ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- I Love... Esoterica (((@_@))) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- I Love... Esoterica (((@_@))) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΤΜΑ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
UnseenΜέλος
02/02/2006, 10:06:07
Καλημέρα καλημέρα κι από μένα

Καλώς ήρθες αστεράκι, βλέπω δυναμική παρουσία της Θεσσαλονίκης, μήπως να ανεβαίνουμε σιγά-σιγά προς τα πάνω;

Καλλιόπη μου προσπαθούσα να σου τηλεφωνήσω όλο το χθεσινό απόγευμα και όλο κάτι συνέβαινε ώστε να μην καταφέρουμε τελικά να μιλήσουμε! Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, είναι πολύ δύσκολο να μιλάω με τον μικρό στα πόδια μου (δεν με αφήνει παιδί μου!) και όταν πια κοιμηθεί, είμαι πτώμα!

Μου λείψατε κιόλας βρε παιδιά, Avallon, pyramid, nst, Μορφέα... ξέρω γω τι να πω!

Ζεστές αγκαλιές σε όλους!
Unseen

******* By Art we live *******

02/02/2006, 10:10:33
quote:
είναι πολύ δύσκολο να μιλάω με τον μικρό στα πόδια μου (δεν με αφήνει παιδί μου!) και όταν πια κοιμηθεί, είμαι πτώμα!

Αυτό ξαναπέστο!
Καλημέρα σε όλους και στο νέο μέλος της παρέας!
Για όσους ενδιαφέρονται το messenger μου είναι από χθες ΟΚ και πάλι... Περιμένω προσκλήσεις... αν δεν είμαι μέσα στείλτε SMS.

Φιλιά σε όλους

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
02/02/2006, 10:21:49
Γράψτε λάθος!
Το messenger μου την έκανε πάλι!
Μια με βάζει μια μου λέει ότι έχω λάθος κωδικό!
Το μ******νο

02/02/2006, 10:24:31
Και όμως γυρίζει!!!
Υπάρχει Θεός και μάλλον τον λένε Βούδα αφού κατάφερα να μπω μετά από 108 προσπάθειες!!!

galazia_sfairaΜέλος
02/02/2006, 10:47:56
Kαλε κι εμενα μου λειπετε τι θα γινει ..αχ και μας χωριζει θαλασσα που να με παρει...

Σε καταλαβαινω βρε Χριστινα ματια μου, σε καταλαβαινω, μην ανησυχεις.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

another starΜέλος
02/02/2006, 11:55:46
Χίλια ευχαριστώ παιδάκια για το καλωσόρισμα.
Σαν να έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια στασιμότητα? εμείς οι απλοί θνητοί δεν θα μάθουμε άλλα πραγματάκια?
Μορφέα, αυτό το test drive που περνάνε όλοι, πως θα γίνει να το κάνουμε και μεις?

Φιλούδια σε όλους

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη να βρει Θεό

02/02/2006, 13:20:49
hello hello
Εγώ όπως θα είδατε από το άγχος μην δεν επικοινωνήσουμε τα στελνω τα μηνύματα εις τριπλούν. Το messenger δεν το κατάφερα ακόμα αλλά αποφάσισα να κάνω ιδιαίτερα στούς υπολογιστές μήπως και μάθω...

Unseen και εγώ το βλέπω δύσκολο για την Κυριακή μια και είναι απο τις ελάχιστες που δεν εργάζομαι και ονειρεύομαι θαλάσσια γείωση...
Πάντως αν δω να μπορώ θα επικοινωνήσουμε...

Καλώς ήρθες αστέρι του βορρά.

Πότε θα '' ξανασυναντηθούμε''?
Μορφέα πρέπει να μας συντονίσεις...
΄
Φιλάκια σε όλους.

ΜορφέαςΜέλος
02/02/2006, 16:50:01
Καλή σας ημέρα κυρίες μου...

Βόρειο Αστέρι, καλώς ήρθες στην παρέα μας, καλή διαμονή και δημιουργικη΄συζήτηση. Θα απαντήσω στο μαιλ σου το συντομότερο δυνατόν.

Όσο για το τεστ, αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δυστυχώς τα τεστ απαιτούν πολύ χρόνο και αυτόν τον καιρό δεν έχω. Μόλις όμως ελευθερωθώ λιγάκι, θα σου πω να το δουλέψουμε.

Αχχχχχχ Τοξοτίνα μου.... είμαι ένας ανεύθυνος! Έχω χάσει τον μπούσουλα με τα μαιλ και σου ζητώ συγνωμη για την μεγάλη καθυστέρηση. θα κοιτάξω το βράδυ τα θέματα που αναφέρεις και θα σου απαντήσω. Εάν δεν το κάνω θα υποστώ ό,τι τιμωρία θέλεις .

Ανσίν, πράγματι κι εμένα μου λείψατε όλοι...

Νστούλα, στέλνοντάς τα τρία τρία τα μαιλ, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα τα εμπεδώνουμε πλήρως αυτά που μας λες

Καταγάλανή μου Σφαίρα, φιλούρες στην Μυτηλήνι και πιες ένα ποτηράκι κρασί για μένα.

Σας έχω στείλει ένα μαιλ

Φιλιά πολλά πολλά πολλά σε όλους

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

toxotisΜέλος
02/02/2006, 22:14:04
A! ΄΄οχι μεγάλη τιμωρία Μορφέα μου...
αλλά να η υπογραφή σου μου δίνει μια ιδέα πάνω κάτω...

ΜορφέαςΜέλος
03/02/2006, 02:12:19
Καλά καλά σου απάντησα

galazia_sfairaΜέλος
03/02/2006, 08:47:51
Kαλημερα σε ολους μας,καταγαλανη και ηλιολουστη!!!
Παρασκευούλα σήμερα ετοιμαστειτε για τα καλυτερα.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

toxotisΜέλος
03/02/2006, 10:33:11
Καλημερουουουούδια!
Τι μου κάνετε?

Αντε άντε τη γλίτωσες Μορφέα μου και σ' ευχαριστώ πολύ!

UnseenΜέλος
03/02/2006, 11:06:52
Καλημέρααααα

Βίκυ προσπαθώ να σου στείλω ένα e-mail αλλά μου γυρίζει πίσω. Μπορείς να πετάξεις κανένα παλιό μηνυματάκι από το mailbox σου;

Φιλιά
Χριστίνα

******* By Art we live *******

SM-GIOTAΜέλος
03/02/2006, 11:15:49
Βρε παιδιά, γιατί δε λέτε τίποτα για την εμπειρία που ζήσατε να ζηλέψω λίγο ακόμα. Μόνο καλημέρες και επικοινωνία με τα mail σας. Πως θα μεγαλώσει η παρέα έτσι; Άσε που για κάποιους λόγους (με τις απαντήσεις των τεστ του Μορφέα μπήκα σε μπελάδες απαλλαγής από παλιούς φόβους)και δεν είχα την ενέργεια να συμμετέχω. Κόντεψα να σκάσω όταν διάβαζα για συναντήσεις και φωτογραφίες. Τουλάχιστον πες τε κάτι παραπάνω. Καλημέρα σε όλους.
ΜορφέαςΜέλος
03/02/2006, 11:55:56
Καλημέρα σας...

Καλημέρα Καταγάλανή μου σφαίρα και αγαπημένη μου τοξοτίνα.

Καλημέρα καισε σένα Γιώτα.

Ναι, πράγματι έχεις δίκιο Γιώτα για το υλικό των τελευταίων σελίδων στο τόπικ, έχει μετατραπεί λίγο σε chat room. Αλλά εντός ολίγων ημερών πλέον οι εμπειρίες μας θα καταγράφονται εδώ δημόσια, ακριβώς για να μπορούν να τις βλέπουν περισσότεροι άθρωποι.

Όσο για τα τεστ, σου εύχομαι καλή συνέχεια στην εσωτερική σου εργασία, και πρέπει να σου πω οτι χαίρομαι ιδιαιτέρως που σε προβλημάτισαν και στάθηκαν αφορμή να προσέξεις κάποια πράγματα πάνω σου και να εργαστείς σε αυτά.

toxotisΜέλος
03/02/2006, 12:36:24
Χριστινάκι μου ήμουν έτοιμη να πω ότι έχει χώρο το mailbox,
αλλά μόλις ανακάλψα πως τη "ζημιά" την έκανε η Άλκηστης του Μορφέα
Τώρα το καταιβάζω και σε λίγο θα έχει και πάλι χώρο το mailbox μου.

Φιλάκια

toxotisΜέλος
03/02/2006, 13:14:52
Το χαζό-in.gr με έχει σκάσει με πετάει έξω αφού σας έγραψα ένα ωραίο μακρυνάρι μύνημα! Άντε να το ξαναγράψω τώρα

03/02/2006, 14:39:42
Χαιρετώ τους αναζητητές

Toxotis γιατί δεν τα γράφεις στο word και να τα κάνεις επικόλληση να μην ξαναγράφεις?
Μορφέα έχω μια ερώτηση αν το γνωρίζεις.
Η πίεση στο ηλιακό πλέγμα [ έντονη] έχει σχέση με υπερφόρτωση ενεργείας ή με απώλεια αυτής?
Εχει σχέση το είδος της ενέργειας?

Και αν ναι πως το αντιμετωπίζουμε?

Φιλιά σε όλους

another starΜέλος
03/02/2006, 14:43:00
Καλημέρα παιδιά και από μένα
Μορφέα ευχαριστώ σου έχω ήδη απαντήσει.
Ελπίζω όλοι να είστε καλά.
Γαλάζια σφαίρα τι κάνεις? Πυραμιδούλα θα έρθεις στα μέρη μας? έτσι νομίζω ότι είδα. Στη διάθεσή σου για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς. Αν είναι κάνε μου mail. Φυσικά και στη διάθεση όλων έχουν σκοπό να επισκεφθούν τα μέρη μας. Avallon, καρντασίνα toxoti, ελπίζω να είστε και σεις καλά. Είστε και πολλοί βρε παιδιά, αλλά γεια σε όλους.
Όσο για το καλό καιρό που λέτε, πιστεύω ότι από αύριο θα είναι χειρότερα τα πράγματα, τα πουλιά πολύ χαμηλά πετάνε, και μάλλον θα αλλάξει ο καιρός. Ελπίζω να βγω λάθος.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εγώ ποτέ δεν είχα κάνει ασπίδες και είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ. Είναι φυσιολογικό στις ασπίδες να σου βγαίνει εύκολα μόνο ένα χρώμα (συγκεκριμένα το γαλάζιο) και όλα τα άλλα δύσκολα? ίσως επειδή δεν το έχω δουλέψει πολύ ακόμα? ή φταίει κάτι άλλο σε μένα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδάκια και φιλιά σε όλους

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

ΜορφέαςΜέλος
03/02/2006, 15:07:32
Παιδιά κάτι γίνεται με τα μαιλ. Τοξότη και Ανσίν, από το ιν. τζι αρ τα μαιλ σας έρχονται με μεγάλη καθυστέηρηση και αντί να μου τα εφανίζει σαν καινούργια πάνω πάνω στην σελίδα μου τα ε,φανίζει στο τέλος. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Νστούλα...

quote:
Η πίεση στο ηλιακό πλέγμα [ έντονη] έχει σχέση με υπερφόρτωση ενεργείας ή με απώλεια αυτής?
Εχει σχέση το είδος της ενέργειας?

Καταρχήν να ξέρεις οτι το ηλιακό πλέγμα είναι το κέντρο των συναισθημάτων. Άρα τα πρώτα ερεθίσματα πρέπει να τα ψάχνουμε στο συναισθηματικό κομάτι. Μήπως συνέβη κάτι το οποίο σε τάραξε συναισθηματικά; Είναι αρνητική αυτή η πίεση που νιώθεις; Μήπως εκνευρίστηκες, θύμωσες, ή φοβήθηκες από κάτι;

Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε πρέπει να δεις τι ήταν αυτό ακριβώς που σου δημιούργησε την ταραχή; Σκέψου το ξανά, βίωσέ το ξανά και δώσε του φως, ηρέμησε και σκέψοθυ ξανά την κατάσταση. Όταν το κάνεις αυτό θα περάσει άμεσα.

Μία δεύτερη πιθανότητα και φυσικά σημαντική είναι εάν υπάρχει απλά μια οργανική ενόχληση από στομάχι, χολή, κύκλο ή και έντερα.

Και το τρίτο ενδεχόμενο είναι να ωφείλεται σε ενεργειακούς παράγοντες.

Το τρίτο λοιπόν το αφήνω κενό, για να δεις εάν είναι τα παραπάνω δύο, και εάν δεν είναι πες το μου. Επίσης αν μπορείς πες μου για την αίσθηση της πίεσης που σου προκαλεί το ηλιακό πλέγμα.

Βόρειο Αστέρι ακόμα δεν έχω λάβει κάποιο μαιλ σου. Κι εσύ in.gr έχεις;

Το ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα κάποια χρώματα παρά μόνο το γαλάζιο ωφείλεται σε μπλοκαρίσματα των κέντρων σου, όπως και στην έλλειψη αυτοπεποίθησής σου. Χρειάζεσαι να κάνεις μία αλλαγή στην ζωή σου την οποία όμως δεν είσαι ακόμα διατεθιμένη να την κάνεις. Έτσι η νόησή σου ακόμα δεν καταβάλει προσπάθειες να βγει από την κατάσταση την οποία ήδη βρίσκεται.

Το ότι οραματίζεσαι δε το γαλάζιο λέει δύο πράγματα. Ότι χρειάζεσαι να επικοινωνήσεις διότι νιώθεις οτι δεν μπορείς να εκφραστείς, και ότι πάλι πρέπει να πάρεις μία σημαντική απόφαση σε αυτήν την καμπή της ζωής σου. Μόνο παίρνοντας την απόφαση θα απελευθερωθούν όλα τα άλλα κομάτια άρα και χρώματα.

Εάν έχεις απορίες μπορείς να ρωτήσεις ελεύθερα ό,τι θέλεις.

Να είσαι καλά