- ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Για να νικήσεις το κακό πρέπει να το πολεμήσεις με νύχια και με δόντια.
Αν δεν μπορείς να το εμπεδώσεις αυτό ομως στον εαυτό σου, τότε φύγε μακρυά απο τον κόσμο με ενα κομμάτι ψωμί και λίγο νερό για πολλές μέρες μακρυά απο τις απολαύσεις του σύγχρονου κόσμου που σκοπό εχουν να αποπροσανατολίζουν το νού του ανθρώπου.
Εκεί στην ερημιά θα βρείς πλήρη γαλήνη και θα εχεις χρόνο χωρίς να ενοχλήσει κανείς ωστε να σκεφθείς πολύ, πάρα πολύ ....
Φιλικά
allzzaro
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΦΙΛΕ ALLZZARO,
ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ...
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ...ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,Μ'ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΩΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟ?
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ?
ΤΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΚΟ?
ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ?
ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΚΑΚΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ο ΤΕΛΕΙΟΣ?
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ....ΤΡΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ !!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,MASVIDAL........
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΚΑΚΟ",ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΥΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ...ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΥΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ,ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ..ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΝΥΚΤΑ...ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΕΥΚΟ..ΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ; ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ...
ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Γειά σαςquote:
--------------------------------------------------------------------------------
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους, μπορεί και να το καταφέρει "
--------------------------------------------------------------------------------
Συμφωνείς φυσικά με αυτό T-SEEKER.
Δύσκολα μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρωπος κάτι οταν αυτό είναι ενάντια στις απολαύσεις του και τα συμφέροντά του.
Πιστεύει οσα τον συμφέρουν. Τί γίνεται ομως με οσα δεν τον συμφέρουν?
Δεν κάνει μόνο οτι δεν καταλαβαίνει και ενώ ξέρει κατά βάθος τι είναι το σωστό προσπαθεί οχι μόνον να πείσει τους αλλους αλλά και τον εαυτό του ακόμα οτι είναι ετσι οπως νομίζει.Το ξεσάλωμα λοιπόν σε ενα beach party οπου γίνεσαι τύφλα θα τον βοηθήσει ωστε να ξεχάσει τις εικόνες φρίκης του πιό πρόσφατου πολέμου?
Δεν νομίζω.
Για να νικήσεις το κακό πρέπει να το πολεμήσεις με νύχια και με δόντια.
Αν δεν μπορείς να το εμπεδώσεις αυτό ομως στον εαυτό σου, τότε φύγε μακρυά απο τον κόσμο με ενα κομμάτι ψωμί και λίγο νερό για πολλές μέρες μακρυά απο τις απολαύσεις του σύγχρονου κόσμου που σκοπό εχουν να αποπροσανατολίζουν το νού του ανθρώπου.
Εκεί στην ερημιά θα βρείς πλήρη γαλήνη και θα εχεις χρόνο χωρίς να ενοχλήσει κανείς ωστε να σκεφθείς πολύ, πάρα πολύ ....
Φιλικά
allzzaro
φίλε μου , συμφωνώ με αυτό που λες . Βεβαίως και θα ήταν ότι το καλύτερο να μπορουσε ο καθένας απο μας να αποκοπεί για λίγο απο τον κόσμο και να σκεφτεί χωρίς τις παρεμβολες τις ρυπαίνουσας για την ψυχή μας κοινωνίας ... μέσα σαυτήν την σιωπή υπέροχα πραγματα μπορουν να συμβουν μεσα μας
αλλα...
σκέψου ότι το πραγματικό κατόρθωμα είναι να τα καταφέρει όλα αυτα εν μεσω αυτής της καταιγίδας που λέγεται σύγχρονη ζωή ... εκεί βρίσκεται η πραγματική νίκη.
Σχετικα με την διασκέδαση , δεν χρειάζεται να την απαρνηθείς για να θεωρηθείς άνθρωπος του πνεύματος , κατα τη γνωμη μου. Εγω αυτή τη στιγμή μπορεί να αναρωτιεμαι , να ονειρεύομαι , να φιλοσοφώ αλλα ένα "ξεσάλωμα" το επόμενο βραδυ δεν πρόκειται να με κανει "λιγότερο" εφόσον κρατώ την ισοροπία και ξερω τί κάνω . Οταν λεω για ξεσαλωμα δεν ενοω το ποτό κλπ
βρίσκεις πουθενα το κακό στο χορό ? βρίσκεις πουθενα στο κακό στη φυγή για λίγο απο τους προβληματισμός και τα ερωτήματα όταν αυτή είναι προσωρινή και με μετρο ?
κατα τη γνωμη μου αν ξερεις τί κανεις , όχι μόνο δν ζημιώνεσαι αλλα αισθάνεσαι πιο "πλήρης"...

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΣ(ΧΟΡΤΑΣΜΟΣ) ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ...
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,
ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΨΩΣΕΙ....

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ..... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Χαίρομαι που απάντησες σε αυτό το θέμα.
Μισώ τη διασκέδαση , είμαι ανάποδος. Μπορεί να γελάω με κάτι να κάνω χιούμορ αλλα μισώ τη διασκέδαση.
Μισώ το να καπνίσω για να το απολαύσω καπνίζω που και πού ετσι απο ανάγκη οχι για απόλαυση.
Πίνω λίγο βέβαια απο ανάγκη οταν είμαι απαγοητευμένος απο κάτι οχι ομως απο απόλαυση.
Χορεύω μόνος μου πάντα μόνος μου χωρίς να με βλέπουν απο ανάγκη οχι απο διασκεδαση.
Ακούω μουσική οτι για να την απολαύσω αλλα απο ανάγκη.
Ξέρω δεν είναι σωστό ,ίσως να χρειάζεται η διασκέδαση αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να το κάνω με πνίγει.
Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί γεννήθηκα αφού θα πεθάνω. Το μόνο που θα προσφέρω είναι η διαιώνιση του ειδους μου. Η υπαρξή μου στον πλανήτη μόνο καταστροφή θα φέρει.
Βέβαια κάτι που μπορώ να πώ οτι απολαμβάνω είναι η αδεια Αθήνα. Τρελαίνομαι.
allzzaro
ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ!
ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ. ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ? ;-)
ΧΑΜΟΓΕΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!
ΦΙΛΙΚΑ ΚΥΒΟΣ.
quote:
ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ!
ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ. ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.
Φίλε cube
Εχω ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη. Δεν μπορείς να φανταστείς που εχω πάει. Δεν εχω όρεξη να πάω πουθενά.
Πρίν απο χρόνια είχα.Τώρα τι να σου πώ. Δεν εχω όρεξη ειδικά για ταξίδια.
Ευχαριστώ για το ανέκδοτο. Γέλασα. Τζάμπα.
Θέλω να σου πώ οτι παρακολουθώ τις συζητήσεις σου και μπορώ να πώ οτι είσαι καλός συνομιλητής.
allzzaro
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΣ. ΑΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΣ.
ΑΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΦΙΛΤΑΤΕ.
ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ!
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!
ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ? ΥΜΑΡΤΟΝ!
ΜΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ!
ΜΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ.
ΨΑΞΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ! ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ 8,8:30,9 ΤΟ ΠΡΩΙ! ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ? ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ :-)
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ! ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ "ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ" (ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ). ΧΑ. ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΥΒΟΣ.
Τι ξέρετε για τις οντότητες που ονομάζονται Υπόγειοι και Γκρίζοι?
Να μια ιστορία που έχει σχέση μαζί τους...:
Θα σας πω μια ιστορία που ίσως σας ενθουσιάσει ίσως και όχι εγώ πάντως όταν την άκουσα τρόμαξα τόσο πολύ που έκανα μια νύχτα να κοιμηθώ από τον φόβο μου…
Ήταν κάποτε ένα κορίτσι στην Γερμανία εκεί σπούδαζε και καθώς μιλούσε στο INTERNET γύρω στης 3 με 4 το βράδυ με έναν Έλληνα άκουσε παράξενους θορύβους έξω από το παράθυρο και φοβήθηκε τόσο πολύ που πήρε τηλέφωνο μια φίλη της (σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο) για να πάει στο σπίτι της να μείνει και το έκανε… έφυγε τόσο γρήγορα από το σπίτι που ξέχασε και το msn messenger ανοιχτό κοιμήθηκε στο σπίτι της φίλης της και όταν γύρισε το πρωί σπίτι της…είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή την είχε ξεχάσει από το βράδυ και ο υπολογιστής έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε: μη επαρκή μνήμη για παραπάνω εγγραφή. Η κοπέλα πήγε για να δει το βίντεο που είχε καταγράφει όλη την νύχτα τότε είδε τον κόσμο να χάνετε κάτω από τα πόδια της, σκιές περπατούσαν μέσα στο δωμάτιο αντικείμενα αιωρούνταν οι ντουλάπες ανοιγόκλειναν και όταν τελείωσαν όλα αυτά… ξαφνικά δύο γουρλωμένα μάτια εμφανίστηκαν για κλάσματα του δευτερολέπτου. Όταν σύνελθε από αυτό το σοκ πηγαίνοντας να κλείσει το msn messenger είδε πως έγραφε…τα εξής:
Από εδώ και πέρα η σκιά σου δεν θα ανήκει πια σε εσένα…
Εσείς τι πιστεύετε??? Δεν είναι παράξενο???
Με εκτίμηση και σεβασμό ΖοΖe3hp
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ???
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΣ.
TSEA

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Για να σε εντυπωσίασε/τρόμαξε τόσο πολύ αυτή η ιστορία, πρέπει να είσαι πολύ επιρρεπής στην δραστηριότητα της φαντασίας σου, για να μην πώ ευάλωτη. Ελπίζω να μην πηγαίνεις σε ταινίες τρόμου!
Μια που ρωτάς:
>> Εσείς τι πιστεύετε???
Ή εσύ, ή όποιος σου είπε την ιστορία σπάει πλάκα.
>> Δεν είναι παράξενο???
Καθόλου, κάτι τέτοιες πλάκες γίνονται καθημερινά εις βάρος εύπιστων.
Μην χάνεις τον ύπνο σου...
quote:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???
Αγαπητο μου φαντασματάκι εμένα μου έχουν πει και εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω και την δικία σας γνώμη εγώ άκουσα απλά μια ιστορία πολύ πιθανον παραποιημένη... εσύ θα κρίνεις
ΖοΖε3hp
quote:
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ GREYS???
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ???ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Την συσχετίζω με τους GREYS γιατί έχω ακούσει πως είναι παντού υπάρχουν παντού και ξέρουν τα πάντα...
quote:
Και ‘μενα το ίδιο.... Η ιστορία ακούγεται πιστευτή, το να γράψει όμως μια «μεταφυσική οντότητα» στο pc…. ε, είναι λιγουλάκι υπερβολικό.
* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Και εμένα στην αρχή μου φάνικε υπερβολικό και μετά σκέφτικα: και γιατί να μην το γράψει... Δεν είναι λογικό???