ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

kapodistria61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
astral-projectΜέλος
26/05/2004, 19:18:45
αφου δεν της εγραψε κανενα: in seven days you will die...

παλι καλα...

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

ZoZe3hpΜέλος
26/05/2004, 19:22:55
quote:

αφου δεν της εγραψε κανενα: in seven days you will die...

παλι καλα...

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

εχεις παρα πολύ BLACK(ΒΛΑΚ) humor

kynikosΜέλος
26/05/2004, 19:24:10
Καλή μας ZoZe3hp

Σαν πολλά να "ακούς"

quote:
Την συσχετίζω με τους GREYS γιατί έχω ακούσει πως είναι παντού υπάρχουν παντού και ξέρουν τα πάντα...

Αυτό πάλι πού το άκουσες;
Έχουμε να κάνουμε με πνεύματα-χαφιέδες;

ZoZe3hpΜέλος
26/05/2004, 19:26:30
quote:

Καλή μας ZoZe3hp

Σαν πολλά να "ακούς"

quote:
Την συσχετίζω με τους GREYS γιατί έχω ακούσει πως είναι παντού υπάρχουν παντού και ξέρουν τα πάντα...

Αυτό πάλι πού το άκουσες;
Έχουμε να κάνουμε με πνεύματα-χαφιέδες;

Κατ'αρχας δεν είμαι καλή... την σκέψη μου θα την λέω μέχρι να πεθάνω και ας πειράξει όλο τον κόσμο

IceboxΝέο Μέλος
26/05/2004, 19:35:50
Και το βιντεακι που ειναι??
Μη μου πεις οτι το εσβησε!!! κατι τετοιο γραφετε αμεσως μετα σε 10 CD για ασφαλεια και 1 το κλεινεις σε θυριδα!

ZoZe3hpΜέλος
26/05/2004, 19:42:04
quote:

Μη μου πεις οτι το εσβησε!!! κατι τετοιο γραφετε αμεσως μετα σε 10 CD για ασφαλεια και 1 το κλεινεις σε θυριδα!

αγαπητε μου φιλε δεν ξερω καν... εγω μια ιστορια ακουσα και την συσχετισα με κατι αλλο

ZoZe3hpΜέλος
26/05/2004, 19:42:58
quote:

αγαπητε μου φιλε δεν ξερω καν... εγω μια ιστορια ακουσα και την συσχετισα με κατι αλλο

26/05/2004, 20:02:52
Εμένα μου μοιάζει με επιστημονική φαντασία αυτό... χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

NUKEΜέλος
26/05/2004, 20:32:16
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΖΗΣΕ Η ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ?

TSEA

kynikosΜέλος
26/05/2004, 21:02:56
quote:
Κατ'αρχας δεν είμαι καλή...
Μπαρντόν... πες με σεξιστή, αλλα τέτοια ευπιστία την σχετίζω πιο συχνά με το ευγενές φύλο.
quote:
την σκέψη μου θα την λέω μέχρι να πεθάνω και ας πειράξει όλο τον κόσμο

Αυτό καλό!
Το esoterica είναι πολύ φιλελεύθερο φόρουμ, και ο καθένας μπορεί να λέει, και να ρωτάει, γενικά, ο'τι θέλει.

Μην παρεξηγιέσε, απλά μαζί με τις σκέψεις σου, φαινεται πολλοί φίλοι να αναρωτήθηκαν και για την ΠΗΓΗ των σκέψεών σου...

CYBERMASTERΜέλος
27/05/2004, 01:12:11
ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΗ "ZoZe3hp" ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ GREYS ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΔΙΩΣ ΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΦΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ(ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ)
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ GREYS???
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΡΣΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ(ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ!!!) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ!!!
ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΛΩ(ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!!!) ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

27/05/2004, 17:04:59
Αγαπητέ ZoZe 3hp δεν μπορώ να πω ότι η ιστορία αυτή είναι απόλυτα αληθοφανής. Ξέρω όμως πολύ καλά για τους Γκρίζους και τους Υπόγειους ότι υπάρχουν. Έχω μαρτυριά ξαδέρφου μου που σπουδάζει στην Θεσαλονική...είχε μία σχετική εμπειρία. Δηλαδή αντιλήφθηκε οπτικά και με τις άλλες αισθήσεις την παρουσία μίας οντότητας που απομυζούσε κάθε θετικό του συναίσθημα...αποδέχομαι και εγώ την ύπαρξη τους, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι απηλειτικές οντότητες. Νομίζω ότι ζουν στο αστρικό πεδίο και όταν είναι μοναχικά αναζητούν ψυχές ανθρώπων που θα μπορούσαν να τους δώσουν ενέργεια και "παρέα"...αυτά θυμάμαι προς το παρόν.

Φιλικά Νότης...

Edited by - Σκορπιός Νότης on 27/05/2004 17:12:04

ZoZe3hpΜέλος
27/05/2004, 17:24:46
quote:

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΖΗΣΕ Η ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ?

TSEA

αγαπιτή μου TSEA νομίζω πως βλέπει τα ραδίκια ανάποδα... είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις μετά απο κάτι τέτοιο...

ZoZe3hpΜέλος
27/05/2004, 17:28:42
quote:

ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΗ "ZoZe3hp" ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ GREYS ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΔΙΩΣ ΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΦΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ(ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ)
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ GREYS???
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΡΣΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ(ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ!!!) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ!!!
ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΛΩ(ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!!!) ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

αγαπιτέ μου φίλε CYBERMASTER εγώ δεν άκουσα για τους GREYS εγώ απλά το συσχέτισα με τους GREYS...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

ZoZe3hpΜέλος
27/05/2004, 17:35:02
quote:

quote:
Κατ'αρχας δεν είμαι καλή...
Μπαρντόν... πες με σεξιστή, αλλα τέτοια ευπιστία την σχετίζω πιο συχνά με το ευγενές φύλο.
quote:
την σκέψη μου θα την λέω μέχρι να πεθάνω και ας πειράξει όλο τον κόσμο

Αυτό καλό!
Το esoterica είναι πολύ φιλελεύθερο φόρουμ, και ο καθένας μπορεί να λέει, και να ρωτάει, γενικά, ο'τι θέλει.

Μην παρεξηγιέσε, απλά μαζί με τις σκέψεις σου, φαινεται πολλοί φίλοι να αναρωτήθηκαν και για την ΠΗΓΗ των σκέψεών σου...

οι σκέψεις μου δεν είναι έτσι στα ξεκάρφωτα το σκέφτικα το σκέφτικα και αποφάσισα να το εξιγίσω...

ZoZe3hpΜέλος
27/05/2004, 17:36:26
quote:

Αγαπητέ ZoZe 3hp δεν μπορώ να πω ότι η ιστορία αυτή είναι απόλυτα αληθοφανής. Ξέρω όμως πολύ καλά για τους Γκρίζους και τους Υπόγειους ότι υπάρχουν. Έχω μαρτυριά ξαδέρφου μου που σπουδάζει στην Θεσαλονική...είχε μία σχετική εμπειρία. Δηλαδή αντιλήφθηκε οπτικά και με τις άλλες αισθήσεις την παρουσία μίας οντότητας που απομυζούσε κάθε θετικό του συναίσθημα...αποδέχομαι και εγώ την ύπαρξη τους, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι απηλειτικές οντότητες. Νομίζω ότι ζουν στο αστρικό πεδίο και όταν είναι μοναχικά αναζητούν ψυχές ανθρώπων που θα μπορούσαν να τους δώσουν ενέργεια και "παρέα"...αυτά θυμάμαι προς το παρόν.

Φιλικά Νότης...

Edited by - Σκορπιός Νότης on 27/05/2004 17:12:04

αγαπιτέ μου φίλε αν δεν με πιστεύεις εσύ δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
δεν θα ανοίξω το κεφάλι σου να σου το βάλω μέσα...

kynikosΜέλος
27/05/2004, 17:58:04
quote:
οι σκέψεις μου δεν είναι έτσι στα ξεκάρφωτα το σκέφτικα το σκέφτικα και αποφάσισα να το εξιγίσω...

Ε, άιντε ντε, εξήγησε το λοιπόν, μην το αφήνεις έτσι μονολεκτικά...

peppitaΝέο Μέλος
27/05/2004, 19:09:23
Καλησπέρα σας!
quote:
ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ.

Οπως πολύ σωστά είπε ο φίλος nuke οπως και να είχε ο Ελληνας θα το πρόσεχε αν γινόταν κάτι μη φυσικολογικό στο δωματιο...
τεσπα,νομιζω οτι αυτή η ιστορία διαστρεβλώθηκε...

κατερινα...

bladerunnerΜέλος
27/05/2004, 23:23:09
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

Όταν είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το ιντερνετ (5-6 χρονάκια..) θεώρησα ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για να βρει κανείς στοιχεία και δεδομένα για μυστήρια, μεταφυσικά κλπ κλπ κλπ.....

Στο ψάξιμο αυτό λοιπόν, είχα βρει και κάποιες φώτο (δεν ξέρω αν είναι κάπου θαμμένες στο pc) όπου σε 1η φάση έδειχναν κάτι άσχετα πλάνα ενός σπιτιού, αλλά διακρίνονταν να εμφανίζονται κάτι φιγούρες. Έμοιαζαν με την γνωστή μορφή Γκρίζου (εξωγήινου;;)

Τους αποκαλούσαν γκρίζους και γενικά έλεγαν ότι δεν είναι από άλλο χώρο, αλλά άλλη διάσταση.

Τα είχα χρειαστεί τότε, γιατί λίγο-πολύ έλεγαν όσα ανέφερε το μέλος ZoZe3hp ότι περνάνε διαστάσεις, ότι ανα πάσα στιγμή είναι δίπλα μας, ό,τι μας παρατηρούν και μας μελετούν...

Με τον καιρό τα ξέχασα μέχρι που μου τα θυμίσατε εδώ!!!

Τί να σας πω βρε παιδιά.... Λίγο τρελή ιστορία... Και άντε να μας παρατηρούν, γιατί να την απειλήσουν την κοπέλα;;;

Μπορεί πάντα να πρόκειται για έναν νέο urban legend...

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

kynikosΜέλος
28/05/2004, 00:13:42
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΩΝΩΜΑ ΤΟΥΣ "ΓΚΡ..." ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΩΝΩΜΑΖΕΙΣ "ΓΚΑΙΗΣ" Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΑΠΤΟΥΝ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΕΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΦΚΟΛΑ.