ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

geostat40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
geostatΜέλος
26/11/2010, 12:50:44
quote:

quote:

Στα όπλα αδέλφια():

http://www.youtube.com/watch?v=ILSXxrLcSV4

Θα τους περιμενουμε να πλησιασουν ,και μολις δοθει το συνθημα θα αρχισει το πυρ....Και προσοχη στα βολια,εμεις οι ανθρωποι του θεου ειμαστε φτωχοι,στους εχθρους περισσευουν.....

Οποτε το σφαξε με αγα μου ν'αγιασω παει περιπατο...
Ε! κατι πρεπει να κληρονομησουν και οι επομενοι...
Στα ερειπια να χτιστουν καινουργιοι ναοι...

Ως την επομενη αφορμη...που ετσι και αλλιως θα'ρθει...
ολα τελικα,ολα
ολα τελικα ξαναγυρναν σε εμας!

You've got to fight for your right

to fight
26/11/2010, 12:53:32
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010
26/11/2010, 12:54:34
quote:
Η υπόθεση οτι οι Δωριεις είναι βορειοευρωπαικό φυλο ποτέ δεν ήταν τεκμηριωμένη γνώση με ατράνταχτες αποδείξεις .
Μία ΥΠΟΘΕΣΗ ήταν .
Και ακόμα υποθέσεις κάνουμε για την προελευση τους .

Ακομα υποθεσεις κανουμε;Εγινε ρε φιλε.....να μην βγουμε και εκτος θεματος.Μονο απο αυτο που ειπες επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου για τη ζημια που εκαναν τα γιουσουφακια.....Πολυ δουλεια θελει η αληθεια,αλλα δεν υπαρχουν εργατικα χερια.....

26/11/2010, 13:00:25
quote:
Ο Δε Ιταλός δεν γνώριζε οτι εκτός απο τους Δωριείς στην Ελλάδα έχουν έρθει Αχαιοι , Ιωνες ,Μακεδώνες

Ε ναι τον μαλακα ,τωρα που το λες εχεις δικιο....Δεν γνωριζε οτι ηρθαν ολες αυτες οι φυλες ,αλλοι απο τα κουρκαν ,αλλοι απο τις πεδιαδες της πιο κεντρικης ευρωπης αλλοι απο την ασια και καποιοι ισως απο την αφρικη;Συγνωμη φιλε ειχες δικιο τελικα,δεν το σκεφτηκα τοσο εμπεριστατωμενα.Αλλη φορα πριν μιλησω θα το σκεφτομαι καλυτερα πρωτα,γιατι εδω μεσα υπαρχουν εκπληκτικοι γνωστες του αντικειμενου.....Νασαι καλα και να μας δινεις τα φωτα σου...

geostatΜέλος
26/11/2010, 13:13:45
Δεν κοπάζει δεν σβήνει
στη καρδιά μου η φωτιά
που με τρώει και με ρίχνει
απ' την Εδέμ στο πουθενά
Οι αιώνες ρωτάνε
πόσο ακόμα Θα αντέξω
Να τρικλίζω εκεί έξω
Ξυπόλυτος μόνος
Κι εγώ ψιθυρίζω
δικιά μου η χαρά
δικό μου το αίμα
δικός μου κι ο τρόμος
Δεν είμαι μόνος
Δεν είμαι ο μόνος
Όλα είναι δρόμος
Η φωτιά η γιορτή η απώλεια ο πόνος
Ο κάθε μικρός θάνατος
κι ο μεγάλος ο ατέλειωτος κόσμος
Όλα είναι δρόμος

to fight
geostatΜέλος
26/11/2010, 13:18:50
Ε πεινασμένα ανθρωπάκια εκεί κάτω
όσο υπάρχω εγώ κανένας σας δεν θλιβει
μονάχα απλώνετε το τρύπιο σας πιάτο
και το γεμίζω με ολόγλυκια φρίκη

Είμαι η πληγή που θα γιατρέψει τις πληγές σας
ο βιαστικός και ονειρεμένος εραστής σας
μη μου αρνιέστε τις ταλαίπωρες ψυχές σας
ετοιμαστείτε για το γλέντι της ζωής σας

Λα λα λα λα λα λα λα λα λα

Ε κουρασμένα ανθρωπάκια εκεί κάτω
όσο υπάρχω εγώ τίποτα μη σας θλίβει
μονάχα απλώστε μου το τρύπιο σας πιάτο
να το γεμίσω με ολόγλυκια φρίκη

Είμαι η βρωμιά που θα ξεπλύνει τις βρωμιές σας
ο τακτικός και ονειρεμένος εραστής σας
θέλω το χρήμα σας, την δόξα τις, καρδιές σας
ετοιμαστείτε για το γλέντι της ζωής σας

to fight

Edited by - geostat on 26/11/2010 13:30:21

26/11/2010, 13:20:57
26/11/2010, 13:29:35
quote:
δίπλα ο Ιούδας κλαίει σκυφτός
κι είμ' αδερφός του

Αδερφος του ιουδα εισαι;Αμα τον δεις ,πες του οτι μου χρωσταει κατι λεφτα,30 αργυρια συγκεκριμενα.Του τα ειχα δωσει να μου κανει μια ρουφιανια,αλλα απο οτι διαβασα σε κατι παλια χαρτια που ανακαλυφθηκαν προσφατα,με κοροιδευσε...

26/11/2010, 13:37:18
26/11/2010, 14:12:01
Παντως εγω σημερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ο γιγαντας θινκ μαθ,μου εμαθε οτι δεν ειμαστε ξανθοι λογω δωριεων,γιατι πιο πριν ειχαν ερθει καποιοι πιο μελαχρινοι οπως οι αχαιοι και οι ιωνες...

ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ.

26/11/2010, 14:40:25
26/11/2010, 15:23:48
26/11/2010, 15:40:10
26/11/2010, 16:24:00
26/11/2010, 17:26:23
quote:

Έρχετε με πολυπολιτισμική και "προοδευτική" φόρα.

Allah = 666

Για αυτο το προοδευτικη θα πω.Οι μουλαδες των ισλαμιστων στην ελλαδα,εχουν χαζεψει που το ποιμνιο τους το πλησιαζει συνεχως η αθεη αριστερα της αριστερας.Φοβουνται μηπως αντι για τα τζαμια τους ψαχνουν σε καμμια πορεια του συριζα και του ανταρσια.Θα εχουμε χοντρες πλακες σε λιγο καιρο με αυτο το θεμα...

geostatΜέλος
26/11/2010, 17:55:58
Παπαριες.....
παπαριες..............
παπαριες........................

Γι'αυτο λεω οτι οι

CAN

ειναι θεοι......................
Απο την καλη και απο την αναποδη
απλα θεοι ......................

Αφου σιγουρα ειχαν βαλει το χερακι τους στην τροφη αυτων...
Mushroom Head

40 χρονια πριν παρακαλω!!!!

to fight
27/11/2010, 07:57:40
quote:
quote:
amalia - Απεστάλη: 26/11/2010, 04:21:29:
geostat
πριν από τρία χρόνια είχαμε καταλήξει να απαγορεύσουμε πλήρως την είσοδο του ατόμου (ή των ατόμων) το οποίο συμμετείχε αρχικώς με το λογαριασμό "libero". Η απόφασή μας αυτή ήταν συνέπεια πολλαπλών αφορμών, καθώς προσπαθούσε διαρκώς να δημιουργήσει προβληματικές καταστάσεις στις συζητήσεις. Κύριος σκοπός του ήταν η υποβάθμιση των συζητήσεων και η δολιοφθορά (συχνότατα με υποκριπτόμενους, ύπουλους τρόπους), πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε και σε πολλές επανεισόδους του. Σε πολλές μάλιστα, η αρχική του συμπεριφορά δεν ήταν προβληματική, αλλά περίμενε "να αρπάξει την ευκαιρία" ώστε να δημιουργήσει με ύπουλο τρόπο κάποιο πρόβλημα ή να δυναμιτίσει μια έντονη κατάσταση.

geostat:
Αμαλια,
μεσα απο τις δυσκολιες δυναμωνεις.
Αν δεν καταφερεις να υπερβεις μια δυσκολια τοτε πρεπει να αναζητησεις
τα αιτια της αδυναμιας στον εαυτο σου και οχι σε αυτον που θετει
τα εμποδια.Το να καταργεις κατι επειδη δεν μπορεις να ανταπεξελθεις ή επειδη δε σου αρεσουν αυτα που διαβαζεις και εχεις απλα τη δυνατοτητα να το κανεις μαλλον ως φυγοπονια μπορει να χαρακτηριστει.
Ο σπορος της αμφιβολιας ειναι παντα χρησιμος και απο οσο
διαπιστωνω αυτος ειναι και ο δρομος του libero εδω
και μαλιστα με καυστικο και εξυπνο τροπο.
Οποιος λουζετε με βενζινη ας μη κατηγορει αυτον που του δινει τα σπιρτα.

geostat όντως, μέσα από τις δυσκολίες δυναμώνεις. Αυτό το έχουμε συνειδητοποιήσει, μιας και ο χώρος αυτός (και συγκεκριμένα τα forums) κλείνει αισίως τα εννέα χρόνια λειτουργίας σε ένα περίπου μήνα. Και αυτό ισχύει τόσο για τον ίδιο το χώρο, όσο και για όλους εμάς που για πολλά χρόνια φροντίζουμε το ESOTERICA - προσωπικά, είμαι μέλος της ομάδας υπευθύνων του ESOTERICA εδώ και επτάμιση χρόνια.

Καταλαβαίνω βέβαια, ότι πιθανόν να μη σου είναι εύκολο να κατανοήσεις και να δεις σφαιρικά το ζήτημα του συντονισμού ενός τόσο μεγάλου χώρου που λειτουργεί για τόσο καιρό. Αυτό είναι φυσικό, μιας και θα έπρεπε να έχεις μια πολύχρονη συνολική εποπτεία των συζητήσεων και όλων των καταστάσεων που έχουν προκύψει όλον αυτόν τον καιρό και να εντρυφήσεις σε βάθος στη δυναμική μιας ανοιχτής και πολυπληθούς κοινότητας συζητήσεων. Όπως και πολλά άλλα πράγματα, πρόκειται περί μιας εξειδικευμένης εργασίας, που δεν την ξέρει ο καθένας εκ πρωϊμίου. Μπορείς βέβαια, να εμπιστευτείς την κρίση όσων έχουν ασχοληθεί για χρόνια με το ζήτημα αυτό και που το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους βρίσκεται ακόμα εδώ για να μπορείς να επικοινωνείς την άποψή σου με άλλους ανθρώπους, όπως κάνεις εφόσον συμμετέχεις στα forums.

Να με συγχωρείς που θα σου γράψω ότι βρίσκω λίγο κοινότοπες τις "συμβουλές" σου, αν και σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένες, λόγω του ότι δεν είναι εύκολο να δεις τη συνολική εικόνα στη θεωρία αλλά και στην πράξη.

Όσο για το σπόρο της αμφιβολίας... πιστεύω ότι είναι ζωντανός και καρποφορεί στα forums από τότε που ξεκίνησαν. Αυτό που προσπαθούμε να μην αφήσουμε όμως να καρποφορήσει είναι ο "σπόρος της δολιοφθοράς".

27/11/2010, 11:53:41
27/11/2010, 13:51:36
quote:

Β΄ Ιωαν. 1:7 Επειδή, πολλοί πλάνοι μπήκαν μέσα στον κόσμο, αυτοί που δεν ομολογούν τον Ιησού Χριστό ότι ήρθε με σάρκα· αυτός είναι ο πλάνος και ο αντίχριστος.

Α΄ Ιωαν. 4:3 και κάθε πνεύμα που δεν ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε με σάρκα, δεν προέρχεται από τον Θεό · κι αυτό είναι το πνεύμα τού αντιχρίστου, που ακούσατε ότι έρχεται, και τώρα βρίσκεται κιόλας μέσα στον κόσμο.

Ιωαν. 2:19 Βγήκαν από ανάμεσά μας, αλλά δεν ήσαν από μας· επειδή, αν ήσαν από μας, θα έμεναν μαζί μας. Αλλά βγήκαν από ανάμεσά μας, για να φανερωθούν ότι όλοι δεν είναι από μας.

Α΄ Ιωαν. 2:18 Παιδάκια μου, είναι έσχατη ώρα· και καθώς ακούσατε ότι ο αντίχριστος έρχεται, και τώρα πολλοί αντίχριστοι υπάρχουν· γι' αυτό γνωρίζουμε ότι είναι έσχατη ώρα.

Β΄Θεσ. 2:4 αυτός που θα αντιτάσσεται και θα υπερυψώνει τον εαυτό του ενάντια σε κάθε έναν που λέγεται θεός ή σέβασμα, ώστε να καθήσει στον ναό τού Θεού ως Θεός, αποδεικνύοντας τον εαυτό του ότι είναι Θεός.

30. Δεν θέλω πλέον λαλήσει πολλά μεθ' υμών· διότι έρχεται ο άρχων του κόσμου τούτου· και δεν έχει ουδέν εν εμοί.

Ποιός είναι άρχοντας του κόσμου τούτου που ΕΡΧΕΤΑΙ; Guess.

είναι το πνεύμα τού αντιχρίστου, που ακούσατε ότι έρχεται, και τώρα βρίσκεται κιόλας μέσα στον κόσμο.

Α΄ Ιωαν. 4:4 Εσείς, παιδάκια, είστε από τον Θεό και τους έχετε νικήσει· επειδή, μεγαλύτερος είναι αυτός που είναι μέσα σε σας, παρά αυτός που είναι μέσα στον κόσμο.

Edited by - Παράκλητος on 27/11/2010 12:09:20

Τώρα συνδίκτυε , τι να σου απαντήσει κανείς εσένα και σε όσους αναπαράγουν τέτοιες θέσεις...???

