- Η παλαιά διαθήκη βασισμένη στην ελληνική μυθολογία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
www.e-telescope.gr/gr/cat09/art09_040913.htm
quote:
Αφού σφάλλουν είναι Ανύπαρκτος!!
Κατά την άποψή σου φυσικά σφάλλουν.
Εξ άλλου ο κάθε λαός ή ο κάθε άνθρωπος,αντιλαμβάνεται την έννοια του Θείου ανάλογα με την κουλτούρα του.
Επίσης δεν νομίζω να υπάρχει καμμία θρησκεία που ο Θεός ή οι Θεοί να μην βάζουν το χεράκι τους παντού.
Πάντως πάλυ θα σε προτρέψω να διαβάσεις την Π.Δ. προσεκτικότερα και με άλλο μάτι.Τι εννοώ; Να λάβεις υπόψη σου ότι τα ιερά κείμενα των εβραίων είχαν γι αυτούς τρεις ερμηνείες:Τη φυσική τη συμβολική και την ιερή.Επίσης η Qabbalah είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας κατανόησης της αντιλήψεως τους περι Θείου.
Ο κάθε άνθρωπος βέβαια είναι ελεύθερος να αντιλαμβάνεται το Θεό όπως εκείνος θέλει,αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι και να πούμε γι αυτόν θα είναι λάθος (κατά την άποψή μου πάντα).
Κλείνοντας παραθέτω μία φωτογραφία με τα 72 ονόματα του Θεού,(ένα πό αυτά και το Γιαχβέ),που ήταν "ιδιότητες" και όχι ονόματα.
Ο Θεός ΠΟΥΘΕΝΑ στην Π.Δ. δεν αναφέρεται ότι έχει ανθρώπινη μορφή και ούτε ότι τον είδε κανείς.
Όπως για να ταράξω και λίγο τα νερά,αναφέρω ότι στην Γένεση δεν ανφέρεται ως "ένας".

Οι Θεοί στις Μυθολογίες των Λαών είναι κατά μία άποψη Άνθρωποι πολύ Σοφοί που έβγαλαν τον Άνθρωπο απο την πρωτόγονη κατάσταση & του δίδαξαν την καλλιέργεια της Γής, την εξημέρωση των ζώων, την Τέχνη, το κτίσιμο σπιτιών, την Ομαδικη ζωή σε Κοινωνίες ,Πόλεις,Νόμους κτλπ, ενώ μετά τον Θάνατο τους ΘΕΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!! Οι συγκεκριμένοι Προνομιούχοι Άνθρωποι μπορεί να ήταν ΓΗΓΕΝΕΙΣ στον συγκεκριμένο τόπο, είτε να ήρθαν απο άλλον Λαό (ήρθε δια Θαλάσσης, ... απο Ανατολικά ή απο Δυτικά). Προφανώς οι Έλληνες Θεοί σάν Άνθρωποι & ο ΔΙΑΣ στην εποχή τους να είχαν επαφές με πολλούς γειτονικούς Λαούς απο τους οποίους λατρέυθηκαν με άλλα Ονόματα σύμφωνα με την Τοπική Γλώσσα (Ζήνας, Ντιάους Πάτερ κτλπ). Υπάρχει άλλη άποψη που λέει οτι οι Θεοί ήταν Ανώτερα Εξωγήινα Όντα τα οποία έκαναν την ίδια δουλειά (ήλθε εξ Ουρανού...).
Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθηκη ο ΙΑΧΩΒΑΣ έφτιαξε απο το Απόλυτο ΜΗΔΕΝ, το Σύμπαν σε 6 μέρες & την 7η δημιούργησε τον Άνθρωπο!! Στην συνέχεια ο ίδιος έβαλε τον Αδάμ, σε έναν Παραδεισένιο Κήπο δίνοντας του την εντολή να φάει απ'όλα τα δέντρα εκτός απο το "Απαγορευμένο Μήλο"!! Η συνέχεια γνωστή αλλά σε κάθε φάση της Βίβλου διακρίνεται απ'ευθείας επαφή του Δημιουργού του Σύμπαντος με τον Άνθρωπο (είτε με την μορφή ταξιδιώτη, είτε με την μορφή Αγγέλων, είτε με την μορφή φωτός κτλπ.). Αυτό θεωρώ Εγώ σάν Λάθος & Άτοπο!! Τις Ανώτατες δυνάμεις του Σύμπαντος ο Άνθρωπος δέν είναι σε καμία θέση να τις γνωρίζει πόσο μάλλον να έρχεται σε απευθείας επαφή μαζί τους. Οι θρησκείες πρέπει να βασίζονται στην Φιλοσοφία & τις Υποθέσεις πάνω σε αυτό το θέμα ενώ να αφήνουν την Επιστήμη να κάνει ανενόχλητα την δουλειά της ,& η Επιστήμη όλο & πιό βαθιά θα προχωράει!!
Προπαντώς να βοηθούν τον Άνθρωπο να ανακαλύψει μόνος του, τις δυνάμεις του & έτσι θα βρεί τον Θεό μόνος του χωρίς να του τον διδάξει Κανένας!!
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
Απλώς λοιπόν θα βάλω κάποια πράγματα σε τάξη απλά διευκρινιστικά για τον τυχών αναγνώστη.
Ο Θεός κατα την Π.Δ. δημιούργησε τον άνθρωπο την 6η ημέρα και την 7η αναπαύθηκε.Οι ημέρες φυσικά δεν είναι 24ωρα.
Του απαγόρευσε να φάει από το "ξύλο της Γνώσης του Καλού και του Κακού"(άξιο βαθύτερης σκέψης κατά τη γνώμη μου).Το μήλο είναι μία μπούρδα που ούτε ξέρω από που προήλθε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι όχι μόνον η εβραική αλλά ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ θρησκεία πρέπει να αφήνει την επιστήμη ελεύθερη και σίγουρα όπως είπε ο φίλος Jimmerlus,όλοι οι λαοί πήραν στοιχεία ο ένας από τον άλλον.
Τώρα αν ο ανθρωπος μπορει να έρθει σε επαφή με τις ανώτατες όπως τις λες δυνάμεις του σύμπαντος,εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και η ιστορία όλων των μυστών ανα τον κόσμο το επιβεβαιώνει.

quote:
Τώρα αν ο ανθρωπος μπορει να έρθει σε επαφή με τις ανώτατες όπως τις λες δυνάμεις του σύμπαντος,εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και η ιστορία όλων των μυστών ανα τον κόσμο το επιβεβαιώνει
Με Ανώτερες δυνάμεις δυνάμεις έρχεται ασταμάτητα ο Άνθρωπος σε επαφή, & είναι εξαιρετικά δυνατό όχι μόνο για τους Μύστες αλλά για τον οιονδήποτε!! Με τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ του Σύμπαντος είναι Αδύνατο να έρθει, με το 100% της Γνώσης, & οι Ανώτερες δυνάμεις που έρχονται οι Μύστες σε επαφή δέν είναι ο Θεός - είναι οι Μεσολαβητές μεταξύ Ανθρώπου & Θεού!! Και σε κάθε επαφή κάποιο κενό θα υπάρχει, δέν σημαίνει αυτό οτι επειδή ο Μύστης ήρθε σε Ανώτερες επαφές ΘΕΩΘΗΚΕ!!
Ότι γράφει η παλαιά διαθήκη θεωρείται δεδομένο από την εκκλησία και δεν δέχονται καμία μεταφορική ένια τουλάχιστον αυτό έχω συμπεράνει .
Και γιατί να μπουν στη διαδικασία να το ψάξουν μια χαρά συμφέρει και έτσι
Άσε μην βρεθούν τίποτα κενά και μετά ποίος τα καλύπτει
Προμηθέα και του περιγράφει τα μαρτύρια που θα υφίσταται:
Για αυτό που έγραψα το διάβασα σε μια αναφορά δεν το έψαξα μόνος μου όποτε μπορεί να έχεις και δίκιο
quote:
Ότι γράφει η παλαιά διαθήκη θεωρείται δεδομένο από την εκκλησία και δεν δέχονται καμία μεταφορική ένια τουλάχιστον αυτό έχω συμπεράνει .
Και γιατί να μπουν στη διαδικασία να το ψάξουν μια χαρά συμφέρει και έτσι
Άσε μην βρεθούν τίποτα κενά και μετά ποίος τα καλύπτει
Όχι ακριβώς φίλε μου. Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι και τρείς αιώνες πριν, που μπορεί και να σε έκαιγαν ζωντανό αν τολμούσες να ισχυριστείς πως ο κόσμος δημιουργήθηκε σε μερικά εκατομύρια χρονάκια και όχι σε ...7 ημέρες!
Τώρα, που η επιστήμη έχει αποδείξει την αληθινή καταγωγή του ανθρώπου, που έχει αποδειχτεί το πως δημιουργήθηκε το σύμπαν και γενικά που αποδείχτηκαν επιστημονικά οι ψευδολογίες του εβραιοχριστιανισμού, η Εκκλησία κατάλαβε πως το κουτόχορτο με το οποίο τάιζε τα εκατομύρια πρόβατα της επι τόσους αιώνες αρχίζει να τελειώνει. Τόσους αιώνες βοσκούσαν τα ζωντανά, δεν θα τελείωνε κάποια στιγμή?
Έτσι, αποφάσισαν οι κύριοι με τα μαύρα να ακολουθήσουν τη νέα μόδα που λέγεται μετάλαξη. Προσπαθούν να μας πείσουν οτι η θεωρία του Δαρβίνου δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική πίστη, οτι όταν μιλάει η Γραφή για μέρες ενοεί <<θεικές μέρες>>, που διαρκούν μερικά εκατομύρια χρόνια η καθεμία κτλ.
Παραχαράσουν, δηλαδή, τις ίδιες τις αξίες πάνω στις οποίες βασίστηκε η πίστη τους εδώ και 2000 χρόνια!
Τι να περιμένει κανείς όμως? Τι να περιμένει κανείς απο μια θρησκεία που ο Θεός της συμπεριφέρεται ως χαμαιλέοντας, και απο θεός του μίσους στην Παλαιά διαθήκη μετατρέπεται σε θεό της αγάπης στην Καινή διαθήκη?
Το κακό είναι οτι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χάφτουν αυτές τις μπούρδες. Είναι όμως ιδιαίτερα λυπηρό όταν ΕΛΛΗΝΕΣ τις χάφτουν. Είμαστε απόγονοι ανθρώπων οι οποίοι ποτέ τους δεν ανέχτηκαν κανένα ξενόφερτο ζυγό στον τράχηλο τους, και ποτέ δεν θα ανέχονταν κάποιον τυρρανικό θεό να τους απειλεί με την αιώνια κόλαση αν δεν υπάκουαν στις παράλογες διαταγές του.
Πιστεύω πως έχει φτάσει πια η στιγμή που μπορούμε ελεύθερα να αποκυρήξουμε τα εβραικά παραμυθάκια και να ζήσουμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι, απόγονοι αντάξιοιοι αυτών που 2500 χρόνια πριν έθεσαν τις βάσεις του παγκόσμιου πολιτισμού!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Σίγουρα θα περιεχεί στοιχεία , υπάρχει εδώ κάπιος που το δίαβασε ; ποιά η γνώμη του για αυτό ;
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
Για πάμε λοιπόν απ'την αρχή... ![]()

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ reptilesalonica.
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "προσηλυτίζω ".
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ..
quote:
ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΤΟ FORUM ΓΝΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.
ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Ακολουθεί το τρίτο μου μνμ στο εσωτέρικα:
quote:
Γράφω αυτό το post γιατί θέλω να μιλήσω για τη δύναμη του "καλού". Διάβαζα μερικά post άλλων μελών και κουράστηκα απο τη δαιμονολογία και τους σκοταδισμούς. Απλά θέλω να θυμήσω οτι τα πάντα δημιουργήθηκαν μετά το φώς, αφού υπήρξε το φώς. Το φώς έφερε το σκοτάδι (αλλιώς το σκοτάδι δε θα έβλεπε προς τα που να πάει, :) ). Τα πάντα είναι φώς και ενέργεια. Η ενέργεια βρίσκεται παντού σε κάθε μορφή κι αυτός είναι ο άσσος στο μανίκι μου ;) διότι έχω τη δυνατότητα να εκμεταλεύομαι αυτή την ενέργεια για να συνεχίσω απο εκεί που σταμάτησαν άλλοι. Ω! πόσο θέλω να αλλάξω να αλλάζω συνεχώς όπως το δελφίνι που παιχνιδίζει με τη θάλασσα, να μεταβληθω και να αναγεννηθώ για να συνειδητοποιήσω οτι ποτέ δεν έζησα αληθινά. Τότε ίσως υπάρξω για μια στιγμή, για να αντιληφθώ οτι αυτό που προσπαθούσα να καταφέρω σε ολόκληρη τη ζωή μου ήταν τόσο εύκολο γιατί είναι διάχυτο παντού. Μ' αυτό είναι δομημένα τα πάντα, αυτό τους δίνει πνοή. Δεν έχει σημασία τίποτε άλλο, ούτε οι θέσεις σ' αυτή την ανήθικη (ονοματισμένη ηθική) κοινωνία, δεν έχουν σημασία τα χρήματα, ούτε η συσσώρευση αντικειμένων αν δε βρούμε το σκοπό μας σ' αυτή τη σύντομη ζωή. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουμε! Ω! αυτό είναι τόσο όμορφο και ποιητικό που σχεδόν δε θα ήθελα να πεθάνω. Μας δόθηκε η ζωή, η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτό που θα μας ελευθερώσει. Θα ελευθερώσει την κλειδωμένη ψυχή μας. Αν πηγαίνατε στο γιατρό και μαθαίνατε οτι έχετε άλλους 6 μήνες ζωής δε θα κάνατε υπέροχους και καταπληκτικούς αυτούς τους τελευταίους μήνες? Λοιπόν, κανείς δε ξέρει πότε θα φύγει απο αυτή τη ζώη. Θα ένοιωθα πολύ άσχημα λοιπόν αν θα πέθαινα μεθαύριο απο τροχαίο και την προηγούμενη μέρα είχα κάνει κάτι που θα έβλαπτε και θα καθυστρούσε το ταξίδι της ψυχής μου προς την κάθαρση. Γι' αυτό λοιπόν προσπαθώ (οχι με επιβαλόμενη απο τον παρατηρητή προσπάθεια) σε κάθε στιγμή της ζωής μου να εκπληρώ τους όρους του συμβολαίου σ' αυτή τη ζωή.
~Γρηγόρης~
Ακολουθεί η απάντηση του AVATARGR:
quote:
ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ????????
ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ???????
ΔHΛΑΔH ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ??????ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ????????????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ....
Λοιπόν φίλοι ananass και ATMA θα ήθελα τη γνώμη σας. (εκτός αν ο AVATARGR είναι φίλος σας οπότε μη κάνετε τον κόπο να απαντήσετε γιατί δε γεννήθηκε αυτός που θα με περάσει για χαζούλη και θα θεοποιήσει την επίθεση ενός (ας γελάσω) συντονιστή!!!...στο 1ο μνμ κάποιου.
Να το μεταφράσετε και να το πάτε σε όποιο site του κόσμου θέλετε, αυτός ο τρόπος γραφής είναι επιθετικότατος. Πιο κάτω ο AVATARGR απαντάει οτι έτσι γράφει και δε θα αλλάξει τον τρόπο που γράφει..!
Ε...απο τη στιγμή που τυγχάνει συντονιστής και απαντάει μ' αυτό τον τρόπο δεν αμφιβάλω που κάποιοι μιλούν για Ελλαδιστάν.
AVATARGR έχεις να μάθεις πολλά ως συντονιστής και πρώτα πρώτα να μάθεις να φέρεσαι ως τέτοιος. Δεν είναι όμως τα κεφαλαία που μου τη δίνουν στη συμεριφορά του AVATARGR. Κι άλλοι γράφουν με κεφαλαία -όπως και η ΑΤΜΑ- την οποία υπερεκτιμώ και σέβομαι γιατί μέσα απο το "λόγο" της βγαίνει αγάπη και ειλικρίνια και όχι επίκτητη ευγένεια και κριτικό πνεύμα όπως και του AVATARGR. Αρχίζεις και τελειώνεις με δεκάδες "φίλε" και "φίλοι" και ουσιαστικά σφάζεις με το γάντι γιατί το 85% των ,μνμτων σου είναι επικριτικά και δε συμβάλουν στο διάλογο.
Ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις τους άλλους? Ο Δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο?! Ναι σου επιτίθομαι γιατί εσυ μου επιτέθηκες πρώτος και αν και στα πρώτα μνμτα αυτού του τόπικ, εγω σου ζήτησα συγνώμη για τη συμπεριφορά μου (η οποία σε καμμία περίπτωση δε πιστεύω οτι ήταν επιθετική) αλλά εσύ ούτε καν άνοιξες το στοματάκι σου. Το ανοίγεις μόνο για να επικρίνεις και να κριτικάρεις. Εγω απο άτομα που δε συνεισφέρουν σε επίπεδο ψυχής "εδω μέσα" παρά το παίζουν "δημοσιοσχετίστες τσομπάνιδες" δε γουστάρω κριτική και στο κάνω λιανά γιατί εγω είμαι βόρειος και μιλάω στα ίσα.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 08/06/2003 02:16:08
Edited by - reptilesalonica on 08/06/2003 02:55:05
[Το δάσος είναι μπροστά μας. Προσπεράστε το δέντρο που σας κρύβει τη θέα...]
ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΡΟΥΤΟΣ+ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ - ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ!...-
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ...ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ "ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ"
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΣΗ...ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η..ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΑ ...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ +ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΑΓΕΛΗΣ ΣΕ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟ...
ΕΙΧΑ ΠΕΙ + ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΒΑΤΑΡ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΕΛΑΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ...
ΓΡΗΓΟΡΗ...
ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑΙ...
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ....
ΕΧΩ... 1864 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ...
ΕΙΡΗΝΗ...Η(/Υ)ΜΙΝ...

Let there be Light!

~Γρηγόρης~

Let there be Light!
...πρέπει να έχεις πολλή "φωτιά" και πολύ "νερό" στον Αστρολογικό σου χάρτη...~Γρηγόρης~
quote:ΑΒΑΤΑΡ πριν δύο σελίδες:
εγω σου ζήτησα συγνώμη για τη συμπεριφορά μου (η οποία σε καμμία περίπτωση δε πιστεύω οτι ήταν επιθετική) αλλά εσύ ούτε καν άνοιξες το στοματάκι σου. Το ανοίγεις μόνο για να επικρίνεις και να κριτικάρεις.
quote:
ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΔΕΣ ΕΝΤΑΣΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Έλα βρε Γρηγόρη, δεν είναι σωστό να δημιουργούμε εντυπώσεις χωρίς λόγο. Παραδέξου ότι έχεις παρεξηγήσει τον τρόπο του και είσαι πλέον προκατειλλημένος απέναντί του.
Απ' όσο κατάλαβα, ο ΑΒΑΤΑΡ που έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι ΠΟΝΑΕΙ και ΑΓΑΠΑΕΙ το esoterica, ένοιωσε έκπληξη και θίχτηκε εν μέρη γιατί ανέφερες περί δαιμονολογίας και σκοταδισμού που έχεις εντοπίσει στα διάφορα τόπικ. Πάνω σ' αυτά ζητούσε μια απάντηση ο άνθρωπος...
Όσο για τα περί φιλίας, η ΑΤΜΑ απάντησε κατάλληλα:
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ - ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ!...-
...και μιας και μιλάμε για το ΚΑΛΟ, ας μείνουμε σ' αυτό και μόνο. Μη μιλάμε για το ΚΑΛΟ χωρίς να έχουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ψιλοεγωισμούς!
Βλέπεις, κι εγώ Βόρειος είμαι... πιο Βόρειος ΔΕΝ γίνεται![]()

quote:
Βλέπεις, κι εγώ Βόρειος είμαι... πιο Βόρειος ΔΕΝ γίνεται
Τι περίεργο και νόμιζα πως οι ananaδες ευδοκιμούν σε νότια εύκρατα κλίματα!!! ![]()
Για να ευδοκιμείς στα βόρεια σημαίνει πως είσαι σκληρό καρύδι
... εεε.. συγνώμη σκληρός ananasss ήθελα να πω.![]()
Ειρήνη υμίν ![]()