ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Στέφανος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
01/06/2004, 13:44:03
Ερμής στους Διδύμους

Άτομο πανέξυπνο, αλλά επιπόλαιο.
Πιάνει πουλιά στον αέρα, αλλά με αστάθεια.

Με εύστροφη και γρήγορη σκέψη.

Με ικανότητα στην έκφραση.

Είναι μέσα σε όλα. Του αρέσει να ρωτά, να μαθαίνει, αλλά πάντα επιφανειακά.

Να ασχοληθεί με επάγγελμα σχετικό με
πωλήσεις,
μετακινήσεις,
δημόσιες σχέσεις.
Εκεί είναι η εύνοιά του.

Φίλοι, με τον Ερμή στους Διδύμους, έχετε μεγάλη ικανότητα, σε ζητήματα σχετικά με το λόγο.
Εκμεταλλευθείτε την!

(Συνεχίζεται με Ερμή στον Καρκίνο)

Ζήσε τη στιγμή!

02/06/2004, 09:51:09
Ερμής στον Καρκίνο

Άτομο, που λόγω οικογενειακών προβλημάτων, έχει μέσα του μόνιμη συναισθηματική ανησυχία, που το κάνει να ξεσπά ξαφνικά σε πολλά δάκρυα και σε δυνατές κρίσεις μελαγχολίας.

Υπερευαίσθητο άτομο.
Δονείται από υπέρμετρο συναισθηματισμό,

που το ωθεί στο παρελθόν.
Πάντα θυμάται το παρελθόν, δεν μπορεί να ξεκόψει.

Φίλοι, με τον Ερμή στον Καρκίνο, είστε πολύ συναισθηματικά κι ευαίσθητα άτομα.
Χρειάζεται να οπλιστείτε με δύναμη απέναντι στις καταστάσεις της ζωής.

(Συνεχίζεται με Ερμή στο Λέοντα)

Ζήσε τη στιγμή!

02/06/2004, 23:49:58
Ερμής στο Λέοντα

Αυθάδης κι ευερέθιστος.

Έχει ανάγκη από μπράβο, ζήτω, χειροκροτήματα, είσαι ο μοναδικός, ο αναντικατάστατος.

Περπατά με αγέρωχο ύφος.

Φίλοι, με τον Ερμή στο Λέοντα, θέλετε οι άλλοι να αναγνωρίζουν πάντα την αξία σας.

Ζήσε τη στιγμή!

03/06/2004, 14:04:16
Ερμής στην Παρθένο

Άτομο με τετράγωνο μυαλό, φιλοσοφημένο, που αναλύει, όλες τις πλευρές ενός θέματος, σωστά.
Είναι το επιστημονικό μυαλό, που σκιαγραφεί τη λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση της ζωής του, γι' αυτό παρατηρεί και κρίνει σωστά θέματα, πρόσωπα και καταστάσεις.

Άτομο επικριτικό και δύσπιστο, ζητάει αποδείξεις μέχρι να πειστεί, δηλαδή δε θα πιαστεί εύκολα κορόϊδο.

Με καυστική γλώσσα.

Φίλοι, με τον Ερμή στην Παρθένο, να επιλέξετε τετράγωνο (επιστημονικό) επάγγελμα, που σας ευνοεί πολύ.

(Συνεχίζεται με Ερμή στο Ζυγό)

Ζήσε τη στιγμή!

03/06/2004, 20:54:05
ωραιο θεμα- ιδιαιτερα αν συνδιαστει με την "εσωτερικη αστρολογια" διπλα τοτε σιγουρα εχουμε μιαν πιο ολοκληρωμενη αποψη...αοφυ εκει εξεταζονται "ψυχικα" οι οικοι...

υπεροχα ,Στεφανε + Σιμοριλ..:)

καλη συνεχεια!

Technoshamanism
04/06/2004, 09:32:50
quote:
ωραιο θεμα- ιδιαιτερα αν συνδιαστει με την "εσωτερικη αστρολογια" διπλα τοτε σιγουρα εχουμε μιαν πιο ολοκληρωμενη αποψη...αοφυ εκει εξεταζονται "ψυχικα" οι οικοι...

υπεροχα ,Στεφανε + Σιμοριλ..:)

καλη συνεχεια!

Technoshamanism

ΑΤΜΑ, διάβασα το θέμα σου: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και είναι πολύ καλό.

Απλώς είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς όλα αυτά τα βαθειά νοήματα που περιγράφονται εκεί.

Περιμένω και τη δική σου συμβολή στο θέμα.

Ζήσε τη στιγμή!

04/06/2004, 13:43:55
Ερμής στο Ζυγό

Το παιδί δεν έχει τάσεις για βαθειά μελέτη στο σχολείο.

Εάν το πιέσουμε, δε θα κερδίσουμε τίποτα και θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας μαζί του.

Αποδίδει καλύτερα, όταν διαβάζει με κάποιον άλλον μαζί.

Άτομο που θέλει καλαισθησία, ομορφιά.

Άτομο δίκαιο. Έχει το ένστιχτο της δικαιοσύνης μέσα του.

Φίλοι, με τον Ερμή στο Ζυγό, σας ευνοούν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τέχνη ή καλλιτεχνία.

(Συνεχίζεται με Ερμή στο Σκορπιό)

Ζήσε τη στιγμή!

10/06/2004, 00:25:00
Ερμής στο Σκορπιό

Άτομο ευάλωτο στο να σκέπτεται δολοπλόκα και πανούργα.

Διεισδύει στον ψυχικό κόσμο του άλλου και αναμοχλεύει αλήθειες, που εσείς διερωτάσθε πώς τις έμαθε.

Γεννημένος ντέτεκτιβ.

Άτομο καχύποπτο, ζηλιάρης.

Με απότομη κα σαρκαστική γλώσσα.

Φίλοι, με τον Ερμή στο Σκορπιό, είστε γεννημένοι ντέτεκτιβ, δηλαδή με τον τρόπο σας διεισδύετε και καταλαβαίνετε πολλά θέματα. Όμως, η καχύποπτη σκέψη σας χαρακτηρίζει.

(Συνεχίζεται με Ερμή στον Τοξότη)

Ζήσε τη στιγμή!

thothΙδρυτικό Μέλος
10/06/2004, 00:50:26
quote:
Ερμής στο Σκορπιό

Άτομο ευάλωτο στο να σκέπτεται δολοπλόκα και πανούργα.

Διεισδύει στον ψυχικό κόσμο του άλλου και αναμοχλεύει αλήθειες, που εσείς διερωτάσθε πώς τις έμαθε.

Γεννημένος ντέτεκτιβ.

Άτομο καχύποπτο, ζηλιάρης.

Με απότομη κα σαρκαστική γλώσσα.

Φίλοι, με τον Ερμή στο Σκορπιό, είστε γεννημένοι ντέτεκτιβ, δηλαδή με τον τρόπο σας διεισδύετε και καταλαβαίνετε πολλά θέματα. Όμως, η καχύποπτη σκέψη σας χαρακτηρίζει.

(Συνεχίζεται με Ερμή στον Τοξότη)

Ζήσε τη στιγμή!

Τώρα εγώ να χαρώ ή να στεναχωρηθώ;

Θα το διερευνήσω καλύτερα με προσοχή και παρατηρητικότητα (όπως ένας... ντετέκτιβ) και αν τελικά δεν μου αρέσει, θα... σαρκάσω για να αποφύγω τις κατηγορίες.

Φίλε Στέφανε, σώσε με. Μήπως να το συνδυάσω έξυπνα και να πω ότι είμαι καχύποπτος με τις συνήθειές μου και τις προκαταλήψεις μου και ερευνώντας με προσοχή απελευθερώνομαι από αυτές... αυτοσαρκαζόμενος;;;

Νομίζω είναι μια αξιοπρεπής λύση. Τι λες; Θα με... σώσεις;;;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

10/06/2004, 01:42:58
quote:
Φίλε Στέφανε, σώσε με. Μήπως να το συνδυάσω έξυπνα και να πω ότι είμαι καχύποπτος με τις συνήθειές μου και τις προκαταλήψεις μου και ερευνώντας με προσοχή απελευθερώνομαι από αυτές... αυτοσαρκαζόμενος;;;

Φίλε thoth, βρήκες ένα μικρό κομμάτι από το παζλ της προσωπικότητας.
Και λέω μικρό, γιατί, δεχόμενοι αυτές τις επιρροές, η προσωπικότητά σου, όπως και όλων μας, απαρτίζεται από τουλάχιστον 20 ακόμα, μεταξύ τους συνδυαζόμενες, επιδράσεις.

Ψάξε, λοιπόν, για τη Σελήνη σου, πιο πάνω και έλεγξε αργότερα και τις επιρροές από Ήλιο, Αφροδίτη, Άρη, Δία, Κρόνο στα ζώδια και τις όψεις όλων των πλανητών μεταξύ τους, στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου και... κάτι θα βρεις.

Ζήσε τη στιγμή!

thothΙδρυτικό Μέλος
10/06/2004, 11:03:38
Αστειεύομαι αγαπητέ μου Στέφανε.

Γνωρίζω τις θέσεις των πλανητών μου από την εφηβεία μου. Η αστρολογία ήταν τότε πάθος μου (ένα από τα πολλά που είχα πάντοτε).

Όπως σωστά λες, ένας άνθρωπος είναι μοναδικός και είναι λάθος να προσπαθεί να βγάλει γνώμη μόνο από ένα από τα δεκάδες στοιχεία που του δίνει η αστρολογία. Και αν, όπως λένε οι ειδικοί, υπάρχει και ένας κάθετος Ζωδιακός που χαρακτηρίζει την εξέλιξη της Ψυχής και όχι της Προσωπικότητας, τότε οι αβεβαιότητες τείνουν στο... άπειρο.

Πάντως μία από τις εκπλήξεις μου ήταν ότι αν και έχουμε δώδεκα ζώδια στα οποία μοιράζονται 10 πλανήτες-άστρα, έχω 6 (από τα 10) πλανήτες-άστρα στο ζώδιο (ένα από τα 12) της Παρθένου !!!

Τι λέτε γιατρέ μου θα ζήσω;;;

Να είσαι καλά Στέφανε για να συνεχίζεις να εμπλουτίζεις το forum με αυτήν την... μίνι εγκυκλοπαίδεια της αστρολογίας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

10/06/2004, 12:56:01
quote:
Πάντως μία από τις εκπλήξεις μου ήταν ότι αν και έχουμε δώδεκα ζώδια στα οποία μοιράζονται 10 πλανήτες-άστρα, έχω 6 (από τα 10) πλανήτες-άστρα στο ζώδιο (ένα από τα 12) της Παρθένου !!!

Φίλε thoth, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται το παραπάνω.

quote:
Τι λέτε γιατρέ μου θα ζήσω;;;
Αν θέλεις, πες μου ποιοι πλανήτες είναι στην Παρθένο και...θα δούμε.

Πάντως, λαμβανουμένου υπόψη του Ερμή στο Σκορπιό και το ότι Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας στα Ζώδια δεν ερμηνεύονται ατομικά, αν έχεις Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη, Δία και Κρόνο στην Παρθένο...
Η σκιαγράφηση της Λεπτομέρειας, που κάνεις, σε όλα τα θέματα, είναι Μοναδική!

Ζήσε τη στιγμή!

thothΙδρυτικό Μέλος
10/06/2004, 13:51:45
Ε, όχι και Ήλιος στην Παρθένο! Αν με έλεγαν και Μαρία θα περίμενα και την επίσκεψη κάποιου Αρχάγγελου με έναν κρίνο. . Ευτυχώς καθυστέρησα κάπως και τον είδα τον Ήλιο στον Σκορπιό

Αλλά... Σελήνη, Αφροδίτη, Δία, Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό όλα τα πόνταρα στην... Παρθένο. Δεν πέτυχα όμως το... Τζόκερ.

Ευτυχώς με σώζει ο Ωροσκόπος στον Ζυγό και μου δίνει και κάποιον αέρα, αρμονίας αλλιώς με Σκορπιό και Παρθένο μάλλον θα ήμουν μόνο ένας...στεγνός μαχητής της λεπτομέρειας.

Τώρα πλέον τα έβγαλα όλα στην φόρα και με... φα(σ)κέλωσα κανονικά.

Δεν πειράζει. Θα προσέχω περισσότερο στην επόμενη ενσάρκωση.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

10/06/2004, 15:15:02
Καλησπέρα φίλτατοι.

Χα,μου άρεσαν Thoth όσα είπες περί Αρχαγγέλων και φακελώματος.Πλέον σε φακελώσαμε,σε κρατάμε και δεν μπορείς να μας ξεφύγεις με τίποτα.

Esoterica has you!

Υποθέτουμε,λοιπόν,ότι 29 ή 30 Οκτωβρίου του 1967 γύρω στις 9 το πρωί αντίκρυσες το πρωτόγνωρο θέαμα αυτού του περίεργου κόσμου.
Έχω,πάντως,την εντύπωση ότι έχεις Ποσειδώνα στο Σκορπιό και όχι στην Παρθένο ενώ συν τοις άλλοις έχεις Άρη και Ποσειδώνα σε έξαρση.Είναι,πάντως,ένα αξιοσημείωτο ωροσκόπιο λόγω της κυριαρχίας Σκορπιού-Παρθένου και,γενικότερα,Γης-Νερού.Το απόλυτα χθόνιο ωροσκόπιο!!

Τώρα που είπες Μαρία είναι αξιοσημείωτο ότι η Εκκλησία έχει ορίσει ως γενέθλιο ημέρα της Παρθένου την 8η Σεπτεμβρίου,εποχή που ο Ήλιος βρίσκεται όντως στον αστερισμό της "Αγνότητας",δηλαδή της Παρθένου.Αυτό,βέβαια,είναι ένα από τα εκατοντάδες παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι η εκκλησία "κινείται" σύμφωνα με τις αρχές των άστρων(άσχετα με το τί λένε παρά έξω περί μαγείας,σατανισμού και λοιπές μπούρδες).

