ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

reptilesalonica13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/11/2003, 03:15:53
Ξέρεισ φίλε μου...είμαι παράξενα αντιδραστικός...σε σημείο αυτοκαταστροφής...
Όταν κάτι δε με καλύπτει, δε το ακολουθώ και δε πα να το προσκυνάει ολόκληρος ο πλανήτης!...
Έχω αυτό το ελάττωμα-προτέρημα, οτι δεν ικανοποιούμαι εύκολα...
Δε μπορούν να με ταίσουν μάλλον, αυτοί που τόσο περίτεχνα προσπαθούν...
Και όχι βεβαίως μόνο εμένα αλλά και τόσους άλλους.
Πρέπει να προσπαθούμε να βλέπουμε πάντοτε απο πίσω φίλε μου...
Πάντοτε κάθε πράξη, κρύβει κάπου μέσα της και το πραγματικό της κίνητρο.
Τόση πολύ τηλεόραση, απλά μου λέει οτι δε μπορώ να σκέφτομαι πλέον.
Μπορώ μόνο να αποδέχομαι ό,τι μου πλασάρουν (είτε εν γνώση μου, είτε εν αγνοία μου).
Συγνώμη μόνο, που δε μπορώ να δεχθώ κάτι τέτοιο!...
Πρέπει να έχουμε επίγνωση τη στιγμή που παρακολουθούμε αυτά τα γλυκανάλατα ελληνικά σήριαλ, όπου όλοι τσιρίζουν, θεατρινίζουν και τελικά κερδίζουν την τηλεθέασή μας...
Είμαστε όμως αυτοί?...
Είμαστε έτσι?...
Είμαστε τόσο υστερικοί ώστε να απολαμβάνουμε όλη αυτή την υστερία που προβάλουν αυτά τα σήριαλ ως κοινωνική πραγματικότητα?...
Γνώριζα κάποια κοπέλα-συνάδελφο στη δουλειά μου, που κυριολεκτικά αυτά τα σήριαλ ήταν η τροφή της.
Φοβόμουν τόσο πολύ όποτε της μιλούσα...μήπως και ασυνείδητα, έβγαζα αυτό που πραγματικά πίστευα γι' αυτήν και αυτό την πλήγωνε.
Νοιώθω ώρες-ώρες τόσο πολύ εκτός πραγματικότητας...
Αλλά μου αρέσει να μην παραμυθιάζομαι εύκολα, μάλλον δε μου αρέσει, απλά...δε νομίζω οτι παραμυθιάζομαι εύκολα...Συγνώμη ε!...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

endoramaΜέλος
04/11/2003, 03:40:20
quote:
Γνώριζα κάποια κοπέλα-συνάδελφο στη δουλειά μου, που κυριολεκτικά αυτά τα σήριαλ ήταν η τροφή της.
πιστευω φιλε μου οτι αυτη η συμπεριφορα πηγαζει στην προσπαθεια μερικων να βαλουν λιγο χρωμα στην ανιαρη και ανασφαλη ζωη τους με το να ταυτιζονται με καποιον χαρακτηρα που εχει επινοηθει απο καποιον με τα ιδια προβληματα αλλα που βρηκε τροπο να βγαζει χρημα απο της ανασφαλειες του και την κενοτητα του.

quote:
Όταν κάτι δε με καλύπτει, δε το ακολουθώ και δε πα να το προσκυνάει ολόκληρος ο πλανήτης!...
δεν γινεται αλλιως αν και η πιεση ωρες ωρες ειναι τρομακτικη "παει και αυτη η μερα φερτε μου αλλη την οθονη να την σπασω στο κεφαλι" οπως ελεγαν και οι ενδελεχεια

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

NeosΜέλος
04/11/2003, 13:17:29
βαλτε το DISCOVERY και θα αναθεωρησετε τις αποψεις σας.

Καλοι μου φίλοι, οπως κυκλοφορουν "σκουπιδια" βιβλια ετσι ειναι και η τηλεοραση, ειναι η επιλογη που σε χαρακτηριζει...

noeliaΝέο Μέλος
04/11/2003, 17:04:00
Παιδιά καλησπέρα σας.
Το θέμα είναι πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ξεκίνησα να διαβάζω το τόπικ απο την αρχή αλλά δεν το ολοκλήρωσα...Θέλω όμως να παρέμβω σε αυτό το σημείο για να προσθέσω ένα στοιχείο σε αυτά που λέει στην αρχή ένα μέλος (σόρυ, δεν θυμάμαι το όνομα) οτι η τηλεόραση εξυπηρετεί αυτούς στους οποιους ανήκει. Π.χ. τα 2/3 της ιταλικής τηλεόρασης ανήκουν στον Μπερλουσκόνι. Αναφέρω λοιπόν κι εγώ σαν ένα παράδειγμα- λίγο κωμικοτραγικό- οτι πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης υπήρχαν δυο κανάλια. Το ένα πρόβαλλε προπαγάνδα υπερ της κυβερνήσεως φυσικά και στο άλλο κανάλι υπήρχε ένας τύπος ο οποίος έλεγε: ¨άλλαξε κανάλι, άλλαξε κανάλι,...¨!!!!!!!!!
Θέλει προσοχή
Και θα συμφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα οτι ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!!!!!!

Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...

ΝΕΡΩΝΑΣΝέο Μέλος
04/11/2003, 18:47:52
quote:
βαλτε το DISCOVERY και θα αναθεωρησετε τις αποψεις σας.

Καλοι μου φίλοι, οπως κυκλοφορουν "σκουπιδια" βιβλια ετσι ειναι και η τηλεοραση, ειναι η επιλογη που σε χαρακτηριζει...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΕΟΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΛΑΜΕ? ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Κ.Λ.Π?
ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΤΟΠΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ,ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ MISSION ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΕΙΝ.

quote:
Και θα συμφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα οτι ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!!!!!!

ΦΙΛΤΑΤΗ ΝΟΕLIA, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ:ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ,BRAIN WASHING Κ.Λ.Π
Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ TV H' OXI...

Edited by - ΝΕΡΩΝΑΣ on 04/11/2003 19:03:48

05/11/2003, 05:09:20
Ο Neos είν' ωραίος
Χτύπησες το αδύνατο σημείο μου (ντοκυμαντέρ)
Aλλά και πάλι, πρόσβαση δε μπορεί να έχει ο μέσος Έλληνας.
Είναι φορτωμένος με χίλια δυο πάγια, αν έχει και το πάγιο της δορυφορικής...θα πάμε φυλακή
Υ.Γ. Animals' planet, National Geographic channel, Discovery.
Με τη σέσουλα δίνω σε φίλο να μου γράφει κασσέτες

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

NeosΜέλος
05/11/2003, 12:55:53
Νερων τα καλά καναλια τα πληρώνεις.
Οσο για την θεματολογια...
Απο αρχαια ελληνικη ιστορία μεχρι εξυχνίαση εγκλημάτων...
το 95% των θεμάτων του εσωτερικα εχουν προβληθει στο συγκεκριμενο καναλι...αλλα NOVA...

endoramaΜέλος
09/11/2003, 20:06:37
The sun always shines on t.v.

from us

strangewondererΜέλος
11/11/2003, 04:55:45
quote:

φιλε μου αν θελεις να τρως ψωμακι απο την δουλεια σου πρεπει να εισαι επαγγελματιας οχι παπατζης

from us

ΦΙΛΕ endorama
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

endoramaΜέλος
11/11/2003, 15:35:03
quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
λοιπον πρωτα να ζητησω συγνωμη φιλε strangewonderer που σε εβγαλα απο τα ρουχα σου ομως δεν μιλουσα για σενα αλλα γενικα

απλα ξερω πολυ καλα για τα οργια που κυκλοφορουν στον χωρο της δουλειας σου.

ειναι δυνατον να στην "ελεγα" ετσι και μαλιστα χωρις να μου εχεις κανει/δειξει τιποτα? οχι φιλε μου δεν ειμαι ΚΑΙ τοσο ηλιθιος,μλκς,αθλιος και τρισαθλιος και παλι συγνωμη γιατι επρεπε να το τονισω οτι δεν ησουν ο στοχος των λεγομενων μου και προκαλεσα φασαρια αθελα μου.

παντος το γεγονος αυτο ειναι μια καλη αφορμη για να προσεχω περισσοτερο

from us

strangewondererΜέλος
11/11/2003, 19:07:46
quote:

quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
λοιπον πρωτα να ζητησω συγνωμη φιλε strangewonderer που σε εβγαλα απο τα ρουχα σου ομως δεν μιλουσα για σενα αλλα γενικα

απλα ξερω πολυ καλα για τα οργια που κυκλοφορουν στον χωρο της δουλειας σου.

ειναι δυνατον να στην "ελεγα" ετσι και μαλιστα χωρις να μου εχεις κανει/δειξει τιποτα? οχι φιλε μου δεν ειμαι ΚΑΙ τοσο ηλιθιος,μλκς,αθλιος και τρισαθλιος και παλι συγνωμη γιατι επρεπε να το τονισω οτι δεν ησουν ο στοχος των λεγομενων μου και προκαλεσα φασαρια αθελα μου.

παντος το γεγονος αυτο ειναι μια καλη αφορμη για να προσεχω περισσοτερο

from us

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

ΕΙΠΕΣ: απλα ξερω πολυ καλα για τα οργια που κυκλοφορουν στον χωρο της δουλειας σου.

ΔΗΛΑΔΗ;

Edited by - strangewonderer on 11/11/2003 19:09:45

endoramaΜέλος
11/11/2003, 20:37:35
ευχαριστω φιλε μου για την κατανοηση σου

οσο αναφορα τα οργια οχι δεν ανηκω στον χωρο απλα μου εχουν τυχει αρκετα θερμα επεισοδια με μελη κινητων συνεργειων και με εχουν ξενερωσει με την αυθαδεια,ελειψη παιδειας και ανθρωπιας δεν καταλαβαινουν τιποτα και απο τον τροπο που εκφραζονται πριν βγουν στο γυαλι "η δημοσιογραφος: ελα ρε μλκ θελω να βαφτω για το σταντ,γμ την π.. που ειναι?" "ελα ρε μαγκα να σου παρω συνεντευξη θα γινεις και καποιος"και αλλα τραγελαφικα που μου εδωσαν να καταλαβω οτι για αυτους ειμαστε τα ζωα που τους περιμενουμε να μας που την ειδηση

πολλα επεισοδια παντως με τα συνεργεια αφου παλιοτερα ενοιωθα οτι με κυνηγανε ωσπου εγινε και αυτο

ξερεις τι σημαινει να τρεχεις με την μηχανη και απο πισω το φορτηγακι να σου παρει συνεντευξη με το ζορι? η φραση "αφηστε με ησυχο" δεν τους λεει τιποτα ολα για την ειδηση και την καριερα εκεινη την μερα παραλιγο να σκοτωθω πανω στην "αποδραση" μου και ευτηχως που δεν εγινε οχι γιατι θα πεθαινα αλλα γιατι θα γινομουνα νουμερο τηλεθεασης και καλο θα ηταν να σκοτωνομουνα γιατι αν στεκομουνα στα ποδια μου μετα το τροχαιο δεν ξερω και εγω τι θα εκανα ασχετα αν το βραδυ θα γινομουνα παλι νουμερο τηλεθεασης σαν "θρασυδειλος που επιτεθηκε χωρις λογο σε συνεργειο της tv"

αληθεια αν παθαινα κατι εκεινη την ημερα θα εφταιγα εγω?.

και απο την στιγμη που χανω την ανθρωπια μου και γινομαι νουμερα της tv ειναι να μην χανω την ψυχραιμια μου? ομως για να μην ειμαι και αδικος εχω γνωρισει και "σωστα" ατομα που απλα θελουν να κανουν την δουλεια τους χωρις να προκαλεσουν 1 καμεραμαν για την ακριβεια ο οποιος "την ειπε" σε συναδελφο του για την ανεγκεφαλιτιδα του

θυμαστε πιο παλια σε καποια πλανα απο την γιουγκοσλαβια οπου ειχε χτυπηθει μια αυτοκινητοπομπη απο ελευθερους σκοπευτες και ειχε τραυματιστει πολυ ασχημα ενας δημοσιογραφος και σκοτωθει ο οδηγος του αυτοκινητου? θυμαστε που ο τραυματιας καλουσε σε βοηθεια και η μονη βοηθεια που πηρε ηταν να ανοιξει την πορτα ενας αλλος δημοσιογραφος οχι για να τον βοηθησει αλλα γιατι η κλειστη πορτα του χαλαγε το πλανο και απλα κατεγραφε τον ανθρωπο που χαροπαλευε

η ανθρωπια σε ολο της το βαθος

η tv ακροβατει αναμεσα στα ορια του επαγγελματισμου και της απανθρωπιας και ειναι πολυ ευκολο να γειρει προς το μη ανθρωπινο πιστευω ομως οτι μπορει να βοηθησει μερικες καταστασεις αρκει να αποβαλει αυτη την σαπιλα που την περιβαλει

from us

strangewondererΜέλος
18/11/2003, 06:30:37
θυμαστε πιο παλια σε καποια πλανα απο την γιουγκοσλαβια οπου ειχε χτυπηθει μια αυτοκινητοπομπη απο ελευθερους σκοπευτες και ειχε τραυματιστει πολυ ασχημα ενας δημοσιογραφος και σκοτωθει ο οδηγος του αυτοκινητου? θυμαστε που ο τραυματιας καλουσε σε βοηθεια και η μονη βοηθεια που πηρε ηταν να ανοιξει την πορτα ενας αλλος δημοσιογραφος οχι για να τον βοηθησει αλλα γιατι η κλειστη πορτα του χαλαγε το πλανο και απλα κατεγραφε τον ανθρωπο που χαροπαλευε

η ανθρωπια σε ολο της το βαθος

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ;