ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα πράγματα με το όνομά τους.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τα πράγματα με το όνομά τους.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Narkissos61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
10/09/2003, 18:56:18
Τι γίνεται εδώ;;Εχετε ξεφύγει...

Communicating at an unknown rate...

NarkissosΝέο Μέλος
10/09/2003, 18:59:39
Έχεις δίκιο, συγνώμη

NarkissosΝέο Μέλος
10/09/2003, 19:07:40
..και κάτι άλλο...
αν δεν αρέσει σε κάποιους η εικόνα του forum και έχουν δημιουργήσει topic με προτάσεις θα πρέπει να αναρωτηθούν μήπως είναι αυτοί οι υπέυθυνοι για την εικόνά του.
Το δημιούργημα αντικατοπτρίζει το δημιουργό του.....
...άρα θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι και για να βρουν λύση και οχι να πετάνε το μπαλάκι σε αυτούς που γράφουν...

alati13Μέλος
10/09/2003, 19:39:32
quote:

... Κάνατε τον κόπο να σκεφθείτε ότι μπορεί να έχω δίκιο ;;;

Οι "απαντήσεις" σας απλά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου ή μαλλον τα γραφόμενα...

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απαντήσω Darkangel όπως μου γράφεις στο mail που μου έστειλες, επιβάλλεται απο κάποιον ;;
Αν εσυ πιστεύεις οτι πρέπει να απαντήσω δε σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.
Το θέμα το άνοιξα για να προβληματιστείτε, αν θέλετε, δε σας υποχρεώνω ούτε θα πρότεινω λύσεις. Αν θέλετε να σας πω τις λύσεις θα χάσετε την ευκαίρια να τις βρείτε μόνοι σας. Ούτε έχω τον έλεγχο του forum για να τις εφαρμόσω.
Η λύση είναι μπροστά σας,απλούστερη από ότι νομίζετε αλλά δεν την βλέπετε....

Αλλά μάλλον έχω "πονηρό" σκοπό... κακόμοιρε Avatar....

φίλε Νάρκισε όταν είδα το παραπάνω μήνυμά σου και κατάλαβα ότι δεν έφυγες , πίστεψα ότι μπορεί να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τον λόγο που άνοιξες αυτό το θέμα. Ήταν απλά για να προβληματίσεις, ή πραγματικά νοιάζεσαι για αυτόν τον χώρο και ήθελες να συνεισφέρεις όπως μπορείς ;

όπως και να έχει, μετά από τα παρακάτω μηνύματα με τσιγάρα πίπες τυρόπιτες και άλλα που ακολούθησαν , εγώ δεν θα μπορέσω να συνεχίσω.
Ή έχω χάσει τον λόγο που έγιναν όλα αυτά ή απλά δεν καταλαβαίνω και δεν δέχομαι αυτό το χιούμορ. Πιστεύω ότι η συζήτηση μπορεί πολύ καλά να συνεχιστεί και χωρίς εμένα. Εξάλλου μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω που βρίσκομαι μέσα σε όλα αυτά τα ΕΜΕΙΣ και ΕΣΕΙΣ. (που γράφετε στα μηνύματά σας).
ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ;;;;
Πρέπει να ανήκω σε μια από τις δυο μεριές , που έτσι και αλλιώς δεν ξέρω ποιες είναι;;;

Λυπάμαι μόνο επειδή άφησα τον εαυτό μου να απογοητευτεί. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να μειώσω τις προσδοκίες μου.

10/09/2003, 21:01:58
Φιλε Ναρκισσε,

Αναρωτιεμαι αν από το τριτο σου ΠΟΣΤ…με δυο λεξεις από Μελη…

Γιωργος….Τυροπυτα,

Και Πλατωνας….Μαζοχας…*(με φατσουλες)…. απαντας με αυτό τον τροπο…

Δεν εχω παρα να πω…

Καλως ηρθες…. στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!! *(Κατι μου λεει… πως δεν εισαι ολοτελα ΝΕΟΣ!)

Φιλε ΑΛΑΤΙ13…Μια πιπα…. ένα τσιγαρο και μια Τυροπυτα…. εμαθα σημερα πως είναι αρκετα.... να βγαλουν καποιο από μια συζητηση….

Γνωριζω τον εαυτο μου, παει να πει πως μαθαινω προπαντως από τις αντιδρασεις μου….

Η κατανοηση τους.... είναι αυτογνωσια….

Που πας?

10/09/2003, 21:42:39
Ψυχραιμία κύριοι και κυρίες.

Πρίν ξεκινήσω να γράψω στα esoterica πίστευα οτι ήξερα αρκετά.
Συζητώντας κατάλαβα οτι δεν ξέρω σχεδόν τίποτα.
Νομίζω οτι οι περισσότεροι για να μην αναφέρω ονόματα ειναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ``διαβασμένοι`` και εχουν αρκετή όρεξη για ανταλλαγή απόψεων.
Η αλήθεια είναι οτι θέλουν να θεωρούνται ``έξυπνοι`` θέλουν να θεωρούνται ``διαφορετικοί``. Είναι ομως και εξυπνοι και διαφορετικοί φίλε narkisse μην τους κατηγορείς.
Ισως να ξέρεις και εσύ πολλά αλλά υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν και στις μηχανές αναζήτησεις βρίσκουν αυτό που ζητούν.
φιλικά
allzzaro

10/09/2003, 22:11:38
Καλησπέρα στην πολύ όμορφη συζήτηση, που διεξάγεται σ'αυτό εδώ το τόπικ!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, γιατί ομολογώ ότι δεν κατάλαβα - φίλε Νάρκισσε:
Γράφεις

quote:
Οι πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί δεν είναι τίποτα παραπάνω από αμόρφωτοι κακομοίρηδες που θα ήθελαν πολύ να τους σέβεται ο κόσμος για τις υποτιθέμενες γνώσεις τους, οι οποίες δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά σκόρπια αναγνώσματα χωρίς συνοχή, χωρίς εμβάθυνση.

και πιο κάτω
quote:
Άνθρωποι που προσπαθούν να αυτοπροσδιορίσουν την ύπαρξή τους μέσα από ανοησίες και φανφαρολογίες για να μην πω κάτι βαρύτερο.
Aνθρωποι που ζουν στο δικό τους κόσμο και προσπαθούν να πείσουν για την ύπαρξη του.

Eπειδή θα ήθελα πολύ να ξέρω, για ποιο ακριβώς πράγμα διαφωνείς,
α). Για τον επιφανειακό και κάποτε φαμφαρωνικό τρόπο που κάποιοι από εμάς γράφουμε στα φόρουμς;
β). Για το όλο θέμα της ενασχόλησης των συμμετεχώντων στο site αυτό με την έρευνα - αναζήτηση της αλήθειας (ανεξαρτήτως τρόπου και στυλ);

Θα εκτιμούσα τον κόπο σου να μου απαντήσεις σε αυτή τη μικρή μου απορία, πράγμα που θα με έπειθε εξάλλου, ότι ο σκοπός που άνοιξες αυτό το θέμα είναι και σοβαρός, αλλά και ουσιαστικός, παρά το αντίθετο. (Με προβλημάτησε βασικά η φράση η τελευταία, την οποία κι έχω υπογραμμήσει στην παραπομπή...)

αυτή...που τα κατάφερε!

NarkissosΝέο Μέλος
10/09/2003, 22:56:46

Απλά κάνω μια διαπίστωση που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Είναι το συμπέρασμα 1,5 χρόνου.
Άντι να προβληματιστουν κάποιοι που ένας έγραψε κατι αρνητικό, το μόνο που είδα είναι επίθεση.
Αυτό δηλαδή που περίμενα από ανώριμους ανθρώπους σαν κι αυτούς που περιγράφω και θα απέφευγα οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.
Όσο για την αναζήτηση της αλήθειας... ξέρει κανείς από εδώ μέσα τι ακριβώς ψάχνει;;;; ποιά αλήθεια;;;; αυτή που ο καθένας προσδιορίζει όπως θέλει;;;
Ποιός σας είπε οτι υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που ζείτε και το ψάχνετε;;
Κι εμένα μου άρεσαν όλα αυτα και άρχισα να τα ψάχνω. Το forum αυτο με βοήθησε να δω την πραγματικότητα.Θα ακουστούν 100 διαφορετικές γνώμες ανούσιες και κάποιοι δήθεν διαβασμένοι θα αραδιαζουν ένα σορο βλακείες, στειρότητα....
Ξαναλέω το forum αντικατοπτρίζει τους δημιουργούς και τους συντονιστές του. Αν δεν τους αρεσει το forum τότε δεν τους αρέσει ο εαυτός τους και καλο θα είναι να ξανασκεφτούν ορισμένα πράγματα.

Darkangel_78Μέλος
11/09/2003, 00:44:45
Αγαπητέ Narkissos,η επίθεση άρχισε από εσένα,όταν στο πρώτο σου μήνυμα άρχισες να λες...

quote:
αμόρφωτοι κακομοίρηδες
quote:
αμόρφωτοι κακομοίρηδες
quote:
Άνθρωποι που ζουν στο δικό τους κόσμο και προσπαθούν να πείσουν για την ύπαρξη του.

quote:
Γιώργο ........ π*** ξέρεις να κάνεις..?

...για ανθρώπους που ούτε γνωρίζεις ούτε σε πείραξαν.Αυτό,αν δεν είναι θράσος,είναι τουλάχιστον αγένεια... και περίμενα ότι εσύ,ως υπεράνω όλων και εκ διαμέτρου αντίθετος με τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς (εμάς δηλαδή) δε θα φερόσουν έτσι.Προφανώς έκανα λάθος.

Επίσης ρωτάς

quote:
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απαντήσω Darkangel όπως μου γράφεις στο mail που μου έστειλες, επιβάλλεται απο κάποιον ;;

Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά το Forum,εφ'όσον αυτό διατείνεσαι ότι έκανες 1.5 χρόνο τώρα,θα έβλεπες ότι η στοιχειώδης δεοντολογία και ευγένεια επιβάλλει μια τελευταία τοποθέτηση από αυτόν που άνοιξε το θέμα,πριν αυτό κλειδωθεί.Σου έστειλα ΚΑΙ mail,για να σε ενημερώσω για την πορεία του θέματος,σε περίπτωση που απέχεις από τις συζητήσεις μας για λίγο διάστημα.Αλλά είπαμε.. πού ευγένεια τη σήμερον ημέρα! (Να ευχαριστήσεις τον Admin που αποφάσισε να ΜΗΝ κλειδώσει το θέμα).

quote:
Αυτό δηλαδή που περίμενα από ανώριμους ανθρώπους σαν κι αυτούς που περιγράφω και θα απέφευγα οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.

Επειδή ΕΜΑΣ (ως σύνολο) φωτογραφίζεις έχω μια ερώτηση:

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ?

Όπως είπε και ο φίλτατος thoth...

quote:
Άντε τι κάθεσαι; Υπάρχουν κι άλλα forums που πρέπει να τα νουθετήσεις και να τα φέρεις στον ίσιο δρόμο.

Μην ασχολείσαι μαζί μας. Είμαστε καταδικασμένοι.

Εύγε Τρισμέγιστε!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΓιώργοςΜέλος
11/09/2003, 00:59:30
quote:

Μπαρμπά Γιώργος
..ο γκουρού της πίπας

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Darkangel_78.

Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 00:46:05

τόσο ....μα τόσο προβλεψημοι....

Γιώργος
.... τι να κάνεις..?

Darkangel_78Μέλος
11/09/2003, 01:16:05
quote:

Μπαρμπά Γιώργος
..ο γκουρού της π###
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Darkangel_78.
Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 00:46:05

τόσο ....μα τόσο προβλεψημοι....

Και τόσο μα τόσο ανορθόγραφοι!Αυτό σε πείραξε στην όλη συζήτηση?Κρίμα...

quote:
Γιώργος
.... τι να κάνεις..?

Αν πρόκειται να ξαναβάλεις μήνυμα χωρίς ουσιαστικά να λες κάτι, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα!!!!

Όσο για αυτό που είπε ο Narkissos...

quote:
αν δεν αρέσει σε κάποιους η εικόνα του forum και έχουν δημιουργήσει topic με προτάσεις θα πρέπει να αναρωτηθούν μήπως είναι αυτοί οι υπέυθυνοι για την εικόνά του.Το δημιούργημα αντικατοπτρίζει το δημιουργό του.....
...άρα θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι και για να βρουν λύση και οχι να πετάνε το μπαλάκι σε αυτούς που γράφουν...

Το ESOTERICA.gr δημιουργείται και αναπτύσσεται από τα μέλη του,οπότε κοίτα ξανά τί έχεις γράψει πριν σπεύσεις να κατηγορήσεις κόσμο.
Αν δε σεβόμουν τα υπόλοιπα παιδιά,θα το άφηνα αυτούσιο το μήνυμά σου για να δούμε παιδεία του καθενός από εμάς.Και πάνω από όλα,τη δική σου.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 01:18:12

10/07/2004, 04:22:57
quote:
Το πρώτο γράμμα δείχνει τη βάση της ζωής, είναι το βασικό στοιχείο και ο κεντρικός άξονας όπου γύρω του περιστρέφεται και χτίζεται το άτομο.
Το μεσαίο γράμμα προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο το άτομο θα ζήσει τη ζωή του.
Το τελευταίο γράμμα μας δείχνει πως θα δώσει κανείς "ζωή στη ζωή του" ποια θα είναι η κατάληξή του.

ενδιαφερον αυτο το στοιχειο ~~~~"προσωπικα" μου ηρθε κατευθειαν ενας συσχετισμος...με αστρολογια....:)
δηλαδη:

quote:
Το πρώτο γράμμα δείχνει τη βάση της ζωής, είναι το βασικό στοιχείο και ο κεντρικός άξονας όπου γύρω του περιστρέφεται και χτίζεται το άτομο.
-->ζωδιο

quote:
Το μεσαίο γράμμα προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο το άτομο θα ζήσει τη ζωή του.
-->μεσουρανημα

quote:
Το τελευταίο γράμμα μας δείχνει πως θα δώσει κανείς "ζωή στη ζωή του" ποια θα είναι η κατάληξή του.

-->ωροσκοπος

~~~~

quote:
Πως να το κάνουμε ρε παιδιά άλλο Ασημίνα από το Συμεών και άλλο Μίνα από το Μηνάς... Το γιατί το θηλυκό γράφεται με γιώτα μου το είχε πει μια φορά η φιλόλογος στο Λύκειο αλλά το ξέχασα!
Αλλο να γιορτάζεις 11/11 και άλλο να γιορτάζεις το Φλεβάρη...

το πως γραφεται με 'γιωτα' αντι 'ητα' αφορα αμεσα στην αλλαγη τονισμου της λεξης
ελπιζω να λυθηκε η "χρονια απορια" .-
Eιναι παντως ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να "κανουμε συνειδηση" την αληθινη δονηση του βαφτηστικου μας ονοματος./ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΧΑΡΑΣΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ..ΛΑΒΑΜΕ...ΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ...

--ενας ακομη "λογος" βρισκεται σιγουρα στο προηγουμενο ποστ μου//περι φορμουλας του φωτος...εξισου ομοιο με οσα μολις ανεφερα---

-->plus:Συμεων+Αννα>>03/02=/=Μηνας>>11/11----

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
18/07/2004, 18:57:56
quote:
το πως γραφεται με 'γιωτα' αντι 'ητα' αφορα αμεσα στην αλλαγη τονισμου της λεξης

Μμμμ...δε το νομίζω...αν ήταν τόσο απλή η εξήγηση να είσαι σίγουρη ότι θα την θυμόμουν... Ηταν αρκετά πιο περίπλοκη... αν έχεις κάποιο καθηγητή φιλόλογο φίλο ίσως μπορέσει να σου εξηγήσει αν μπορεί... γιατί η καθηγήτρια που μου το είπε ήταν "αστέρι"... κανένας άλλος καθηγητής δε μου είχε λύσει την απορία μέχρι τότε... Πάντως η εξηγηση περί τονισμού θα μπορούσε να ήταν και η λύση...αν δεν ήξερα...

quote:
Eιναι παντως ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να "κανουμε συνειδηση" την αληθινη δονηση του βαφτηστικου μας ονοματος./ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΧΑΡΑΣΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ..ΛΑΒΑΜΕ...ΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ...

Oσο για μένα πίστεψέ με έχω την απόλυτη συνείδηση μια και από τότε που με βαφτίσανε δε με φωνάξανε ποτέ με άλλο όνομα πέραν τούτου.

Οσο για το συνειρμό με την αστρονομία ... ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ?(ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ)

quote:
-->plus:Συμεων+Αννα>>03/02=/=Μηνας>>11/11----

Aυτό ομολογώ δεν το κατάλαβα...όχι ότι είναι η πρώτη φορά αλλά...δε μπορείς να το αναλύσεις λιγάκι?

"Τάδε έφη Avallon"
18/07/2004, 22:46:36

Σας χαιρετίζω φίλες και φίλοι...

quote:
SIMORI... πάλι το έκανες το θαύμα σου!

ένα θαύμα που χρειάζεται και κάποιους σαν και εσάς για να ανθίσει..

Το θέμα συνεχίζεται πολύ όμορφα και με αρκετές πληροφορίες και αυτό του φανερώνει την μεγάλη αξία του!!!...

Είμαι εδώ και παρακολουθώ, αν και δεν έχω κάτι να προσθέσω προς το παρόν.. είναι και ο χρόνος λιγοστός τον τελευταίο καιρό!!! (χρόνος - καιρός - παρόν) Ο Κρόνος θέλει να μου δώσει μία τελεταία ευκαιρία μάλλον... αλήθεια που γυρίζει ο Κρόνος αυτή την εποχή? (λίγο άσχετο με το θέμα, το ξέρω... αλλά μιας και το συνειδητοποίησα και έχει κάποιος την καλοσύνη ας το αναφέρει)

ΧΜμμμ.. ΜΙΝΑ = Μίνα.. μου θυμίζει κάτι από Avallon αλλά δεν ξέρω το γιατί..

Υ.Γ. Εδώ θα γυρίζω και εγώ και θα παρακολουθώ

Σας φιλώ.....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

19/07/2004, 04:29:57
quote:

quote:

Μμμμ...δε το νομίζω...αν ήταν τόσο απλή η εξήγηση να είσαι σίγουρη ότι θα την θυμόμουν... Ηταν αρκετά πιο περίπλοκη... αν έχεις κάποιο καθηγητή φιλόλογο φίλο ίσως μπορέσει να σου εξηγήσει αν μπορεί... γιατί η καθηγήτρια που μου το είπε ήταν "αστέρι"... κανένας άλλος καθηγητής δε μου είχε λύσει την απορία μέχρι τότε... Πάντως η εξηγηση περί τονισμού θα μπορούσε να ήταν και η λύση...αν δεν ήξερα...

quote:

Oσο για μένα πίστεψέ με έχω την απόλυτη συνείδηση μια και από τότε που με βαφτίσανε δε με φωνάξανε ποτέ με άλλο όνομα πέραν τούτου.

quote:

Μαα..δεν εχω λογο "ν' αμφιβαλλω" περι δονητικης του δικου σου ονοματος προς εσενα!!!
Οπως λες, απο τοτε που βφτιστηκες το ακους/οκ!ουδεις ψογος, δεν ειναι αυτο το ζητουμενο,ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΔΩ.//επειδη ακριβως δεν μετατρεπεται το ονομα σε κατι αλλο, περαν αυτου που ΗΔΗ ειναι.-
αρα: αδικως το σχολιαζεις /υποθετωντας "φανταζομαι" πως διαφωνω ενω δεν τιθεται καν τετοιο θεμα.-

Τωρα-
περι αλλαγης γραμματος μετα τονισμου/

...πως τα καταφερνεις -απορω- αγαπητη Αβαλον, να θετεις μιαν "απορριψη" εντελως υποκειμενικη απορριπτωντας εναν γραμματικο κανονα(!!!)μοναχα --φανταζομαι---επειδη το ανεφερα εγω ;))
εχμ...το γεγονος που το πιστοποιει ειναι τουτο:δεν μας αφορα τι ειναι καποιος αλλα τι ειπε!( ποιος ειναι "αστερι" σε κατι και ποιος οχι// γιατι στην προκειμενη θυμαμαι τον κανονα της γραμματικης αυτης λεπτομερειας που μολις θεωρησες πως ΔΕΝ ειναι η απαντηση,προφανως επειδη η "γραμματικη εξηγηση"-- ειναι η αντικειμενικη εξηγησ συμφωνα με τους κανονες/+ εσυ θυμασαι την "ερμηνεια" που σου εδωσε ενα ατομο που εφερε την πληροφορια μοναχα για σενα( +ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ...ΔΕ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ?
(οχι, δεν αναφερομαι απαραιτητα στη γραμματικη εξηγηση-αλλα θεωρω πως μαλλον απ-εδωσε μιαν υποκειμενικα χρησιμη πληροφορια προς εσενα +οπως λες "δε θυμασαι"'../χμ..αυτο εμεις πως να το γνωριζουμε βρε;)

"εγω"λοιπον... "μπορει να κανω λαθος" επειδη "εσυ" δεν θυμασαι Τον Κανονα Περι Τονισμου :(
οφειλες ομως //σου εδωσε καποιος "το κλειδι" που εφερε μοναχα για σενα.=>> ..η καθηγητρια=αστερι που λες:(

(κοιτα πως ειναι συνηθως ενα στορυ που φερει αποκαλυψη(σε προσωπικο επιπεδο:
