- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Το ξέρω!Και γώ θα πάω!Να σου πώ μήπως ξέρεις πότε ξεκινάει προπώληση εισητηρίων;
quote:
Αλήθεια καλε,όταν έχεις τα κέφια σου τραγουδάς Lithium???
Να σου πώ, εξαρτάται,οτι μου κολλήσει!Βέβαια εντάξει δεν θα με δεις να χω κέφια και να τραγουδάω ο Χαρος βγήκε παγανιά...αλλά κάποιο ρόκ κομμάτι ακόμα και αν δεν έχει αισιοδοξο πειεχόμενο αλλά έχει όμορφη μελωδία γιατί όχι!
quote:
Αν και δεν προβλέπεται και τόσο καλή....
Γιατί Krie μου;
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...

quote:
Γιατί δεν προβλέπεται να είναι καλή αυτή η μέρα?
quote:
Γιατί Krie μου;
Γιατί αρχίζω τη μετακόμιση, και προβλέπεται οδυνηρή, με τόσες βλακείες που έχω αγοράσει.....
quote:
Παγωτάκι... κανείς;
Αχ βρε amalia, αχ βρε amalia!
Πάνω που είπα να αρχίσω δίαιτα! ![]()
![]()
![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Η καλυτερη διαιτα, ειναι να τρως απο ολα, αλλα λιγο (με μετρο δηλαδις)

Και μάλιστα με τέτοια ζέστη;
Όσο αφορά το δικό μου μέτρο (για τη μπύρα έτσι;) πρέπει να είναι ελαττωματικό! ![]()
![]()

Καλό μήνα, καλό καλοκαίρι!
Μας...μπήκε και επίσημα!
Άντε και το φραπέ μας!

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!
Έχει τόσο ωραία ημέρα, τόσο ωραία θάλασσα - απ' ό,τι βλέπω - που μου έρχεται να προφασιστώ καμία γρίπη για να πάω να βουτήξω! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Καλό μας μήνα και επιτέλους,καλό καλοκαίρι!!
D.I. πρόσεχε γιατι οι γρίππες των Παρασκευών(ή των Δευτέρων ενίοτέ)είναι πολύ ύπουλες!!!
Melancholy,νομίζω ότι έχει αρχίσει η προπώληση.Κι αν δεν έχει αρχίσει,θα αρχίσει από την επόμενη εβδομάδα σίγουρα.Εγώ θα πάω την Δευτέρα(ημέρα πληρωμής![]()
) στα Virgin για να αγοράσω,αν προπωλούνται.Αν είναι,θα σου πω.Πρέπει να πάμε!
.Την άλλη φορά που ήρθαν,έγινε χαμός..

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Στη λίμνη Πλαστήρα είναι υπέροχα, είχα πάει το Νοέμβριο κι είχα περάσει πολύ καλά!
Να φροντίσεις να πας όποτε μπορέσεις... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Πραγματικά πολύ όμορφη μέρα!Μακάρι αυτή η καλοκαιρία να κρατήσει και το σαββατοκύριακο για να πάμε και για κανένα μπανάκι!Τη Δευτέρα ακούω θα έχει βροχές.....αίσχως!
Άσχετο,θέλω τον Ιούλιο να πάω σε νησί αλλά δεν ξέρω πιο.Θέλω ένα σχετικά μικρό(δεν έχω αμάξι και άρα θέλω να έχω πρόσβαση σε 2, 3 παραλίες με τα πόδια) αλλά θέλω το βράδυ όταν κάνω βόλτα στο λιμάνι να υπάρχει και κόσμος να πηγαινοέρχεται.Δε μιλάω για νυχτερινή ζωή...απλά να υπάρχει κόσμος.Έχετε καμιά ιδέα;
Η Ζωή είναι ωραία...αλλά τα έχει με άλλον!
quote:
Καλημέρες κι από εμένα!Πραγματικά πολύ όμορφη μέρα!Μακάρι αυτή η καλοκαιρία να κρατήσει και το σαββατοκύριακο για να πάμε και για κανένα μπανάκι!Τη Δευτέρα ακούω θα έχει βροχές.....αίσχως!
Άσχετο,θέλω τον Ιούλιο να πάω σε νησί αλλά δεν ξέρω πιο.Θέλω ένα σχετικά μικρό(δεν έχω αμάξι και άρα θέλω να έχω πρόσβαση σε 2, 3 παραλίες με τα πόδια) αλλά θέλω το βράδυ όταν κάνω βόλτα στο λιμάνι να υπάρχει και κόσμος να πηγαινοέρχεται.Δε μιλάω για νυχτερινή ζωή...απλά να υπάρχει κόσμος.Έχετε καμιά ιδέα;
Mια καλη ιδεα οι Παξοι...!
Καλημερα στην παρεα! Καλο μηνα, καλο καλοκαιρι (ας ελπισουμε οτι θα ειναι...απο θεμα καιρου)... και καλες βουτιες

Επίσης,μην ξεχνάς ότι σε πολλά νησιά η συγκοινωνία είναι αξιόλογη,όπως στη Σύρο ή στη Σκόπελο π.χ.
Εγώ ψάχνω να βρω δωμάτιο στη Λευκάδα και οι τιμές είναι εξωφρενικές και μου έχουν σπάσει τα νεύρα...

Αγαπητέ μου F.R.C. εγώ προτίνω Σύρο!Ηταν πολυ όμορφα!
quote:
ημέρα πληρωμής
Αχ όλοι αυτήν περιμένουμε maraki μου εναγωνιοδώς!!!![]()
quote:
Αν είναι,θα σου πω.
Να σαι καλά!![]()
quote:
Την άλλη φορά που ήρθαν,έγινε χαμός..
Δεν ξέρεις πόσο μετάνιωσα που δεν πήγα!!!Ακόμα σκάω απ το κακό μου!
quote:
εγώ προτίνω Σύρο
Ειδικά η Άνω Σύρα,ήταν το κάτι άλλο...
quote:
Δεν ξέρεις πόσο μετάνιωσα που δεν πήγα!!!Ακόμα σκάω απ το κακό μου!
Όντως έχασες τότε.Όμως,έχεις μια δεύτερη ευκαιρία.Μια συμβουλή μόνο.Αν πας,να μην φορέσεις άσπρα ρούχα.Πέφτει τέτοιο μπουγέλωμα....

Δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως οπότε θα δω...
Ά!Εγώ πληρώθηκα χθες!![]()
quote:
Ειδικά η Άνω Σύρα,ήταν το κάτι άλλο...
Ναι!Και ξέρεις τί άλλο μου άρεσε;Ο καθολικός ναός!Ηταν η πρώτη φορά που είχα δει τότε και μου άρεσε πολύ!Για να μην αναφέρω το σπίτι του Βαμβακάρη!Φέτος σκέφτομαι να πάω Ζάκυνθο αλλά δε ξέρω...Δε βαριέσαι μέχρι τον Αύγουστο έχω χρόνο...![]()
Πάντως maraki μου, κι εγώ που έψαχνα για Λευκάδα πέρσι πανάκριβα ήταν...Γι αυτό κι εγώ πήγα Κέρκυρα!!!!
Οποιος θέλει ας επισκεφτεί τη Β.Κέρκυρα,τη Ρόδα για την ακρίβεια!Είναι τέλεια!!!![]()
![]()
quote:
Αν πας,να μην φορέσεις άσπρα ρούχα.Πέφτει τέτοιο μπουγέλωμα....
Ευχαριστώ για τη συμβουλή!
Και να φανταστείς οτι σκεφτόμουν να φορέσω άσπρα!Ωχ...Τα αποκαλυπτήρια θα γινόντουσαν!!!
quote:
Σκεφτόμουν να πάω Νάξο
Για να είμαι ειληκρινής δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια!