ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
27/08/2003, 19:17:06
quote:
Φίλη καποδίστρια ξέρεις ότι στην Αμερική αυτό το γουρουνάκι που εσύ λιγουρεύεσαι τό έχουν κατοικίδιο, όπως τις γάτες και τους σκύλους?
Τους φοράνε παλτουδάκια και φιογκάκια, τα κοιμίζουν στον καναπέ, τα ταϊζουν στην κουζίνα... Γιατί το δικό σου γατοφιλικό συναίσθημα είναι απαραίτητα σωστό και όχι των Ιταλών ή των Αμερικανών?

Στην έκανα και εγώ αυτή την ερώτηση και δεν απάντησες.

Και τα γουρουνάκια είναι αξιοαγάπητα οπως ολα τα ζωντανά φυσικά αλλα και αυτά δείχνουν τα αισθήματα τους οπως οι γάτες και τα σκυλιά.
Εντάξει λοιπόν. Τις γάτες σου δεν θα τις έτρωγες. Θα πέθαινες βέβαια απο την πείνα? Γιατί ομως κάνεις αυτό το διαχωρισμό?
Εάν δηλαδή αντί για τα γατάκια είχες γουρουνάκια, (ας πούμε οτι τα συμπαθούσες και τα είχες σαν κατοικίδια) τι θα έκανες.

allzzaro

MasvidalΜέλος
27/08/2003, 19:18:06
quote:

Ποιό νταβαντούρι? Οι αντιπαραθέσεις θα συνεχιστούν. ΑΑΑΑ μην ζητάς να συμφωνήσω με ολες σου τις απόψεις.

Εγω φυσικα δεν εκανα παρεμβαση για να ζητηθει μια συγγνωμη απο οποιονδηποτε.Δεν το επεδιωξα.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ειπα τη γνωμη μου.
Φιλε Φωτη πραγματι....δεν γινεται να συμφωνουμε ΟΛΟΙ με ΟΛΟΥΣ ! Ετσι ειναι.Το θεμα ειναι οχι οτι διαφωνουν δυο ατομα,αλλα το ΠΩΣ διαφωνουν (κοσμια ή με προσβολες).Διαβαζουμε την απαντηση του αλλου,τη σεβομαστε,την επεξεργαζομαστε και τελικα... ή διαφωνουμε (με επιχειρηματα) ή την αποδεχομαστε αν κρινουμε οτι ειναι σωστη και καμμια φορα σωστοτερη απο τη δικη μας.Εγω στο παρελθον εχω αλλαξει γνωμη για ορισμενα πραγματα που τα εβλεπα αλλιως, οταν ημουν νεοτερος.Αλλα μεγαλωνοντας,μελεταμε καλυτερα,βλεπουμε καλυτερα και τελικα ΚΡΙΝΟΥΜΕ καλυτερα.Συγγνωμη για την ασχετη με το θεμα απαντηση.
Πλακα-πλακα τις τελευταιες ημερες εχω μειωσειτην ποσοτητα κρεατος.......αααα !! θα με χαλασετε εσεις με το θεμα που εχετε
ανοιξει !! (χαχαχα)
Με ειλικρινη εκτιμηση ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,Masvidal............

Υ.Γ. Η τελευταια μονιμη φραση της καποδιστρια φανερωνει πολλα (Με φιλικη διαθεση.....)

Edited by - Masvidal on 27/08/2003 19:21:50

27/08/2003, 19:33:12
ΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΙΛΕ MASVIDAL,KAΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ
ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ....ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ....ΚΑΠΩΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΣΤΑΣΗ....
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ,
ΝΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΓΑΤΙ,ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΒΟΓΓΑΕΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΖΩΝΤΑΝΟ...
ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ!!!ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΙ;
ΝΑΙ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ,ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ,ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ,ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...
ΑΣ ΦΑΝΕΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΛΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ....(ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ....) ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
27/08/2003, 20:03:29
quote:

Εγω οταν ειμαι εκνευρισμενος ξερεις τι κανω ? Βαζω τα ακουστικα μου και ακουω καποιο απο τα αγαπημενα μου τραγουδια...και ω του θαυματος !! Μου περναει.Ισως λειτουργησει θετικα και σε εσενα !!

