ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φίδια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Φίδια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Knight Rider31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LocoΜέλος
31/01/2005, 13:49:12
Γεια σας!

quote:
Καλημέρα,
Καλά ρε σεις. Την πέφτετε όλοι στον loco επειδή είπε ότι σκοτώνει φίδι όταν το δει; Δεν είπε δα και ότι θα εισβάλει σε κανένα σπίτι και θα καθαρίσει το οικιακό σας Ανακόντα... Πρώτη φορά ακούτε άνθρωπο που λέει ότι μπορεί και τα σκοτώνει; Άλλωστε ο καθένας άμα πετύχαινε καμιά οχιά στην αυλή του σπιτιού του θα ήθελε να την ξεφορτωθεί.
Προσωπικά όταν τυχαίνει να δω φίδι, παγώνω. Είναι ένας από τους τρεις φόβους μου. Δεν θα το σκότωνα με τίποτα βέβαια, ακόμα και αν δεν πάθαινα σοκ, αλλά όχι και να αγανακτώ με κάποιον που τα σκοτώνει.
Ο loco μάλλον υπό μορφή πλάκας έγραψε το πρώτο του μήνυμα (αν και το εννοεί ότι τα σκοτώνει) και πλάκα συνεχίζει να κάνει. Κάνω λάθος;

Χαίρε Stemix. Επιτέλους ένα φωτεινό μυαλό. Ξέρεις ποιό είναι το πιο μισητό πράγμα για μένα; Η υποκρησία. Δήθεν έπαθαν όλοι σοκ που άκουσαν οτι ο κόσμος σκοτώνει τα φίδια. Γενικά πολλούς δήθεν φιλόζωους, δήθεν χριστιανούς, δήθεν εσωτεριστές και δήθεν προοδευτικούς συναντάω τελευταία.
Και να φανταστείς οτι κανείς δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει πίσω απο τις λέξεις.
Τους είχα γράψει:

quote:
Παιδιά προς τι η αναστάτωση;
Εγώ απλά εκφράζω τις απόψεις μου. Μην γινόσαστε υποκριτές. Οι περισσότεροι απο σας θα σκοτώνατε ένα φίδι αν το βλέπατε στην αυλή σας. Αν όχι εσείς, θα το έκανε κάποιος άλλος απο την οικογένεια σας. Καταλαβαίνω οτι προτιμάτε να αισθανόσαστε προοδευτικοί και φιλόζωοι αλλά HELLO!! τα φίδια στην Ελλάδα τα σκοτώνουν. Στην Ελλάδα δεν λέμε οτι το ζώο πέθανε αλλά (υποτιμητικά) οτι ψόφησε.

Ο/η Spiral είπε:

quote:
Βρε Loco, κόψε κάτι!

Μέχρι να κόψετε όλοι την μ*****α ,εγώ όχι μόνο το κεφάλι των φιδιών θα λιώνω αλλά θα τους πετάω και τα μάτια έξω.

quote:
και το εννοεί ότι τα σκοτώνει

Να είσαι σίγουρος.

Loco the Snake eater!

Edited by - Loco on 31/01/2005 14:01:49

31/01/2005, 13:59:29

quote:

Οι περισσότεροι απο σας θα σκοτώνατε ένα φίδι αν το βλέπατε στην αυλή σας. Αν όχι εσείς, θα το έκανε κάποιος άλλος απο την οικογένεια σας.

λογω αγνοιας και επηρεασμου απο την εκκλησια που ταυτισε τα φιδια με το "κακο"

quote:

τα φίδια στην Ελλάδα τα σκοτώνουν. Στην Ελλάδα δεν λέμε οτι το ζώο πέθανε αλλά (υποτιμητικά) οτι ψόφησε.

ισχυει η παραπανω απαντηση, συν το παραμυθι που πιστευουμε οτι ειμαστε η κορωνιδα της δημιουργιας

quote:

Καμία αντίρρηση pixeldream. Αλλάζει αυτό όμως κάτι στο γεγονός οτι δαγκώνουν; Εγώ επειδή νιώθω τον φόβο τους, φοβάμαι οτι θα δαγκώσουν και τα γλιτώνω απο την αθλιότητα τους. Μήπως να το άφηνα να με δαγκώσει ή να το πήγαινα πιο πέρα; Αν την επομένη δάγκωνε την ανυποψίαστη αδελφή μου και αυτή πέθαινε; Θα ερχόσασταν να μου πείτε τι καλά ζωάκια είναι;

όπου γραφεις φιδι, βαλε τη λεξη ταξιτζης ή νταλικερης.

