ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έγινε τελικά προσελήνωση το 1969; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Έγινε τελικά προσελήνωση το 1969; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Craven70 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
beyondΜέλος
08/06/2004, 11:03:19
ΨΥΧΗ ΚΑΙ TPT,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ COMPUTERS,STAR WARS,ET,ALIEN,DURAN DURAN,REM,DEEP PURPLE,GOODYS,ΜΤV(ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ) Κ.Λ.Π

ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΟΠΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ (ΕΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ)..

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΒΙΕΤΝΑΜ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΣΕΡΒΙΑΣ,ΓΡΑΝΑΔΑΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Η ΤΗΝ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ..(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ,ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ..)

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

astral-projectΜέλος
08/06/2004, 11:06:30
in fact αγαπητε ψυχη, τα τζην ειναι εβραικη εφευρεση...

ο λεβι στραους, εφτιαξε για τους χρυσωριχους τον προπερασμενο αιωνα τα πρωτα παντελονια απο καραβοπανο γιατι ηταν ανθεκτικα...

------------------------

ΨΥΧΗΜέλος
08/06/2004, 11:32:51
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΑΛΑΡΑΚΟ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ

ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ ΡΕ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ε-ΜΑΙΛ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΜΥΑΛΑ

ΕΥΓΕ !!!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ?

ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΗΟΨΕΙΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ?

ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ?

ΧΛΙΔΑΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΑ ?

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ( ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΠ )

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΤΕ Η ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΕΡΙ ΚΑΝΕΙ 50ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ 10ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ?

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΤΑ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΚΛΠ ( ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ) ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ?

ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ?

ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ?

ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ?

ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΗΔΕΙΑ
ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ( ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ )

ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΣ....
ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ?...... ΚΛΠ ΚΛΠ ?

ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ?

Η ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΚΑΝΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ?

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ( ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΝΑΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΕΙΚΤΡΑΝ )ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 90+ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.............

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.............( ΜΗ ΧΕΣΩ )

ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΝΕ

ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ

ΚΟΙΜΗΣΙΔΕΣ

ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΙ

ΒΡΕ ΟΥΣΤ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ? ΠΟΤΕ ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΙΣΑΜΕ 10 ΑΙΩΝΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

Ant-miΜέλος
08/06/2004, 11:51:23
Προσωπικά πιτεύω πως το πρόβλημα της Ελλάδας εν όψει παγκοσμιοποίησης είναι η ιστορία. Αυτό βέβαια μετά από άλλα τόσα χρόνια θα ξεχαστεί. Γενικότερα όμως μας θεωρώ ακόμα πρωτόγονους για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της παγκοσμιοποίησης (όχι τους Έλληνες μόνο, υπάρχουν και πολύ χειρότεροι). Δεν μπορεί να επιβληθεί έτσι απλά, θα χρειαστούν χρόνια προετοιμασίας και προϊδεασμού. Συμφωνώ πάντως ότι μία υγιής και πετυχημένη παγκοσμιοποίηση θα μας απογειώσει ραγδαία ως γήινο λαό πλέον. Τέλος, δε νομίζω οι συμπαντικοί μας φίλοι που τόσο προηγμένοι τεχνολογικά είναι να πετύχαιναν όσα έχουν πετύχει χωρίς να παγκοσμιοποιηθούν αρχικά στους πλανήτες τους...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

ΨΥΧΗΜέλος
08/06/2004, 12:00:53
quote:

in fact αγαπητε ψυχη, τα τζην ειναι εβραικη εφευρεση...

ο λεβι στραους, εφτιαξε για τους χρυσωριχους τον προπερασμενο αιωνα τα πρωτα παντελονια απο καραβοπανο γιατι ηταν ανθεκτικα...

------------------------

ΛΥΠΑΜΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΞΑΝΑ

ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΙΣΩΣ ?

INTERNET ?

ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ MADE IN U.S.A.

-sonap-Μέλος
08/06/2004, 15:22:48
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ..

mariha2912Μέλος
08/06/2004, 23:59:17
ΒΑΣΙΚΑ ΦΙΛΕ TPT, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ... Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ? ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

tptΜέλος
09/06/2004, 12:40:38
αγαπητη mariha2912 αυτο ακριβως προσπαθω να καταριψω και εγω.προσωπικα δεν συνδεω αυτα τα 2 καθολου αλλα διαπιστωνω οτι πολλοι το κανουν βασισμενοι σε "προϊστορικες" θεωριες-προφητειες.Αυτες τις απολιθωμενες ιδεες των παππουδων και των γιαγιαδων μας οτι η παγκοσμιοποιηση εχει σκοπο να δημιουργησει ενα "κρατος" το οποιο θα ελεγχεται απο εναν,τον αντιχριστο.και δωστου να ακουμε για ταυτοτητες και καμερες και χιλια δυο αλλα....
Οσο για τις αποψεις σου για την εκκλησια φιλτατε "ψυχη" βασικα συμφωνω και την θεωρω δευτερευον μεσο για την επικοινωνια με τον θεο αλλα απαραιτητο.προτιμω να παω μονος μου σε ενα ερημο εκκλησακι να προσευχηθω παρα να στολιστω και να παω την κυριακη.Εξαλλου το 500μ.Χ δεν υπηρχε η εκκλησια με την μορφη που ξερουμε αλλα πως υπηρξαν αγιοι τοτε?
Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιος πολεμος εναντιον της ενοποιησης της ευρωπης απο την εκκλησια,ουτε κομμουνιστες να ηταν.Λες και η μη αναγραφη του θρησκευματος θα μας αλλαξει την πιστη,η μηπως πρεπει να ειμαι περηφανος που ειμαι χριστιανος?Αντε πανε σε Αραβικη χωρα μετα τα τελευταια γεγονοτα και δειξε με την ταυτοτητα οτι εισαι χριστιανος...
Τελως παντων ... ακουω....

ΨΥΧΗΜέλος
09/06/2004, 13:06:05
ΚΑΙ ΓΩ ( ΑΚΟΥΩ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ )

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΑ

ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 16:25:44
Μα είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει παγκοσμιοποίηση, με την ουσιαστική έννοια της λέξης, όσο εμείς οι άνθρωποι λειτουργούμε με βάση το οικονομικό συμφέρον?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~