- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ευτυχώς εμένα εκτός από την παρατηρητικότητα με βοηθάει και η τύχη μου. Και μην ακούσω ότι δεν ήταν τυχαίο, ορκίζομαι στην κρυφή κάμερα του Τριανταφυλόπουλου!!!
quote:
Λοιπόν ανακατασκευάζω την πρότασή μου από
"Πολύ εύκολα θα παρεξηγούσε την φράση σου"
σε
"Πολύ εύκολα θα μπορούσε να παρεξηγήσει την φράση σου"
quote:
Αφού είσαι όμως lazzio γνωστός με τον Vril, μπορώ να σου πω ότι είσαι ο δεύτερος στο forum για τον οποίο έχω ανακατασκευάσει πρότασή μου, ο πρώτος τυχαία βέβαια ήταν ο Vril.

Φανερά, καθαρά, ντόμπρα και χωρίς καμία διάθεση "παραπλανήσεως".
Vril ήμουν και Vril θα είμαι.
Αφήστε τον Lazzio ήσυχο, δε σας έκανε τίποτα το παιδί, που σημειωτέον λέγεται και Δημήτρης, ενώ εγώ λέγομαι Αντρέας. Όπως σας είπε, γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια, και μάλιστα από μια "σκοτεινή εποχή" όπου κάναμε διάφορα ... όμορφα πράματα με κρυφές κάμερες και μικρόφωνα, όπως είχα πεί και στον Τζώνη κάποιο κρύο βράδυ στην Πεντέλη. Αμα αμφιβάλετε και γι αυτό, μπορείτε να αμφιβάλετε ότι και ο Τζώνης είναι ... υπαρκτό πρόσωπο.
Άν τίποτε καλοθελητές θέλουν να μου πούν ότι βρήκαν το ΙΡ μου, με γειά τους και χαρά τους, κερδίζουν από ένα λουκούμι. Στο γραφείο μου έχουμε DSL και πάνω του είναι συνδεδεμένοι 5-6 υπολογιστές και λάπτοπ, οπότε με το ΙΡ μου μπορούν να μπούν όσοι και όσες απασχολώ στο γραφείο μου ή κάνουν κάποια δουλειά στον υπολογιστή μου ή στους υπολογιστές μου γενικότερα.
Εγώ, αν έχω να σας πώ κάτι, θα σας το πώ στα ΙΣΑ !
Και έχω να σας πώ το εξής.
Το Εσωτέρικα έπαψα να το εκτιμώ εδώ και αρκετό καιρό, επειδή σε αντίθεση με τα παχιά λόγια, κανένας απο τους συντονιστές ή διαχειριστές δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει τους κανόνες που θέσπισε σαν φόρουμ.
Μετά τα τελευταία γεγονότα, το Εσωτέρικα έχω σταματήσει να το παίρνω και στα σοβαρά. Ξέρετε, το ψάρι απ΄το κεφάλι βρωμάει. Βλέπω συχνά να προσπαθείτε να μεταπείσετε τον Αντμίν για την υπερβολή του. Ποιός πιστεύετε ότι έχει όρεξη να ξαναγράψει σε ένα φόρουμ, που τον μπάναραν για 2 μήνες, που την ίδια στιγμή απενεργοποιεί και επαναφέρει άτομα με βαρύτατο λεξιλόγιο και βρισίδι. Έχετε μπεί ποτέ στις "Προφητείες Αγίων" ?
Πάνω στα νεύρα μου είπα το φόρουμ "Ψώρουμ". Εντάξει, μπορεί να είναι βαριά κουβέντα και κάπου είπα ότι δεν χαίρομαι και ιδιάιτερα που το είπα, αλλά έλα που είμαι και ΠΡΟΦΗΤΗΣ ... !
Χωρίς να κάνω τίποτα, με τη συμπεριφορά τους το επιβεβαιώνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .... και τι φταίω εγώ ? Στο κάτω κάτω, ανάλογη άποψη έχουν σχηματίσει και άλλοι, που την λένε και εδώ αλλά και αλλού.
Λέτε κάποιοι να γίνω συντονιστής. Χα χα, γελάσαμε. Αν δεν έχετε δεί βρυκόλακες, θα δείτε τον Μιχαλάκη* και την Ασπασία* (*τυχαία ονόματα)
Γιατί να γίνω συντονιστής ? Κατ αρχήν, αν γίνω συντονιστής επειδή το θέλει η κεφαλή του ψαριού, θα φανεί γρήγορα η διαφορά. Όταν κάποιος συντονιστής είναι εξ΄ορισμού άφαντος, πόσο θα αργήσει να φανεί η διαφορά από έναν που μπορεί να είναι παρών σε διάφορες ώρες και στιγμές?