ειναι σαφως πιο επικινδυνοι απο τα φιδια για την αδελφουλα σου.

θα τους γλυτωσεις απο την αθλιοτητα τους?

quote:

Ναι, το έχω κάνει μερικές φορές. Τα χαρίζω όμως γιατί δεν μου αρέσει η γεύση τους.

αρα η ηδονη ειναι στο να τα σκοτωνεις!

ευγε!!!

quote:

Εσυ νομίζεις οτι τα ζώα που τρώς αυτοκτονούν ή οτι τα κόβουν απο τα δέντρα;

εγω ειμαι γιος χασαπη και ξερω καλυτερα απο σενα απο που προερχεται το κρεας.

ειναι ζωα "υπερπαραγωγης" δηλαδη περισσοτερα απο οσα θα υπηρχαν αν ηταν ελευθερα, και οχι αγρια.

οι συνθηκες διαβιωσης τους και η τροφη τους φυσικα με κανει να διαλεγω τι θα ταϊσω την οικογενεια μου (θεμα αλλης συζητησης τα κριτηρια)

quote:

Αν και η φράση δεν είναι δικιά μου, ναι ευχαρίστως θα το έκανα. Μάλιστα θα κυνηγούσα αυτούς που ρίχνουν με οβίδες απο τάνκ σε άοπλα παιδιά της παλαιστίνης.

και τι θα εκανες με τους Αμερικανους που βομβαρδιζουν παιδακια, ή τους Αραβες που κανουν τυφλα χτυπηματα?

για να συμπληρωσω τον φιλο spiral, σου λεω πως στο χωριο μου αφηναν μια δεντρογαλια να ζει στα δοκαρια της οροφης, για γουρι ελεγαν, αλλα το φιδι ετρωγε και τα ποντικια που ειναι εκατονταδες φορες πιο επικινδυνα ως φορεις μικροβιων.

το λιοτριβι του χωριου ειχε το δικο του φιδι, τον "φυλακα" του, οπως ελεγαν.

προπερσυ τα καναλια μιλαγαν για την τρομερη αυξηση των ποντικων στην Κρητη.

ο λογος?

εχουν σχεδον εξαφανισθει τα φιδια απο τα φυτοφαρμακα και τα φρεζαρισματα.

οσο για το ποσα ειδη εχουμε, ειναι αρκετα - εκ πειρας γνωριζω τουλαχιστον 7 ειδη περα απο τις οχιες.

.

και να συμπληρωσω στον καταλογο του φιλου pixeldream το γαλα της κατσικας που μεταδιδει 7 διαφορετικες ασθενειες, και το δαγκωμα του ανθρωπου.

ειναι γεγονος οτι το ανθρωπινο δαγκωμα μεταδιδει πολλα μικροβια και βακτηρια και προκαλλει σηψαιμια, κατι αναλογο με τον δρακο του Κομοντο.

το δαγκωμα του σκυλου (αν δεν εχει λυσσα) δεν μολυνει!

κλεινω δινοντας σου μια απλη συμμβουλη για να αποφευγεις τα κακα συναπαντηματα (κακα για τα φιδια, αφου αυτα κινδυνευουν): περπατα με βαρια βηματα, κανε θορυβο, και τα φιδια αν και κουφα θα νιωσουν τις δονησεις και θα την κοπανησουν!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

LocoΜέλος
31/01/2005, 14:24:48
Γεια σας!

Jonnie βλέπω πως γνωρίζεις για τον δράκο του Κομόντο. Θα ξέρεις λοιπόν οτι δεν θα διστάσει να σε κατασπαράξει εαν είναι πεινασμένος. Στην ίδια οικογένεια με τα φίδια ανήκει απλά είναι τεράστιος. Βλέπεις δηλαδή τι θα σου έκανε ένα τεράστιο φίδι αν σε πετύχαινε.

quote:
κλεινω δινοντας σου μια απλη συμμβουλη για να αποφευγεις τα κακα συναπαντηματα (κακα για τα φιδια, αφου αυτα κινδυνευουν): περπατα με βαρια βηματα, κανε θορυβο, και τα φιδια αν και κουφα θα νιωσουν τις δονησεις και θα την κοπανησουν!

Το γνωρίζω αυτό φίλτατε. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν περπατάω με βαριά βήματα αλλά προχωράω όσο πιο αργά και ύπουλα γίνεται στα χόρτα. Όπως πολύ εύστοχα λένε και οι αμερικάνοι κάνω "sneaking". Έτσι δεν μου γλιτώνει τίποτα.

quote:
και τι θα εκανες με τους Αμερικανους που βομβαρδιζουν παιδακια;

To ίδιο που θα έκανα και στους Εβραίους.

quote:
τους Αραβες που κανουν τυφλα χτυπηματα?

Δεν νομίζω να είναι τυφλά τα χτυπήματα των Αράβων όταν σκοτώνουν τόσους Εβραίους ή Αμερικάνους που όπως συμφώνησες βομβαρδίζουν παιδάκια. Μάλλον πετυχημένα θα τα χαρακτήριζα. Εκτός κι αν πιστεύεις οτι θα έπρεπε να περιμένουν με σταυρωμένα χέρια και να βλέπουν τους συγγενείς τους να πεθαίνουν ένας-ένας.
Φιλόζωους να χαρώ εγώ!

Loco the Snake eater!

31/01/2005, 14:38:33
Tώρα εγώ τι να πω?

που πριν έρθω να μείνω σε χωριό πάθαινα σοκ και μόνο στην ιδέα των φιδιών?

όμως το καλοκαίρι συνάντησα στον κήπο μου το πρώτο μου φίδι...

δεν πείραξε ποτέ ούτε εμένα ούτε τα υπόλοιπα ζώα μου...

δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε καν θόρυβο για να φύγει...

μένει εδώ μαζι μου και διαπίστωσα πως υπάρχει χώρος για όλα τα πλάσματα σ'αυτή την γη.... αρκετός ώστε να μη φοβάται κανένας κανέναν... εκτός ίσως απ' τον άνθρωπο... που δεν έχω δεί χειρότερο "φίδι" απ' αυτόν...

καλέ μου loco, ξέρεις πόσο σε συμπαθώ, αλλά προσπάθησε να μην γενικεύεις όταν μιλάς για έναν ολόκληρο λαό...

Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
LocoΜέλος
31/01/2005, 15:22:33
Γεια σας!

quote:
καλέ μου loco, ξέρεις πόσο σε συμπαθώ, αλλά προσπάθησε να μην γενικεύεις όταν μιλάς για έναν ολόκληρο λαό...

Galadriel το θεωρούσα αυτονόητο για αυτό το λόγο και δεν το διευκρίνισα οτι δεν αναφέρομαι στο σύνολο κάποιου λαού. Έχεις ακούσει φαντάζομαι για τους "δια χριστόν σαλούς" ή αν θες "δια χριστόν Loco". Αυτή την τακτική λοιπόν ακολουθώ κι εγώ με τα κολλημένα μυαλά.

Loco the Snake eater!

SpiralΜέλος
31/01/2005, 15:31:33
quote:

Χαίρε Stemix. Επιτέλους ένα φωτεινό μυαλό. Ξέρεις ποιό είναι το πιο μισητό πράγμα για μένα; Η υποκρησία. Δήθεν έπαθαν όλοι σοκ που άκουσαν οτι ο κόσμος σκοτώνει τα φίδια. Γενικά πολλούς δήθεν φιλόζωους, δήθεν χριστιανούς, δήθεν εσωτεριστές και δήθεν προοδευτικούς συναντάω τελευταία.

…και δήθεν μάγκες.

quote:

Μέχρι να κόψετε όλοι την μ*****α ,εγώ όχι μόνο το κεφάλι των φιδιών θα λιώνω αλλά θα τους πετάω και τα μάτια έξω.

Μπορείς να κάνεις και κάτι καλύτερο, να πας εθελοντής στην Παλαιστίνη.

Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να σου αλλάξουμε τις ιδέες. Αλλά αν δεν σου αρέσει η υποκρισία, μην τη μεταχειρίζεσαι.

31/01/2005, 19:06:46
με την ευκαιρία λοιπόν καλέ μου loco,

πάνω απ' όλα υπάρχει η αξία της ανθρώπινης ζωής.....

όλα τα υπόλοιπα, περί δικαίου και αδίκου

και το γιατί σκοτώνει ο οποιοσδήποτε τον οποιονδήποτε είναι απλές δικαιολογίες....

μην ξεχνάμε πως με τον σταυρό στο χέρι έγιναν οι σταυροφορίες...

και μην ξεχνάμε επίσης πως με την σβάστικα σαν έμβλημα έγιναν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...

το αυτό ισχύει και για όποιον προσπαθεί να εκτονώσει τα κατάλοιπα των ζωϊκών του ενστίκτων σκοτώντας ζώα...

δεν θέλω να τα πάρεις προσωπικά αυτά καλέ μου loco, απλά χρησιμοποίησα τις σκέψεις σου σαν αφορμή για να καταθέσω τις δικές μου...

Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
31/01/2005, 20:46:51
quote:

Jonnie βλέπω πως γνωρίζεις για τον δράκο του Κομόντο.

και οχι μονο φιλε μου.

εκτος της λοξας μου με την ζωολογια, ταξιδεψα στα μερη που ζουν τα φιδια που αναφερεις και αν και περιπλανιομουν στα δαση, ουτε φιδι ουτε λεοπαρδαλη με πλησιασαν.

το αντιθετο εξαφανιζονταν γιατι εχουν σοβαρους λογους να φοβουνται τον ανθρωπο!

quote:

Θα ξέρεις λοιπόν οτι δεν θα διστάσει να σε κατασπαράξει εαν είναι πεινασμένος.

φυσικα, αλλα ο δρακος του Κομοντο ειναι "ζωντανο απολιθωμα", κατευθειαν απο την εποχη των δεινοσαυρων.

quote:

Βλέπεις δηλαδή τι θα σου έκανε ένα τεράστιο φίδι αν σε πετύχαινε.

το ιδιο και ο κροκοδειλος!

τους σκοτωνεις οταν τους συναντας?

quote:

Το γνωρίζω αυτό φίλτατε. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν περπατάω με βαριά βήματα αλλά προχωράω όσο πιο αργά και ύπουλα γίνεται στα χόρτα. Όπως πολύ εύστοχα λένε και οι αμερικάνοι κάνω "sneaking". Έτσι δεν μου γλιτώνει τίποτα.

δεκτο σαν χιουμορ, αλλα μην ξεχνας οτι ο κυνηγος μπορει να γινει θηραμα ανα πασα στιγμη.

quote:

Δεν νομίζω να είναι τυφλά τα χτυπήματα των Αράβων όταν σκοτώνουν τόσους Εβραίους ή Αμερικάνους που όπως συμφώνησες βομβαρδίζουν παιδάκια.

να με συγχωρεις αλλα εσυ εισαι ο τυφλος, λογω παρωπιδων.

η βια δεν εχει χρωμα, και το αιμα ολων ειναι κοκκινο

quote:

Μάλλον πετυχημένα θα τα χαρακτήριζα.

γιατι δεν πας εθελοντης καμικαζι στην Παλαιστινη?

ετσι θα εχεις στα τροπαια σου και Εβραιους τελικα!

quote:

Φιλόζωους να χαρώ εγώ!

ασε καλυτερα να μας χαιρονται τα ζωα.

εσυ καλο θα ηταν να ψαξεις γιατι εχεις τοσα απωθημενα με τα φιδια (και οχι μονο).

οι βιαιες εκδηλωσεις δεν ειναι θεραπευτικες, το αντιθετο μαλιστα.

ψαξε, για να απολαυσεις την Φυση καποτε χωρις να την φοβασαι!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

LocoΜέλος
01/02/2005, 04:02:49
Γεια σας!

quote:
και οχι μονο φιλε μου.

εκτος της λοξας μου με την ζωολογια, ταξιδεψα στα μερη που ζουν τα φιδια που αναφερεις και αν και περιπλανιομουν στα δαση, ουτε φιδι ουτε λεοπαρδαλη με πλησιασαν.

Είσαι τυχερός άνθρωπος φαίνεται. Αν σε πλησίαζαν όμως.......

quote:
φυσικα, αλλα ο δρακος του Κομοντο ειναι "ζωντανο απολιθωμα", κατευθειαν απο την εποχη των δεινοσαυρων.

Καμία αντίρρηση αυτό λέω κι εγώ. Συμφωνούμε.

quote:
δεκτο σαν χιουμορ, αλλα μην ξεχνας οτι ο κυνηγος μπορει να γινει θηραμα ανα πασα στιγμη.

Φυσικά και ήταν χιούμορ. Χαίρομαι που αν και αργά επιτέλους το αντιλαμβάνεσαι.

quote:
εσυ καλο θα ηταν να ψαξεις γιατι εχεις τοσα απωθημενα με τα φιδια (και οχι μονο).ψαξε, για να απολαυσεις την Φυση καποτε χωρις να την φοβασαι!

Δεκτό σαν χιούμορ!

Big in Japan!!

01/02/2005, 07:56:36

για να επανέλθουμε στο θέμα μας...

ποιος φοβάται την επιστροφή?

tptΜέλος
01/02/2005, 08:51:28
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο LOCO,ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ.
ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ.ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΨΑΧΝΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟ-(ΣΥΝΘΕΣΗ-ΛΟΓΙΑ)ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ....
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο LOCO KAI O LOCO ΦΙΔΙ,ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΙΩΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ.ΑΠΟΧΩΡΩ......