ολα οσα μου εχουν πει και ειναι απαντησεις στα "δικα μου" οφειλω να κανω συνειδηση οπως το ονομα της φαφτησεως μου-ειναι τα στοιχεια που πιστοποιουν την υπαρξη μου σε τουτη την ενσαρκωση-
αν θεωρεις οτι ειμαστε εμεις αυτοι που οφειλουμε να γνωριζουμε τοτε μαλλον ξεκινας αντιθετα :)

-πρωτα γνωριζεις εσυ καλα "ποιος εισαι"
+ επειτα ερχονται αλλοι και το "πιστοποιουν" και γινεται αντικειμενικο...
Αναρρωτιεμαι, ειλικρινα, μονο εκεινη; ...εδωσε την απαντηση(που ηθελες να ακουσεις;'η που δεν επρεπε να θυμασαι;)
--αλλα εσυ περιμενεις να σου πουν οι αλλοι ο,τι σου ειχε πει εκεινη;---

ενα θα σου πω :
θ'ακουσεις ακριβως το ιδιο+ Παλι
ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ.)..

quote:
quote:-->plus:Συμεων+Αννα>>03/02=/=Μηνας>>11/11----

Aυτό ομολογώ δεν το κατάλαβα...όχι ότι είναι η πρώτη φορά αλλά...δε μπορείς να το αναλύσεις λιγάκι?

..δεν πειραζει:)--- εξαλλου, οπως ομολογεις, χωρις να με προσπαθησεις να με μειωσεις/περιεργο/ γι'αυτη σου τη μη-κατανοηση/---

το θεμα αληθεια σε τουτη τη "πληροφορια" που σου δωθηκε....
ειναι πως υπαρχει ενα ακομη κλειδι../απο μενα ναι/
θα πρεπει να εισαι αστερι για να το αποκωδικοποοησεις/προσπαθησε λοιπον/σου εδωσα ενα μητο καλεισαι να συνεχισεις/αφου οπως λες ενδιαφερεσαι να μαθεις/ψαχνουμε συμφωνα με τα δικα μας δεδομενα και βρισκουμε τα δικα μας δεδομενα/το σωστο δηλαδη ψαξιμο του εαυτου(του δικου μας και οχι...των αλλων)

paramatma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/07/2004 04:40:33

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/07/2004 04:50:58

19/07/2004, 08:00:29
quote:
Οπως λες, απο τοτε που βφτιστηκες το ακους/οκ!ουδεις ψογος, δεν ειναι αυτο το ζητουμενο,ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΔΩ.//επειδη ακριβως δεν μετατρεπεται το ονομα σε κατι αλλο, περαν αυτου που ΗΔΗ ειναι.-
αρα: αδικως το σχολιαζεις /υποθετωντας "φανταζομαι" πως διαφωνω ενω δεν τιθεται καν τετοιο θεμα.-

Πάλι άδικα φαντάζεσαι... δεν θεώρησα ότι διαφωνείς απλά έθεσα την άποψή μου...αν μου επιτρέπεις...
quote:
...πως τα καταφερνεις -απορω- αγαπητη Αβαλον, να θετεις μιαν "απορριψη" εντελως υποκειμενικη απορριπτωντας εναν γραμματικο κανονα(!!!)μοναχα --φανταζομαι---επειδη το ανεφερα εγω

Σε παρακαλώ μην ξαναρχίζεις...
Πότε επιτέλους θα σταματήσεις να βάζεις σε black list όσους διαφωνούν μαζί σου?
Πότε θα πάψεις να τα παίρνεις όλα προσωπικά?
quote:
εχμ...το γεγονος που το πιστοποιει ειναι τουτο:δεν μας αφορα τι ειναι καποιος αλλα τι ειπε!

Kάτσε γιατί εσύ τώρα θα μας τρελλάνεις τελείως...Στην προκειμένη συζήτηση την ίδια βαρύτητα έχει ο λόγος όλων? Γιατί προσωπική μου άποψη άλλη η βαρύτητα της τριτοδεσμίτισας. άλλη της φοιτήτριας φιλολογίας και άλλη του ακαδημαϊκού...
quote:
εσυ θυμασαι την "ερμηνεια" που σου εδωσε ενα ατομο που εφερε την πληροφορια μοναχα για σενα( +ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ...ΔΕ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ?

Tώρα δηλαδή θα πρέπει να απολογηθώ για το ότι δε θυμάμαι κάτι που μου ειπώθηκε πάνω από 10 χρόνια πριν?
Εκείνο τον καιρό δεν είχα τέτοιου είδους αναζητήσεις και προσωπικά ελάχιστα με ενδιέφερε η εξήγηση αυτή. Δεν ήμουν μάλιστα ούτε καν εγώ που έθεσα το ερώτημα αλλά μια παραδόπιστη συμμαθήτρια που δεν πίστευε στην αυθεντικότητα του ονόματός μου και που νόμιζε ότι είναι
Δυστυχώς σε εκείνη την ηλικία δεν είχα βγάλει την αστυνομική ταυτότητα να της την τρίψω στη μούρη...
Ελπίζω να έγινα και γω κατανοητή...
Είδες που και συ τελικά δε με κατανοείς? Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ το παραδέχομαι ενώ εσύ όχι... εσύ θέτεις γρίφους χωρίς να δίνεις απάντηση και γω σου αναλύω τα πάντα...

Το θέμα αυτό είναι πολύ όμορφο και ευελπιστώ να μην το χαλάσουμε ρίχνοντάς το στο βούρκο...

simori... πολύ όμορφη η νέα σου εικόνα αλλά η άλλη έχει γράψει μέσα μου ίσως επειδή απέπνεε μια έντονη θηλυκότητα...

Υ.Γ. Ατμα επειδή αμφισβήτησες το γεγονός ότι επειδή είμαι νοικοκυρά δεν έχω laptop να ξέρεις... δε γεννήθηκα νοικοκυρά...κάποτε εργαζόμουν...

"Τάδε έφη Avallon"
19/07/2004, 21:05:22
Καλησπέρα φίλες/οι μου... οι μέρες συνεχίζουν κοπιαστηκές και ο χρόνος-Κρόνος έχει βάλει το χεράκι του για τα καλά.. Μα πρέπει να επιμείνω..
Έτσι και πάλι εδώ για τον μικρό περίπατό μου on line..

quote:
simori... πολύ όμορφη η νέα σου εικόνα αλλά η άλλη έχει γράψει μέσα μου

Νομίζω πως θα συμφωνήσω... έχει γράψει και στο δικό μου μέσα...-έξω..... αλλά καλές και οι αλλαγές.. που δεν μπορώ να αντισταθώ.. μα ίσως να επανέρθω... εκεί που γράφει .. στην "Σιμοριλ"

και σε αυτό που χρόνια αντιπροσωπεύει και εμένα,χωρίς καμία αλλαγή.. και αυτό είναι το ίδιο το όνομα μου!!.... μα και που γνωρίζω και τί ακριβώς σημαίνει... όμως είναι δυνατόν να γνωρίζουμε όλες τις απαντήσεις? σε όλα τα ερωτήματα?

Ίσως ο λόγος που συσχετίζω το (Μ)ίνα με το Avallon είναι η
(M)organa...

quote:
Το Μ παριστάνει τη στάση της γυναίκας που γεννάει
Μήτηρ, Μητρότης, Μαία, Μαιευτήριο, Μαμή

Και οι δύο μάγισσες με τον δικό τους τρόπο... (προσωπική άποψη) Morgana= Ποιά μεγαλύτερη η σχέση της μητρότητας από την λατρεία της ίδιας της ΜΗΤΕΡΑΣ του κόσμου..

Αυτά .. χαιρετίζω όλους σας... να στε καλά...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 19/07/2004 21:08:02

galazia_sfairaΜέλος
21/07/2004, 09:40:58
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ.
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

21/07/2004, 19:19:52
---
quote:
Σε παρακαλώ μην ξαναρχίζεις...

"συ ειπας"/+απευθειας ...επραξΕς:(---

ok!παμε στο θεμα μας...:)

quote:
quote:εχμ...το γεγονος που το πιστοποιει ειναι τουτο:δεν μας αφορα τι ειναι καποιος αλλα τι ειπε!

Kάτσε γιατί εσύ τώρα θα μας τρελλάνεις τελείως...Στην προκειμένη συζήτηση την ίδια βαρύτητα έχει ο λόγος όλων? Γιατί προσωπική μου άποψη άλλη η βαρύτητα της τριτοδεσμίτισας. άλλη της φοιτήτριας φιλολογίας και άλλη του ακαδημαϊκού...

(-γιατι σε τρελαινω αραγε.. ;)
-Να σου εξηγησω λοιπον..
-αφου φανερα δεν με κατανοησες...-
3 ναι, ειναι οι αποψεις μα το ζητουμενο 1.
