ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ?...ΜΕΣΑ ΣΕ 23 ΜΕΡΕΣ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ?...ΜΕΣΑ ΣΕ 23 ΜΕΡΕΣ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Egefalos34325 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Egefalos343Νέο Μέλος
25/01/2004, 02:56:35
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ..ΗΤΑΝ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΣ 1992.ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΔΕΙΑ ΤΟΥ.ΓΥΡΟ ΣΤΗΣ 3ΜΜ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ Η (ΤΗΝ) ΣΥΖΗΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.ΗΤΑΝΕ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΙΜΕΝΕΙ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΣΥΝΑΙΒΕΙ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΜΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΩΝ,ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 23 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΡΙΒΟΣ!.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΡΝΙΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΝΟΙΧΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΩ,ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΗΚΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΙΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΟΣ!ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΣΥΝΕΙΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 23!!!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ?ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ 23?ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΙΚΑ ΠΡΩΣΟΠΑ,,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 23 ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΒΗΣΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΕΣΑΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Egefalos343Νέο Μέλος
25/01/2004, 03:00:27
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ..

25/01/2004, 17:45:21
Έχω μείνει άφωνη με το 23 και τη σημασία του!
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες είχαν τα site !!
Αλλά και πάλι....μπορούμε να πούμε πως όποιος γεννήθηκε τέτοια ημερομηνία θα πάθει κακό?
Γιατί δεν γίνεται σε όλους?
Μήπως κάποιες είναι απλές συμπτώσεις?
Σας ζάλισα με τις ερωτήσεις, αλλά μου κίνησε την περιέργεια.
Φίλε, terpandros, ξέρεις τίποτε άλλο για το θέμα?

Ευχαριστώωω!!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

zimΝέο Μέλος
26/01/2004, 10:37:37
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΤΣΙ?

26/01/2004, 14:15:15
quote:
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΗΚΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΙΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΟΣ

Αγαπητέ Egefalos343, από τι ακριβώς πέθανε?
Κάποιο ατύχημα μήπως ή κάτι οργανικό?
Γνωρίζεις?
Για να δούμε λίγο και το ενδεχόμενο που σκέφτηκε ο/η zim

andrianΜέλος
27/01/2004, 13:21:43

ΠΩΠΩ ΛΕΜΕ..
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ Η ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .. Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?? ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ..
ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ....

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ

XDΜέλος
27/01/2004, 13:27:52
Κάποτε κρατούσα ημερολόγιο σχετικά με το 23, από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλή τυχαιότητα.

Για παράδειγμα..

1ον)23 Ιουνίου 2003 αν θυμάμαι καλά χάνω το πρώτο λεωφορείο για μια διαδρομή οπότε και παίρνω το δεύτερο, στον δρόμο της επιστροφής βλέπω το πρώτο λεωφορείο εμβολισμένο στο κέντρο από ένα Ι.Χ. με από ότι μάθαμε 2 τραυματίες..

Την ίδια μέρα, επιστρέφοντας σπίτι μου ακούω στις ειδήσεις ότι στο Μαρούσι έγινε καραμπόλα οχημάτων όπου και εκεί (Guess what!) έλαβε μέρος λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών με 6 τραυματίες αυτή την φορά.

Είχαν δηλαδή συμβεί δυο περιστατικά εκείνη την ημέρα (23/06) με έντονη ομοιότητα μεταξύ τους α)αφορώντα και τα δυο δημόσιες συγκοινωνίες, και β)το ένα πιο ελαφρύ από το άλλο (συγχρονικότητα;).

2ον) Ύστερα στις 27-06-03 σημειώνω ότι κάποιος ποδοσφαιριστής της Manchester City ( ? ) ονόματι Mark Bibien Foe με την φανέλα 23 πεθαίνει αιφνίδια στο γήπεδο (χμ..)

3ον) Στις 23-08-2003 Σημειώνω, αεροπορικό δυστύχημα στην Κόρινθο όπου μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε σε οροφή παλαιού εργοστασίου με αποτέλεσμα τον θάνατο και των δυο επιβατών του.

Μετά από αυτά αλλά και λόγο υποχρεώσεων έπαψα να κρατώ αναλυτικά γεγονότα για αυτή την «περίεργη» ημερομηνία ~ απλά όταν την θυμάμαι προσέχω λίγο περισσότερο.

*Ελπίζω οι ημερομηνίες που κατέγραφα να μην ήταν off

27/01/2004, 21:46:03
Μπορεί να μην είναι τυχαίο.Μπορεί να είναι και συμπτώση.
Κάποτε κράταγα ημερολόγιο.
Όταν μετά από χρόνια το πήρα και το ξανακοίταξα, πρόσεξα πως το 18 ήταν σημαδιακό.
Διάφορα γεγονότα είχαν γίνει, και πάντα στις 18 κάθε μήνα.
Πιστεύω πως ήταν σύμπτωση.
Αν παρατηρήσουμε κι άλλες ημερομηνίες ίσως διαπιστώσουμε κάτι παρόμοιο.

XDΜέλος
27/01/2004, 22:45:23
Έχεις απόλυτο δίκιο το δείγμα ήτανε εξαιρετικά περιορισμένο για να εξαχθούν συμπεράσματα (και φυσικά διάφορα πράγματα γίνονται σε κάθε ημερομηνία –απλά αθροιστικά μπορεί να παίζει κάτι) .. παρ’ όλα αυτά τα παρέθεσα μιας και τα είχα συγκεντρωμένα για κάθε ενδιαφερόμενο..

Υ.Γ.

Για το 18 θα συμφωνήσω μαζί σου ~ Ειλικρινά δεν περίμενα να το έχει παρατηρήσει ποτέ άλλος άνθρωπος αυτό! (Συνήθως για αποφάσεις της ζωής μου -γεγονότα λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά πέφτουν σε αυτήν ή την αμέσως επόμενη ημερομηνία ~όχι πάντα, προς Θεού, αλλά συχνά).

Edited by - XD on 27/01/2004 22:50:57

Edited by - XD on 27/01/2004 22:52:56

scullyΜέλος
29/01/2004, 12:38:54
quote:
Ύστερα στις 27-06-03 σημειώνω ότι κάποιος ποδοσφαιριστής της Manchester City ( ? ) ονόματι Mark Bibien Foe με την φανέλα 23 πεθαίνει αιφνίδια στο γήπεδο (χμ..)

Οχι βρε παιδιά, μη μου λέτε τέτοια...!
Το 23 είναι το νούμερο του Beckham...!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

XDΜέλος
30/01/2004, 12:42:04
quote:

quote:
Ύστερα στις 27-06-03 σημειώνω ότι κάποιος ποδοσφαιριστής της Manchester City ( ? ) ονόματι Mark Bibien Foe με την φανέλα 23 πεθαίνει αιφνίδια στο γήπεδο (χμ..)

Οχι βρε παιδιά, μη μου λέτε τέτοια...!
Το 23 είναι το νούμερο του Beckham...!

Ψυχραιμία
Ο συγκεκριμένος αριθμός μπορεί να είναι και ευοίωνος ορισμένες φορές..
Απλά οι άνθρωποι συνήθως παρατηρούν & θυμούνται τα άσχημα γεγονότα παρά τα ευχάριστα..

Edited by - XD on 30/01/2004 12:44:07

scullyΜέλος
31/01/2004, 11:43:24
Τώρα ησύχασα...!
Είπα κι εγω...!

scullyΜέλος
31/01/2004, 11:45:46

Egefalos343Νέο Μέλος
04/02/2004, 13:05:19
Hello! σε ολους...ευχαριστω για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερων που διξατε..--Φιλε terpandros τα σχετικα με τα site που εδωσες ειχαν ενδιαφερουσες πληροφοριες.Αν και γνωριζω τα σχετικα με το 666 κ 999 δεν περιμενα το ιδιο και με το 23.Το οτι συμβαινουν τοσα περιεργα ειναι μια πραγματικοτητα.Αναφερθηκατε σε πολλα αλλα γεγονοτα με αυτες τις περιεργες συμπτωσεις..και το ερωτημα οπως βλεπω παραμενει.Γιατι στο 23 γιατι στο 18...Αγαπητη Ελευθερια σχετικα με τις αποριες σου το ατομο πεθανε απο πνιγμο.επεσε απο γεφυρα μεγαλου υψους.Ο αστυνομικος που ανεφερα πεθανε απο καρδιακο απο οτι ακουσα.-Φιλε zim το σκεπτικο μου ειναι οτι οντως καποιος προσπαθησε να καλυψει τα πραγματικα αιτια θανατου.Η υποθεσει βεβαια εκλεισε...ποιος θα ενδιαφερθει πλαιον γιαυτο...γενικα απο οτι καταλαβα και απο τον φιλο μας τον XD δεν φαινεται να ειναι απλα καποιες συμπτωσεις.Ετσι 1 ακομα ερωτημα γενιεται σε αυτο το περιεργω παιχνιδι τις φυσης.... αν ακουσεται και βρητε περισσοτερα.εκθεστε τα.. Ευχαριστω! Εgefalos343 :)

04/02/2004, 22:37:59
Προσωπικά δεν πιστεύω σε ημερομηνίες καταραμένες κλπ.
Αν μου κολλήσει ότι το 2 είναι κακό για μένα,γιατί το παρατήρησα,και αν αυτό το πιστέψω,τότε αυθυποβάλομαι.
Έρχεται η δεύτερη μέρα κάθε μήνα και τρέμω.
Τρέμω να αδηγήσω,να φάω μπας και πνιγώ.
Και όλο και κάτι συμβαίνει.
Βέβαια κάποιες καταστάσεις είναι ανεξήγητες,όπως αυτή του γνωστού σου.
Και δεν δέχομαι τη <σύμπτωση>.
Ίσως όμως να υπάρχει κάποια άλλη εκδοχή,ή πιο λογική εξήγηση.

scullyΜέλος
05/02/2004, 10:48:52
quote:
Προσωπικά δεν πιστεύω σε ημερομηνίες καταραμένες κλπ.
Αν μου κολλήσει ότι το 2 είναι κακό για μένα,γιατί το παρατήρησα,και αν αυτό το πιστέψω,τότε αυθυποβάλομαι.
Έρχεται η δεύτερη μέρα κάθε μήνα και τρέμω.
Τρέμω να αδηγήσω,να φάω μπας και πνιγώ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Ελευθερία...!

Κάτι που έχω ξαναγράψει σε κάποιο άλλο θέμα ειναι πως μου έχει κολλήσει ότι θα πεθάνω στα 23 μου...!
Είχα δώσει σε κάποια σελίδα κάποια στοιχεία μου, και μου έβγαλε ότι θα πεθάνω τότε...
Είναι χαζό να πιστεύεις αυτές τις μπούρδες, αλλά βλέπω συνεχώς περιεργα όνειρα...

Δεν θέλω να γίνω 23...!!!!!!!!!

nefertityΜέλος
15/02/2004, 17:10:51
ΦΙΛH SCULLY,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ?

15/02/2004, 17:30:25
nefertity,τελευταία τη scully(Σκαλίτσα) τη χάσαμε.
Έχω μια τοσοδά υποψία πως τελικά πήγε!!
Πού?
Μα στην Αφρική με τους Massai.

scullyΜέλος
16/03/2004, 16:09:46
Όοοοοοοοχι, δεν πήγα στην Αφρική...και όχι amalia δεν σου έφερα το σκαλπ...!

Εδώ είμαι ξανά και ομολογω πως...μου λείψατε...!!!!!!!!