουργείς με άλλους, είναι μεγαλύτερος από τους ίδιους τους δαίμονες (βασικά αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά να λαμβάνουμε υπόψη μας μη μας κάνουν και τσακωτούς με κεριά, ραβδιά, ρόμοες, ξίφη και ψαλμούς σε παράξενες γλώσσες).
ε ρε και να σας πετυχαιναμε στο βουνο κανα βραδυ γελια και χαρες που θα καναμεεε!!!
![]()
quote:5) Άκου τους "μεγαλύτερους" (vide Yngwie & Theosophicus) και διάβαζε τους ακόμα μεγαλύτερους.
ακου εναν μεγαλυτερο λοιπον - εστειλες ενα απο τα πιο διασκεδαστικα ποστ που εχω διαβασει ![]()
quote:6) Σκέψου γιατί θες να το κάνεις.
σκεψου... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μου φαίνεται ότι το ποστ δεν πρόκειται στις σελίδες 11, 12, 13 +++ να προσφέρει και πολλά στο θέμα "σολομωνική", δε βλέπω διάθεση. Δε συμφωνείτε???
Παραθέτω την "Αρχική τοποθέτηση", όπως λέει στην οθόνη μου.
quote:
παρακαλω μπορει καποιος να με ενημερωσει για την σολωμονικη?
Ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Τελικά μας αξίζει να δουλεύουν καλά μόνο τα ξένα φόρουμς. Η πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια και στα όρια συγκεκριμένου θέματος χωρίς περιττά πράγματα, γνωστά και ως περιττώματα, δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του νεοέλληνα.
-ΥΗVH
Light in extension