ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ALBERT EDELFELT - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ALBERT EDELFELT - ΕΙΚΟΝΕΣ

spirit31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/03/2003, 00:12:20
ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΟΥΝΟ ....

ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΑΝΩ......
ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΑΤΟΜΩΝ.....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΥΤΟ .....
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΖΟΥΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Ntavelis666Μέλος
25/03/2003, 00:23:33
EXEMBΡΟΤΕ ΚΑΙ ARZUNA ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΠΑΝΩ'ΑΠ ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΕΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΟΜΩΣ;;;;;ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΙΧΝΗ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.............................
ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
ΝΤΑΒΕΛΗΣ666

666

satyrosΜέλος
25/03/2003, 01:34:58
Exemvrote esy eisai aftos pou exei zografisei toso oraia thn amalia kai thn lilith? Thelo ki ego na me ftiakseis! Ftiakse kai ton ntaveli an den einai diskolo.

Efxaristo poly prokatavolika

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

old tigerΜέλος
25/03/2003, 02:00:17
Eχέμβροτε,
ζωγράφισέ τους και αυτούς με σγουρά μακριά μαλλιά.
Ειδικά ο Νταβέλης θα είναι φτυστός

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

25/03/2003, 11:05:12
CAT

quote:
Εγώ λέω να φτιάξουμε εκτακτη ανακοίνωση....γιατί οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ...!!!!!!

DAVELIS666

quote:
ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΠΑΝΩ'ΑΠ ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

DAVELIS666 - CAT = 1-0
CAT DROPI SOU!!!!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 25/03/2003 11:07:33

25/03/2003, 13:05:34
Καλημέρα.
Ας μην ανησυχούμε. Η cat απ'ότι είπε μένει κοντά στην Πεντέλη. Οπότε, αφού πολύ σωστά δεν πρέπει να το καταντίσουμε το μέρος κέντρο διερχομένων, αλλά και μια πιο τακτική και συστηματική παρατήρηση θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, μπορούμε να ρυθμίσουμε, κάποιοι που μένουν κοντά να επισκεφτούν τη σπηλιά και καθημερινές - όχι μόνο Σάββατο ή Κυριακή.
Αλλωστε, μόλις ανοίξει ο καιρός, θα αρχίσουν να εισβάλλουν στο μέρος και διάφορα άλλα άτομα με ταπεράκια, κουβερτούλες για πικ-νικ και άλλα, απ'ότι θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που την είχα επισκεφτεί καλοκαίρι...

αυτή...που τα κατάφερε!

satyrosΜέλος
25/03/2003, 13:42:39
Υπάρχει κανένας που να μπορεί να πάει στην σπηλιά αύριο? Εγώ συμφωνώ με την Αμαλία και πιστεύω να ορίσουμε περίπου κάτι σαν βάρδιες για το πότε θα πηγαίνει κανείς. Όχι ότι αν κάποιος πάει άλλη μέρα θα γίνει κάτι, αλλά αφενός για να μην είναι πολλά άτομα την ίδια μερα γιατί δεν σηκώνει πολλά άτομα ο τόπος, και αφετέρου γιατί αν χωριστούμε σε υποομάδες θα μπορούμε να παρατηρούμε σχεδόν καθημερινά τις εξεελίξεις μέσα στη σπηλιά. Εγώ είμαι ελέυθερος κάθε Τετάρτη γιατί τυχαίνει αυτή τη μέρα να μην έχω σχολή, και επίσης μπορώ τα περισσότερα Σάββατα και τις Κυριακές, αν και αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει πολύ ξενύχτι γιατί έχω δυο πάρτυ να πάω και δεν το κόβω να μπορώ να κουνηθώ από Νέα Σμύρνη. Οπότε, αν κάποιος μπορεί αύριο να πάμε τουλάχιστον για λίγο στη σπηλιά, εγώ είμαι μέσα. Αρκεί να έχει μεταφορικό μέσο γιατί είμαι λιγο άρρωστος ακόμα και δεν θα αντέξω πεζοπορία μέσα στο χιόνι. Αν κάποιος θέλει να άμε, ας επικοινωνήσει το αργότερο μέχρι τις 11 το βράδυ στο κινητό μου 6947787297 και ας ζητήσει τον Διονύση. Μη φοβάστε δεν δαγκώνω. Μπορεί μάλιστα να πετύχουμε στη σπηλιά τον Νταβέλη666

Περιμένω προτάσεις

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

satyrosΜέλος
25/03/2003, 23:33:56
Τελικα βρηκα ατομοα πο το φορουμ για να παμε αυριο στη σπηλια. Εχουμε δωσει ραντεβου στις 2 στο σταθμο του μετρο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ. Οποιοσ ενδιαφερεται να ερθει αυριο μαζι μας ας επικοινωνησει με μενα στο κινητο μου 69477872297 η ας ερθει στο μετρο και ας ψαξει να με βρει.
Το βραδακι αυριο θα γραψουμε στο φορυμ την εμπειρια μας εκει πανω...

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

catΜέλος
26/03/2003, 00:07:44
quote:
CAT

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Εγώ λέω να φτιάξουμε εκτακτη ανακοίνωση....γιατί οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ...!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------

DAVELIS666

quote:
ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΠΑΝΩ'ΑΠ ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

DAVELIS666 - CAT = 1-0
CAT DROPI SOU!!!!

Μα εγώ το λέω αυτό γιατί φοβάμε βρέ παιδίά ....με αυτά που ακουσα ..μου εχει σηκωθεί η τρίχα οχι κάγκελο αλλα καγκελόπορτα !!!!!!

Ε ωραία πείτε με φοβιτσιάρα ....

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

26/03/2003, 00:29:04
θα γινω λιγο ενοχλητικη...

πριν απο λιγες μερες, πολλα ατομα του εσωτερικα ενδιαφερονταν για διαφορα ζητηματα. η σπηλια ηταν ενα απο αυτα, αλλα
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!

ξαφνικα, κατι, μαλλον εγινε, και ολοι τρεξαμε!!!
μα καθημερινα?! -(να πηγαινουμε να ελεγχουμε τη σπηλια!!!)
μα τι λεμε!!!? τη ρωτησαμε τη σπηλια αν εχει ορεξη να την πιλατευουν καμμια εκατοστη περιεργοι?

ο Ntabelis666 πηγαινει μονος του στη σπηλια εδω και πολυ καιρο. εκτος απο το να προσπαθει να καταγραψει φωνες και αλλα περιεργα,

ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ IN, TREDY ΚΛΠ...

το ερωτημα μου ειναι
ειμαστε ετοιμοι να το κανουμε αυτο?

η απλα βρικαμε κατι που κανει "μπουγιο" και ορμισαμε? κατι που θα μας λυσει τα... υπαρξιακα μας προβληματα... αλλα για ποσο???

ξαναεπαναλαμβανω το αρχικο ερωτημα που ειχα θεσει πριν απο κατι σελιδες...

τι ψαχνουμε? τι περιμενουμε να βρουμε στην σπηλια? για ποιο λογο επιθυμει
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
να παει στη σπηλια?

η γνωμη μου ειναι οτι αρχικα, ο καθενας απο εμας, "αν και εφοσον και στην περιπτωση" που ενδιαφερεται για τη σπηλια, και οχι για να "μετεχει σε μια συναρπαστικη εμπειρια" καλο θα ηταν να κανονισει να παει...

αλλα με την καταλληλη διαθεση και το καταλληλο κινητρο!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

AlastisΜέλος
26/03/2003, 00:54:06
Λίλιθ εχεις ενα point εδω. Οντως, πως και ετσι και ολοι τρεχετε εκει? Προσωπικα το βρισκω ωραιο αυτο και ειναι μια εμπειρια αλλα τι αποτελεσμα περιμενετε να βγαλετε απο τις συνεχεις επισκεψεις? Το να εξηγηθουν τα οσα καταπληκτικα αναφερετε ολοι σας και ιδιαιτερα ο φιλος Ntavelis666 εχω την εντυπωση οτι θα οδηγησουν σε αδιεξοδο. Αλλα και εγω μαζι σας βεβαια, δεν το συζητω...

Αυτο που θελω να ρωτησω εδω ειναι το εξης, ποσο βαθια στην σπηλια μπορει καποιος να μπει? Ξερετε αν ειναι ευκολη η προσβαση στους εσωτερικους χωρους για καποια μεγαλυτερη ερευνα του?

Εχω σκοπο καποια στιγμη αν μπορεσω να παω εκει με καποιους δικους μου για καποια ερευνα οσο μεγαλυτερη μπορουμε.

...open minds are better minds!