Οπως + 1 ενα το συμπερασμα, δηλαδη η απαντηση που καλεισαι ν' αναγαγεις απο τις οποιες(3 εδω)αποψεις.
Καλον ειναι, να εχεις κανει μοναχη την αναλυση του καθε ενος απο τα οσα(3 εδω)μερη ωστε η απαντηση να ειναι κατ'αρχην υποκειμενικη(αυτο που λεμε "η δικη μου(σου/του) αποψη" και οχι"οι αποψεις των αλλων"~so!
και κατοπιν να καταφυγεις στην αναζητηση της πιστοποιησης μεσω αλλων αποψεων=συμπερασματων=απαντησεων.
Εφοσον λοιπον, καλεισαι να συμπερανεις 1 μοναχα απαντηση για την μια 1 ερωτηση..

εδω, πια ηταν ειπαμε;

α! ναι! αυτη που εθεσες:)

quote:
Στην προκειμένη συζήτηση την ίδια βαρύτητα έχει ο λόγος όλων?

δεν εχει, οχι-"κατ' ουσιαν" ,
οχι "κατα δικαιωματος".
(+ βεβαια σου επιτρεπω να "λες την αποψη σου"-γι αυτο ειμαστε εδω οχι για να κρινουμε τους αλλους-" επι του θεματος" δηλαδη,και δεν σου δινω το δικαιωμα να λες ο,τιδηποτε επι προσωπικου.
Απλο ειναι!εξαλλου δες το υποκειμενικα..
δεν θελεις να σου κανουν ο,τι κανεις...χμ;μην το κανεις τοτε.:)

Επειδη τεθηκε κατι σημαντικο κατ'εμε, επι του θεματος ..
ας δουμε την εικονα μας και την σχεση με τ'ονομα μας ...
(ειτε αυτο που εγραφει στον ουρανο/ειτε αυτο στη βαφτηση/ειτε εικονικα/ειτε σε καποιο παιδικο ημερολογιο της εφηβειας στην ατραπο ζωη..:)
η αφορμη η αλλαγη της εικονας της αγαπητης Σιμοριλ..
οικεια η αλλαγη(.. κανω "το μαστερ μου" στις μεταμορφωσεις:P)

>>>" η εφαρμογη των σπουδων μου στα εσωτερικα ενδυματα..:)"
cprghtAtma

.. ειδες, την "φορμουλα του φωτος", στην προηγουμενη σελιδα, (εξαλλου σου ειχα υποσχεθει κατι σχετικο με αυτο το ενδιαφερον,επισης,θεμα :)

συμφωνα λοιπον με αυτη την αποψη σκεψου ισως και να
μπορουσες ακομη + να συσχετησεις τα χρωματα της τυχουσας επιλογης "εικονας"...με το ονομα που φερεις//εσω//

με αφορμη την διαθεση,σε αντιδιαστολη με την δονηση του βαφτηστικου η του υποκοριστικου...
//εξω//..

καλησπερα:)

+μια δυο ερωτησεις προς περισυλλογη >>προς Αβαλλον:
1.Εχεις αληθεια αναρωτηθει γιατι δεν σχολιασες ποτε θετικα:)
-1εστω-, απο τις υπεροχες εικονες της συλλογης μου;...
/ισως παλι δεν θυμασαι οτι ολο αυτο ξεκινησε απο μενα(ετσι απλα το λεω )επειδη οταν ηρθες ειχαν ηδη ανθισει τα εσωτερικα και πολλα ειχαν παρει μορφη...:)
2.(ηρθες για κοψεις λουλουδια;....'η για να τα φυτεψεις...;)
+ μιαν πιστοποιηση//ναι!μου εχουν (ΜΑΧΑ)..χαρισ(ε)ι φτερο απο παγωνι:))

shakti...

21/07/2004, 19:39:35
quote:
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.

Φίλη μου ψάχνοντας μέσα στα λινκς που έχουν παραθέσει κάποιοι φίλοι υπάρχουν πολλές απαντήσεις.. για τα ονόματα.. εγώ απλώς παραθέτω κάνοντας μία αντιγραφή εδώ εσώ αυτό που διάβασα για το όνομα που φέρεις.. μόνο που δεν θα κάνω μετάφραση γιατί φοβάμε πως θα χαλάσω το νόημα... ελπίζω να σε βοηθήσει..
KALLIOPE f
Usage: Greek Mythology
Means "beautiful voice" from Greek kallos "beauty" and ops "voice". In Greek mythology she was the muse of epic poetry and eloquence

ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΝΗ

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 21/07/2004 19:40:32