- Τα πράγματα με το όνομά τους.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το θέμα είναι τέλειο/τα όσα έχετε γράψει πραγματικά αξίζουν
τον κόπο, απορίες πολλές, χρόνος ελάχιστος κ χμ...
σαν κριός θα κοιτάξω πρώτα τον εαυτούλη μου
ΑΤΜΑ..θα είχες την καλοσύνη να κοιτάξεις τι "χρώμα" έχει
το Ελευθερία?
Well done Simoril!! ![]()
![]()
quote:
Το πρώτο γράμμα δείχνει τη βάση της ζωής, είναι το βασικό στοιχείο και ο κεντρικός άξονας όπου γύρω του περιστρέφεται και χτίζεται το άτομο.ζωδιο
A-VALLON / A-TMA
quote:
-Α- ΕΙΝΑΙ...
ΝΟΗΤΙΚΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ (ΑΤΟΜΩΝ, ΙΔΙΟΤΩΝ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΙΔΕΩΝ ΚΤΛ.)
( ΑΓΟΡΑ, ΑΡΓΩ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ, ΑΘΗΝΑ, ΚΤΛ.)
(ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΨΙ "ΑΠΟΘΗΚΗΣ").
Χωρίς να θέλω να πω κάτι.. μα λέγοντας πολλά...
Φίλη Άτμα... όντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η προσέγγιση με τα χρώματα.. κάτι που δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου!!!!
Σου είναι εύκολο να μας δώσεις μερικά ονόματα ακόμα? Αντρικά και γυναικεία...
Ήθελα από πριν να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Υπάρχουν αντιθέσεις ανάμεσα στα χρώματα?
Χαιρετίζω προς το παρόν μα θα επανέρθω...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
+μια δυο ερωτησεις προς περισυλλογη >>προς Αβαλλον:
1.Εχεις αληθεια αναρωτηθει γιατι δεν σχολιασες ποτε θετικα:)
-1εστω-, απο τις υπεροχες εικονες της συλλογης μου;...
Είναι τόσες φορές που το έκανα τότε...που σχολίαζα θετικά αρκετά από τα μηνύματά σου αν δεν κάνω λάθος καθώς και τις εικόνες σου...
Εχεις πολύ ΚΑΚΗ μνήμη... ή απλά επιλεκτική... ή πάλι από τότε δεν έδινες σημασία στο νεοφερμένο μέλος Avallon με τα λίγα μηνύματα...
Κάνω λάθος μήπως?
Να σου θυμίσω ότι όλα ξεκίνησαν επειδή ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΑ ποιός (εγώ η αδαής και ταπεινή Avallon) να πάει κόντρα στην μεγαλειότητά σου σε κάποιο θέμα... για θυμήσου λιγάκι...
Εκτοτε άρχισε το κυνηγητό σε κάθε τόπικ και το ένα έφερε το άλλο...
Αλυσιδωτή αντίδραση γλυκιά μου... έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Περιμένεις ΤΩΡΑ μετά από τόσες προσβολλές που μου έχεις πει εδώ εσω να συνεχίζω να σου λέω επαίνους και καλά λογάκια?
Think again!

Θα ήθελα χωρίς να προσβάλλω.. να παρακαλέσω να μην συνεχιστεί κάτι που έχει ξεκινήσει ίσως εδώ και καιρό και δεν έχω καμία γνώση επί του θέματος ούτε καν έστω για να βοηθήσω... αν και δεν με αφορά και ούτε θα έπρεπε...
Απλά με όλο το θάρρος αλλά και σαν συντονίστρια του εδώ θέματος.. να σας προτρέψω να σκεφτείτε, γιατί είδα την σπίθα αψιμαχίας και αντιπαράθεσης πριν λίγο στο εδώ τόπικ.... και πάλι χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω ούτε την Avallon ούτε την Άτμα
Χωρίς όμως να θέλω να συνεχιστεί κάτι εδώ έσω...
Σας παρακαλώ φίλες μου... πάντα υπάρχουν τρόποι...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Ελευθερία.... αυτό το όνομα τα λέει όλα...![]()
φιλιά..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Συγνώμη

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Simori...γεννηθήτω το θέλημά σου...![]()
Συγνώμη... και πάλι
ταδε εφη αβαλλον
επιτελους ειπε συγνωμη αν και οχι σε μενα αλλα σε ενα μελος που εχω αδυναμια.