27/08/2003, 20:08:58
quote:

quote:

Εγω οταν ειμαι εκνευρισμενος ξερεις τι κανω ? Βαζω τα ακουστικα μου και ακουω καποιο απο τα αγαπημενα μου τραγουδια...και ω του θαυματος !! Μου περναει.Ισως λειτουργησει θετικα και σε εσενα !!

ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ,ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΜΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ...ΚΛΑΙΩ....
ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ,ΤΩΡΑ....

ΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

27/08/2003, 20:17:52
quote:
ΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΙΛΕ MASVIDAL,KAΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ
ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ....ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ....ΚΑΠΩΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΣΤΑΣΗ....

Αυτή η κάπως ``φιλοζωική στάση`` είμαι εγώ φυσικά. Δεν υπάρχει κάποιος αλλος .. μόνο εγώ.

Bλέπω λοιπόν οτι ο εκνευρισμός σου είναι σχεδόν μόνιμος.
Εγώ αγαπητή μου δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν φιλόζωο αν και είμαι ακριβώς μία ιδια περίπτωση με τον αδερφό σου. Εχω γατάκια σκυλάκια πουλάκια , πέρυσι μου αφησαν στον κήπο μου διαδοχικά 14 γατάκια και 2 σκυλάκια. Χαίρουν ολα απο υγεία αφού ενα ενα μου αρρώσταιναν και αναγκαζόμουνα να τα πηγαίνω στο γιατρό.

Εκείνο που εμένα με βασανίζει και εσένα σε εκρευρίζει είναι το οτι οι ανθρωπο δεν μπορούν να καταλάβουν με τίποτα οτι ή θα τα τρώμε ολα τα ζωντανά ή κανένα.

Εσύ υποστηρίζεις αυτό που υποστηρίζουν ολοι μα ολοι . ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΜΑΣ.

Και εγώ σας λέω οτι γιατί κάνετε αυτό το διαχωρισμό???

Μα γιατί σας πιάνουν να νεύρα σας πάντα οταν μιλάω γιαυτό??

27/08/2003, 20:22:55
Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...

ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ(ΤΩΡΑ).... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

27/08/2003, 20:38:53
quote:
ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ,ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΜΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ...ΚΛΑΙΩ....

Φταίει φαίνεται η μπριζόλα που έφαγες.
Τί την ήθελες...????

Αυτά παθαίνει κανείς οταν τρώει πολύ κρέας.
Κόψτο καημένη. Είναι μια κακή συνήθεια.

Δημιουργεί χοληστερίνη, εμφράγματα, παχυσαρκία, νεύρα.
Δεν αστειεύομαι.

27/08/2003, 20:42:21
quote:

quote:

Φταίει φαίνεται η μπριζόλα που έφαγες.
Τί την ήθελες...????

Αυτά παθαίνει κανείς οταν τρώει πολύ κρέας.
Κόψτο καημένη. Είναι μια κακή συνήθεια.

Δημιουργεί χοληστερίνη, εμφράγματα, παχυσαρκία, νεύρα.
Δεν αστειεύομαι.

ALLZZARO,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ...
ΑΣΕ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

27/08/2003, 20:52:30
quote:

ALLZZARO,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ...
ΑΣΕ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....

Ελα Καποδίστρια τί έπαθες????
Τί σου συμβαίνει??? Μάλλον μιλάς σοβαρά.

Φταίει η συζήτηση που κάνουμε???
Σταματάω τη συζήτηση και τα αστεία.

Αν εχεις κάποιο πρόβλημα μπορούμε να το συζητήσουμε.

Είπαμε οτι θα ασχοληθούμε με τα ζώα αλλά πρώτα απο όλα εμείς.
Σε καταλαβαίνω φυσικά.
Μπορεί να μιλάμε μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλα σε καταλαβαίνω.

Δές το email σου.
allzzaro

steelspringΜέλος
28/08/2003, 01:55:00
Kapodistria
Αν δεν είναι κάτι προσωπικό , απο την δικιάμου πλευρά αν θέλεις να πουμε κάτι , πολύ ευχαρίστως.

28/08/2003, 10:27:18
quote:
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΓΑΤΙ,ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ!!!!

