- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αριανε,τον Νίκο που διαφήμιζε το Αγνό τον πρόλαβες; Γιατι από το πλήθος των γνώσεων σου, σε κόβω για πιτσιρικά...τον Μήτσο θα τον ακούσεις συνήθως Μητσάρα, αν και εγω ειμαι του κίτρινου ναού που έλεγε και μια παλιά συμφορουμιτισσα...
Απάντηση:
Italos τι έγινε, ακόμα ζεις εσύ; Γιατί πετάγεσαι όταν βλέπεις ότι δεν σου απευθύνω τον Λόγο; Είσαι σε αυτό το Forum και είναι σαν να είσαι και να μην είσαι!!
Μου θυμίζει οτιδήποτε είναι στη φάση που έχει ήδη ξεκινήσει η αποσύνθεση και λες: ας κρατήσω μια ‘α’ απόσταση καλού κακού, μπορεί να κολλήσω καμιά νεκρίλα! Το βλέπεις “αδερφέ” μου: είσαι εδώ μέσα και κάνω ότι σαν να μην είσαι, λέω μέσα μου: άφησέ τον καημένο τον ανθρωπάκο μην τον πειράζεις, αλλά το καλό ρητό λέει, «Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Εσύ παρουσιαζόσουν γενικά με χαμηλό προφίλ και τώρα μας λες πως ξέρεις και από ”Μητσάρες?!! Τα «Μετά Τιμής… ο Μικρός Κθούλου» και οι «Μητσάρες» δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους!
Όχι δεν είμαι καθόλου πιτσιρικάς σε ηλικία! Αγράμματος είμαι. Το είπαμε!
Φαγωθήκατε να με απογυμνώσετε και τελικά, αφού τα καταφέρατε και με αναγκάσατε, μόνος μου και να παραδεχτώ την αγραμματοσύνη μου, τώρα πάλι συνεχίζεις και μου λες πως πρέπει να είμαι πιτσιρικάς λόγω του περιορισμένου εύρους των γνώσεών μου!Ή που Με χτυπάς συνέχεια στο ευαίσθητο σημείο μου ή που έχεις μνήμη χρυσόψαρου! Πες μου, γιατί συνεχίζεις να με ταπεινώνεις έτσι?! Όχι δεν μου αξίζει μια τέτοια μεταχείριση, είναι άδικη. Στο κάτω-κάτω αγράμματος είπαμε ότι είμαι, ούτε κανένα καθίκι, ούτε ακροπολιτανός είμαι!
Σεβασμός. Μεγάλη υπόθεση να είσαι εξάστερος, αυτός όμως που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό, φορούσε κιτρινόμαυρο αετό με ανοιχτά φτερά.
Απάντηση:
Στην ΑΕΚ αναφέρεσαι? και αν ναι, τι σχέση έχει με το θέμα μας?
είμαστε πολλοί, αλλά σκόρπιοι
(ακόμα και το smile κίτρινο είναι)
(ακόμα και το smile κίτρινο είναι)
Απάντηση:
Αυτό δεν το ανέφερα γιατί του λείπουν τα φτερά! ![]()
quote:
Στην ΑΕΚ αναφέρεσαι? και αν ναι, τι σχέση έχει με το θέμα μας?
Γιατί μάτια μου? Τί σε χάλασε, να το κάνω μάκια να γιάνει? Αν αυτά που γράφονται σε αυτό το topic πρέπει με κάποιον αυστηρό τρόπο να έχουν σχέση με το θέμα, τόσο εσύ, όσο και το άλλο φρούτο, είσαστε εκτός. Μωρό μου.
quote:
Italos τι έγινε, ακόμα ζεις εσύ;
Και για πολλά ακόμα χρόνια φτύσε τον κόρφο σου...
quote:
Γιατί πετάγεσαι όταν βλέπεις ότι δεν σου απευθύνω τον Λόγο;
Γιατί εν'αρχή ειναι ο Λόγος. Και γιατί το forum είναι δημόσιο.
quote:
Είσαι σε αυτό το Forum και είναι σαν να είσαι και να μην είσαι!!
Τέτοια μου λέγανε και οι πρώην μου.
quote:
Μου θυμίζει οτιδήποτε είναι στη φάση που έχει ήδη ξεκινήσει η αποσύνθεση και λες: ας κρατήσω μια ‘α’ απόσταση καλού κακού, μπορεί να κολλήσω καμιά νεκρίλα!
Μάλλον φταίνε τα μέρη που συνάζεις καιοι παρέες που κάνεις και έχεις τέτοιους συνειρμούς...
quote:
Το βλέπεις “αδερφέ” μου: είσαι εδώ μέσα και κάνω ότι σαν να μην είσαι, λέω μέσα μου: άφησέ τον καημένο τον ανθρωπάκο μην τον πειράζεις, αλλά το καλό ρητό λέει, «Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι».
Δεν είμαι ποταμάκι. Και δενμε απασχολεί η γνώμη σου για το άτομο μου. Η άποψη σου με ενδιαφέρει ανάλογα με το θέμα, που επί του προκειμένου είναι ανύπαρκτη, καθότι το θέμα είναι το Bullying και όχι πόσες φορές θα πεις τη λέξη Ακρόπολη όπως πολύ "εύστοχα" κάνεις.
quote:
. Εσύ παρουσιαζόσουν γενικά με χαμηλό προφίλ και τώρα μας λες πως ξέρεις και από ”Μητσάρες?!! Τα «Μετά Τιμής… ο Μικρός Κθούλου» και οι «Μητσάρες» δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους!
Πραγματικά ο Λάβφκραφτ ουδέποτε έπαιξε μπάσκετ με τον Διαμαντίδη, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τη λογική συνέεια της σκέψης σου.
quote:
Δεν έχω πρόβλημα σε κανένα από τα δυο. Νομίζω το αντίθετο και αποδεδειγμένα. Αφού έχει διαβάσει τις αηδίες που γράφω, θα έπρεπε να το έχεις παρατηρήσει.
quote:
Φαγωθήκατε να με απογυμνώσετε και τελικά, αφού τα καταφέρατε και με αναγκάσατε, μόνος μου και να παραδεχτώ την αγραμματοσύνη μου, τώρα πάλι συνεχίζεις και μου λες πως πρέπει να είμαι πιτσιρικάς λόγω του περιορισμένου εύρους των γνώσεών μου!Ή που Με χτυπάς συνέχεια στο ευαίσθητο σημείο μου ή που έχεις μνήμη χρυσόψαρου! Πες μου, γιατί συνεχίζεις να με ταπεινώνεις έτσι?! Όχι δεν μου αξίζει μια τέτοια μεταχείριση, είναι άδικη. Στο κάτω-κάτω αγράμματος είπαμε ότι είμαι, ούτε κανένα καθίκι, ούτε ακροπολιτανός είμαι!
Αδερφέ διάλεξες λάθος άτομο να τρολλάρεις, είναι φύσει αδύνατο.
Δεν με ενδιαφέρει τι είσαι, με ενδιαφέρει τι λες. Και επί του θέματος, δεν έχω δει να γράφεις ακόμα κάτι.
Αλήθεια για πες, ποια είναι η άποψη σου για το bullying;
Και μην χρησιμοποιήσεις τη λέξη Ακρόπολη, για αλλαγή.
Γιατί πραγματικά, με αφήνει παγερά αδιάφορο.