Συγνωμη κι απο μενα που μιλησα για το θεμα συζητησης!
ΠΑΛΙ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ...
( ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ/ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΕ ΑΒΑΛΛΟΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ /Τ/Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑ//ΕΜΕΝΑ:((
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΨΩ ΠΑΛΙ(ΤΟ ΓΕΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑΝ ΔΑΙΦΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΠΙ ΠΑΤΝΩ //ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΑΛΛΟΝ/ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙ ΠΑΡΑΓΕΙ//ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΙΣΩΠΕΟΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;)
--ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ/ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΛΕΓΩ..-
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΟΥ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΒΑΛΛΟΝ
>>ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΝΙΣΜΟΥ.-
-ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΩ "ΕΓΩ" /ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΕ ΤΟ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ//ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΟ ΔΩΣΑΜΕ//ΨΑΞΕ/ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Τ'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;ΘΕΣΕ ΤΟ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑΙ/ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ..ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ-
+ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!!!!!
ΑΣΤΕΙΕΥΣΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΩΔΕΣΤΑΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ/ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ...ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ/ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΑ/ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΩ;
ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΩ!
ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 2501!..
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΕΙΠΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΝΤΑΡΑ.
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΡΕΣΙΤΑΛ!
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΕΧΝΗ.ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΩ.
Σου εδωσα τη γραμματικη ερμηνεια και την απερριψες λεγοντας "ασχετα" αρκετα (δεν μπορεις dear, Ν'ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΔΕΙΞΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ!
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙ ΠΩ ΘΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΝΝΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
Η ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΣΙΜΟΡΙΛ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΙΠΟΛΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ;
ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΓΜ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΜΑΣ...
ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ ..+ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΒΑΛΟΝ...
ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΕΣΤΙΑ.
Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ/ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΙΝΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΚΕΛΣΟΥ/ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ /ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΤΟ ΠΟΣΤ:)
ΑΣΕ ΛΟΙΠΝ ΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ΠΡΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΘΕΜΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΑΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Α ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΙΣ/ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ.
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.
ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ/ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ //ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ/ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ//ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ....
ΠΟΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ;
ΠΟΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΠΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ..;\
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΣΧΙΔΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ/ΤΟ ΒΛΣΕΠΟΥΜΕ ΣΟΤ ΧΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΠΟΙΟΣ Ο ΟΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ Η ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ;
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ "ΑΒΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑΣ":)--ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ..//ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ..:))
ΒΑΛΝΤΑ...."ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...'Η ΘΑΝΑΤΟΣ"..ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΟΛΟ;
-->>>WELCOME BACK HOME DEAR..:>>>
KAI KATI ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΠΟΜΕΝΟ...
ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΙΡΒΩΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ//
ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..:))
(ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΟΜΟΙΑ(ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΙ) ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΙΜΟΡΙΛ...//ΜΟΝΑΧΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ - ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ--...)
--ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΨΑΞΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
(ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ..//ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΝ ΚΑΙΡΩ..:)
ΑΚΟΥ ΜΟΡΓΚΑΝΑ =/=ΜΙΝΑ!..
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ;;// ΕΠ!ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ..:(
Η ΑΤΜΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ..:((//'Η ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΣΤΩ:Ρ//

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 23/07/2004 02:52:44
quote:quote:
Το πρώτο γράμμα δείχνει τη βάση της ζωής, είναι το βασικό στοιχείο και ο κεντρικός άξονας όπου γύρω του περιστρέφεται και χτίζεται το άτομο.
Το μεσαίο γράμμα προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο το άτομο θα ζήσει τη ζωή του.
Το τελευταίο γράμμα μας δείχνει πως θα δώσει κανείς "ζωή στη ζωή του" ποια θα είναι η κατάληξή του.ενδιαφερον αυτο το στοιχειο ~~~~"προσωπικα" μου ηρθε κατευθειαν ενας συσχετισμος...με αστρολογια....:)
δηλαδη:quote:-->ζωδιο
Το πρώτο γράμμα δείχνει τη βάση της ζωής, είναι το βασικό στοιχείο και ο κεντρικός άξονας όπου γύρω του περιστρέφεται και χτίζεται το άτομο.quote:-->μεσουρανημα
Το μεσαίο γράμμα προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο το άτομο θα ζήσει τη ζωή του.
quote:
Το τελευταίο γράμμα μας δείχνει πως θα δώσει κανείς "ζωή στη ζωή του" ποια θα είναι η κατάληξή του.
-->ωροσκοπος
H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
δεν διαβασα κατι σχετικο επ αυτου/απεφυγες η...δεν το προσεξες οτι κατα καποιον τροπο μπορουμε να κουβεντιασουμε//αλλα το παραβλεπεις συστηματικα (βολευει;)
δες τουτα σε παρακαλω πολυ/ισως βγαλουμε μιαν ακρη (σημαντικη)...
till the (never)end...
there in neverland...

quote:
ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΙΡΒΩΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ//
ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..:))
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η πληροφορία..
quote:
(ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΟΜΟΙΑ(ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΙ) ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΙΜΟΡΙΛ...//ΜΟΝΑΧΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ - ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ--...)
Φίλη Άτμα θα ήθελα να μου το εξηγήσεις όταν θα έχεις χρόνο και διάθεση..
Αν και η τοποθέτηση μου αυτή ήταν περισσότερο από καλοπροαίρετη διάθεση...
quote:
--ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΨΑΞΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
(ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ..//ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΝ ΚΑΙΡΩ..:)
Δεν πειράζει.. ευχαριστώ ούτος ή άλλος για τις πληροφορίες.. θα ψάξω και ελπίζω να βρώ κάτι... ο καθένας με τον χρόνο και τον ρυθμό του.. εξάλλου εδώ θα είμαστε για όποτε το νιώθουμε...
quote:
ΑΚΟΥ ΜΟΡΓΚΑΝΑ =/=ΜΙΝΑ!..
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ;;// ΕΠ!ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ
Δεν στηρίχτηκα σε καμία αριθμολογική ανάλυση.. ίσως θα άπρεπε βέβαια..αλλά δεν γνωρίζω και πολλά.
Τοποθετήθηκα σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΑΖΩΕΛ της ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ και ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ εφόσον τα γράμματα του ονόματος Μίνα, εκτός από το γράμμα Ι, εμπεριέχονται στο όνομα Μοργκάνα..Καθώς και την σχέση Ζώδιου - πρώτου γράμματος και Ωροσκόπου του τελευταίου, τα οποία είναι ίδια.. επίσης και κάποια άλλα που έχω αναφέρει αρχικά..
Φιλικά....
Επίσης να παρακαλέσω για άλλη μία φορά.. να μην υπάρξει συνέχεια στο θέμα που αφορά μόνο εσάς...
Αυτά.... εδώ θα είμαι... ελπίζω.. για την όμορφη συζήτησή μας..
Φιλιά σε όλους...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 23/07/2004 20:22:58
τριτοδεσμίτισα γαρ τα ξέρω αυτά καλά...
Εσύ που είδες ότι απέρριψα τον κανόνα αυτό?![]()
Αυτό βέβαια ήταν για σένα λεπτομέρεια αφού το μόνο που ήθελες ήταν να ρίξεις για μια ακόμη φορά φαρμάκι...![]()
Μια φορά να πούμε κάτι αντίθετο... κατευθείαν στη black list![]()
Υ.Γ. Καλά που θυμήθηκες ότι κάποτε σε επαινούσα... ήταν τότε που ήμουν καλό κορίτσι και πήγαινα με τα νερά σου... Aπό αυτό και μόνο έπρεπε να καταλάβεις πολλά...
Την πάτησες μια φορά με μέλη που σου χάϊδευαν τα αυτάκια όπως ήθελες αλλά έπραταν αλλιώς αλλά μυαλό δε βάζεις...
Προφανώς σου αρέσει το χάϊδεμα ... με όποιο κόστος...
Η απλά σου αρέσει να ρισκάρεις...
Οταν το έργο ξαναπαιχτεί... που για εκεί οδεύει... μην έρθεις πάλι τρέχοντας εδώ να μας κατηγορήσεις τους τωρινούς σου φίλους...
Η αστάθεια αυτή κουράζει.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
ΕΔΩΣΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ;
ΗΣΟΥΝ "ΤΡΙΤΟΔΕΣΜΙΤΙΣΣΑ";
"ΕΛΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ!"
ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;
ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ!
quote:
Μμμμ...δε το νομίζω...αν ήταν τόσο απλή η εξήγηση να είσαι σίγουρη ότι θα την θυμόμουν... Ηταν αρκετά πιο περίπλοκη... αν έχεις κάποιο καθηγητή φιλόλογο φίλο ίσως μπορέσει να σου εξηγήσει αν μπορεί... γιατί η καθηγήτρια που μου το είπε ήταν "αστέρι"... κανένας άλλος καθηγητής δε μου είχε λύσει την απορία μέχρι τότε... Πάντως η εξηγηση περί τονισμού θα μπορούσε να ήταν και η λύση...αν δεν ήξερα...
ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΠΕΡΙ ΤΟΝΙΣΜΟΥ;;;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ;
--ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;;;;--
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.
(ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΙ;
...ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ...
ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΔΙΥΛΗΖΕΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ...ΚΡΙΜΑ)
ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ(ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ>>
ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...:(
ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ -ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ- ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ+ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΛΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!!
---ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Θ'ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ---
ΣΙΜΟΡΙΛ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ :(
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΕΔΩ..
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ/ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ/ΑΠΟΧΩΡΩ... ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ /ΜΑΤΑΙΟ Ν' ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΦΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ/ΚΟΥΒΕΤΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.-
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...:)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ/ ΕΝ ΚΑΙΡΩ..
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ "ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..:))
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ :)
till the (never)end...
there in neverland...

Simori καταπληκτικό το θέμα σου και με έχει απασχολήσει περισταστιακά για τον απλό λόγο ότι πάντα είχα απορία από που προέρχεται το όνομα μου και τι σημαίνει. Το όνομά μου είναι πασιφανέστατα φυσικά το Ερριέττα, το οποίο το είχε η γιαγιά μου και το έγραφε ακριβώς έτσι και απλά ακολούθησα τις οικογενειακές παραδόσεις. Κατά καιρούς έλαβα διάφορες πληροφορίες ότι το όνομα είναι Γαλλικό ή Ιταλικό, αλλά αφ'ενός σε καμμία από τις 2 αυτές γλώσσες δε το βρήκα, αφ'εταίρου δε έχω γνώση κάποιας ξενόφερτης προέλευσης της οικογένειας μας. Και τώρα έψαξα σε όλα τα σάιτς που δόθηκαν αλλά σε κανένα δεν αναφέρεται. Σίγουρα πάντως δεν είναι Χριστιανικό διότι έβαλα να ψάξουν στο βιβλίο των ονομάτων του Αγ. Όρους και δεν υπάρχει εκεί γραμμένο.
Σύμφωνα με την ερμηνεία των γραμμάτων που παρέθεσε η ΑΖΩΕΛ θα αποπειραθώ, με κάθε επιφύλαξη ότι μπορεί να δίνω λάθος νόημα, να καταλάβω τι στο καλό σημαίνει επιτέλους το Ερριέττα:
Ε - ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
Ρ - ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ρ - ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ι - ΙΣΧΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Ε - ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
Τ - ΤΕΧΝΗ, ΠΡΑΞΗ, ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Τ - ΤΕΧΝΗ, ΠΡΑΞΗ, ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Α - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ
Ερμηνεία: Διαχρονική ροή ενέργειας και ανθρώπινης ισχύος, που φέρνει τα διαχρονικά ανθρώπινα δημιουργήματα των τεχνών (πράξεων και επεμβάσεων).
Aλήθεια, τα διπλά γράμματα (2 Ρ και 2 Τ) λέτε να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία?
Και φυσικά αν κάποιος έχει έστω και μια ιδέα από που προέρχεται το όνομά μου τον θερμοπαρακαλώ να με διαφωτίσει!! ![]()
![]()
Δυστυχώς και εγώ δεν γνωρίζω κάτι για το τόσο ωραίο όνομά που φέρεις....
Θα κοιτάξω όμως.. και ίσως βρω κάτι..
quote:
Ερμηνεία: Διαχρονική ροή ενέργειας και ανθρώπινης ισχύος, που φέρνει τα διαχρονικά ανθρώπινα δημιουργήματα των τεχνών (πράξεων και επεμβάσεων).
Νομίζω πως είναι σωστή η ερμηνεία σου.. αν και η ΑΖΩΕΛ θα μπορούσε να μας διαφωτίσει καλύτερα...
quote:
Aλήθεια, τα διπλά γράμματα (2 Ρ και 2 Τ) λέτε να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία?
Και δύο Ε...
εκτός από το Ι και το Α όλα τα υπόλοιπα γράμματα είναι διπλά..
Φαντάζομαι πως παίζουν τον ρόλο τους... Ίσως ένας τρόπος για να φανεί ή ένταση των ιδιοτήτων που φέρουν..
Ε - ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
Ρ - ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Τ - ΤΕΧΝΗ, ΠΡΑΞΗ, ΕΠΕΜΒΑΣΗ...
Αυτά προς το παρόν.. Εάν βρώ κάποια στοιχεία θα επανέλθω..
Φιλιά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
34..3+4=7...
Προσωπικότητα 7: εσωστρέφεια αλλά και μεγάλη φιλοξενία, πρωτοτυπία, βαθιά σκέψη, συχνά μια υπερβολική αφηρημάδα που απομακρύνει το άτομο αυτό από την πραγματικότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά : ικανότητα, τάση προς την θρησκολογία ή προς τον μυστικισμό, αίσθηση εκστατική, αγάπη για το διάβασμα (βιβλία, περιοδικά) διπλωματία.
θα προσθέσω κάποια λινκς σχετικά με τους αριθμούς και τα ονόματα και τα γράμματα..
http://www.tsaros.gr/harithmo.html
Η σημασία των ελληνικών γραμμάτων..
http://www.geocities.com/thiva20/Hellenic/index13_h.htm
http://www.ilianthos.com.gr/numerology.html
Γεωμετρική κωδικοποίηση γραμμάτων
http://www.geocities.com/thiva20/Hellenic/index7a_h.htm
Σχετικά με την γεννέθλια ημερομηνία
http://www.boreiosdesmos.gr/arithmologia.html
Κάποιες πληροφορίες σχετικά με τους αριθμούς
http://www.supernatural.gr/files_numerology.htm
http://www.servitoros.gr/astra/view.php/14
Και θα επανέλθω.. ελπίζω με νεώτερα στοιχεία..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 26/07/2004 17:10:41
http://www.asxetos.gr/subjects/subjects.asp?subj=9&path=subjects/monimes_stiles&file=monimes_stiles.xml&article=15
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Λέξεων και γραμμάτων... Ο κώδικας του ελληνικού αλφαβήτου
http://www.dwdekatheon.org/var/elkodix.php
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Τα δε sites που παρέθεσες είναι περιεκτικότατα και λίαν κατατοπιστικά, αν και δυστυχώς δε μου έλυσαν την απορία της προέλευσης του ονόματός μου.
Πάντως γενικά μιλώντας, όσο περισσότερες πληροφορίες μαζεύω για τη γλώσσα μας τόσο πιο πολύ νομίζω ότι όλες οι γλώσσες του κόσμου προήλθαν από μία και μόνη αρχέγονη γλώσσα και ότι το κοντινότερο σε εκείνη είναι η ελληνική (και ειδικά φυσικά η αρχαία ελληνική). Είναι ένας ατελείωτος και ευφυέστατος κώδικας που αν ποτέ κατανοηθεί, πιθανότατα να απαντούσε σε όλα τα μυστήρια του σύμπαντος. Είναι όλη η γνώση μαζεμένη αλλά δυστυχώς στην πορεία των χιλιετιών χάθηκε ή παραποιήθηκε το κλειδί της αποδικωποίησης. Τέλος πάντων, νομίζω πως ξέφυγα εντελώς από το θέμα και γι'αυτό εδώ θα βάλω τελεία.
Μάλλον φταίει αυτό που μου έγραψες Simori
"συχνά μια υπερβολική αφηρημάδα που απομακρύνει το άτομο αυτό από την πραγματικότητα."![]()
![]()
Φιλιά