Στέφανε συνέχισε,ωραία το πας.

10/06/2004, 15:25:19
Tρισμέγιστε γράψε λάθος,εννοούσα γύρω στις 5 το πρωί.

thothΙδρυτικό Μέλος
10/06/2004, 16:05:32
Ωχχχ !!! Άρχισε το φακέλωμα....

Κοντά έπεσες Kost... πολύ κοντά... αλλά με μπέρδεψες λίγο με αυτό το "χθόνιος". Να καμαρώσω ή να κρυφτώ άραγε

Ειδικά για τον Άρη μου, είμαι περήφανος. Είναι στον Αιγόκερω. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

Αν σου πω την ημερομηνία ατομικοποίησής μου ως Ψυχή σε αυτόν τον πλανήτη, θα μπορέσεις να μου βγάλεις τα χαρακτηριστικά της και το μέλλον μου με βάση τον Κάθετο Ζωδιακό; Σε ποιον πλανήτη θα συνεχίσω την εξέλιξή μου και ποια Ατραπό Υπηρεσίας θα ακολουθήσω; Έτσι για να σε δυσκολέψω λιγουλάκι αφού τα άλλα τα βρήκες εύκολα.

Με αυτά και μ' αυτά θυμήθηκα μια "λόξα" που είχα παλιά, ως εφηβούλης. Όταν γνώριζα κοπέλα πρώτα την ρωτούσα τι ζώδιο ήταν και όταν απορούσε γιατί δεν ρωτούσα καν το όνομά της, της απαντούσα ότι από το ζώδιο της μπορώ να βγάλω κάποια στοιχεία για αυτήν, ενώ από το όνομά της δεν θα καταλάβω, γρυ... Πάντως έπιανε το κόλπο, αφού κολακευόταν περισσότερο με αυτήν μου την τοποθέτηση. Ευτυχώς τώρα που μεγάλωσα σοβάρεψα, γιατί αλλιώς θα με έπαιρναν σήμερα στο... "ψιλό"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

astral-projectΜέλος
10/06/2004, 20:01:49
σε ενα ταλαιπωρο ψαρακι, θα βγαλετε το ωροσκοπιο?

(σλουρπ, σλουρπ )

------------------------

10/06/2004, 23:15:22
Δυστυχώς από Ατραπούς,Κάθετους ζωδιακούς και τα λοιπά είμαι ψιλοάσχετος και δεν κοζάρω μία.Φώναξε την Άτμα που τα ψιλοκατέχει.

Εγώ πάντως σπάνια λέω σε κοπέλες ότι ασχολούμαι με αστρολογία διότι οι περισσότερες θα νομίζουν ότι είμαι ομοφυλόφιλος.Πού να τους εξηγείς ότι πρόκειται για ολόκληρη Επιστήμη,δεν βγάζεις άκρη με δαύτες.

Πάντως ομολογώ ότι με μπέρδεψες σχετικά με την ημερομηνία γέννησής σου.Δεν γίνεται να είσαι γεννημένμος άλλη μέρα πέρα από 29 ή 30.Ειλικρινά,δεν γίνεται.

Astral Project δώσε ημερομηνία και θα βγάλει πόρισμα ο Στέφανος που τα κατέχει καλύτερα από εμένα.

thothΙδρυτικό Μέλος
11/06/2004, 00:23:25
Μα... Kost δεν είπα ότι έπεσες έξω. Είπα ότι έπεσες πολύ κοντά. Είναι μία από αυτές τις ημέρες που είπες και έπεσες έξω περίπου μία ώρα.

Για τον κάθετο ζωδιακό δεν ελπίζω να μάθω κάτι, δυστυχώς, από κανένα.

Ελπίζω να μην στενοχωρήσουμε μόνο, τον Στέφανο, για την μεγάλη παρένθεση που κάναμε στο topic του. Νομίζω όμως ότι ήταν ένα... εκπαιδευτικό διάλειμμα.

Καλή συνέχεια σε άλους μας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

11/06/2004, 02:26:06
"Αλλά... Σελήνη, Αφροδίτη, Δία, Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό όλα τα πόνταρα στην... Παρθένο. Δεν πέτυχα όμως το... Τζόκερ."

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (3). ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΞΑΝΑΨΑΞΤΟ.

ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ "ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΤΕ?" ΤΙ ΕΙΣΑΙ?

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ: ΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ, ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ, ΣΕΛΗΝΗΣ, ΑΡΗ, ΕΡΜΗ, ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ)

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"