- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Σκέψου πως θα τιμωρήσουμε την Αμαλία…. για την κιτρίνη!
Next time, λέω να τη δέσουμε σε μια καρεκλά, να την αφήσουμε τρεις μέρες νηστική, και μετά να πάρουμε δυο σουβλάκια και να τα τρώμε σαδιστικά μπροστά της!!!
Ουτε δορθωση στα γραπτα μου δεν μπορω πια να κανω.
ΠαρταλοΑΤΜΑ καλως ηρθες απο τα
περα απο τον αδιαπεραστο δακτυλιο μερη.
Αγαπη ειναι ο Νομος,
πανω
κι οχι κατω
απο την θεληση.
Να δουμε και το κρασι
της νεας σοδειας...
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣHelios, λες να το αγόρασαν οι Μασόνοι βρε το Σίτε?
Αμαλιααααα.... να φυγω.... σαν κυριος?
δεν μπορώ να κάνω EDIT στα ποστ μου….ΓΙΑΤΙ????
~_~
Zadok Ούτε edit, ούτε deleteΕμένα κατά λάθος μου προέκυψε δεύτερο ποστ.
Να το σβήσει κάποιος;
quote:
Hermes
Μέλος 2ης ΒαθμίδαςGreece
155 Μηνύματα Posted - 05/09/2004 : 10:37:37ΑΤΜΑ...και πρασινα αλογα...
Κοιτα να δεις τωρα, που Θα "πεταχθει" η ΑΜΑΛΙΑ, επειτα απο προσωπικη παρακληση για βοηθεια απο την ΑΤΜΑ...και φυσικα..."Αλλος εχει το
λουρι...και αλλος τα δοντια..."Καρκινος στο Esoterica....Ζητω οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ....Ζητω η ΘΕΑ ΑΤΜΑ....
Προφανως και η ΑΤΜΑ ΤΕΚΤΟΝ...ποτε δεν πιστευα πως οι τεκτονες ειναι "κομπλεξικοι","Ανωμαλοι","Ψωναρες","Ψυχασθενεις"....και Φασιστες...κριμα στο Ταγμα...κριμα στους κοπους αυτων που ομορφαινουν την οψη του τεκτονισμου...Ας βαλει καποιος τα ζωα στη μαντρα...θα μας φανε...
MAXATTMA MRAXAMI....
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΙΛΟΙ...
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ 5-6 ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ 1-2, ΚΑΙ ΕΧΕΤE ΤO ΘΡΑΣΟΣ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤE ΚΑΙ "ΗΡΩΕΣ"...ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤE ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤE ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΣΑΣ....ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ....ΦΙΛΕ GOTHIC...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Y.Γ.
ΕΛΑ ΑΤΜΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ..."ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ"...ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"Greece
5293 Μηνύματα Posted - 05/09/2004 : 17:59:57quote:Προφανως και η
ΑΤΜΑ ΤΕΚΤΟΝ
δεν ειμαι βρε παιδι μου γιατι επιμενεις;--οχι εισαι γιατι αν δεν πεις οτι εισαι ενω δεν εισαι πως θα ερχομαι εγω ο αγνωστος να σε βρισω και να ξεσπασω απο την μηδαμινοτητα μου:(τι επαθες συνταξιδιωτη Ερμη;
ασχοληθηκα με σενα ;
ποιοι ειναι 5-6 και ποιοι εσεις οι 1-2;
επειδη μαλλον εχουμε χασει καποια επεισοδια!απο ποτε καταλαβες πως διατασω εγω την συντονιστρια ;
το καθε μελος εχει το δικαιωμα να ζητα τη βοηθεια των συντονιστων.
καντο κι εσυ και θα δεις/αν αφορα τη σωστη λειτουργια του χωρου θα πραξει αναλογα/εσυ θες φανταζομαι να σου πει η Αμαλια η ο οποιος συντονιστεις οτι τον διαταζω εγω αντι του συστηματος που εντασσεται ο χωρος-αντμιν λεγεται στα τεχνικα //αλλιως στα θεματα δικαιοσυνης...)
Τα συμπερασματα σου δεν με αφορουν.ηρθατε με σκοπο φανερο στο χωρο/
το να γνωστοποιεται αυτο κατοπιν αποκαλυψεως...
και αν τυγχανει παντα να σας αναγνωριζουν...
οι οντως..παραληπτες..των κινησεων σας...
ε! μη θες να κρυφτεις μεσα απο τοσο ομορφα πλασμενες...
εντυπωσεις
.(
δεν βρισκω συμβατοτητα...
Hermes
Μέλος 2ης ΒαθμίδαςGreece
155 Μηνύματα Posted - 07/09/2004 : 15:35:17quote:ΑΔΙΚΟΣ ΕΡΜΗ ΕΙΣΑΙ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ?
Ε ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ....ε και...
Φιλε μου ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΕ, δεν λογομαχω με την ΑΤΜΑ για αυτο...ασχετο αυτο που ειπες...συγνωμη κιωλας...!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ;
ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ..
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ...:(
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ-ΜΑΣ ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ...
τι ορμονες του Ηλιου! + πρασινα αλογα του Ερμη -"μαιμου"!(αφου ο "γνωριμος" λειπει..):
Η ΛΥΣΗ ΜΙΑ:
G*
_*GERMANOS
(ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ"--ΚΑΝΟΝΙΚΑ
--ΜΕ ΤΗΝ... ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)
quote:
Δεν μίλησα, κάθισα ήσυχα με αυτό το συναίσθημα…και σε 10 λεπτά…πέρασε.
ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ/ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.(ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΞΑΣΚΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..:)
...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ...ΤΩΡΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ....//ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ "ΝΑ ΜΑΘΕΙ"..ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ...ΙΝ THISWAY>>YOUR WAY...>>
KAI ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ "ΦΩΤΙΑ" ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ " ΝΕΡΟ"...ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΦΕΝΔΟΝΙΣΤΕΙ...ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.-(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ "ΑΙΩΝΙΑ"...ΟΣΟ ΚΑΙ "ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ")

aum mani padme hum
Α ΝΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ!!!!
ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Καλά το 'γραψα. Μ'αυτά που βλέπεις εδώ σου έχουνε μείνει μαλλιά;
το τηλεφωνακι σου,να σου τα πω ζωντανα?
Ολο μεγαλα λογια εισαι,και εργο ΜΗΔΕΝ.
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
εχεις χασει το νοημα.
Απλα τροφοδοτεις τον εγωισμο σου.
Αν γυρισες να συγχωρεσεις,
να ξεχασεις και να προχωρησεις,
εχεις γινει ΤΟ ΝΟΗΜΑ...
quote:
Αν γυρισες να "εκδικηθεις",
εχεις χασει το νοημα.
Απλα τροφοδοτεις τον εγωισμο σου.
Αν γυρισες να συγχωρεσεις,
να ξεχασεις και να προχωρησεις,
εχεις γινει ΤΟ ΝΟΗΜΑ...
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΜ;
Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ; ...(ΕΣΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ//ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΛΑ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.(
ΕΣΥ ΜΙΚΡΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;
Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ..
Α-ΜΑΛΛΙΑΑΑΑΑ
ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΛΑ ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΑΡΑ...
ΕΝΩ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ..:)
ΗΛΙΕ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ...