- Παιχνίδια εις βάρος σας! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΒΟΥΛΕΥΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.------ AVATARGR
quote:Πολυ σωστα τα οσα συνιστουν οι φιλοι, AVATARGR και ARCHON.......και θα συμπληρωνα, οταν διαβαζουμε ολα οσα εχουμε γραψει, να ξεχασουμε οτι τα γραψαμε εμεις, να θεωρησουμε οτι τα εχει γραψει καποιος αλλος και να αρχισουμε να κανουμε ΑΜΕΣΑ αυστηροτατη κριτικη, (καλοπροαιρετη παντα), οπως πραττουμε αλλωστε......
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...------ARCHON

Let there be Light!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Πασχαλη ΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.
ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ
ΑΝΑΦΕΡΗ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ
quote:
και θα συμπληρωνα, οταν διαβαζουμε ολα οσα εχουμε γραψει, να ξεχασουμε οτι τα γραψαμε εμεις, να θεωρησουμε οτι τα εχει γραψει καποιος αλλος και να αρχισουμε να κανουμε ΑΜΕΣΑ αυστηροτατη κριτικη, (καλοπροαιρετη παντα), οπως πραττουμε αλλωστε......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΔΕΙΓΜΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.... ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ 'Η ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ARCHON

Χμ…….. για να θυμηθώ….. πότε ήταν η τελευταία φορά που μου συνέβη;;;;
Μα ναι! πριν από λίγες μέρες!
Πλάκα έχει πάντως να βλέπεις τους ανθρώπους να ρίχνουν, η να φανερώνουν το επίπεδό τους……..
Το σκορ είναι 3-0 ![]()
Αλά ήταν απλά ένα ημίχρονο. Μένει άλλο ένα……(ημίχρονο)
Ξέρω όμως ότι δεν έγινε από κακία. Ήταν απλά μια πράξη - στάση ανώριμη.
Τέλος πάντων. Δεν κρατώ κακία.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 17/07/2003 13:05:26
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/07/2003 03:23:25
Ξέρεις τι σημαίνει να παλέβεις μόνος σου απέναντι σε κλίκα και στο τέλος να νικάς?
Ως Τοξότης είπαμε, μπορώ να τα βάλω με 10
Το χειρότερο απ' όλα ήταν οτι "πάλεβα" με κλίκα γυναικών -και ξέρεις πόσο πονηρές μπορούν να γίνουν- αν δε το βίωσες, ειλικρινά δε σου το εύχομαι.
Μπορεί να νίκησα αλλά έχασα τεράστια ποσά ενέργειας. Δε μπορούσα όμως να κάνω αλλιώς, υπονόμευαν τη θέση μου στη δουλειά μου.
Το πιο όμορφο απ' όλα είναι οτι τώρα όποτε δω καμμιά τους έξω, δεν έχω πρόβλημα και δε κράτησα κακία, αλλά "βλέπω" το "σκύλιασμα" στα σωθικά τους. Εγώ όμως δε κρατώ κανένα βάρος, είμαι ελεύθερος :)
peace
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 18/07/2003 06:26:56
quote:
Ξέρεις τι σημαίνει να παλέβεις μόνος σου απέναντι σε κλίκα και στο τέλος να νικάς?
Ως Τοξότης είπαμε, μπορώ να τα βάλω με 10 ..
Το χειρότερο απ' όλα ήταν οτι "πάλεβα" με κλίκα γυναικών -και ξέρεις πόσο πονηρές μπορούν να γίνουν- αν δε το βίωσες, ειλικρινά δε σου το εύχομαι.
Μπορεί να νίκησα αλλά έχασα τεράστια ποσά ενέργειας. Δε μπορούσα όμως να κάνω αλλιώς, υπονόμευαν τη θέση μου στη δουλειά μου.
ωπα..!! ο παιχτης..![]()
πες μας ..πες μας ... δεν ξερουμε...
Γιώργος![]()
.παπουτσάκια..σοκαλατάκια..και μάκια..![]()
'
'
Mου αρέσει να αφήνω κάποιους σε αναμονή...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
Ρητορική η ερώτησις?!......
'
'
Mου αρέσει να αφήνω κάποιους σε αναμονή...
![]()
![]()
Γιώργος![]()
και μετα πλακωσε το Συμπαν...
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα