- ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
giannipseuti νομιζω οτι πας χαμενος...μπες λιγακι στο site της NASA εκει που λεει για carreers και στειλε ενα c.v
Τα μεταφυσικου περιεχομενου φορουμ δεν ειναι για σενα...
Μπα μπα πάλι πετάχτηκες?
Σου ξέφυγε φαντάζομαι έτσι?
Σε συγχωρώ καλή μου.
Ρε γαμώτο μου, πάντα με τουμπάρουν οι γυναίκες..
Δεν μου λες αλήθεια, αν βρω δουλειά στη NASA να σε έχω υπόψιν μου για γραμματέα?
Ξέρεις Αμερικάνικα, γιατί εγώ δεν ξέρω τίποτα.
Αν γνώριζα Αμερικάνικα, θέση βοηθού του .... Νικόμαχου την είχα εξασφαλισμένη.
Είμαστε κολλητοί ξέρεις.
Τον θυμάσαι τον Νικόμαχο έτσι?.
Θυμάσαι που πείραζε ένας τον άλλον?
Ε! όπου να ναι σκάει μύτη, γύρισε από την άδεια .
Καλομελέτα και έφτασε.
quote:
Ε! όπου να ναι σκάει μύτη, γύρισε από την άδεια .
Καλομελέτα και έφτασε.
Μη μας απειλείς! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Αγαπητέ φίλε gianipseftis σε παρακαλώ μην τα κάνεις όλα χωροχρονική σούπα.
Μην είσαι εριστικός και προσπάθησε να καταλάβεις αυτό που σου λέει ο άλλος. Σνομπάρεις τα βιντεάκια? Μα δεν είναι απλώς βιντεάκι αλλά ένα ντοκιμαντέρ του BBC συγκεκριμένα, ενός έγκριτου σταθμού γύρω από τα NDE'S.
Δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερος τρόπος να βοηθήσω τον φίλο μας από το να παραθέσω το συγκεκριμένο link.
Επίσης να σημειώσω εδώ ότι δεν ανάγκασα κανέναν τα το δει. Το παρέθεσα και όποιος θέλει ας το δει. Εξάλλου δημοκρατία είχαμε την τελευταία φορά που κοίταξα.
Εάν εσύ δεν βλέπεις "βιντεάκια και παραπομπές", όντως είναι δικό σου θέμα αλλά και κουσούρι όπως λες ο ίδιος γιατί μπορεί να χάσεις και κάτι πολύ σημαντικό. Οι παρωπίδες δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν φίλε μου. Η δική σου στάση μάλλον μπορεί να θεωρηθεί υπεροπτική και όχι η δική μου όπως λες, εκτός και αν έχουμε χάσει την μπάλα στο τι ακριβώς σημαίνει υπερόπτης.
Το ότι συμπλήρωσα και όχι διόρθωσα όπως λες το Post μου, δεν σημαίνει ότι "ξέχασα" τον Αριστοτέλη. Εξάλλου όπως έχω πει, όσο ζω μαθαίνω αγαπητέ και άρα διορθώνομαι ή συμπληρώνομαι.
Επίσης να σου θυμίσω ότι το συγκεκριμένο forum προσφέρεται για συζήτηση και όχι για κράξιμο μιας και λες ότι μπήκες για να συζητήσεις.
[/quote]
Edited by - lixos on 12/09/2011 12:58:52
Edited by - lixos on 12/09/2011 12:59:33
Δεν μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά αν οι νεκροί μας βλέπουν από κάπου, πάντως δυσκολεύομαι να αποδεχτώ το γεγονός πως δεν μένει τίποτα πίσω. Είμαι βέβαιη πως -στη δική μου περίπτωση, τουλάχιστον- δεν είναι θέμα ψυχολογικό, απλώς διερωτώμαι κάποια πράγματα.
Ο άνθρωπος δεν αποτελείται μόνο από το φυσικό του σώμα. Έχει συνείδηση, συναισθήματα, αγαπάει, σκέφτεται, πονάει, νοιάζεται... Πώς μπορούν όλα αυτά να χαθούν σε μια στιγμή και μια για πάντα
Το γεγονός πως παύει να λειτουργεί ο εγκέφαλός σου και να χτυπάει η καρδιά σου σημαίνει πως παύεις να υπάρχεις εξολοκλήρου?
Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν μπορούμε να έχουμε μια βέβαιη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θυμόμαστε συχνά-πυκνά τους αγαπημένους που "έφυγαν" και να τους σκεφτόμαστε πού και πού... Ίσως αυτό είναι αρκετό για να μείνουν ζωντανοί για πάντα.

Edited by - Narkissa555 on 12/09/2011 13:43:04
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου. Τον Μάιο "έχασα" ξαφνικά τον άντρα μου και μπήκα και εγώ αυτομάτως στις ίδιες διαδικασίες και σκέψεις ενώ πριν, οφείλω να ομολογήσω, ότι ήμουν έως και ισοπεδωτική σε ορισμένα θέματα. Τώρα όμως έχω την απόλυτη ανάγκη να πιστεύω ότι κάτι συνεχίζει. Ότι δεν είναι ένας διακόπτης που από το on γυρίζει στο off.
Φυσικά αποδείξεις δεν υπάρχουν (τουλάχιστον όχι ακόμη). Μόνο ελπίδα προς το παρόν. Αλλά από την άλλη πάλι, δεν μπορεί να είναι τόσο καταληκτικό το όλο θέμα "άνθρωπος". Πονάει πολύ εάν σκεφτείς ότι γινόμαστε μόνο λίπασμα. Τότε ποιο το νόημα;;;
Edited by - lixos on 12/09/2011 14:09:58
quote:Αγαπητέ φίλε gianipseftis σε παρακαλώ μην τα κάνεις όλα χωροχρονική σούπα.
Μην είσαι εριστικός και προσπάθησε να καταλάβεις αυτό που σου λέει ο άλλος. Σνομπάρεις τα βιντεάκια? Μα δεν είναι απλώς βιντεάκι αλλά ένα ντοκιμαντέρ του BBC συγκεκριμένα, ενός έγκριτου σταθμού γύρω από τα NDE'S.
Δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερος τρόπος να βοηθήσω τον φίλο μας από το να παραθέσω το συγκεκριμένο link.
Επίσης να σημειώσω εδώ ότι δεν ανάγκασα κανέναν τα το δει. Το παρέθεσα και όποιος θέλει ας το δει. Εξάλλου δημοκρατία είχαμε την τελευταία φορά που κοίταξα.
Εάν εσύ δεν βλέπεις "βιντεάκια και παραπομπές", όντως είναι δικό σου θέμα αλλά και κουσούρι όπως λες ο ίδιος γιατί μπορεί να χάσεις και κάτι πολύ σημαντικό. Οι παρωπίδες δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν φίλε μου. Η δική σου στάση μάλλον μπορεί να θεωρηθεί υπεροπτική και όχι η δική μου όπως λες, εκτός και αν έχουμε χάσει την μπάλα στο τι ακριβώς σημαίνει υπερόπτης.
Το ότι συμπλήρωσα και όχι διόρθωσα όπως λες το Post μου, δεν σημαίνει ότι "ξέχασα" τον Αριστοτέλη. Εξάλλου όπως έχω πει, όσο ζω μαθαίνω αγαπητέ και άρα διορθώνομαι ή συμπληρώνομαι.
Επίσης να σου θυμίσω ότι το συγκεκριμένο forum προσφέρεται για συζήτηση και όχι για κράξιμο μιας και λες ότι μπήκες για να συζητήσεις.
Edited by - lixos on 12/09/2011 12:58:52
Edited by - lixos on 12/09/2011 12:59:33
[/quote]
Αχ αυτή η εμμονή σου να κρίνεις τις θέσεις μου, αντί να αντιπαραθέτεις τις δικές σου, τις οποίες αυτές και αν είναι.
Η συμμετοχή μου στο φόρουμ, - επαναλαμβάνω – είναι να κουβεντιάσω θέματα, και όχι να ανταλλάζω βιντεάκια και παραπομπές σε ιστοσελίδες.
Συνεχίζω έχοντας σαν “κουσούρι” να διατηρώ τις δικές μου πηγές ενημέρωσης και επιμένω να υπερασπίζομαι τις θέσεις που γνωρίζω, λέγοντας και εξηγώντας αυτά που γνωρίζω, με λόγια δικά μου, χωρίς να παραπέμπω σε συνδέσμους, και βιντεάκια.
Εσύ έχεις άλλες μεθοδολογίες και πηγές ενημέρωσης.
Δεχτές για εσένα, και καλά κάνεις.
Κράτα τις πηγές σου για τον εαυτό σου, δεν σου ζήτησα υποδείξεις.
Ο μεταξύ μας διάλογος είναι καταγεγραμμένος το ίδιο και οι θέσεις του καθενός μας.
Δες ξανά τι λες και τι λέω.
Να είσαι καλά
Λυπάμαι από καρδιάς για την δική σου απώλεια. Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που δεν πίστευαν (όχι ιδιαίτερα τουλάχιστον) σε τέτοιου είδους θέματα, αλλά μετά τον ξαφνικό θάνατο αγαπημένων τους προσώπων άρχισαν να "ψάχνονται". Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, καθώς ανέκαθεν (δηλαδή και πριν το θάνατο της γιαγιάς μου), έφερνα στο μυαλό μου αυτές τις σκέψεις και αυτά τα ερωτήματα.
Είμαι οπαδός της επιστήμης και ανέκαθεν με έδενε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της, αλλά δεν θεωρώ πως η επιστημονική αλήθεια που γνωρίζουμε έως τώρα αποτελεί τη μόνη αλήθεια, πέραν πασης αμφιβολίας. Ο άκρατος σκεπτικισμός οδηγεί στον απόλυτο μηδενισμό και κατ' επέκταση σε υποβάθμιση του έργου της επιστήμης.
Ο δρόμος της επιστήμης είναι ίσως ο πιο "σίγουρος", δεν είναι όμως και απόλυτα εξερευνημένος. Μπορεί στην επόμενη στροφή να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν είχαμε καν φανταστεί ή πράγματα τα αποία απορρίπταμε χωρίς δεύτερη σκέψη... Το απόλυτο του λόγου-ειδικά σε τέτοιου είδους θέματα- δεν είναι σεβαστό.

Το να είναι κανείς ακραίος και απόλυτος δεν είναι σοφό. Σαφώς και η λογική μου καλύπτεται από την επιστήμη (μέχρι ώρας τουλάχιστον) και είμαι και εγώ λίγο άπιστος Θωμάς αλλά όπως είπες δεν ξέρουμε τι μας περιμένει στην επόμενη στροφή. Γι' αυτό και ψάχνω.
Εξάλλου η ιστορία έχει να επιδείξει -δυστυχώς- άπειρα περιστατικά ανθρώπων-φάρων πλέον της επιστήμης που κινδύνεψαν έως και να καούν στην πυρά για τις "δαιμονικές" απόψεις τους, οι οποίες αργότερα αναγνωρίστηκαν και ασπάστηκαν.
Να σαι και συ καλά.
Προφανώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Το λήγω εδώ το θέμα.
είμαι ο Dj Sun απο το συγκρότημα των Freedom Of Speech.
Είμαι παλιός αναγνώστης του Εσωτέρικα αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να συμμετέχω στις συζητήσεις και μην με ρωτήσετε το γιατι.
Πάντως για όσους δεν με πιστεύουν...παρακολουθώ το εσωτέρικα απο τις εποχές που γράφαν ο serpentpan, o Helios, o Ramoglou, o drum x, o EON, o Φώτιος και άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα...
Τέλος πάντων το θέμα του post αυτού είναι άλλο. Εδώ και καιρό, περίπου 5 μήνες, το συγκρότημα μου έχει ανεβάσει δωρεάν στην σελίδα μας το cd του. Περιέχει 14 κομμάτια σε mp3 ποιότητας 128kb.
Θα μου πείτε γιατι σας το λέω τώρα που έχει περάσει καιρός...ειλικρινά δεν ξέρω να απαντήσω.
Απλά αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί με άτομα που "ψάχνονται" τους στίχους και την μουσική μας. Εχω μια διαίσθηση οτι ίσως αγγίξουν μερικούς απο εσάς.
Πάντως σε καμία περίπτωση να μην θεωρηθεί ώς διαφήμιση το post αυτό απο τους διαχειριστές γιατι δεν έχουμε ως συγκρότημα καμία οικονομική απολαβή. Οτι κάνουμε το κάνουμε για την προσωπική μας έκφραση μέσω της μουσικής και της ποίησης.
Ξέχασα να σας πώ οτι η μουσική μας έχει ως βάση το hip-hop με επιροές απο electronica , nu-metal και industrial.
Θα σας πρότεινα για αρχή να κατεβάσετε τα κομμάτια "Δρόμος", "Λίγο Φώς","Διαδρομή","Μια Ανάσα", "Κόκκινο βιολί", "Τιμωρημένοι","Φωνάζεις"," Μεγάλα Φεγγάρια"
Το link είναι http://www.freedomofspeech.gr
Θα χαρώ να δώ τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας.
Ειρήνη σε όλους μας.
D.J. SUN - FREEDOM OF SPEECH
Μπήκα στο link που μας έδωσες και κατέβασα ένα κομμάτι (το δεύτερο). Είναι πολύ ωραίο. Σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου.
Το παρόν θέμα θα παραμίνει ενεργό για να μπορούν να γράψουν όσοι φίλοι θέλουν τα δικά τους σχόλια και το επίσης ίδιο θέμα που άνοιξες στη θεματική ενότητα "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" δε θα δεχτεί απαντήσεις.
Θα ήταν χαρά μας να σε δούμε να γράφεις και σε άλλα τόπικς του ESOTERICA. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φιλε κατεβασα τρια κομματια απο την διευθυνση που παρεθεσες(συγκεκριμενα το "ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΤΟ "Δρόμος" καθως και το πρωτο κομματι ) και μου αρεσαν πολυ.Ανεκαθεν μου αρεσε το hip-hop και ετσι ειπα να κατεβασω για αρχη 3 κομματια.
Συγχαρητηρια και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και ελπιζω φιλε να σε δουμε και σε συζητησεις στο φορουμ συντομα.

Και εμένα μου αρέσει το hip hop τρομερά γιατί μιλάει στην ζωή και για την ζωή.Μιλάει για αλήθειες και πραγματικότητες και γιαυτό είναι και παρεξηγημένο.
Η μουσική σας και οι στίχοι σας είναι πολύ καλοί.
Έχω ήδη κατεβάσει 4 τραγούδια και τώρα κατεβάζω και το 5.
Στόχος να κατεβάσω το γρηγορότερο όλο το cd.
Να είστε καλά σας εύχομαι και να μας χαρίζεται πάντα τέτοιους στίχους.
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279