- O.E.A. ΕΠΙΚΛΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Παραθέτω το αρχικό μήνυμα
«Να σε ενημερώσω ότι κείμενα που περιέχουν βωμολοχίες και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στον παρόντα χώρο.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί λόγω όσων προανέφερα.»
και την τροποποίηση
«Να σε ενημερώσω ότι κείμενα που απαρτίζονται από βωμολοχίες και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στον παρόντα χώρο.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί λόγω όσων προανέφερα.»
Αγαπητέ cavafys ναι υπάρχει λόγος να γίνουν τροποποιήσεις στο θέμα, δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή γιατί θα ήθελα να δω την πορεία της συζήτησης.
Μπορώ να σου δώσω ένα παράδειγμα
Ο τίτλος του θέματος είναι «Ο.Ε.Α. ΕΠΙΚΛΗΣΗ»
Κάποιο νέο μέλος θέλοντας να βρει θέματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του θα ψάξει μέσω της αναζήτησης (πάνω μέρος δεξιά της σελίδας) χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά, όμως ο συγκεκριμένος τίτλος δεν αναφέρει κάτι που να δηλώνει και το θέμα συζήτησης, οπότε το πιό πιθανό είναι να μην βρει τις πληροφορίες που θα παρατεθούν εδώ.
Εμείς σε συνεννόηση με τους θεματοθέτες τροποποιούμε τους τίτλους ανάλογα, με στόχο να διευκολύνουμε τους αναζητητές.
quote:
Αντε βρε παιδια δωστε στον Καβαφη κειμενα της ΟΕΑ!!!!!
Καλά, με τόσες βωμολοχίες του/της ΟΕΑ, δε φοβάτια μήπως αμαυρίσει το ΟΛΟ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ 15χρονο Τσάκρα του ?
"Κύριε" Kavafys, άμα δείτε τον τύπο ονόματι "ELLANIOS IXOR", να του δώσετε χαιρετίσματα... Και ας παίζει τάβλι με τον "κύριο" Πάλμολίβ.
Μένττέχ, έχεις δίκιο. Μιλάμε για αποφένεια, τυλιγμένη σε φανταχτερή κόλλα εθνικοανωτερότητας, γαρνιρισμένη με αγάπες και δολλάρια.
Οποιανού του αρέσει...
(Ο Πάλμος τι κάνει ? Παχαίνει ?)
για να μην ξοδεύει λεφτά στα ΠΡΙΝΟΥ ??
τελικα μπορει καποιος που πραγματικα ξερει τι παιζει με την ο.ε.α να μου δωσει καποιες πληροφοριες παρα να ξοδευει τον χρονο μας με 1002 διαφορετικα πραγματα ?
Αυτο ειναι ισος το μονο μερος στο ιντερνετ στο οποιο μπορει να παρω καποια σοβαρη απαντηση.
Εγώ τον Πάλμολίβ ξέρω. Και τα Ινστιτούτα Αδυνατίσματος, να δείς πώς το λένε... ΑΝΑΣΑ ή κάπως έτσι...
Κοίτα που "έφτιαξε" ξαφνικά η ορθογραφία και το πληκτρολόγιο του "ξενητεμένου" μας...
Άξιο το γεννετικά ανώτρο ΝτιΕνΕϊ...
Άρε τι κάνει ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ...
ΚΑΛΩΣ ¨ΗΛΘΕΣ στο Εσωτέρικα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ...
Να σε ξεναγύσουμε και λίγο, μη χαθείς, μια που δεν έχεις ξανάρθει...
Να, από δώ το χώλ, η κουζίνα, το μπανιο... μη σκοντάψεις πουθενά άμα σβήσει το φώς και θες να πιείς νερό ΝΕΟ μέλος...
Α, και μακριά απ τις κρεβατοκάμαρες και τα σαλόνια !
Εχω να γραψω ελληνικα για χρόνια, εχω τελειώσει Ελληνικό σχολείο και ήμουν καλός μαθητής. Ειναι ωραίο το γεγονός οτι οσο γραφω μου επιστρέφονται οι γνώσεις. Ειμαι λιγο στεναχωριμένος που τα Ελληνικ'α μου δεν ειναι σωστά. Αλλα δεν πηραζει ε?
Οσο περι μαρουλιου κτλ τι εννοεις? Απλα θελω να μάθω τι παιζετε με την ο.ε.α τοσο κακο ειναι αυτο ? γιαυτο και ανοιξα το θεμα !
Αντε ας ξεπερασουμε ολοι το κομπλεξ μας και ας σχολιασουμε κειμενα της ο.ε.α αφου καποιος καλλος ανθρωπος μου τα δωσει.
Φιλικα,
quote:
Αντε ας ξεπερασουμε ολοι το κομπλεξ μας και ας σχολιασουμε κειμενα της ο.ε.α αφου καποιος καλλος ανθρωπος μου τα δωσει.Φιλικα,
Ξεκίνα να το ξεπερνάς, αλλά κάνε ακόμα μια προσπάθεια...
Δεν πείθεις.
Νομίζω οτι τωρα μπορώ να καταλάβω γιατι το μελος Ο.Ε.Α αρχισε τα βρυσίδια. Εάν δεν αρχίσουν οι Έλληνες να συμπεριφερονται ως άτομα με σεβασμό στον συνανθροπο και στις αποψεις του. Θα παραμεινουν οι αηδιαστικοι μογγολοηδεις Γρεκυλοι που ειναι.
Παρακαλώ τους συντονιστές να διαγραψουν τον λογαριασμό μου. Αλλιως θα αναγκαστω να παραβω τους κανονισμούς σας
quote:
Εάν δεν αρχίσουν οι Έλληνες να συμπεριφερονται ως άτομα με σεβασμό στον συνανθροπο και στις αποψεις του.
Αυτό μάλλον θα έπρεπε να το πεις στο Μέλος που αναζητάς και διαγράφτηκε, αφού με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του/της απουσιάζει ο σεβασμός στον συνάνθρωπο που επισημαίνεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ?
quote:
Einai ksekatharo oti e-e-e.gr kai OEA einai dio diaforetika pragmata.ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ?
Ασχετο το ενα με το Αλλο αλλα δεν πειραζει...
Αφου ο ιδιος ο Αριων Δημητρακοπουλος,διλωνει μελος της ομαδας ΟΕΑ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΛΕΣ ***.
ΣΤΟ Ε-Ε-Ε Ο ΩΡΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !
ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ Ε-Ε-Ε.gr ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΟΕΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
Μπορείς απλά και εύκολα, να σταματήσεις να πληκτρολογείς![]()
Ούτε διαγραφές λογαριασμών, ούτε βία, ούτε αίμα, ούτε τίποτα![]()
quote:quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.Μπορείς απλά και εύκολα, να σταματήσεις να πληκτρολογείς
Ούτε διαγραφές λογαριασμών, ούτε βία, ούτε αίμα, ούτε τίποτα
: ) NA SE KALA ME EKANES KAI XAMOGELASA !!! :) ;)