Είναι ντροπή και μόνο ως κείμενο , αυτό έχω να πώ...θα μπορούσα δε να ανταποδώσω έστω και με έμμεσο τρόπο όλες τις "προκλητικές αποδόσεις" αλλα θα πώ μόνον αυτό.."έστε πιο εγκρατείς και λίγο πιο ευγενέστεροι"...έστω και λίγο άνθρωποι με ανθρωπιά και λίγΟ μυαλό...ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΣΤΩ..!!!

Και αν μη τι άλλο , είναι ντροπή και αυτά που καταθέτεις και ντροπή η έλλειψη σεβασμού απέναντι στον/ους συνανθρώπους σου , όλα αυτά που μας παραθέτεις και τα θεωρείς και ως σωστά...αλλα και αληθή...και θα παρακαλούσα να τα κρατήσεις ΜΟΝΟ για τον εαυτό σου...πίστευε ότι θέλεις και άσε τις ενοχοποιήσεις και κατηγοριοποιήσεις ανθρώπων...μπορείτε να κρίνεσθε μεταξύ σας , έχετε πολλούς λόγους για να το κάνετε αγαπητέ μου...

Ο Ιησούς υποτίθεται ότι έλεγε "μην κρίνετε για να μην κριθείτε"...και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ως Χριστιανοί , ότι θα έπρεπε να νοηματοδοτείσθε απο αυτό...οπότε μόνο Χριστιανοί δεν είσθε ορισμένοι αλλα "δογματικοί άνθρωποι"...για να μην πώ "κακοί και κακεντρεχείς"...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
geostatΜέλος
27/11/2010, 13:56:17
quote:

geostat όντως, μέσα από τις δυσκολίες δυναμώνεις. Αυτό το έχουμε συνειδητοποιήσει, μιας και ο χώρος αυτός (και συγκεκριμένα τα forums) κλείνει αισίως τα εννέα χρόνια λειτουργίας σε ένα περίπου μήνα. Και αυτό ισχύει τόσο για τον ίδιο το χώρο, όσο και για όλους εμάς που για πολλά χρόνια φροντίζουμε το ESOTERICA - προσωπικά, είμαι μέλος της ομάδας υπευθύνων του ESOTERICA εδώ και επτάμιση χρόνια.

Καταλαβαίνω βέβαια, ότι πιθανόν να μη σου είναι εύκολο να κατανοήσεις και να δεις σφαιρικά το ζήτημα του συντονισμού ενός τόσο μεγάλου χώρου που λειτουργεί για τόσο καιρό. Αυτό είναι φυσικό, μιας και θα έπρεπε να έχεις μια πολύχρονη συνολική εποπτεία των συζητήσεων και όλων των καταστάσεων που έχουν προκύψει όλον αυτόν τον καιρό και να εντρυφήσεις σε βάθος στη δυναμική μιας ανοιχτής και πολυπληθούς κοινότητας συζητήσεων. Όπως και πολλά άλλα πράγματα, πρόκειται περί μιας εξειδικευμένης εργασίας, που δεν την ξέρει ο καθένας εκ πρωϊμίου. Μπορείς βέβαια, να εμπιστευτείς την κρίση όσων έχουν ασχοληθεί για χρόνια με το ζήτημα αυτό και που το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους βρίσκεται ακόμα εδώ για να μπορείς να επικοινωνείς την άποψή σου με άλλους ανθρώπους, όπως κάνεις εφόσον συμμετέχεις στα forums.

Να με συγχωρείς που θα σου γράψω ότι βρίσκω λίγο κοινότοπες τις "συμβουλές" σου, αν και σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένες, λόγω του ότι δεν είναι εύκολο να δεις τη συνολική εικόνα στη θεωρία αλλά και στην πράξη.

Όσο για το σπόρο της αμφιβολίας... πιστεύω ότι είναι ζωντανός και καρποφορεί στα forums από τότε που ξεκίνησαν. Αυτό που προσπαθούμε να μην αφήσουμε όμως να καρποφορήσει είναι ο "σπόρος της δολιοφθοράς".

Στα παραπανω βλεπω απλα κατεστημενο,λυπαμαι για την στεναχωρη αντιληψη μου!

ο νους πρέπει να κρατήσει την ανοιχτωσύνη και την ελευθερία του, αυτή είναι η φύση του. Αν τον πιέσουμε, ο νους θα γίνει πεισματάρης και θα αντιδράσει επαναστατώντας. Είναι μόνο στην ελευθερία που ο νους μπορεί να πειθαρχηθεί.
- ο 14ος Δαλάι Λάμα

to fight