- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
JΗΟΝΝΥBΕGΟΟD WWW.PIPINI.GR
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ
Χριστός: Αν δεις τον Χριστό να έρχεται προς εσένα με γλυκό ύφος θα έχεις χαρά, ευτυχία, επιμονή και θάρρος σε ότι θελήσεις να κάνεις.Αν είσαι γυναίκα θα έχεις παρηγοριά στις στεναχώριες σου, αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς καλό και άξιο άντρα και θα έχεις πολύ καλό μέλλον, αν είσαι άρρωστος σύντομα θα θεραπευτείς. Αν όμως δεις τον Χριστό θυμωμένο και εξαγριωμένο, σημαίνει ότι έχεις κακή διαγωγή και περίμενε συμφορές και δυστυχήματα.Αν σε ευλογεί θα έχεις γαλήνη και ευτυχία στο σπίτι σου,αν ακούς μόνο την φωνή του έκανες πολλά κακά και προσπάθησε να εξιλεωθείς.Αν ονειρευτείς ότι βλέπεις την εικόνα Του θα πάρεις καλές ειδήσεις και οι υποθέσεις σου θα πάνε καλά, αν είσαι ανύπαντρος/η με πολύ καλό σύντροφο θα παντρευτείς.
Αν βλέπεις ότι προσεύχεσαι σε Αυτόν κάποιος άρρωστος συγγενή σου θα γίνει καλά. Αν δεις ότι τον βλαστημάς πρόσεχε γιατί θα δυστυχήσεις.
Καλα τι πινεις ?
quote:
jonniebegood,κοίτα να δεις παιδί μου,τούτο το θέμα φτιάχτηκε με πρόνοια θεού,για να μάθει ο κόσμος τα επερχόμενα και να δυναμώσει την πίστη του,και όχι για να γράφουμε ειρωνείες για την Παναγία και το Χριστό. Σε παρακαλώ λοιπόν να συνετιστείς γιατί αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα οργίσεις το θεό και θα σέ βρει κανένα κακό.
Ο Θεός να σε συγχωρήσει...Edited by - 22 on 01/11/2005 23:33:37
ακου ανθρωπακο (ειπε καποτε ο Ραϊχ), εγω δεν ειρωνευτηκα ουτε τον Χριστο, ουτε την Παναγια, ουτε τον Βουδα, ουτε τον Κουδα.
πεστε τον οπως θελετε Τον Θεο, το ιδιο Του κανει!
δεν εχει αναγκη απο προφητες, οπως και οι ανθρωποι δεν εχουν αναγκη απο μεσολαβητες για να Τον Νιωσουν!
εσας ειρωνευομαι που ο,τι θελετε γραφετε, σε δημοσιο βημα, οπου ολοι μπορουν να διαβασουν και να γραψουν.
δικαιωμα σας να αραδιαζετε φαντασιοπληξιες, και δικαιωμα μου να κανω κριτικη.
και σε ξαναρωταω ευθεως: θελεις να κοψω την σατυρα και να πω την Ωμη Αληθεια?
ζητα και θα λαβεις!
οσο για τις απειλες σου "Σε παρακαλώ λοιπόν να συνετιστείς γιατί αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα οργίσεις το θεό και θα σέ βρει κανένα κακό", ειχα να ακουσω αναλογες απο τοτε που με καταριωντουσαν μαγοι και μαγισες και σατανιστακοι.
εσυ τι ακριβως εισαι ειπαμε?
αρχιεπισκοπος να με αφορισεις σαν τον Καζαντζακη, ή γρια καταρουσα? ![]()
ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...
κι αφου σε χαλαει η σατυρα, ερωτω ευθεως: ποσοι λεει ο Ιωαννης στην αποκαλυψη οτι ειναι γραφτο να σωθουν τελικα?
δινει συγκεκριμενο νουμερο και θαθελα να το ακουσω απο το στομα σου!
αντε να δουμε τι λεει η προφητεια για μας...
.
χαιρετω τους εν Χριστω αδελφους, τους εν Θεω αδελφους, τους εν Αλλαχ αδελφους, τους εν Γιαχβε αδελφους, τους εν Δια αδελφους, τους εν Κουδα αδελφους, κτλ, κτλ, κτλ...
ναστε καλα, και ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:JΗΟΝΝΥBΕGΟΟD
WWW.PIPINI.GR
Καλα τι πινεις ?
κανα κρασι αδελφε - δεν βρισκω το ποτο του συνονοματου μου για να γραψω μια νεα αποκαλυψη... ![]()
εσυ ομως τι πινεις και δεν ξεχωριζεις τις ιστοσελιδες απο τα λινκ που παραθετουν σε ιστοσελιδες αλλων? ![]()
το πιπινι ειναι του αντμιν μου και με ευχαριστηση παραθετω το λινκ του, γιατι ειναι αξιολογη ιστοσελιδα!
διαβασε ολο το περιεχομενο ομως βρε αγορι μου, στον ονειροκριτη πηγες και μπηκες? (εγω δεν ηξερα οτι διαθετει και τετοιον)
θα μου πεις ομως, αφου εχεις τετοια λοξα με τις προφητειες, δε θαχεις με τους ονειροκριτες? ![]()
για τη δικη μου ιστοσελιδα δεν εχεις να πεις καμια κακιουλα?
ψαξε, κατι θα βρεις...
ΥΓ. πολλα νεα μελη βλεπω ή μου φαινεται? ![]()
καλως ηρθατε στο τοπικ και στο φορουμ!
σα στο σπιτι σας! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
εσας ειρωνευομαι που ο,τι θελετε γραφετε, σε δημοσιο βημα, οπου ολοι μπορουν να διαβασουν και να γραψουν.
Και ποιος είσαι εσύ που θα ειρωνευτείς εμάς;Ποιος σου δίνει το δικαίωμα;Μήπως νομίζεις ότι ζεις σε ζούγκλα;;;Είναι το λιγότερο,παρανοικό,το να ειρωνεύεσαι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και πράγματα που δεν κατέχεις....Ας σταματήσει εδώ αυτή η γελοία ιστορία...Και στην τελική,αν θέλεις σώνει και καλά να χλευάσεις κάποιον,χλεύασε τον εαυτό σου...
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ....
quote:
MENAS, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ........ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ(ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ).
και - ευχαριστώντας τον jonnie για την ευκαιρία που προσέφερε άθελά του στα παιδιά - μένω σε αυτό, διότι αν θέλετε να κάνετε εποικοδομητικό διάλογο, αυτό είναι το πνεύμα που πρέπει να τον διακατέχει. Και αν μη τι άλλο ρε παιδιά, κολλάζ γνώσεων και ανταλλαγή απόψεων κάνετε.
Απ’ την άλλη, αν ο jonnie και το κάθε του τσιράκι καταφέρνουν και υποδαυλίζουν τους σκοπούς του forum είναι γιατί κι εσείς ασχολείστε μαζί τους. Και καλά κάνατε στην αρχική, διότι γράφτηκαν πράγματα ανεπίτρεπτα από το χέρι τους,
ΟΜΩΣ!! Ας είναι η απάντηση του menas και του στρατη
quote:
Τιμή μου να γίνω σκόνη με τον αδερφό μου τον menas, το φίλο μου τον Κυριακόπουλο, το παλιόπαιδο το NIKOGR, το ζηλωτή τον Aetos, την φίλη την Ελένη, το μαχητή το νίντζα, τον xalkeio, τον Περονόσπορο, τον ερευνητή 22, το φίλο bellsak, τον Windwalker, το Χρύσανθο, το Liakofan. Τουλάχιστον εμείς θα είμαστε μια παρέα, εσύ όταν γίνεις σκόνη θα είσαι μόνος
το κύκνειο άσμα των απαντήσεων σας στον jonnie και την παλιοπαρέα του και ας μην ξανασχοληθείτε με δαύτους.
Μην ξεχνάτε τέλος, ότι εσείς, που γράφετε στο forum και προάγετε την αλήθεια (= α + λήθη) είστε είκοσι. Και αυτοί που σας παρακολουθούν είναι εκατό. Και φαίνεστε να έχετε λησμονήσει πώς όσα πρεσβεύετε έχουν αντίκτυπο. Και σας λέω, μεγαλύτερο από αυτό που νομίζετε. Γράψτε ό, τι ποθείτε. Αλλά θερμή παράκληση. Μην είναι ανερμάτιστο, ελέγχετε τις πηγές σας. Επτά νύχτες που σας παρακολουθώ, έμαθα πότε βρέχει περισσότερο, διάβασα «σκαναρισμένα» σεντόνια αγνώστου προελεύσεως, έμαθα κάθε πότε υποβάλλουν ΦΠΑ οι εταιρίες, έμαθα για τα σχέδια της κυβέρνησης σχετικά με τον επερχόμενο φόρο στα ακίνητα, έμαθα για την τιτλοποίηση των χρεών του Ελληνικού δημοσίου και τώρα κοντεύω να μάθω και αριθμολογία, τη στιγμή που έχω σχεδόν
ΞΕΧΑΣΕΙ
Ότι το forum τιτλοφορείται
«ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ»
Παρακαλώ συνεχίστε να δίνετε food for thought σε όλους εμάς που σιωπηρά παρακολουθούμε.
ΕΕ δε μπορει ολο και καμμια ματια σε καμμια προφητεια θα ριξες,πως και δεν εβαλες και συ ,ο φιλος σου εχει.Αμα την ολοκληρωσεις την σελιδουλα σου βαλε και συ κανενα ονειροκριτη , ειναι πιασαρικα αυτα και κοιτα να δεις. προφητειες εχουμε εμεις εδω μπολικες.και αμα θες φτιαχνουμε και δικες μας .Καλη η σελιδα σου παντως.Και μουσικουλα. Χαρμα
Όμως καθημερινά βλέπω ότι σιγά σιγά πολλές συμπτώσεις υπάρχουν μαζεμένες. Κάτι συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί σύντομα. Εύχομαι απο τα βάθυ της ψυχής μου να μην επαληθευτούν σύντομα τα όσα λέτε περι ημερομηνιών και πολέμων.
Παρατήρησα επίσης ότι ορισμένοι εδω μέσα έχετε πλέον περάσει τα όρια της χυδαιολογίας. Δεν είμαι ο τέλειος ο αναμάρτητος αλλά ρε παιδιά λίγος σεβασμός στα πιστεύω του άλλου. Για κάποιους εδώ μέσα ο θεός ή ότι τέλος πάντων ο καθένας ενοεί με αυτή την λέξη έχει πραγματικά ιερή αξία και κανείς δεν εξουσιοδοτείται απο κανένα στο να καθυβρίζει τα πιστεύω οποιουδήποτε.
Δέν είμαι κανένας ηθικολόγος ή θρησκόληπτος (κατεβάζω τα καντίλια μου πολλές φορές δυστυχώς στον θεό καθημερινά) αλλά ότι κάνω το κάνω για μένα για το δικό μου θεό μόνος μου και όχι χλευάζοντας τα πιστεύω των άλλων. Λίγη οριμότητα ρε παιδιά.
Έστω ότι καμία απο όλες τις προφητείες δεν ισχύει. Το ότι συμβαίνουν τόσα πράγματα που προσεγγίζουν τα γραφόμενα πως μπορεί να το εξηγήσει κανείς; Είμαι ορθολογιστής βασίζομαι στην λογική και προσπαθώ να χρησιμοποιώ λιγότερο το συναίσθημα και περισσότερο τον νου αλλά κάποια πράγματα με τρομάζουν..
Εύχομαι να χαμηλώσουν οι τόνοι απο όλους και να επικρατήσει διάλογος και όχι εντυπωσιασμός απο διάφορες πλευρές
κάποιοι θέλουν να μην πιστεύουν ή και να χλευάζουν.
Προσωπικά απαντω προσπερνώντας τις παραθέσεις τους.
Στην ουσία τωρα:
Για την αριθμοσοφία δεν ξέρω αν είναι κάτι σαν την
αστρολογία γιατι μοιάζει να την ασπάζεται ο
ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ λέγοντας ότι ο αριθμος αυτος
το 666 δηλ. είναι αριθμος ανθρώπου
και όποιος έχει σοφία ας ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ
Πεστε μου την άποψή σας για αυτό εάν δηλαδη εννοεί
κατι αλλο να το συζητήσουμε.
Φίλε αετέ που ενδιαφέρθηκες,όλα αυτά (τις λίστες)
τις έψαξα εγώ μονο και δεν ξέρω ακόμη αν έχουν
και ορθογραφικά καλά καλά.
Πάντως η ουσία που μου ζήτησες είναι η εξής:
Το 666 είναι ο αριθμός του θηριου και αυτόν τον
αριθμό μου δίνει η λέξη ΣΤΕΛΛΑΡ.
Η λέξη αυτή στα αρχαία σημαίνει πεφωτισμένος και
μου θυμίζει τους πεφωτισμένους του Βατικανού δηλ.
τους illuminati.
Ίσως γιαυτό και οι πατέρες μας λέγαν τον Παπα να
καταραζόμαστε.
Πάντως πολύ περίεργο θεωρώ το ότι ισοψηφούν οι
λέξεις:
ΔΟΝ ΣΤΕΛΛΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣ
Πάντως ρίξτε μια ματιά στις λίστες, μην τις
απορρίψετε έτσι απλα..
Κάτι αλλο που μου κάνει εντύπωση ειναι το οτι
ενώ έχω βάλει στη βάση δεδομένων λέξεις με καλη
και κακή σημασία κολάνε οι καλές με τις καλές
και οι ασχημες με τις ασχημες...