- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο15!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Κάτι άλλο που κάναμε εμείς ήταν πολύ σκάκι και πολύ τάβλι...
προσωρινα τουλαχιστο δεν εχουμε αυτην την ευχερεια... υπαρχει λιγο καψωνι στο να "περιμενουμε και καλα" να γινει κατι σημαντικο, αλλα ολος ο χρονος μας εξαντλειται στην αναμονη. Απο αυριο Τριτη ξεκιναει η εκπαιδευση. Να δουμε τι θα γινει παλι

Ο στρατός είναι κολέγιο πλέον σε όλους σχεδόν τους τομείς.
Κι εγω στις διαβιβάσεις ήμουν, αλλά εξοδούχος ήμουν μια στις 15.
Εβλεπα το σπίτι μου (που λέει ο λόγος) και δεν μπορούσα να πάω.
Σίγουρα είναι καλλίτερα τώρα.
Γιώργο πως θα γίνει να στήσουμε καμμία παρτιδούλα σκάκι;
Δεν υπάρχουν σοβαροί παίκτες πλέον.
Στην εποχή μου οι περισσότεροι ήξεραν σκάκι, έστω και τα τυπικά.
Σήμερα είναι ελάχιστοι (από την γενιά σου) εκείνοι που γνωρίζουν να παίζουν αυτό το αριστούργημα λογικής και στρατηγικής "παιχνίδι".
Μακάρι να έμπαινε ως κριτήριο προαγωγής στον στρατό και κριτήριο πρόσληψης στο δημόσιο.
Είναι η καλλίτερη άσκηση για τον εγκέφαλο.

Ειμαστε πολυ! η σειρα μου ηταν 640 ατομα, οταν κανονικα ειναι περιπου το 1/3.
Να φανταστεις, στη Σχολη Διαβιβασεων στο Χαϊδαρι, μας περιμεναν για 60 ατομα, και τωρα ειμαστε 140!
οποτε, λογικο ειναι αφου να βγαινουν οι υπηρεσιες, οι υπολοιποι να εχουν εξοδο, γιατι διαφορετικα δεν μπορουν να "συντηρηθουν" (λογω οικονομικων) οι υπολοιποι φανταροι

Στο Χαϊδάρι υπηρέτησα καλοκαίρι και λόγω επιφυλακής για πυρκαϋές και σκοπιές, φορούσα τις αρβύλες 15 ημέρες.
Κοιμόμασταν με αυτές.
Καθώς καταλαβαίνεις, όταν έβγαλα τις κάλτσες στεκόντουσαν όρθιες.
Φαντάζεσαι την βρώμα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει απορροφητικούς πάτους κ φισάν
για να μη γίνει η κάλτσα ψαροκόκαλο
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

Τι επειδή λέω για πάτους κ φισάν;
Αν αντιμετωπίζεις φίλε μου τέτοια κατάσταση κ δεν έχεις ούτε κάλτσα να αλλάξεις εκεί που βρίσκεσαι, τι θα κάνεις; θα πεθάνεις απο τη βρώμα;
Μαζί με τα ξυριστικά, βάζεις ένα ζευγάρι καινούργιους πάτους εφεδρεία, έχεις κ ένα ζευγάρι καινούργιους στο άρβυλο και λίγο φισάν και κάνεις τη δουλειά.
Για να μη πεθάνεις απο τη βρώμα και να μην απλωθεί η βρώμα σε ακτίνα ενος χιλιομέτρου και σκοτώσει και άμαχο πληθυσμό.
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
Edited by - YUGI-OH on 21/11/2011 13:12:41

Δεν έπλενα κάλτσες. Εκλεβα τις πλυμένες των άλλων και τις αντικαθιστούσα με τις δικιές μου...

Ετσι κι αλλοιώς ανάμεσα σε δύο καταλήγουμε να επιλέγουμε.
Οσες κι αν είναι οι επιλογές που έχουμε...