Από πότε καποδίστρια σου έδωσα το δικαίωμα να κρίνεις τη ζωοφιλική μου στάση?

Που ξέρεις εσύ πόσα αδέσποτα έχω μαζέψει? Πόσα έχω στειρώσει με δικά μου έξοδα?

Οταν εσύ κοιμόσουν ή έτρωγες τη μπριζολίτσα σου εγώ ήμουν η πρώτη εδώ μέσα που άνοιξα δειλά δειλά τέτοιο θέμα (το μοναδικό για ζώα) στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" και εσύ βέβαια δε συμμετείχες απ'όσο ξέρω... Πήγαινε εκεί και ίσως κοκκινήσεις από ντροπή γι'αυτά που μου είπες...
Ποτέ εγώ δε σου μίλησα έτσι εδώ μέσα και μάρτυρες όλοι οι φίλοι που συμμετέχουν...απλά ερωτήσεις έθεσα...που φυσικά δεν απαντήθηκαν.

Δε μπορείς τέλος πάντων τα ψυχολογικά σου και τα νεύρα σου να τα ξεσπάς στους άλλους πως να το κάνουμε?

Δεν είναι ούτε ευγενικό ούτε δίκαιο!

Δεν είσαι εσύ μόνο που πληγώνεσαι!

"Τάδε έφη Avallon"
28/08/2003, 11:26:22
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ,ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ,ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ...
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ,ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΕΝΗΡΓΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ,ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ..
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

ΟΧΙ AVALLON,ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ALLZZARO ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ STEELSPRING....

ΣΥΓΓΝΩΜΗ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 28/08/2003 23:33:03

28/08/2003, 11:57:22
Δεκτή η συγνώμη!

Πάμε παρακάτω...

"Τάδε έφη Avallon"
28/08/2003, 13:30:57
Tώρα λοιπόν που τα βρήκαμε ΟΛΟΙ να συνεχίσουμε και τη δουλειά μας....

quote:
Που ξέρεις εσύ πόσα αδέσποτα έχω μαζέψει? Πόσα έχω στειρώσει με δικά μου έξοδα

Ασε Avallon εγώ να δείς τί εχω πάθει.. Εδώ και χρόνια με εχουν πάρει χαμπάρι και κάθε χρόνο σχεδόν τέτοια εποχή ερχονται κρυφά στον κήπο της πολυκατοικίας μου και μου αφήνουν νεογέννητα γατιά.
Πέρυσι λοιπόν τέτοια εποχη μου άφησαν 4. Τι να κάνω. Τα καθάριζα τα τάιζα με μπιμπερό μαζί με το γιό μου. Μετά 5 ημέρες αλλα 5 νεογέννητα.
Αμέσως μετά 2 αλλα λίγο μεγαλύτερα. Και αμέσως μετά αλλα 3.

Δεν προλάβαινα να τα ταίζω. Επιασε χειμώνας. Αρρώστεναν. Κάθε μέρα στο γιατρό για βιμπραμισίλ. Δύο δύο αρρώστεναν και τα έπαιρνα στο σπίτι για ανάρρωση. Βέβαια μέσα στο σπίτι εχω και σκύλο και γάτα.
Να τσακώνονται μεταξύ τους να γίνεαι χαμός. Σωστό νοσοκομείο.
Μού ψόφησαν 4. Στα χέρια μου και τα τέσσερα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για τα σώσω. Τα περισσότερα τα εσωσα και χαίρουν άκρας υγείας ακόμα και σήμερα.

Αντιμετωπίζω ομως σοβαρό πρόβλημα με τους γείτονες οι οποίοι με κατακρίνουν.... ``Ολόκληρος γάιδαρος και ασχολείσαι με τα γατιά``,
``Μας βρωμίζουν``, ``Με τα χρήματα που δίνεις να τα ταίζεις θα μπορούσες να ταίσεις κανέναν ανθρώπο``

``Τι θέλετε ρε πειράζω κανέναν. Πεινάει κανείς ?? Εγώ δεν βλέπω να πεινάει κανείς σας. Ολοι σας είσαστε τετράπαχοι με τα αυτοκίνητά σας και σουλατσάρετε ολη μέρα.
Βέβαια δεν τολμάει κανείς να πειράξει ζωντανό μου κανείς τους.
Θα σας εξηγήσω γιατί δεν τολμούν.

28/08/2003, 13:38:20
Λοιπόν καλοί μου φίλοι

Πρίν απο καιρό χρόνια είχα φυτέψει κάτι δενδράκια σε εναν γκρεμό εξω απο την πολυκατοικία μου. Οπωσδήποτε κανείς τους δεν με βοήθησε στο φύτεμα. Στη συνέχεια τα πότιζα. Μού εφεραν λοιπόν την Αστυνομία οτι και καλά ξοδεύω νερό της πολυκατοικίας. Βέβαια το νερό ήταν απο το διαμέρισμά μου. Εκεί λοιπόν πάνω στη φασαρία βρήκαν να μου πούν οτι τα ξεριζώσουν τα δένδρα και θα ρίξουν φόλα στα ζωντανά.
Ξέχασα εχω και χελώνες.
Λοπόν πιάστηκα στα χέρια. Εφαγα δεν λέω αλλα ερριξα αρκετές.

Λοιπόν φανταστείτε φίλοι μου να τους πώ να μήν τρώνε και κρέας.
Θα με κυνηγούν μέχρι να φτάσω στον Βόρειο Πόλο.
Τώρα με σας είναι διαφορετικά. Εσείς τουλάχιστον ολοι σας είστε φιλόζωοι. Αλλοι με γατάκια αλλοι με σκυλάκια αλλοι με ερπετάκια αλλοι με παπαγαλάκια. Αυτοί ομως είναι άξεστοι. Αγεωγράφητοι, απολίτιστοι μόνο για το αυτοκίνητό τους να είναι καθαρό και η τσέπη τους γεμάτοι.

Ο φίλο σας
allzzaro

MasvidalΜέλος
28/08/2003, 16:15:49
Ο πολιτισμος και το επιπεδο μιας κοινωνιας,φαινεται απο την αντιμετωπιση που εχει προς τα ζωα.Αυτα.......

28/08/2003, 16:51:17
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΖΗΣΕΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΓΑΤΙΑ!!! ΔΙΠΛΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙ...ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ... ΕΧΟΥΜΕ 4 ΚΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ(ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ,ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ)...
ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΛΕΣ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΑΠΟ ΦΟΛΑ!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ,ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ(ΛΕΜΟΝΙΑ,ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ)ΤΟ ΙΔΙΟ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ALLZZARO,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΦΕ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΦΩΝΑΧΤΑ" ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ....
ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΣ 'Η ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ..ΠΟΣΟ ΑΥΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

28/08/2003, 16:52:56
quote:
πολιτισμος και το επιπεδο μιας κοινωνιας,φαινεται απο την αντιμετωπιση που εχει προς τα ζωα.Αυτα

Κάνω αρκετά ορθογραφικά λάθη. Τα ανακαλύπτω αφού ξαναδιαβάσω τα κείμενα.

Γειά σου φίλε masvidal
Σαν κοινωνία ναί, αλλα νομίζω οτι είναι και στον ανθρωπο.
Αλλοι τα αηδιάζουν, αλλοι δεν τα θέλουν απο οικονομικής άποψης και αλλοι τα μισούν. Υπάρχει βέβαια και μία κατηγορία που τα θέλει προς στιγμής αλλα πολύ γρήγορα τα βαριέται.
Και οταν είναι γατάκι ή σκυλάκι εχει καλώς το παρατάει στο δρόμο.
Οταν ομως πρόκειται για κροκοδειλάκι ή κανένα φίδαρο τί γίνεται.
Στην τουαλέτα τράβηγμα το καζανάκι και τελείωσε.

28/08/2003, 16:59:46
quote:
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΦΕ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΦΩΝΑΧΤΑ" ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ....

Ακριβώς , ακριβώς

και εγώ ήθελα να κάνω διακοπές πήγα κάπου κοντά και κάθε μέρα ειχα την εννοια τους, ερχόμουν στην Αθήνα μια και δύο φορές την ημέρα μήπως και κάποιος τους ρίξει φόλα.
Είναι ομως οπως και να το κάνουμε ευθύνη. Ισως ορισμένοι να ξέρουν τι ευθύνη είναι και να μην τα θέλουν.