- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι διαφορες φαρσες.τι σοι ξωτικο ειμαι?
Υ.Γ : Ανουνακις νικησε η ομαδα του μπλε κοκκινου και ασπρου?,δεν μας ειπες.
Και μια συγνωμη προς ολα τα μελη που γραφετε σε τουτο το τοπικ γιατι με την δικη μου παρεμβαση ξεφυγατε απο το θεμα σας το οποιο ηταν ποιο ονομα θα δωσετε στην ομαδα που εφτιαξε ο Κυριος Ραμογλου.
Κλεινει η δικη μου παρενθεση εδω (τον σκοπο μου σαν ξωτικο τον εφερα εις περας
Καταληξατε σε καποιο ονομα? Και αν ναι,ποιος ειναι ο νονος?
Καλα να περασετε αυριο
ΟΛΥΜΠΙΚΟ στο παλαιό Φάληρο.
16:00 το απόγευμα.
Κινητό...6947346228 (cube) και θα το ανοίξει την Κυριακή στις 15:30.

Ο κακός λύκος
ΟΛΥΜΠΙΚΟ στο παλαιό Φάληρο.
16:00 το απόγευμα.
Κινητό...6947346228 (cube) και θα το ανοίξει την Κυριακή στις 15:30.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ κ.ΡΑΜΟΓΛΟΥ...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Η συνάντηση των φίλων της γνώσης ήταν για άλλη μία φορά απίστευτα θερμή και γεμάτη ενέργεια..!
Επιτέλους γνωρίσαμε την Αδερφή μου VALDA (την οποία αποδέχομαι ως αδερφή διότι την συμπάθησα απίστευτα
)...ώρα να αλλάξεις την υπογραφή πάλι καλή μου VALDA και να γράψεις ότι έχεις έναν αδερφό που τον είχες χάσει και τον ξαναβρήκες... Ο οποίος θα ξεθάψει το τόπικ με την αυπνία και δεν θα ησυχάσει μέχρι να βρεθεί λύση στην αυπνία σου!
Γνωρίσαμε την Mariline που ως αυθεντική κυβική φίλη...ήπιε ντραμπουι!!!
Βεβαίως να μην ξεχάσω τον φίλο μας τον George-D που γνωρίσαμε και φάνηκε από την αρχή τι καλός άνθρωπος είναι και με χιούμορ. ![]()
Οι υπόλοιποι λίγο πολύ ήταν γνωστοί από προηγούμενες συναντήσεις και πάντα θερμοί και καλοσυνάτοι έδωσαν το παρόν
και μπουρμπουαρ στην σερβιτόρα ![]()
Περάσαμε υπέροχα μπορώ να πω και ελπίζω να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί...
Να έχετε μια καλή εβδομάδα και να είστε υγιείς εύχομαι!
η ζεστασια της παρεας φτανει ως εδω...εσω
μπραβο σας![]()
Valnta , Mariline , την επόμενη φορά ίσως...

Ο Anounakis λίγο πριν πάρει την άγουσα προς τα αποδυτήρια

Ο Κύβος παίζει μόνο μέσα στο Martini Biango ( Προσοχή αυτό γύρο γύρο δεν είναι νερό ! )

Ο κακός λύκος

Ο Μάνος έχει μάθει καλά το μάθημα απο τον Αννουνάκι ( Οι κουκουλοφόροι έρχονται ! )

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 10/11/2003 07:03:53
την καλημερα μου:))))))))))))))))))))))))
κυβε ,θα συμφωνησω σε ολα,με καλυψες απολυτα.
ραμογλου ημουν αμυντικος οποτε χρησιμοποιουσα καθε μεσο για να κοβω χαχαχααχαχαχαχαχαχ
παρενθεση,μου ηρθε flash στο μυαλο videoclip των iron maiden "the evil than man do" χααχχαχαχαχααχ
εχει δανεισει ενα τρομερο βιβλιο στον oannes ,με τιτλο "πως να χρησιμοποιητε τις κουκουλες στην δολιοφθορα" χχαααχχααχχαχαχαχααχχααχαχαχαχααχχααχχααχαχαχαχχαχαχααχχααχαχχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
με μυστικες συνταγες μαγειρικης και μαγειας χαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας