- Μαρτυρία από ιπτάμενο γάιδαρο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μια μέρα ο πιτσιρίκος γιος του καθώς ξεφύλλιζε μια "αυριανή" που είχε αφήσει ο πατέρας του στο τραπέζι διαβάζει : "Ο γάιδαρος πετάει!!".
Τρέχει λοιπόν στον πατέρα του και ρωτάει:
"Μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι, ο γάιδαρος πετάει?"
"Τι λες ρε τσογλάνι, τι σας μαθαίνουν στο σχολείο, είναι ερωτήσεις αυτές που μου κάνεις, τόσο τούβλο παιδί έβγαλα??"
"Μα μπαμπά το γράφει η εφημερίδα σου, να κοίτα εδώ!"
Κοιτάει λοιπόν ο πατέρας και αφού όντως το βλέπει με τα μάτια του λέει:
"Εεε πετάει, μ@λακίες μωρέ πάει 10 μέτρα και ξαναπέφτει!!"
If the truth hurts prepare for pain.
Κάλλιο γαϊδουρόδενε... παρά γαϊδουρογύρευε...
...για όλα υπάρχει ένα όριο... ακόμη και οι πτήσεις των γαϊδάρων...![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis...

μέσα από ρεπορτάζ στην ΝΕΤ σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι "πετάνε" και τα αρνάκια!
έχετε ακούσει κάτι γι'αυτό?
έστω από τον θείο του παππού του ξαδέλφου του μπατζανάκη της ανηψιάς σας?
τρανταχτές και ατράνταχτες σχετικές αποδείξεις άραγε υπάρχουν?????
παρακαλώ, όποιος έχει πληροφορίες να τις παραθέσει γιατί αν είναι να πάρω κατσικάκι....![]()
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

εμαθε να πεταει και ξεχασε να κολυμπαει!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
quote:-ΑΝΟΗΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΕΙΤΩΣΕΙΣ....
+ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ!!!
-ΔΛΔ ΠΡΟΤΥΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ????
+ΝΑΙ!!!!
-ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ..... ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑΣ......
+ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ????
-ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ......
+ΟΧΙ!!!!!!
.
.
βριιιιλ!!!
να του συμπληρωσω τον διαλογο?
.
.
- ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΑΣΚΟΠΑ???
+ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΜåLåKåS!!! ![]()
.
.
XAXAXA!!!
ο ποντιος πρακτορας...
YΓ. μην παρεξηγηθει κανεις, αυτοσαρκαζομαι... ![]()
το σχετικο ανεκδοτο απο τον βριλη.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:παρακαλώ, όποιος έχει πληροφορίες να τις παραθέσει γιατί αν είναι να πάρω κατσικάκι....
ΝΑΙ!!!
το προβατο ειναι εντελως χαζο μπροστα στην κατσικα!
και το κατσικακι ειναι κατευθειαν απογονος των κατσικων που πηδαγαν οι Σατυροι...
ακουσες ποτε να την επεσαν σε προβατινα??? ![]()
το συνιστω ανεπιφυλακτα, κι ας μην ειναι επιβεβαιωμενο οτι πεταει και αυτο περα απο την τιμη του! ![]()
οι γαϊδαροι παντως πετανε!
το ειδα με τα ματια μου!!! ![]()
.
.
ΥΓ. αληθεια, ξερει κανεις τι ωρα εμφανιζονται οι μονοκεροι για να βοσκησουν?
δεν κανω πλακα, σοβαρα ρωταω!
quote:
....αληθεια, ξερει κανεις τι ωρα εμφανιζονται οι μονοκεροι για να βοσκησουν?
...αφού δεν κάνεις πλάκα...
...εχτές που είχα βγεί για να μαζέψω φεγγάρι (όπως λέμε ήλιο) συνάντησα τον φίλο μου τον Αρίστο... πρώτης τάξεως παιδί... και μονόκερος...
...αράξαμε στην όχθη της λίμνης και μου είπε όλα τα κουστομπολία για τους όλους τους άλλους... ξενύχτηδες τους ανέβαζε... περίεργους τους κατέβαζε...
...αποκλειστική πληροφόρια... οι μονόκεροι βγαίνουν για βοσκή στις 00:00:00... και μετά πάνε για ποτά με αθώες και ανέγγιχτες δεσποσύνες...![]()
.
.
.
The She Mantis...

quote:
ΥΓ. αληθεια, ξερει κανεις τι ωρα εμφανιζονται οι μονοκεροι για να βοσκησουν?
έχω πληροφορίες ότι συχνάζουν στη λίμνη πλαστήρα !
θα σας πω τη Δευτέρα αν αληθεύουν!

κι ομως, θα σας πω την Τριτη την ακριβη ωρα - πρεπει να ανοιξω το αναλογο βιβλιο για να επαληθευσω την μνημη μου και να ειμαι ακριβης.
πρώτον βγαίνουν κάθε βράδυ με πανσέληνο μαζί με τις νεράιδες και τα ξωτικά στη λίμνη για να βοσκήσουν!
( δε χρειάζονται περισσότερη τροφή )
και το πιο παράξενο είναι ότι ο γάιδαρος πετάει πάνω από τη λίμνη κάνοντας περιπολίες δυστυχώς δε κατάφερα να βρω Φώτο και με τον γάιδαρο!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

.
"Κανεις δεν βλεπει πια μονοκερους.
Αν κρινουμε όμως από την συχνοτητα της εμφανισης τους στα μεσαιωνικα εργα τεχνης, θα πρεπει να συμπερανουμε ότι καποτε ηταν μαλλον κοινοτυποι.
Ακουσατε όμως να εμφανιστει καποιος μονοκερως στην γειτονια σας?
Τι απογιναν?
Χαθηκαν κατω από την γη ή αλλαξαν ριζικα την συμπεριφορα τους?
Σε μια προσπαθεια να βρει λυση του προβληματος, ενας αμερικανος οικολογος, ο Λαμοντ Κολ, κατεφυγε σε ένα παιγνιδι με αριθμους που ηταν το αγαπημενο εργαλειο των στατιστικολογων πριν την εμφανιση των ηλεκτρονικων υπολογιστων.
Ανοιξε ένα βιβλιο, με τιτλο Ένα Εκατομμυριο Τυχαιοι Αριθμοι, που κυκλοφορουσε τοτε από την Ραντ Κορπορεϊσον, και διαλεξε ένα τυχαιο σημειο για αρχη.
Από το σημειο αυτό, διαλεξε σειρες από 8.760 αριθμους σε κανονικα διαστηματα.
Εκανε την υποθεση ότι αυτοι οι αριθμοι αντιπροσωπευαν το επιπεδο της μεταβολικης δραστηριοτητας ενός μονοκερου κατά το τελος καθεωρας ενός κανονικου ετους.
Φυσικα δεν υπηρχε καμια σχεση αναμεσα στους αριθμους, ουτε καποιο κυκλικο προτυπο.
Το αποτελεσμα όμως προκαλεσε την εκπληξη του Κολ.
Το τυχαιο παιγνιδι με τους αριθμους του υπεδειξε ότι η πιο δραστηρια ωρα των μονοκερων είναι τρεις το πρωι, μετα τα μεσανυχτα!"
Αποσπασμα από το δοκιμιο με τιτλο "Η Σημασια Του Προτυπου", του βιολογου Lyall Watson.
Θεμα του φυσικα τα προτυπα.
Το παιγνιδι με τους αριθμους και τον μονοκερο απλα αποδεικνυει ότι από μαθηματικη αποψη είναι αδυνατο να παραταχθουν σειρες αριθμων που να μην υπακουουν σε καποιο προτυπο.
Αν σας προβληματιζει το ότι ενώ θεωρητικα οι σταφιδες στην γεμιση ενός κεϊκ πρεπει να κατανεμηθουν τυχαια και να υπαρχει ενας περιπου ισος αριθμος τους σε κάθε φετα στην πραγματικοτητα συγκεντρωνονται σε ορισμενα σημεια, να παραθεσω κι αλλα αποσπασματα.
quote:
Αν σας προβληματιζει το ότι ενώ θεωρητικα οι σταφιδες στην γεμιση ενός κεϊκ πρεπει να κατανεμηθουν τυχαια και να υπαρχει ενας περιπου ισος αριθμος τους σε κάθε φετα στην πραγματικοτητα συγκεντρωνονται σε ορισμενα σημεια, να παραθεσω κι αλλα αποσπασματα.
Ήμουν πεπεισμένος πως οι ελάχιστες σταφίδες στα κέϊκ μου ήταν αποτέλεσμα μιας κτηνώδους συνωμοσίας εις βάρος μου. Μετά τις εδώ αποκαλύψεις είχα φτάσει στο συμπέρασμα πως οι ορδές των ιπτάμενων γαϊδάρων με είχαν βάλει στόχο. Μου δίνεις μια ελπίδα πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Ας μην ήταν και οι φέτες με το βούτυρο που πέφτουν πάντα στο πάτωμα από την βουτυρωμένη πλευρά και θα ήμουν σχεδόν ξένοιαστος.
Όσον αφορά τους μονόκερους:
Εμείς, του Σ.ΦΙ.Μ.Α.ΜΟΥ.Π. (Σύλλογος Φίλων Μονόκερου Άνω Μουσουνίτσας Παρνασίδος), θα αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια στην ανθρωπότητα, όταν έλθει το πλήρωμα του Χρόνου. Περιμένουμε τον λοστρόμο του χρόνου και κανά-δυο ναύτες ακόμα και είμαστε έτοιμοι.
Τα πρώτα συμπεράσματα τα έχουν είδη περάσει στον κόσμο οι Ministry μέσω ενός άσματος:
Soon I discovered that this rock thing was true
Jerry Lee Lewis was the devil
Jesus was an architect previous to his career as a prophet
All of a sudden, I found myself in love with the world
So there was only one thing that I could do
Was ding a ding dang my dang a long ling long
Την κατάλληλη στιγμή θα αποσυμβολίσουμε το "dang a long ling long", υψίστης οντολογικής σημασίας. Έως τότε, κρατάτε γερά αδέρφια.
Η τρομοκρατία των γαϊδάρων δεν θα περάσει!
No Method, No Guru, No Teacher
quote:Ήμουν πεπεισμένος πως οι ελάχιστες σταφίδες στα κέϊκ μου ήταν αποτέλεσμα μιας κτηνώδους συνωμοσίας εις βάρος μου.
αν εισαι εσυ αυτος που κοβει το κεϊκ, εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις την φετα με τις λιγοτερες σταφιδες... ![]()
.
quote:
Ήμουν πεπεισμένος πως οι ελάχιστες σταφίδες στα κέϊκ μου ήταν αποτέλεσμα μιας κτηνώδους συνωμοσίας εις βάρος μου. Μετά τις εδώ αποκαλύψεις είχα φτάσει στο συμπέρασμα πως οι ορδές των ιπτάμενων γαϊδάρων με είχαν βάλει στόχο. Μου δίνεις μια ελπίδα πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Ας μην ήταν και οι φέτες με το βούτυρο που πέφτουν πάντα στο πάτωμα από την βουτυρωμένη πλευρά και θα ήμουν σχεδόν ξένοιαστος
να είσαι ξέγνιαστος; Ποτε να μην το κάνεις αυτό!
Δυστυχώς μελέτες μου απέδειξαν ότι ζούμε σε ένα matrix που ελέγχουν οι ιπτάμενοι γάιδαροι.
όλα είναι προγραμματισμένα έτσι ακόμα και η φέτα με το βούτηρο, και το λεωφορείο που φεύγει όταν φτάσεις στην στάση και όλα περιγράφονται τέλεια από τους νόμους του merfi!!
quote:όλα είναι προγραμματισμένα έτσι ακόμα και η φέτα με το βούτηρο, και το λεωφορείο που φεύγει όταν φτάσεις στην στάση και όλα περιγράφονται τέλεια από τους νόμους του merfi!!
καλη μου Aphrodity μην ξεχνας την σοφη παροιμια που λεει: καθε εμποδιο για καλο!
το νοημα της διεφυγε του Μερφυ...
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
το λεωφορείο που φεύγει όταν φτάσεις στην στάση
Τουλάχιστον έχω ανακαλύψει μέθοδο για να φτάνει επιτέλους το λεωφορείο που αργεί: ανάβω τσιγάρο, το λεωφορείο έρχεται ΑΜΕΣΩΣ και πετάω το τσιγάρο (θα συμπεριληφθεί στο μελλοντικό μου εγχειρίδιο με τίτλο "Πώς να χρησιμοποιείτε τον Νόμο του Μέρφυ για να τον εξουδετερώσετε").
No Method, No Guru, No Teacher
quote:
Ας μην ήταν και οι φέτες με το βούτυρο που πέφτουν πάντα στο πάτωμα από την βουτυρωμένη πλευρά και θα ήμουν σχεδόν ξένοιαστος.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ;...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙΣ;...ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΙΔΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
- ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ
- ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΥΤΗΡΟ
- ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ
- ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ Η ΦΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙΣ + ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΕΤΕΣ
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ; ΘΑ ΛΕΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ;...ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΕΙΨΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...ΧΜ!...ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ...ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.
quote:
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ; ΘΑ ΛΕΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ;...ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΕΙΨΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ...ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...ΧΜ!...ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ...ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.
Επιστήμονες κατέληξαν στο επιστημονικό συμπέρασμα, οτι ο γάιδαρος πετάει, γιατί οι επιστήμονες είδαν επιστημονικά, οτι ο γάιδαρος, αυτός, οι φίλοι του και κάποιοι συγγενείς του - που ονόματα δεν λέμε εδώ για ευνόητους λόγους- έφαγαν χορτάρι από αυτό που φυτρώνει στην αντιμαγνητική ανηφόρα του αντιβαρυτικού δρόμου της Πεντέλης.
Δεν τα λέω εγώ !
Η Επιστήμη τα λέει !
Επιστήηημηηηηη, βάλε μου έναν καφέ !
-Πολλά βαρύ και όχι-