Μετά, γιατί να γίνω συντονιστής, σε ένα φόρουμ με ένα αντικείμενο που δεν μου σημαίνει και πολλά. Ούτε σε αστρολογίες πιστεύω, ούτε σε χαρτομαντείες, ούτε σε αστρικές προβολές ούτε σε διάφορα τέτοια μεσαιωνικά κατάλοιπα. Τι να συντονίσω λοιπόν ? Να τους δέρνω όλους, μέχρι να ματώσουν τα χέρια μου ? Μέσα στα διαφορα ανώμαλα που μπαίνουν εδώ, σίγουρα θα βρεθούν και κάποια που θα θέλουν και άλλο ξύλο ! Τι θα γίνω εγώ ? Ο Σάντο και θα περιμένω τους Μάζο ???
Πώς περιμένετε εγώ να συνεργαστώ με τον παρόντα Αντμίν ? Εγώ του λέω για ελλείψεις και παραλείψεις και αυτός μου λέει "αυτά που πιστεύω εγώ δε με πρόδοσαν ποτέ". Και μάλιστα σε μια αξιοπερίεργη ορθογραφία, άλλα με μικρά και άλλα με μεγάλα ... Εντάξει δικέ μου, καλά κάνεις και πιστεύεις ότι πιστεύεις, άλλα και ο Ιούλιος Καίσαρας πίστευε οτι δεν θα τον προδόσουν ποτέ...
Και πράγματι δεν τον πρόδοσε κανένας και ζεί και βασιλεύει. Τι να σου πώ... !
Το να θέλει κάποιος να κρατά την ανωνυμία του είναι δικάιωμά του και καλά κάνει. Άμα θέλει να τον λένε Αντμίν, και αυτό πάλι δικάιωμά του. Να αρνείται όμως ότι τον ξέρουν και με το άλλο όνομά του, ε αυτό πια εμένα μου λέει πολλά. Όπως σας είπα, το ψάρι απ το κεφάλι βρωμάει. Οπότε, μην διαμαρτύρονται οι του Εσωτέρικα για την ... πολυσυγραφία με διάφορους λογαριασμούς... ! Αφού οι ίδιοι το κάνουν. Άν πάλι, ο λογαριασμός Αντμίν πρέπει να είναι καθαρά λειτουργικός και να μεταδίδεται στον εκάστοτε... Αντμίν, τότε γιατί τα θέματα τα κλειδώνει η Αμαλία (και κανένας άλλος) και μόνο το "δίδυμο" Αμαλία και ο άλλος που δεν έχει όνομα, έχουν την πραγματική εξουσία... ?
Εγώ του τα έλεγα, να προσέξει, γιατί με την συμπεριφορά του, ξέρετε, αυτά με τα "εσωτερικά", γίνεται και αντιπαθής και τραβά την ... "προσοχή" απάνω του. Μου απαντά με ύφος "δεν απειλούμαι". Α, Ναι ? Σοβαρά ? Εδώ βλέπω κάτι Dying Incubus να έχουν πολύ μέλλον !
Και εδώ λέω, ή ξετυφλώσου ή συνέχιζε να ζείς στην κοσμάρα σου ...! Αλλά μη φωνάζεις μετά !
Και by the way, γειά σου Dying και αγνόησε αυτά που σου έλεγε ο Lazzio εχθές. Ακούει κάποια πράγματα από μένα και στο κάτω κάτω είναι δικά μου.
Και πολύ θα γελάσω να δώ την resurection σου. Μέχρι τότε περιμένω σε αναμένα κάρβουνα.
Άν δρομολογούνται τέτοιες αλλαγές για να ξεκολήσει το Εσωτέρικα από το "τσίρκουλο" που έχει καταντήσει, φοβάμαι οτι οι μέρες κάποιων είναι πολύ μετρημένες. Πώς κάναμε στο στρατό ? Παίρναμε ... τσατσάρες και σπάγαμε τα ... δόντια.
Τι αερότουμπα με τα σατυρικά θέματα ήταν αυτή ? Μπαίνει ο Αντμίν, μπάινει η Αμαλία, μπαίνει ο Θώθ, μπαίνει ο Μόρεντ (εδώ κόντεψα να τον αναζητήσω μέσω ... Ερυθρού Σταυρού), μπαίνει η Γκρέτελ... Ζαλίστικα από τα "αστέρια" που ήρθαν στο θάλαμο για επιθεώρηση ! (Έλα, σοβαρευτείτε, δεν λέω "αστέρια" και εννοώ "Λάμψη" και "Φώτα", τίτλοι που σας αρέσει να αυτοκρεμάτε. "Αστέρια" λένε στο Στρατό τους Καραβανάδες! Άντε, να εξηγούμαστε χωρίς να παρεξηγούμαστε !)
Χαλάσατε τόση φαιά ουσία για δυο τόπικ, που πιο πολύ καζούρα και πλάκα αναμεταξύ μας ήταν, παρα τίποτε κοσμοϊστορικά γεγονότα θα επιρεαζαν. Ήρθε όμως ο Ανμίν, ήρθε και η Ασπασία, νάσου η σαλάτα. Όπως σας είπα, το ψάρι απ το κεφάλι βρωμάει. Πέρασαν τα δικά τους "πιστεύω" και τα κάναν ... μαντάρα.
Η πλάκα είναι, ότι ότι "πίστευαν" ήταν όλα μπούρδες. Ακόμα και το αστείο "αυτηνής της σχολής" που λέμε συχνά, το πέρασαν για κωδικοποιημένη συνωμοσία. Χα χα χα.
Και αλήθεια, ο Αβατάρ που είναι ? Θίχτηκε επειδή είπα οτι η φωτογραφία του με το φάντασμα στο εξοχικό του είναι πρόβλημα της μηχανής ? Μήπως προοριζόταν και αυτή για καμια τηλεοπτική εκπομπή και του χαλάσαμε το φάντασμα ??? Σε όλο το "τόπικ" που ζητά να "μάθει" πώς γίνεται να εμφανίζεται τέτοια φωτογραφία, ούτε γειά δε μου είπε. Αντίθετα όμως, φαίνεται οτι συννενόείτε μια χαρά με όποιν μπάινε σε αυτό το φόρουμ για να κάνει πλάκα και να πεί την κοτσανίτσα του. Είπαμε, άλλο η Γνώση και άλλο αυτό που ψάχνουμε να βρούμε εδώ μέσα.
...
Σας υπενθύμισε ο Τζώνης όπως και διάφοροι άλλοι, ότι είχατε πεί οτι θα με "ξαναενεργοποιούσατε" μετά από κάποιες μέρες. Μιλήσατε για έναν μήνα. Ο Μήνας πέρασε... και φυσικά δεν το κάνατε. Προφανώς σας ενοχλέι η παρουσία μου και σας πειράζει που σας τα λέω έφω από τα δόντια. Βλέπετε, έχετε συνηθίσει να σας αντιμετωπίζουν αλλιώς.
Εγώ πάντως, δεν γράφω σε αυτό το φόρουμ επειδή εκτιμώ εσάς ! Να το ξέρετε αυτό. Το φόρουμ δε σημαίνει για μένα Ανμίν και Αμαλία. Εγώ γράφω εδώ, επειδή συναντάω φίλους και γνωστούς μου. Καμία σχέση δεν έχετε εσείς. Τα εσωτερίστικα σας δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, ούτε τα άλλα που κάνετε, η γνώμη μου και η άποψή μου που έχω σχηματίσει για τα άτομά σας στηρίζεται σε εμπειρίες και βιώματα καθαρά από την τριβή μου εδώ μέσα και χωρίς καμία προκατάλειψη για άλλα πράγματα, που τυγχαίνει να έρχεστε σε επαφή... γενικότερα. Ας πούμε, οτι σαν Σπηλαιολόγος μπάινω και σε στοές. Τώρα, τι θα βρούμε εκεί μέσα, ένας θεός ξέρει. Πάντως, όλες οι σπηλιές και οι στοές έχουν ένα κοινό. Βγάζουν κάπου. Συνήθως αυτό είναι η θάλασσα.
Και να ξέρετε, οτι η άποψή μου είναι καθαρά δική μου και δεν χρειάζεται να την πώ εδώ δημοσίως.
Μου έχετε αποδείξει τι ακριβώς είστε και το καλό είναι οτι το βλέπουν και άλλοι.
Λοιπόν, επειδή σας είπα οτι ότι έχω να πώ θα το λέω δημόσια, εγώ για άλλη μια φορά κράτησα την υπόληψή μου και τήρησα και τους νόμους μου. Χαίρομαι που δεν κρατήσατε τον δικό σας, θα μου προξενούσε πολύ μεγάλη έκπληξη.
Βρίλ
Over and out
Ειλικρινά σκοπός μου που τα γράφω αυτά δεν είναι να κρίνω το έργο της διαχείρισης και του συντονισμού είμαι η πλέον αναρμόδια μιας και άλλωστε δεν γνωρίζω τίποτα για την λειτουργία αυτών.
Θέλω απλά να εκφράσω την λύπη μου για αυτούς που έφυγαν και την χαρά μου που ξαναβλέπω άναμεσα μας τον VRIL όχι γιατί τους ήξερα και από τα εχθές αλλά είχαμε αυτόν τον λίγο καιρό που είμαι εδώ κάνει καλή παρέα ευχαριστώ και ελπίζω να μην θιχτεί κάποιος από αυτά που γράφω

quote:
Αν είναι Βασιλευομένη Δημοκρατία κάτι γίνεται...
A ναι! Ετσι το χρυσώνουμε τώρα το χάπι...βασιλικά...εεε σόρρυ...δημοκρατικά ήθελα να πω![]()
Ασχετο: Eχει κανείς νέα από την oneiric? Tι έγινε ρε παιδιά? Γέννησε?
Ωχ! με έπιασε λογοδιάροια επί προσωπικών δεδομένων και με βλέπω αλυσοδεμένη στο κατάρτι του esoterica για κακή διαγωγή... ![]()
![]()

Μη νομίζετε ότι δε βλέπω, δεν ακούω, δεν καταλαβαίνω...απλά έχω συνειδητά αποφασίσει να απέχω από τις "εμπόλεμες ζώνες" για προσωπικούς κυρίους λόγους...
Και βέβαια μη νομίζετε ότι δε διαβάζω... απλά δεν γράφω συχνά και πάλι για τους δικούς μου λόγους... (κάποιος μου είπε ότι έγινα ακριβοθόρητη με τα 1-2 μηνύματα που γράφω κάθε μέρα...κι αυτό επιλογή μου...)
Τι λέγαμε λοιπόν?
Α ναι για την ΑΦΡΟΔΙΤΗ...για τον Βριλ...τον endorama ...
Εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα'ρθεις...
Κοινώς: H ιστορία επαναλαμβάνεται(και αυτό με θλίβει γιατί η επανάληψη λαθών είναι μητήρ πάσης βλακείας)... η ιστορία της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ είναι και δική μου ιστορία... η ιστορία του endorama είναι και του Βριλ ιστορία κ.ο.κ.
Αυτά συμβαίνουν ΑΦΡΟΤΙΤΗ μου όταν οι άμυνες πέφτουν... δεν έκανες καλό κοντρόλ... ελπίζω σε επάνοδο ... αν βέβαια το γουστάρεις πολύ... γιατί αν είναι να επιστρέψεις και να έχεις καταντήσει η σκιά του εαυτού σου όπως εγώ προτειμότερο το virtual χαρακίρι.
Ωραία... γύρισα... όταν όλα ησύχασαν... όταν "εκείνοι" είχαν φύγει... μα είμαι πια αυτή που ήμουν? Περιφέρομαι από τόπικ σε τόπικ γεμάτη βαριεμάρα, καχυποψία και φόβο... ναι φόβο...
Δεν είναι ότι δεν έχω να πω πλέον κάτι... είναι ότι δεν μπορώ πια να εκφραστώ... Οτι και να'χω μέσα μου δείχνει να μην είναι διατεθιμένο να βγει έξω με τίποτα...μαγγώνεται εκεί στην άκρη της ψυχής μου και δεν λέει να βγει... Ελπίζω κάπου...κάποτε...ξανά...όταν/αν θα έρθει η ώρα...μέχρι τότε ο ρόλος μου κοινότυπος και τετριμένος βλ.Κρυστάλλινα κρανία.
Με κλανιές όμως δε βάφονται αβγά...
Καληνυχτίζω...

και μετα ας σχολιασω...
Το PC ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ,ΚΑΙ ΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΥΨΗΛΗς ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑς
ΦΤΟΥ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΜΟΥ...
οσο γι αυτο δεν εισαι η μονη....Avallon
quote:
Δεν είναι ότι δεν έχω να πω πλέον κάτι... είναι ότι δεν μπορώ πια να εκφραστώ... Οτι και να'χω μέσα μου δείχνει να μην είναι διατεθιμένο να βγει έξω με τίποτα...μαγγώνεται εκεί στην άκρη της ψυχής μου και δεν λέει να βγει...

΄Εχω 4 λόγους να ανοίξω σαμπάνια,[απ΄την καλή τσιγκούνα δεν είμαι το απέδειξα άλλωστε], πρώτον εισήλθα στο ΕSOTERICA, όχι θα έφευγα! Δεύτερον την Δευτέρα 7 Νοέμβρη βραβεύομαι γιά τη λογοτεχνική μου προσφορά στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Τερψιχόρη στο Χίλτον, -μεγαλεία θα μου πεις,- ας αξιωθώ να βγάλω κανέναν καλό λόγο τρομάρα μου, υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, του γενικού γραμματέα ΕΟΤ, και της ομοσπονδίας φυσιολατρικών ορειβατικών εκδρομικών σωματείων Ελλάδος. Η φύση θα μας σώσει. Εδώ που τα λέμε στην Πάρνηθα τη βγάζω αυτές τις μέρες με ένα δικό μου άτομο. Πήρα τα βουνά και σώθηκα, άσε τους τρελλούς να είναι κάτω.Η ποίηση λοιπόν φιλάρες μου εκλεκτές, δικαιώνει και δεν προδίδει, τρίτον 249 προσωπικά e mail ομόρφηναν τις μοναξιές αυτής της εβδομάδας που λειτούργησα ως απενεργοποιημένη -βρε στο καλό παιδί τα κάνατε δαύτα; Και τέταρτον χθες ήμουν με το μοναδικό χαμόγελο της ζωής μου που με ενέπνευσε να αδράξω τα ηνία της ζωής και να αρχίσω από την αρχή τα πάντα πρώτη και με διαφορά. 4 Σαμπάνιες στην υγειά σας λοιπόν. Είστε τόσοι πολλοί που αγαπώ εδώ μέσα. Και τόσες. Ευχαριστώ τον Πυθαγόρα την Κάρμα, την αγάπη μου την nst, τη Νεμεσούλα την Τριανταφυλλιά την Μίλκο, την Ούρσι, τον Μάνο, τον Πλάτωνα -ποιητή εσύ-, και τον αγαπητό ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ. Που να σας θυμηθώ όλους; Τέλος ευχαριστώ τον Pixeldream μου, που δεν μοιάζει ούτε φαίνεται απλά ακέραιος, αλλά είναι. Σε όλα. Τον ευχαριστώ που στις [στραβές] δεν έπαψε ούτε λεπτό να είναι δίπλα μου],και που επί μονίμου βάσεως με κάνει να γελάω μέχρι δακρύων. Ναι ρε παιδιά οι άνθρωποι κλαίνε και από τα γέλια άργησα αλλά το έμαθα... Και θέλει πολύ μαγκιά σε καιρούς δυσπιστίας συμφοράς ψυχικής ηλιθιότητας απόγνωσης ρεζιλέματος γελοιότητας και φτήνειας να είσαι έτσι. Και κάτι παραπάνω. Τέλος ευχαριστώ όσους επικοινώνησαν μαζί μου και μου χάρισαν λίγο από το φως τους. Αυτό που μου άρεσε ήταν το χιούμορ σας και τα κατεβατά που γράφατε. Θα είμαι δίπλα τους και δίνω λόγο τιμής και ψυχής όταν όποτε και σε ότι με χρειαστούν.
Εκφράζομαι.
Εντυπωσιάζομαι.
Επιμένω.
Επαναλάμπω.
Επανέρχομαι.
Ελπιώ.
Επαναστατώ,
Κι επιβάλλομαι
σε λάθη.
Εκστασιάζομαι μέσω της ποίησης.
΄Ηρθα γιά να μείνω.
Δεν θα διψάς γιά πολύ ακόμη
φλογισμένη καρδιά μου
Μιά επαγγελία μες στον αέρα
με ψαύει η πνοή χειλιών αγνώστων
πέφτει το μέγα αγιάζι.
Λατρεία ο Νίτσε...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Παρερμήνευση δική μου λοιπόν!
quote:
Εγώ του τα έλεγα, να προσέξει, γιατί με την συμπεριφορά του, ξέρετε, αυτά με τα "εσωτερικά", γίνεται και αντιπαθής και τραβά την ... "προσοχή" απάνω του. Μου απαντά με ύφος "δεν απειλούμαι". Α, Ναι ? Σοβαρά ? Εδώ βλέπω κάτι Dying Incubus να έχουν πολύ μέλλον !
Και εδώ λέω, ή ξετυφλώσου ή συνέχιζε να ζείς στην κοσμάρα σου ...! Αλλά μη φωνάζεις μετά !
Και by the way, γειά σου Dying και αγνόησε αυτά που σου έλεγε ο Lazzio εχθές. Ακούει κάποια πράγματα από μένα και στο κάτω κάτω είναι δικά μου.
Και πολύ θα γελάσω να δώ την resurection σου. Μέχρι τότε περιμένω σε αναμένα κάρβουνα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε?
Κινδυνεύει ο Admin από εμένα δηλαδή?
Μα, τι λές βρέ Vril?
Εκτός αν σχεδιάζω μεθοδικά τη δολοφονία του και δεν το ξέρω κι εσύ έχεις στοιχεία για κάτι τέτοιο.
Δε μπορώ, βρέ παιδιά, να καταλάβω τι παίζει.
Θεωρούμε κάποιον υποκριτή, με δόλιες προθέσεις και κακούς σκοπούς όταν δεν συμμετέχει σε κάποια "κλίκα" κι όταν δε μπαίνει να ρίχνει 5-6 αναστάσιμα στον καθένα με το "Καλημέρα"?
Πρέπει δηλαδή να γίνομαι χαμαιλέων για να γίνομαι αρεστός στον καθένα?
Sorry, δε μπορώ.
Αυτός είμαι καλός ή κακός.
Και οι σφαγές που γίνονται μεταξύ κάποιων μελών δεν θα με βρούν σε καμία παράταξη.
Δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει αυτό.
Αγαπητέ Vril, δεν έχω σκοπό να αγνοήσω αυτά που μου είπε ο lazzio ούτε να τα πάρω επί πόνου.
Μου είπε κάποια πράγματα και του απάντησα.
Για να μη λέει οτι προτιμώ να τηρώ σιγή ιχθύος δηλαδή, προσπάθησα να του εξηγήσω μερικά πράγματα...
