ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιστορίες για φαντάσματα......... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ιστορίες για φαντάσματα......... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TruthHunter31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
TruthHunterΜέλος
27/11/2004, 00:59:57
λοιπόν μετά απο πολύ καίρο ξαναγράφω στο forum ετσι,απλά για τήν τίμη των οπλών θελω να αναφέρουμε ορισμένες ιστορίες φαντασμάτων που εχουμέ ακουσει απο τα χωρία.........λοιπον λεγετε οτι σε ενα χοριο στιν καλαμπακα επι τής κατοχής..ήταν μία ηλικιωμένη η οποία έκρηβε ευραίους με τα πολλά το 'μάθαν οι γερμανοί την επιασάν, την πήγαν σε ενα διπλανό χωριο και την εκαψάν........λεγετε οτί τα βράδια οδηγοί βλέπουν την γριούλα να περιφέρετε στον τόπο που καήκε......
λοιπον......περιμένω και άλλες ιστορίες........

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........

Jason_18Μέλος
27/11/2004, 01:20:35
η ιστορια ξετυκηγεται σε ενα χωριο της γεωργιας κοντα στον ευξηνο ποντο.σε αυτο το χωριο κοντα στην εκκλησια του χωριου υπηρχε ενα σπιτακι(το μοναδικο κοντα την εκκλησια)τα γουρουνια που εκτρεφε η οικογενεια καθε μερα κανανε την αναγκη τους διπλα στην εκκλησια!καθε φορα που το κανανε αυτο,εμφανιζονταν στο δωματιο του παιδι της οικογενειας,3 πεταλουδες και 1 βατραχος καιτο παιδι παθεναι κατι πολλη ασχημο.καταπηνε την γλωσσα του και τα αυτια του μπενανε και αυτα μεσα στο κεφαλι!και καθε φορα ηταν εοιμο να πεθανει και τελευταια στιγμη,σαν απο θαυμα,κσαναγινοτανε καλα!η μητερα εψαξε το θεμα και ανακαληψε οτι ολο αυτο γινονταν λογο των ακαρσιων που κανανε τα γουρουνια.αυτο που επρεπε να κανει η γυναικα ηταν να καθαρησει τις ακαθαρσιες και να σκαψει εναν λακο διπλα στην εκκλησια!ομως τον λακκο επρεπε να τον σκαβουν 20 διαφορετικοι αντρες καθε μερα!(δηλαδη σε μια εβδομαδα επρεπε να σκαψουν 140 αντρες)!!!!ομως τοσους αντρες δεν ειχε το χωριο!λεγεται οτι εκει κατω στο λακκο ειναι θαμενος ενας αγγελος!!!!!ο αγγελος αυτος ηταν ο βατραχος που εμφανιζονταν καθε βραδι στο δωματιο του παιδιου και οι 3 πεταλουδες ηταν νεραιδες!λενε οτι καθε βραδι εμφανιζεται στο σπιτι αυτο το φαντασμα του αγγελου.αυτο θα γινεται μεχρι να ανοιχτει ο λακκος απο 20 διαφορετικυους αντρες την ημερα!αυτην την ιστορια μου την ελεγε η γιαγια μου οταν ειμουν μικρος!!!!!!!!!τοτε βοβομουν πολλη οταν την ακουγα την ιστορια:)

27/11/2004, 07:49:04
κάποιο link για τη ρημάδα την ορθογραφία ????

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

27/11/2004, 12:29:52
quote:

όχι βρε.... το φωτοτυπικό δεν ασχολείται με τόσο ταπεινά θέματα...

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

CYBERMASTERΜέλος
27/11/2004, 15:58:32
quote:

Η ΖΑDOK ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΕ ΒΡΙΛ ΔΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??? ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ....(ZADOK ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΟΚ?)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

27/11/2004, 22:30:09
Γυά σας,

ένας φήλως μου μου ήπε οτι η γηαγηά του είχε δίο γαηδάρους που παιτούσαν. Αφού έυρασε ένα χταπόδη και το έδοσαι σε έναν άλλο γνοστώ μου, που το ΄νομα του δεν θέλο να το απκαλύψο επιδι φοβάτε, θέλω να πώ ότη άμα πάτε νήχτα στο βουνό θα δείτε πολά παράξαινα.
Θέλο τη γνόμει σας.
Νεό μέλος με 1 μινιμα.
Ευχαρηστό.

(Τελικά δεν είναι και δύσκολο, έτσι ??? )

Τελικά ανακάλυψα ένα κενό αγοράς. Ένας τόπος, όπως ο αχλαδότυρος, που να βρίσκεται μεταξύ άγνοιας και βλακείας, οπου να μπορεί ο καθείς να εναποθέτει τις ... αληθινές μαρτυρίες για σμήνη ιπτάμενων όνων όπως και τις υπόλοιπες ιστορίες που ξεκινούν με το γνωστό πια "ένας γνωστός μου μου είπε ότι...(και ακολουθούν τα γνωστά ... διάφορα, που ώρες ώρες με κάνουν να πιστεύω, οτι η νοημοσύνη μερικών μερικών έχει ανάπτυξη ίσης με το επίπεδο της Ιουράσιας περιόδου.)

28/11/2004, 01:17:50
quote:
Η ΖΑDOK ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΕ ΒΡΙΛ ΔΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??? ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ....(ZADOK ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΟΚ?)

CYBERMASTER, τόσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς είτε για μένα, είτε για άλλους, λες να χρήζουν αξιολόγησης;

Πάντως, αν όχι λινκ με ορθογραφία, ένα λεξικάκι Ελληνικών δε θα σου ήταν άχρηστο.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

28/11/2004, 09:01:41
Αχ και ξανά αχ!....!

.... τα λέω βρε vril αλλά κανείς δεν μ'ακούει....

...πέταξε έναν άντρα και ένα λεξικό στο πίσω κάθισμα κι άστο να βρίσκεται....

... ξέρεις πόσο πολύ βοηθάνε και τα δύο στο να προχωρήσεις κανείς λίγο πιο πέρα από την Ιουράσια Περίοδο?

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

28/11/2004, 09:11:13
Βιάζεσαι, βιάζεσαι να απαντάς.

Πάαααρα πολύ.

Καμια φορά σου ξεφεύγει το κατι τις...

CYBERMASTERΜέλος
28/11/2004, 09:24:12
quote:

CYBERMASTER, τόσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς είτε για μένα, είτε για άλλους, λες να χρήζουν αξιολόγησης;

Πάντως, αν όχι λινκ με ορθογραφία, ένα λεξικάκι Ελληνικών δε θα σου ήταν άχρηστο

ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ......

quote:
πέταξε έναν άντρα και ένα λεξικό στο πίσω κάθισμα κι άστο να βρίσκεται....

Ε Ε ΚΑΙ Ο ΠΩΛΗΣ ΦΑΙΜΗΝΕΙΣΜΩΣ ΚΑΝΥ ΚΑΚΩ (ΒΡΙΛ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ)

quote:
Θηλυκά, Galadriel

ΑΡΣΕΝΙΚΑ CYBERMASTER (ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ...)

------------------------

28/11/2004, 09:53:18
ΝΕ, αλα δεν αιγραπσςε ομος ΤΙΠΤΑ για το χταποδη που πιασανε η γερμανη και αφου το βασανισαν φρηκτα και το κτιπαγαν μεχρη να μαλακοση και μετα το ευρασαν. Το χταποδη ΣΤΟΙΧΙΟΣΕ και απο τοτε οπηος περαση νηχτα απο εκινω τω μερως μηρηζη ΟΥΖΟ..

Αυτι τι ηστορηα μου την ιπε ενας αλος φηλος του γνωστου μου που φοβατε.

