ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SUNNY23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/04/2003, 18:04:57
Για τα χαρτιά το πιστεύω και γω και ιδιαίτερα για τα ΤΑΡΩ. Για τους καφέδες όμως είμαι λιγάκι δύσπιστη αν και η μητέρα μου είχε φίλη φαρμακοποιό που όποτε τα έριχνε της έβγαιναν και γι'αυτό το έκανε πολύ σπάνια και μόνο κάτω από μεγάλη πίεση που της ασκούσαν. Μάλιστα δεν ήθελε να μαθευτεί παραέξω γιατί θα την κορόϊδευα΄ν επιστήμονας γυναίκα...

"Τάδε έφη Avallon"
11/04/2003, 20:12:57
Καλησπέρα και από εμένα

Θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να διαχωρίσουμε την ικανότητα της πρόβλεψης του μέλλοντος η οποία είναι δυνατότητα ( χάρισμα ) κάποιων ανθρώπων, από την εκμετάλλευση της ανθρώπινης περιέργειας να μάθει για το μέλλον .
Τι θέλω να πω ;
Ότι υπάρχουν χαρισματικά άτομα τα οποία έχουν τη δυνατότητα της πρόβλεψης μέσα από οιωνούς , σημάδια , μαντικές τέχνες και υπάρχουν άτομα που εκμεταλλεύονται την δίψα άλλων ανθρώπων για να μάθουν ούτως ώστε να επιλύσουν κάποιο προσωπικό τους πρόβλημα .
Όλοι έχουμε την διαίσθηση και όλοι παίρνουμε σημάδια , αν μπορούμε και να τα διαβάζουμε τότε αυτό είναι καλό για μας .
Σας προτείνω ένα ανάλαφρο βιβλίο του Joel Rothschild «Τα σημάδια» θα βοηθήσει λίγο τη σκέψη σας πάνω στο θέμα .

O αναζητών
Apostolos

oneiric1Μέλος
13/04/2003, 17:45:55
Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν αυτό που λέμε "χάρισμα" σε αυτά τα θέματα.

Στην δική μου περίπτωση, δεν ξέρω γιατί, ένιωθα μία "αρνητική ενέργεια" (δεν ξέρω ακριβώς ποια λέξη να χρησιμοποιήσω)κάθε φορά που "διάβαζα" τα χαρτιά. Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι δεν με "συμβούλεψαν" ποτέ λάθος όσα χρόνια τα διάβαζα, όμως αισθανόμουν "κάπως". Ότι παρόλο "κάποιος/κάτι" μου είχε δείξει πως να τα μάθω παρά την θέλησή μου, αισθανόμουν ότι δεν ήταν καλό. Ότι γνώριζα κάποια πράγματα πριν συμβούν και αυτό με έκανε να αισθάνομαι ότι είμαι "μπροστά" από τα γεγονότα.... και αυτό δεν μου άρεσε.

* Irene *
~ Love is the only truth ~