Κι όσο για την ανάσταση (resurrection) μου, σαφώς και δεν έχει να κάνει με το forum.
Αφορά σε προσωπική ανάσταση, πέρα από κάθε forum κι απευθύνεται στο άτομο που γράφει πίσω από το ψευδώνυμο του Πεθαίνοντα Ίνκουμπου...
Υ.Γ. Αφροδιτάκι!!! ![]()
![]()
![]()
Καλώς ήρθες, Φίλτατη!

In anticipation of my resurrection...
ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
Ούτε τον ύπνο μου θα χάσω, για το τί είπε ο ένας και τι έκανε ο άλλος, ούτε τα συκώτια μου θα πρήξω, αν με αδίκησε η (Απο)συντονίστρια ή άν έφαγε το φαϊ του όλο ο Αντμίν.
- Παραδέχομαι οτι κάποτε ασχολούμουν πάρα πολύ, πολύ μα πάρα πολύ με τι "παιζόταν" εδώ μέσα. Τέλος !
Άν σε θέλουν και σε προτείνουν ΕΣΕΝΑ Ίνκουμπους κάποιοι για Αντμίν, εμένα σε τελική ανάλυση δε με ενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι ο νύν αντμίν έχει δημιουργήσει κάποιοα προβλήματα, και εφ΄όσον ήταν ειρωνικός απέναντί μου (με είπε "παιδική χαρά"), προτείνω την απενεργοποίηση του λογαριασμού του για τουλάχιστον 2 μήνες. το ίδιο και για την Αμαλία, γιατί είναι στην ίδια "κλίκα" με τον Αντμίν.
Όπως βλέπεις, και γι αυτό το είπα το αστειάκι, στο Εσωτέρικα λειτουργεί πάρα πολύ η νοοτροπία του να ασχολούμαστε με τα πέραν του πραγματικού αντικειμένου. Κουτσομπολίστικα, κλικίστικα, τι είπε ο ένας και ο άλλος, κλπ κλπ.
Για την δική σου συμμετοχή Ίνκουμπους, που όλο πεθαίνεις αλλά τελικά δε μας κάνεις τη χάρη, εγώ προσωπικά έχω παρατηρήσει, οτι τα περισσότερα μηνύματά σου αφορούν πάλι τα "διαπροσωπικά", σε βαθμό που μοιάζουν με μηνύματα συντονιστή, και αυτό λέω μόνο και σταματάω εδώ.
Εγώ θα προτιμούσα άν το παρών φόρουμ ήταν όντως ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, όπως θα το ήθελαν οι Λειτουργοί του. Το παρών όμως δεν είναι. Είναι αρένα αντιπαράθεσης ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, είναι είναι της ίδιας "κλίκας" είτε άσπονδοι εχθροί είτε ακόμα τα ... μυστικά΄της κρεβατοκάμαρας. Και μην το αρνείσαι. Όποιος έχει μάτια βλέπει.
Εγώ αγαπητέ μου είχα μπεί τότε γιατί έψαχνα να βρώ πληροφορίες για την Πεντέλη. Ασχολήθηκα πολύ με αυτήν, ίσως πάρα πολύ, έγραψα πόλλά εδώ, τα οποία τα ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ, γιατί τελικά διαπίστωσα οτι δεν βρέθηκε κανείς πέραν του Τζώνη ή του Τάσου να μπορέσει να μιλήσει μαζί μου σε κάποιο επίπεδο. Αντίθετα μάλιστα, όποιο βαρεμένο και ανώμαλο δεν είχε καλύτερο να κάνει, ερχόταν σε "τεχνητή αντιπαράθεση" μαζί μου, και μάλιστα με τις ευλογίες των διαχειριστών, για να δημιουργηθεί θέμα. Το Εσωτέρικα "κινείται" μόνο όταν πέφτει ... ξύλο. Άλλου είδους ανταλλαγή απόψεων είναι πάρα πολύ δύσκολο να συντηρήσει.
Γι αυτό λοιπόν βαριέται και η Άβαλλον...
Και καλά κάνει.
Σας χαιρετώ και παίρνω το τσεκουράκι μου να κόψω λάσπη.
Ο κακός Βρίλ
Υ.Γ. Για να μην αδικήσω κανέναν, γιατι το κακός δεν είναι και ταυτόσημο με το "στραβός και άδικος", αναφέρω οτι ΣΗΜΕΡΑ το πρωϊ έλαβα ένα εΜαίλ από τον Διαχειριστή του φόρουμ, και μάλιστα με το κανονικό του όνομα (!!!), να έρθω να συζητήσουμε την επαναφορά μου στο Φόρουμ. Το σκέφτηκα, αλλά θα απαντήσω το εξής.
Αυτή η πρόσκληση για μένα ακούγεται σαν "από το αυτί και στο Δάσκαλο". Φυσικά δεν πρόκειται να το κάνω. Έχω πάει σε συναντήσεις του Εσωτέρικα, δεν είναι οτι δεν τους ξέρω, έστω ... φατσικώς. Αλλά δεν θα πάω. Δεν θα πάω, γιατί εδώ ενεργοποιούν άλλους, που ούτε το ίδιο επίπεδο έχουν με μένα και ούτε κάν θα διανοηθώ να διαπραγματευτώ την ... αμνηστία μου. Είμαι αυτός που είμαι, λειτουργώ όπως λειτουργώ, έχω δόσει τα δείγματα γραφής μου και όποιος με ξέρει, ξέρει πολύ καλά οτι με τσάντισε αφάνταστα η μεροληπτική αντιμετώπιση που είχα από τον Αντμίν. Άλλη διαφορά δεν έχω μαζί του (ή τους), άρα δεν έχω και να συζητήσω και τίποτα. Άν οι όροι της λειτουργίας του Εσωτέρικα προβλέπουν κάτι σχετικό με την μη διάδοση των προσωπικών στοιχείων, τότε γιατί διάολο να πάω αυτοπροσώπως να συζητήσω την επανένταξή μου ?
Η θέση μου είναι απλή. Με αδίκησαν, μίλησα σκληρά, παρενέβη κάποιους κανόνες και με μπάναραν. Με μπάναραν όμως πολύ σκληρά, σχεδόν εριστικά, μου έδειξαν οτι κάπου κατάλαβαν οτι όντως ήταν πάρα πολύ σκληροί και ότι θα έβρισκαν έναν τρόπο να με επαναφέρουν πρόωρα, αλλά και να παρουσιαστώ στην "Σέντρα" του Εσωτέρικα για να με κρίνουν, ε οχι, αυτό πάει πολύ.
Η "ποινή" μου Κύριοι λήγει στις 27.11.05
Αν θέλετε με επαναφέρετε, άν έχετε τα κότσια παραδέχεστε ότι φερθήκατε και υπερβολικά σκληρά. Άν δεν θέλετε, με διαγράφετε δια παντός από το φόρουμ σας και αποτελώ μια δυσάρεστη ανάμνηση για σας.
Αν γίνει έτσι, θα είναι και η πρώτη φορά που θα συμφωνήσουμε και σε κάτι !
Πρώτα απ' όλα, αυτό το σχόλιο για admin κτλ έγινε στο θέμα με τους βρυκόλακες για πλάκα.
Και για αυτό απάντησα στο ίδιο στύλ...
Εάν εσύ νόμισες οτι το εννοούσα, τι να πώ!
Σε ενοχλούν τα κουτσομπολίστικα, τα της κρεβατοκάμαρας κι όλα τα ανούσια που μπορεί να συζητηθούν εδώ.
Εμένα με αφήνουν αδιάφορο.
Κι επειδή εδώ δεν είναι χώρος για Μικρούτσικους κτλ για αυτό παρεμβαίνω ως ένα απλό μέλος και μόνο.
Αυτό είμαι κι έτσι απαντώ.
Εσύ δήλωνες επίσης την δυσαρέσκεια σου με ένα τρόπο προκλητικό.
Εγώ την δηλώνω διαφορετικά κι αυτό είναι.
quote:
Για την δική σου συμμετοχή Ίνκουμπους, που όλο πεθαίνεις αλλά τελικά δε μας κάνεις τη χάρη,
Ναι ναι!
Αντέχω...
Δεν πεθαίνω τόσο εύκολα!
Λοιπόν!
Αυτά...
Μιάς κι αποχωρείς λοιπόν, καλό σου μεσημέρι και keep well! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Δεν είναι ότι δεν έχω να πω πλέον κάτι... είναι ότι δεν μπορώ πια να εκφραστώ... Οτι και να'χω μέσα μου δείχνει να μην είναι διατεθιμένο να βγει έξω με τίποτα...
Αυτά τα λόγια με εκφράζουν απόλυτα.
Admin, Αμαλιάκι, κάντε κάτι.
Σίγουρα υπάρχει ακμή και παρακμή. Η παρακμή έχει διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όμως. Πρέπει να σώσετε τα forums.
Αυτό που χρειάζεται είναι αλλαγή, ριζική.
Δεν θα μπω στη διαδικασία του να αναπολήσω γραπτώς την δόξα του παρελθόντος, όχι επειδή δεν την θυμάμαι, όχι επειδή δεν είμαι ρομαντικός, αλλά επειδή η δίψα μου για πρόοδο είναι απεριόριστη και δεν θέλω να στέκομαι στα παλιά ''μοτίβα, αλλά στης ίδιες αξίες και ιδανικά.
Ποιος είναι ο *σκοπός αυτού του χώρου; Ο τάδε
Υλοποιείται; Ναι (άρα το γενικό πλάνο παραμένει ως έχει)
Υλοποιείται; Όχι (άρα το ξεσκαρτάρισμα είναι απαραίτητο)
*Πιστεύω πως δεν υλοποιείται.