Φοβατε παρα πολυ μη μαθεζτη το γαιγονος οτι λεη τετηες μαλακηες προι προι κε τον παρουνε στο πολη πσηλο γαζη.

CYBERMASTERΜέλος
28/11/2004, 10:05:48
ΚΑΛΑ ΑΛΑ ΑΙΣΙ ΔΝ ΞΑΙΡΗΣ ΤΙΝ ΙΣΤΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΙ ΠΟΥ ΑΙΤΡΟΓΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΑΙΣ ΜΟΥ ΤΙΝ ΙΠΑΙ Ο ΞΑΔΑΙΛΦΩΣ ΤΟΥ ΤΡΗΤΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙ ΤΙΣ ΘΙΑΣ ΤΟΥ ΞΑΔΑΙΛΦΟΥ ΡΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΙΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΩΒΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΛΗΣΗ ΓΗΑΤΗ ΛΑΙΝΑΙ ΠΟΣ ΑΥΤΩ ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΡΟΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ.....

------------------------

28/11/2004, 10:17:52
quote:

ΚΑΛΑ ΑΛΑ ΑΙΣΙ ΔΝ ΞΑΙΡΗΣ ΤΙΝ ΙΣΤΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΙ ΠΟΥ ΑΙΤΡΟΓΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΑΙΣ

ΑΙΓΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΕ ΑΥΤΟ ????

ΑΝ ΝΕ, ΘΕΛΟ ΤΗ ΓΝΟΜΙ ΣΑΣ

nikletΝέο Μέλος
28/11/2004, 11:11:11
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΝΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ

DON'T WORRY
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ
ΚΑΤΙ
ΘΑ ΠΑΕΙ
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

28/11/2004, 11:37:53
quote:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΝΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ

DON'T WORRY
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ
ΚΑΤΙ
ΘΑ ΠΑΕΙ
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Δε συμφωνω.
Κατα καιρούς εμφανιζονται διαφορα μελη, που εκτώς απο να γελιοποιούν την ελληνική γλώσσα γελοιοποιούν και την ιστορία ή ακόμα και ιστορικα γεγονότα, για να πετάξουν μια μπαρούφα.
Μια μεγάλη κατηγορία μπαρουφολογίας είναι αυτά περι "Ε" και λεηζερόσπαθα στον Μαραθώνα, όπως επίσεις και αυτή η κατηγορία που πραγματεύεται φαντάσματα που "προήλθαν" από "επαφή" με "Γερμανούς".

Το πιο πάνω "θέμα" είναι ακριβώς αυτής της κατηγορίας.

Οι τραγικές εμπειρίες που βίωσε ο Ελληνικός Λαός στο σύντομο χρονικό διάστημα της γερμανο-ιταλο-βουλγαρικής κατοχής 1941-1944 έχει δόσει τώρα τελευταία τροφή για λογής λογής στοιχειωμένα σπίτια στη διεστραμένη φαντασία διάφορων πατριδοκάπηλων και φίλων της αυτοπροβολής.

Να σταματήσουν επιτελους να καπηλευονται την ιστορία και να στραφούν σε άλλου είδους αυνανισμούς.
Άν ο κάθε θάνατος που σημειώθηκε σε μία κατοχή ή έναν πόλεμο ή γενικότερα σε μια πολεμική σύγκρουση, τότε να μου εξηγήσει κάποιος από τους γνωστούς ανορθόγραφους, γιατί δεν υπάρχουν στοιχειά από τις δυο αμερικανικές ατομικές βομβες ή τις αγριότητες των Εγγλέζων στην Κύπρο ή από τις σφαγές του σοβιετικού (κόκκινου) στρατού στην Πολωνία ή από τους βούλγαρους κομιτατζήδες στη Μακεδονία ή από τους Ιταλούς στη Β. Ηπειρο ή από χιλιάδες άλλα παραδείγματα, που γενικά δεν γνωρίζουν οι ΓΝΩΣΤΟΙ α-ναρθόγραφοι, α-νιστόρητοι και α-νόητοι, που γεμίζουν το forum με τις λογής λογής μπαρούφες τους.

Να μην τους γελιοποιούμε ?
Μα, αυτοί γελοιοποιουνται από μονοι τους.

Εγω προσωπικά, απλα κοινοποιώ την ΒΛΑΚΕΙΑ τους.

Δεν γενώ ΕΓΩ τις βλακειες τους. Μονοι τους τα βγάζουν απ΄το κεφάλι τους. (Δε λέω "απ το μυαλό", δε μου αρέσει να μιλάω για ανύπαρκτα πράγματα. Κεφάλι και μάλιστα ΑΔΕΙΟ.)
Εγώ αντιστέκομαι να τις βάλουν στο ... δικό μου.

Και κάτι ακόμα.
Καλό θα ήταν, να μην αναζητούν φαντάσματα αν δεν έχουν αναζητήσει ΠΡΩΤΑ κατι πιο πραγματικό και χρήσιμο, π.χ. τον Μπαμπινιώτη.

28/11/2004, 11:47:11
quote:

..πέταξε έναν άντρα και ένα λεξικό στο πίσω κάθισμα κι άστο να βρίσκεται....

Χμ, λεξικό εχεις.
Αλλά να σε δω να με παρακαλάς να κάτσω πίσω και τίποτ αλλο.
Να με σηκωσεις και να με πετάξεις, δεν μπορείς

28/11/2004, 12:47:59
Καλά... τι παίχτηκε εδώ while I was sleeping...? !

πριν μου έλεγες πως βιάζομαι.... τώρα θέλεις να σε παρακαλάω?

πολλά βίτσια έχεις καλέ μου...

εδώ ένα μαιλ και δεν μπορούμε να σταυρώσουμε.... και θές και πίσω κάθισμα?

χε χε... εγώ φεμινίστρια? ποτέ! οι άντρες στο πίσω κάθισμα είναι γι'αυτές που το χρειάζονται που και που
τι να κάνουμε, άλλοι χρειάζονται λεξικό για να γράψουν ...
κι άλλοι άντρα....

δόξα τω θεω, δεν έχω έλλειψη σε κανένα από τα δύο....

αρσενικά, cybermaster? άντε βρε! δεν το είχα καταλάβει..(μην παρεξηγηθείς τώρα στα καλά του καθουμένου...αστείο ήταν)

Θηλυκά,Galadriel

WARNING !

28/11/2004, 13:30:39
Α! και δώσε πουλάκι μου έγκριση για την εγγραφή στο club να μπορούμε να γράφουμε εκεί τουλάχιστον...!

FOREVERG

WARNING !

CYBERMASTERΜέλος
28/11/2004, 16:29:11
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ VRIL ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΙΩΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ......

quote:
Μια μεγάλη κατηγορία μπαρουφολογίας είναι αυτά περι "Ε" και λεηζερόσπαθα στον Μαραθώνα, όπως επίσεις και αυτή η κατηγορία που πραγματεύεται φαντάσματα που "προήλθαν" από "επαφή" με "Γερμανούς".

ΜΙΚΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΜΟΥ VRIL ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΛΕΗΣΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΦΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ...
ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΜΑΧΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ????
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ (ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ) ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΛΕΦΩΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΗΖΕΡΟΣΠΑΘΑ ΕΣΥ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ VRIL ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ.......
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ TV ΜΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ......

quote:
αρσενικά, cybermaster? άντε βρε! δεν το είχα καταλάβει..(μην παρεξηγηθείς τώρα στα καλά του καθουμένου...αστείο ήταν)

ΧΜ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙΣ.......

quote:
Καλά... τι παίχτηκε εδώ while I was sleeping...?

ΚΑΙ'ΜΕΙΣ ΞΕΝΥΧΤΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕΙ....

------------------------