ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η παλαιά διαθήκη βασισμένη στην ελληνική μυθολογία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η παλαιά διαθήκη βασισμένη στην ελληνική μυθολογία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

protaias61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
08/06/2003, 14:03:31
Eπιμένω... ότι μπορούμε και καλύτερα

Xμμ...Βόρειοι και Νότιοι... κάτι μου θυμίζει αυτό...

"Τάδε έφη Avallon"
lencolasΜέλος
08/06/2003, 14:12:10
ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ AVATARGR
ΧΑΛΑΣΕ Η ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...
ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ..
ΦΙΛΙΚΑ

lencolas

SecondbornΜέλος
08/06/2003, 19:18:55
Άτμα θα σε μαλώσω...
Για κοίτα τα προηγούμενα μυνηματάκια. Ποιός μίλησε πρώτος για δέντρο;;;
Όσο για σένα φρούτε μη μου κλέβεις τις εκφράσεις!!

Υ.Γ.: Είπα να συνεισφέρω και εγώ στο κλίμα αντιδικίας μπας και έτσι καταλάβουμε πώς ΔΕΝ πρέπει να φερόμαστε γενικά στο esoterica και ειδικά σε αυτό το θέμα.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
08/06/2003, 20:51:54

Let there be Light!

09/06/2003, 00:52:09
Είστε φιλαράκια και ευχαριστώ για την ενισχυτική δόση ειρήνης ανάμεσα στα πνεύματα, ωστόσο, πιστεύω οτι αυτά τα λόγια έπρεπε να ειπωθούν γιατί καταλήγει αντιπάθής ο κύριος AVATARGR με τη συμπεριφορά του αν και εγω δεν προκαταλαμβάνομαι εναντίον κανενός, με προκάλεσε να τον αντιπαθήσω. Απο την απάντησή του θα εξαρτηθεί η περαιτέρω στάση μου.
ΝΑΙ, φίλοι. Άρχισα μιλώντας για το καλό και πιστεύω βαθειά σε αυτό ωστόσο δεν είμαι αναίσθητος και απαντώ σε οιαδήποτε προσβολή είτε προς το πρόσωπό μου είτε προς τα λεγόμενά μου. Δεν ανέχομαι απο κανέναν να με προσβάλει. Έχω αλλάξει τρείς φορές τη ζωή μου για τους ίδιους λόγους. Ενας AVATARGR είναι πολύ μακριά για να μπορέσει να με προσβάλει. Όπως σέβομαι, απαιτώ να με σέβονται. Ζητάω πολλά?! Δε νομίζω.
Ευχαριστώ~

Υ.Γ. Για την επίτευξη του καλού προσπαθώ κάθε μέρα. Άνθρωποι όμως τύπου AVATARGR με πισωγυρίζουν και μεταμορφώνουν το τέρας εντός μου που γεννημένο απο τη φωτιά, μπορεί να κάψει τα πάντα στο πέρασμά του.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

lencolasΜέλος
09/06/2003, 11:16:05
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΒΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ?ΣΤΟ FORUM ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΧΗ!ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΙΜΟ.ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ!ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΓΑΠΗ!!!
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

09/06/2003, 12:01:03
To θέμα μας δεν είναι η αγάπη αλλά το καλό και το κακό...

"Τάδε έφη Avallon"
lencolasΜέλος
09/06/2003, 12:46:47
ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΦΗ ΦΡΑΣΗ "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ!
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

09/06/2003, 13:44:49
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ reptilesalonica ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.

ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.... ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ

quote:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ Η ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΝΟΧΛΕΙ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΔΕΝ ΧΡHΣIΜΟΠΟΙΩ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.

ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΩ

quote:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥΣ.
ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΔΕΣ ΕΝΤΑΣΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Δεν έχω τίποτα με τον AVATARGR και αν έκανα λάθος κάπου του ζητώ να με συγχωρέσει

ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

09/06/2003, 21:16:34
Το θέμα είχε ανοίξει πολύ καιρό πρίν. Μίλησαν όποιοι ήταν να μιλήσουν. Μετά απο πάροδο αρκετών ημερών, άνοιξες το θέμα για να κριτικάρεις τα λεγόμενά μου. Αν έχεις να πείς κάτι για να συνεισφέρεις περαιτέρω μπορείς να το κάνεις.
lencola είσαι πολύ άδικος απευθυνόμενος σε μένα κάνοντας έκκληση για ηρεμία. Δεν είμαι ο τρελλός που μαλώνει με τον εαυτό του. Χρειάζονται δύο για να υπάρξει παρεξήγηση. Δηλ. θεωρείς αθώα τη συμπεριφορά του AVATARGR, κι εγω είμαι ο τρελλός που μαλώνω μόνος μου έτσι?...Κάνεις λάθος όμως.

~Γρηγόρης~

09/06/2003, 23:08:29
Βρε Γρηγόρη, βρε Γρηγόρη!

Αφού είναι πολύ γλυκός άνθρωπος ο Αβατάρ!
Κι εσύ είσαι γ**ώ τα παιδιά, και μόλις συναντηθείτε είμαι σίγουρη ότι θα συμπαθηθείτε!
Θα δεις, θα τρώτε μαζί τρίγωνα πανοράματος στην ταράτσα θαυμάζοντας το ρομαντικό φεγγαρόφως, και σε μας δεν θα δίνετε!

Περίμενε και θα δεις...

αυτή...που τα κατάφερε!

Just_A_ManΜέλος
10/06/2003, 00:20:58
Το κακό και το καλό είναι σχετικές έννοιες που η λογική μας κάνει το διαχωρισμό. Σκέψου όμως πάνω στον πλανήτη να υπάρχει μόνο φως. Να σταμάταγε ο χρόνος 12:00 το μεσημέρι. Ο ήλιος θα έκαιγε τα πάντα πάνω στο πλανήτη. Η Αγάπη του σύμπαντος είναι ο Σ Υ Ν Δ Ε Τ Ι Κ Ο Σ κρίκος που φέρνει ισορροπία μέσα στο σκοτάδι και στο φως, στο καλό και στο κακό.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑ!!!

Ποτέ μην υποτιμάς την ΔΥΝΑΜΗ που έχει η ΑΓΑΠΗ. Όταν αγαπάς, παύεις να βρίσκεσαι στο έλεος ανεξέλεγκτων δυνάμεων, η ψυχή σου γίνεται μια πανίσχυρη δύναμη!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΥΛΟΓΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ,
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.

Από το Forum: Η Θρησκεία της Αγάπης.

Just A Man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”

10/06/2003, 01:55:55
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου, Just a Man. Απλά προείπα οτι το Φως γέννησε και δημιούργησε τα πάντα. Σε αυτά μέσα περιλαμβάνεται και το σκοτάδι, το οποίο αναπτύχθηκε ως αντίρροπη δύναμη στη δύναμη του Φωτός (όπως και οτιδήποτε άλλο υποστηρίζεται απο την αντίρροπη δύναμη για να υπάρξει). Τελικώς όμως κάποιος θα νικήσει και πιστεύω οτι θα νικήσει το Φως. That simple
Αμαλία μου σε κανέναν δε κρατάω κακία και επειδή είμαι αληθινός με τα θέλω μου και τον εαυτό μου (όλα φαίνονται στο πρόσωπό μου) οπότε δε μπορώ να υποκριθώ οτι συμπαθώ κάποιον. Απο την άλλη είμαι ιδιαίτερα φιλικός και απλός με τους ανθρώπους και πιστεύω θα το αντιληφθείς απο τις πρώτες ώρες γνωριμίας μας. Όντας άνθρωπος ακόμα, δεν έχω καταφέρει να αποδιώξω τελείως τον εγωισμό μου, με αποτέλεσμα να νευριάζω σπάνια αλλά γερά. Λέγοντας όλα αυτά δεν απολογούμαι, βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έχω την ειλικρίνια να το εκθέσω ενώποιον όλον σας. Ανοίγοντας κάποιος θέμα για το "καλο και το κακό", δεν εξυπακούεται οτι έχει τη δύναμη να υπερβεί τα ανθρώπινα. Όλοι εκεί στοχεύουμε (θέλω να πιστεύω...)

~Γρηγόρης~

10/06/2003, 07:46:26
quote:
Όντας άνθρωπος ακόμα, δεν έχω καταφέρει να αποδιώξω τελείως τον εγωισμό μου, με αποτέλεσμα να νευριάζω σπάνια αλλά γερά.

Πάντα με φόβιζαν οι άνθρωποι που φαινομενικά δεν νευριάζουν καθόλου φίλε reptilesalonica. Που είναι πάντα - μα πάντα - ήρεμοι, χωρίς εκρήξεις...
Μάλλον θα ανοίξω ένα τόπικ σχετικά!
Καλημέρα.

αυτή...που τα κατάφερε!

10/06/2003, 08:21:24
quote:

Απλά προείπα οτι το Φως γέννησε και δημιούργησε τα πάντα. Σε αυτά μέσα περιλαμβάνεται και το σκοτάδι, το οποίο αναπτύχθηκε ως αντίρροπη δύναμη στη δύναμη του Φωτός (όπως και οτιδήποτε άλλο υποστηρίζεται απο την αντίρροπη δύναμη για να υπάρξει).

ΚΑΙ ... ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΦΩΣ!!!
Που σημαίνει τι? Πριν το Φως υπήρχε τι? Μήπως το Σκότος?
Πως αλλιώς μπορεί κανείς να αντιληφθεί την "γέννηση" του Φωτός σε ένα χώρο αν δεν υπάρχει πριν το Σκοτάδι?

Μήπως λοιπόν το Σκοτάδι γέννησε το Φως? Αυτό που δε μπορώ να αντιληφθώ είναι γιατί θα πρέπει το Σκότος να ταυτίζεται με το κακό...άλλωστε εμπειρικά δεν ξέρουμε ότι τα φαινόμενα απατούν? Οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και ότι ο Αντίχριστος όταν θα έρθει θα είναι λουσμένος στο Φως και αγαπητός προς όλους?

Καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε τη βεβαιότητα σε πράγματα που δεν ξέρουμε γιατί δε μας βοηθούν στην εσωτερική μας αναζήτηση...

"Τάδε έφη Avallon"
10/06/2003, 13:57:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ.

ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ=Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ=ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΡΕ (ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ)ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΓΡΑ (ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ)ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΕΝΝΕΣΗ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ .....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ....
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ...
ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....
ΙΣΩΣ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.....

ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ....
ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΘΕΟ Η ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

10/06/2003, 17:09:02
-ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ..ΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ...-
ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ(ΕΝΝΟΩ "ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ") Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩ "ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ"....ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΙ/ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ/ΑΛΗΘΙΝΟΙ...

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.
ΑΒΑΤΑΡ/ΑΜΑΛΙΑ + ΛΟΙΠΟΙ...
"ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ" ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΟΧΗ
"ΜΠΑΣ" + ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...

ΤΟ 'ΟΛΟΝ' ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ
ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΦΩΣ +ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙ...
ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ...
ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ "ΕΧΕΜΒΡΟΤΗ" +ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΙΣΜΟΥ...

ΓΡΗΓΟΡΗΗΗ!...
ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΙΣΤΙΚΟ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ......

ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ;
ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ;
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

-ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΑΟ.-

ΞΕΡΩ....ΘΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ...ΛΕΠΤΗ ΕΝΝΟΙΑ...

ΦΩΣ!
BADATMA

Let there be Light!

10/06/2003, 17:25:22
+ λιγο καθρεφτισμα ...
"αν δεν μπορεις να γινεις το παραδειγμα...μη λες τα λογια.."
lord maytreya ...
(διφορουμενος(κι αυτος σαν τον ανθρωπο) μαστερ της 6ης ακτινας...)

Let there be Light!

11/06/2003, 00:58:02
Απλά ΑΤΜΑ μου, είναι απτό το αποτέλεσμα της ΒΑΒΕΛ. Τελικά ίσως η ΒΑΒΕΛ δεν αφορούσε μόνο στις εκάστοτε διαφορετικές γλώσσες αλλά και στις νοητικές αντιληπτικές ικανότητες ανάμεσα στους ανθρώπους. Για κάθε δύναμη στη φύση, υπάρχει και η αντίρροπή της. Αν είναι να φτάσουμε στο σημείο να αναλύουμε (AVATARGR) τις εκατοντάδες έννοιες της λέξεως Σκότος...τότε καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα...ελπίζω ακόμα οτι μπορείτε να το "δείτε"...

quote:
Καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε τη βεβαιότητα σε πράγματα που δεν ξέρουμε γιατί δε μας βοηθούν στην εσωτερική μας αναζήτηση...
Αvallon

Όποιος νομίζει οτι ξέρει πρέπει να μάθει οτι δε ξέρει τίποτα. Όλοι πλοία που ψάχνουν το Φάρο σε πόλεις φαντάσματα, στοιχειωμένες απ' του μυαλού τις ηχούς...Η εσωτερική αναζήτηση δεν κατευθύνεται απο καμμία έννοια και κανέναν, ούτε καν τήν ίδια μας την επιθυμία για αναζήτηση. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης είναι η αρχή του δρόμου του Φωτώς-η Α-λήθεια. Και δεν υπάρχει μέθοδος, δρόμος ή άνθρωπος που να οδηγεί στην Α-λήθεια...αλήθεια σας λέω, βρίσκετε παντού.

~Γρηγόρης~

11/06/2003, 02:44:01
quote:
Όποιος νομίζει οτι ξέρει πρέπει να μάθει οτι δε ξέρει τίποτα.

XMM...ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΘΑ'ΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΛΕΙΔΙ.
ΡΩΤΑΣ/ΑΠΑΝΤΑΣ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ...
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ...
ΕΣΥ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΜΜΟ ...ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ "ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ...
"ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"(ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ "ΣΤΙΞΗΣ"/ΚΕΛΣΟ ΑΚΟΥΣ;...)

quote:
Όλοι πλοία που ψάχνουν το Φάρο σε πόλεις φαντάσματα, στοιχειωμένες απ' του μυαλού τις ηχούς...

Ο ΦΑΡΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΩΣ/Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ...
ΕΝΑΣ ΦΑΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ...
ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΦΑΡΟ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ...ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΚΙ ΑΛΛΟΣ ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ...ΓΥΡΙΣΜΟΥ/ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ...

quote:
Η εσωτερική αναζήτηση δεν κατευθύνεται απο καμμία έννοια και κανέναν, ούτε καν τήν ίδια μας την επιθυμία για αναζήτηση. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης είναι η αρχή του δρόμου του Φωτώς-η Α-λήθεια. Και δεν υπάρχει μέθοδος, δρόμος ή άνθρωπος που να οδηγεί στην Α-λήθεια...αλήθεια σας λέω, βρίσκετε παντού.

O Φ-ΑΡΟΣ ....ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ...
ΣΤΕΚΕΙ ΕΚΕΙ +ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΡΑΒΙ/ΕΙΤΕ ΟΧΙ...

ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΤΟΥ... ΝΟΥ/ΨΥΧΗΣ/ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ/ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/

ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ
ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ/ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΕΥΣΗΣ...

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ "ΚΟΛΑΕΙ" ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΕΔΩ/ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ...

"...ΜΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΕΣ
ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ..."
(ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΤΙΚΟ /ΑΚΟΜΑ +ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ...)

Let there be Light!

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/06/2003 02:45:17