Ο εγωισμός είναι κακός σύντροφος, η ξεροκεφαλιά επίσης. Τα forums είναι τα μέλη του (γνωστό αυτό και από παλιά)
Συντονιστές δεν υπάρχουν
Πονάει δόντι, κόβει κεφάλι (λουκέτο – διαγραφές – κλπ δεν λύνουν κανένα πρόβλημα – φαίνεται στη πράξη) Συν το ότι δεν κατανόησα ποτέ τον λόγο που έγιναν ορισμένες διαγραφές.
Τα forums κινδυνεύουν να αυτοκαταστραφούν. Θα έλεγα πως στέκονται στο χείλος ενός γκρεμού.
Κάντε κάτι – παράκληση είναι.
Φιλικότατα!!
Και το γνωρίζετε.
Θα μπορούσα να γράφω 100 σελίδες, αλλά δεν έχω πλέον την διάθεση.
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

Admin, Αμαλιάκι, κάντε κάτι.
Σίγουρα υπάρχει ακμή και παρακμή. Η παρακμή έχει διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όμως. Πρέπει να σώσετε τα forums.
Αυτό που χρειάζεται είναι αλλαγή, ριζική![]()
![]()
.
Δεν θα μπω στη διαδικασία του να αναπολήσω γραπτώς την δόξα του παρελθόντος, όχι επειδή δεν την θυμάμαι, όχι επειδή δεν είμαι ρομαντικός, αλλά επειδή η δίψα μου για πρόοδο είναι απεριόριστη και δεν θέλω να στέκομαι στα παλιά ''μοτίβα, αλλά στης ίδιες αξίες και ιδανικά.
Ποιος είναι ο *σκοπός αυτού του χώρου; Ο τάδε
Υλοποιείται; Ναι (άρα το γενικό πλάνο παραμένει ως έχει)
Υλοποιείται; Όχι (άρα το ξεσκαρτάρισμα είναι απαραίτητο)
*Πιστεύω πως δεν υλοποιείται.
Ο εγωισμός είναι κακός σύντροφος, η ξεροκεφαλιά επίσης. Τα forums είναι τα μέλη του (γνωστό αυτό και από παλιά)
Συντονιστές δεν υπάρχουν![]()
![]()
![]()
Πονάει δόντι, κόβει κεφάλι (λουκέτο – διαγραφές – κλπ δεν λύνουν κανένα πρόβλημα – φαίνεται στη πράξη) Συν το ότι δεν κατανόησα ποτέ τον λόγο που έγιναν ορισμένες διαγραφές.
Τα forums κινδυνεύουν να αυτοκαταστραφούν![]()
![]()
. Θα έλεγα πως στέκονται στο χείλος ενός γκρεμού![]()
![]()
.
Κάντε κάτι – παράκληση είναι.![]()
![]()
![]()
Φιλικότατα!!
Και το γνωρίζετε.
Θα μπορούσα να γράφω 100 σελίδες, αλλά δεν έχω πλέον την διάθεση.
![]()
![]()
Εχέμβροτος![]()
![]()
: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
OR

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
quote:
Σίγουρα υπάρχει ακμή και παρακμή. Η παρακμή έχει διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όμως. Πρέπει να σώσετε τα forums
quote:
Ο εγωισμός είναι κακός σύντροφος, η ξεροκεφαλιά επίσης. Τα forums είναι τα μέλη του (γνωστό αυτό και από παλιά
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ(ΡΙΖΙΤΗΣ)

Better to save the mystery than surrender to the secret..
Θεωρώ πως ήμουν ξεκάθαρος. Εάν δεν σου κάνει κόπο, σε παροτρύνω να διαβάσεις ξανά τα όσα έγραψα.(αυτό δεν στο λέω και καλά με ύφος.....''απαξιώ να σου απαντήσω, βρες το κριμένο και γεμάτο σοφία νόημα που κρύβεται πίσω από τα γραφόμενά μου''.....καμία σχέση - - - απλά πιστεύω πως με παρεξήγησες) Εάν πάλι εξακολουθήσεις να βγαίνεις στο ίδιο συμπέρασμα, θα γίνω ποιό αναλυτικός,
Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον
Ο σκοπός μου είναι ένας, να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για την απουσία των υπεύθυνων και την φαινομενικά!!, αδιαφορία τους.
Ευελπιστώ να μην αρχίσουν πάλι να ξεπετάγονται ταλιμπάν εξτρεμιστές που να τα ''χώνουν'' στον admin, στους συντονιστές κλπ. Εάν επιθυμούν ορισμένοι παιδική χαρά ας πάνε στην πλησιέστερη της οικίας τους, ή σε κάποια της αρεσκείας τους ας βρίσκεται και μακριά. Ωριμότητα μπορούμε να παρουσιάσουμε; (αλλά και να νιώσουμε;)
Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον