- ALBERT EDELFELT - ΕΙΚΟΝΕΣ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΟΥΝΟ ....
ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΑΝΩ......
ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΑΤΟΜΩΝ.....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΥΤΟ .....
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΖΟΥΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΠΑΝΩ'ΑΠ ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΕΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΟΜΩΣ;;;;;ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΙΧΝΗ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.............................
ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
ΝΤΑΒΕΛΗΣ666
666
Efxaristo poly prokatavolika ![]()
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
ζωγράφισέ τους και αυτούς με σγουρά μακριά μαλλιά.
Ειδικά ο Νταβέλης θα είναι φτυστός
![]()
Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...
quote:
Εγώ λέω να φτιάξουμε εκτακτη ανακοίνωση....γιατί οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ...!!!!!!
DAVELIS666
quote:
ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΠΑΝΩ'ΑΠ ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
DAVELIS666 - CAT = 1-0
CAT DROPI SOU!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 25/03/2003 11:07:33
Ας μην ανησυχούμε. Η cat απ'ότι είπε μένει κοντά στην Πεντέλη. Οπότε, αφού πολύ σωστά δεν πρέπει να το καταντίσουμε το μέρος κέντρο διερχομένων, αλλά και μια πιο τακτική και συστηματική παρατήρηση θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, μπορούμε να ρυθμίσουμε, κάποιοι που μένουν κοντά να επισκεφτούν τη σπηλιά και καθημερινές - όχι μόνο Σάββατο ή Κυριακή.
Αλλωστε, μόλις ανοίξει ο καιρός, θα αρχίσουν να εισβάλλουν στο μέρος και διάφορα άλλα άτομα με ταπεράκια, κουβερτούλες για πικ-νικ και άλλα, απ'ότι θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που την είχα επισκεφτεί καλοκαίρι...
αυτή...που τα κατάφερε!
Περιμένω προτάσεις
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
Το βραδακι αυριο θα γραψουμε στο φορυμ την εμπειρια μας εκει πανω...
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
quote:
CATquote:
--------------------------------------------------------------------------------
Εγώ λέω να φτιάξουμε εκτακτη ανακοίνωση....γιατί οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ...!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------DAVELIS666
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΠΑΝΩ'ΑΠ ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
--------------------------------------------------------------------------------DAVELIS666 - CAT = 1-0
CAT DROPI SOU!!!!
Μα εγώ το λέω αυτό γιατί φοβάμε βρέ παιδίά ....με αυτά που ακουσα ..μου εχει σηκωθεί η τρίχα οχι κάγκελο αλλα καγκελόπορτα !!!!!!
Ε ωραία πείτε με φοβιτσιάρα ....
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
πριν απο λιγες μερες, πολλα ατομα του εσωτερικα ενδιαφερονταν για διαφορα ζητηματα. η σπηλια ηταν ενα απο αυτα, αλλα
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!
ξαφνικα, κατι, μαλλον εγινε, και ολοι τρεξαμε!!!
μα καθημερινα?! -(να πηγαινουμε να ελεγχουμε τη σπηλια!!!)
μα τι λεμε!!!? τη ρωτησαμε τη σπηλια αν εχει ορεξη να την πιλατευουν καμμια εκατοστη περιεργοι?
ο Ntabelis666 πηγαινει μονος του στη σπηλια εδω και πολυ καιρο. εκτος απο το να προσπαθει να καταγραψει φωνες και αλλα περιεργα,
ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ IN, TREDY ΚΛΠ...
το ερωτημα μου ειναι
ειμαστε ετοιμοι να το κανουμε αυτο?
η απλα βρικαμε κατι που κανει "μπουγιο" και ορμισαμε? κατι που θα μας λυσει τα... υπαρξιακα μας προβληματα... αλλα για ποσο???
ξαναεπαναλαμβανω το αρχικο ερωτημα που ειχα θεσει πριν απο κατι σελιδες...
τι ψαχνουμε? τι περιμενουμε να βρουμε στην σπηλια? για ποιο λογο επιθυμει
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
να παει στη σπηλια?
η γνωμη μου ειναι οτι αρχικα, ο καθενας απο εμας, "αν και εφοσον και στην περιπτωση" που ενδιαφερεται για τη σπηλια, και οχι για να "μετεχει σε μια συναρπαστικη εμπειρια" καλο θα ηταν να κανονισει να παει...
αλλα με την καταλληλη διαθεση και το καταλληλο κινητρο!
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Αυτο που θελω να ρωτησω εδω ειναι το εξης, ποσο βαθια στην σπηλια μπορει καποιος να μπει? Ξερετε αν ειναι ευκολη η προσβαση στους εσωτερικους χωρους για καποια μεγαλυτερη ερευνα του?
Εχω σκοπο καποια στιγμη αν μπορεσω να παω εκει με καποιους δικους μου για καποια ερευνα οσο μεγαλυτερη μπορουμε.
...open minds are better minds!