- ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ TV ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ? ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΥΣΑ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ- Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΙΔΕ ΕΞΩ ΑΠΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ! ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΟΛΟΝΙΑ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΗ????
Όλα είναι σχετικά φίλη Sunny...
Είναι φανερό ότι εαν π.χ. πριν το θάνατο του ξαδέλφου σου ( λυπάμε πολύ για αυτό...
) είχε παντρευτεί θα το θεωρούσες σύμπτωση, άμα ειχατέ παεί το προηγούμενο καλοκαίρι πρώτη φορά διακοπές μαζί θα το θεωρούσες σύμπτωση etc...
Αυτό που θέλω να αποδείξω ότι ΣΥΜΠΤΩΣΗ αποτελεί και το γεγονός οτί πχ ΔΕΝ παντρεύτηκε πριν το θάνατό του ( παράδειγμα δίνω...δεν ξέρω τι έκανε ο άνθρωπος..) ή ΔΕΝ πήγατε πέρσυ πρώτη φορά διακοπές και ότι πέθανε!!
Τα πάντα στη ζωή είναι μια σύμπτωση...
Να δώσω ένα τελευταίο παράδειγμα διότι μπορεί να μην έγινα απολύτως σαφής με τα παραπάνω:
Έστω ότι έχω παίξει τους αριθμούς 1,2,3,4,5,6,7 στο Lotto
Εάν τύχουν οι αριθμοί 1,2,3,4,5,6,7 θα το θεωρήσω τύχη άρα σύμπτωση επειδή κέρδισα
Όμως άμα τύχουν οι αριθμοί 1,2,3,4,5,6,8 , το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πάλι σύμπτωση...?
Οποιουσδήποτε αριθμούς και αν τυχαίνανε δεν θα ήταν μια σύμπτωση? Αφού όλοι οι συνδυασμοί είχαν τις ίδιες πιθανότητες..
Αν δεν έχω ακόμα γίνει κατανοητός παρακαλώ να με ενημερώσετε ώστε να γίνω ακόμη πιο σαφής..
**Τake It or Leave It**
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΙΣΩΣ ¨ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ¨ ΩΣ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ.Ή ΩΣ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Ε? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.
quote:
ΑΝ ΔΕΙΣ Ή ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΜΥΝΥΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
AGAPITH MOU SUNNY!KALH SOU MERA.
SXETIKA ME THS KOUKOUVAGIES,TIXENEI NA GNORIZW KAPIA PRAGMATA LOGO TOU
OTI EINAI ISOS TO AGAPIMENO MOU PTINO.H KOUKOUVAGIA ELKETE APO TO FWS.
EINAI ENA PTINO POU TOU ARESEI H SYNTROFIA TOU ANTHROPOU GIAYTO KAI PAAARA POLES FORES FTIAXNOUN THS FOLIES TOUS SE KATIKIMENES PERIOXES.
KAI ARKETES SE ROGMES SPITION,STHS STEGES KTLP.OPOTE EINAI ENTELOS
PARALOGO NA THEOROUME OTI OPOTE AKOUME KOUKOUVAGIA KAPIOS THA PETHANEI.
MA AYTA TA GLIKA KAI XARITOMENA PTINA ME AYTON TON TROPO EPIKINONOUNE.
THIMAME XARAKTIRISTIKA,OTAN YPIRETOUSA THN THITIA MOU.STO STRATOPEDO
POU VRISKOMOUN STO AMIDEO FLORINAS,MESA STOUS NYPTIRES TOU LOXOU HXAN
FTIAXEI MIA FOLIA KOUKOUVAGIES.GIA THN AKRIVIA ''BOUFOI''.
O BOUFOS EINAI POLI MEGALOU MEGETHOUS.THIMAME XARAKTIRISTIKA OTAN ENA VRADI PIGA NA XIRISTW KATHOTAN ENAS TERASTIOS BOUFOS STON DIPLANO NYPTIRA.SE APOSTASH 1 METROU.DEN TROMAXE KATHOLOU.ME PARATIROUSE SE OLI THN DIARKIA TOU XIRISMATOS MOU.KAI TO KERASAKI STHN TOURTA....
MOLIS EFEVGA APO TO DOMATIO EKANE......BOOO.SAN NA MOU MILOUSE.
EKPLIKTIKO!!KITAZONTAS ME ME TA TERASTIA GIALINA MATIA TOU.
TO XERW EFIGA ENTELOS APO TO THEMA.APLOS HTHELA NA PW OTI TA PRAGMATA EXIGOUNTE.META APO AYTO DEN PETHANE KANENAS.

quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙΣ Ή ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΜΥΝΥΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. Ή ΑΝ ΔΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΨΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
Για πολλά χρόνια είχα μαύρη γάτα, ενώ το σπίτι μου είναι απέναντι από ένα δασάκι και σχεδόν κάθε βράδυ ακούω κουκουβάγιες.
Δεν παραπονιέμαι γιατί ποτέ αυτό δε με επηρέασε στη ζωή μου και ούτε μου έφερε γρουσουζιά. Τώρα για τα όνειρα ναι πολλές φορές είναι προφητικά το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μπορούμε να το ξέρουμε από πριν εκτός και αν είναι εντελώς αληθοφανή. Από την άλλη θα μπορούσε να είναι και απλή σύμπτωση. Ακου λοιπόν το παρακάτω:
Η μητέρα μου όταν ήταν έγκυος είδε ένα εφιάλτη. Είδε ότι οταν γέννησε ο πατέρας μου πήγε στο νοσοκομείο με ένα πορτ-μπεμπε μαύρου χρώματος. Εκείνη του είπε "Χάθηκε ο κόσμος χριστιανέ μου να φέρεις ένα ροζ ή ένα γαλάζιο" Και εκείνος λακωνικά της απάντησε "Θέλεις δε θέλεις εδώ θα το βάλεις". Η μητέρα μου γέννησε ένα αγοράκι και μετά από 8 μήνες της πέθανε από αμέλεια γιατρών σε ένα πολύ απλό θέμα.
Προφητεία ή σύμπτωση?
Πόσες άλλες γυναίκες δεν βλέπουν τέτοια όνειρα που δεν τους βγαίνουν αληθινά? Απλά στη μητέρα μου βγήκε. Θα μπορούσε να'ναι θέμα πιθανοτήτων (σύμπτωση) ή προφητεία. Τα σχόλια δικά σας...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν είναι να συμβεί κάποιος θάνατος ΠΑΝΤΑ θα γίνει κάτι που θα προειδοποιήσει αυτόν που πρόκειται να πεθάνει ή κάποιο κοντινό του άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι και να αλλάξει αυτό που θα συμβεί, απλά ΠΑΝΤΑ σε προειδοποιεί και εάν έχει λιγάκι ανοιχτό μυαλό θα το δεις (έχω τουλάχιστον 3 παραδείγματα πολύ τρανταχτά).
Δυστυχώς έχασα την μαμά μου (σε ηλικία 7 χρονών). Είχε μία φίλη στην πολυκατοικία όπου ζούσαμε, η οποία έλεγε τον καφέ, χωρίς φυσικά να ξέρω αν ισχύει αυτό ή αν έλεγε μπούρδες.
Η μαμά μου σκοτώθηκε κατά την διάρκεια Χριστουγεννιάτικων διακοπών μας στο χωριό. Λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί η μαμά μου της είπε λοιπόν η φίλη της: "Στο φλυτζάνι είδα ότι από το χωριό θα επιστρέψεις χώρια από τον άνδρα σου". Η μητέρα μου φυσικά δεν έδωσε σημασία. Όμως έτσι έγινε.
Δεν πιστεύω ότι είσαι "προκατειλημμένη" όλα όσα έγιναν ήταν ένα σημάδι ας πούμε του τι θα επακολουθούσε.
* Irene *
~ Love is the only truth ~
* Irene *
και γω λυπήθηκα πολύ γιατί δεν γνώρισα αυτόν το αδελφό που τώρα θα ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερός μου...
* Irene *
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΣΧΗΜΟΤΑΞΙΔΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ.
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΣΧΗΜΟΤΑΞΙΔΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ.
Πραγματικά φοβερό!
Για να κάνω όμως και το "δικηγόρο του διαβόλου" ξέρουμε άλλες πόσες φορές η κυρία αυτή είπε κάτι και έπεσε έξω? Ε, από τις πολλές φορές που τον είπε τον καφέ έπεσε από σύμπτωση μέσα σε κάτι.
Το θέμα θα υπήρχε αν ότι διάβαζε στον καφέ πραγματοποιόταν πάντα...
Πριν αρκετά χρόνια (όταν ήμουν στην τρίτη γυμνασίου) είδα ένα περίεργο όνειρο (ίσως έτσι ξεκίνησε το ενδιαφέρον μου στα όνειρα). Είδα μία γυναίκα μαυροφορεμένη η οποία καθόταν σε ένα τραπέζι. Επάνω στο τραπέζι αυτό υπήρχε μία τράπουλα. Χωρίς να κουνηθεί καθόλου η γυναίκα αυτή (της οποίας ποτέ δεν είδα το πρόσωπο γιατί φορούσε μαντίλι όμως ήξερα ότι ήταν γυναίκα), τα χαρτιά επάνω στο τραπέζι άρχισαν να γυρίζουν.
Όταν ξύπνησα θυμόμουν ακριβώς τον τρόπο που γύριζαν τα χαρτιά και το συζήτησα με μία φίλη. Εκείνη λοιπόν μου έδωσε την ιδέα ότι "κάποιος" μπορεί με αυτόν τον τρόπο να μου "μάθαινε να διαβάζω τα χαρτιά".
Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε να "ρίχνουμε/διαβάζουμε" τα χαρτιά και το εντελώς απίστευτο ήταν ότι έβγαιναν πάντα, ακόμα και γεγονότα μετά από πολύ καιρό (ξέρω ότι ακούγεται τελείως αστείο). Για μερικά χρόνια διάβαζα τα χαρτιά, για μένα αλλά και για φίλες μου, πάντα χωρίς πληρωμή φυσικά γιατί το θεωρούσα "δώρο" ας πούμε.
Κάποια στιγμή, μετά από αρκετά χρόνια που το παρακολουθούσα, σταμάτησα να διαβάζω τα χαρτιά εντελώς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά ένιωσα ότι μου έφερναν μία πολύ κακή "αύρα/τύχη", χωρίς να είμαι προληπτική και να πιστεύω σε δεισιδαιμονίες.
Αυτά ήθελα να τα αναφέρω ως ένα είδος απόδειξης ότι υπάρχουν άνθρωποι που για κάποιο λόγο τους χαρίζονται κάποια τέτοια "δώρα" και που διαβάζουν τα χαρτιά με κάθε ειλικρίνεια.
* Irene *