ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξένες Συνήθειες και Κουλτούρες - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ξένες Συνήθειες και Κουλτούρες - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Εαρινός4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
14/01/2010, 12:23:06
quote:

Αγαπητοί μου φίλοι elo και Εαρινέ, καλημέρα και χαίρομαι πάρα πολυ, που φτάσαμε να συννενοούμαστε,καθώς, αυτά που αναφέρετε και οι δύο, πιστεύω κι εγώ και μόνο αυτήν την λεπτή διάκριση, μεταξύ φιλοξενίας και αλλοτρίωσης, ήταν που ήθελα και ιστεύω ότι πρέπει να τονίσουμε....
Άλλως, έχω πολλούς μετανάστες φίλους, απο διάφορες χώρες,ακόμη και βαπτίσει, αλλά, το να λέμε,π.χ., ότι η ύπαρξη δυο παιδιών σε ένα σχολείο 250 μαθητών, όπου αυτά τα δύο δεν είναι χριστιανοί,αλλά ινδουιστές, ας πούμε,η αίτηση να καταργηθεί η πρωινή προσευχή που αφορά στην επίσημη θρησκεία του κράτους και των περισσοτέρων κατοίκων της, το λεω έτσι επίτηδες, δεν στέκει με καμία λογική, ή δημοκρατία....
Αφορά σε λεπτές ισορροπίες, που πρέπει να υπάρχουν σε τέτοιους καιρούς πονηρούς και ....παγκοσμιοποίημένους....Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αλλά, θέλω η Ελλάδα, να είναι Ελλαδα...Όποια είναι μόνη της, δίχως έξωθεν παρεμβάσεις...
Συμφωνείτε;

Μα δεν διαφωνήσαμε ποτέ!!!

soul

14/01/2010, 12:39:28
...Το ξέρω,βρε Εαρινέ, θέμα υπερευαισθησίας του καθενός μας είναι, σε κάποιο δικό του κόλλημα,στοιχείο του Έλληνα είναι....Πρέπει, όμως, κάποτε να ξεμπλοκαριστούμε...
14/01/2010, 22:14:52
quote:

...Το ξέρω,βρε Εαρινέ, θέμα υπερευαισθησίας του καθενός μας είναι, σε κάποιο δικό του κόλλημα,στοιχείο του Έλληνα είναι....Πρέπει, όμως, κάποτε να ξεμπλοκαριστούμε...

Είναι θέμα...

soul

mystery flowerΜέλος
06/12/2011, 13:15:38
Αν δεν ενοχλούν τους Έλληνες καλό είναι να τηρούνται διότι κάθε λαός ανάλογα την περιοχή που ζει έχει νόμους που επ' ουδενί λόγο δεν επιθυμεί να παραβιαστούν. Στην εποχή μας ακούστηκε ότι στην Γαλλία πλήρωσε πρόστιμο μια μουσουλμάνα επειδή έβαλε μαντίλα. Φαντάσου στο μέλλον να πάω στην Τουρκία και να υποχρεωθώ να τη φορέσω. Εξωφρενικοί νόμοι. Όμως για πολλούς θεωρούνται φυσιολογικοί και πρέπει να τηρηθούν.

Ταξίδι στο άγνωστο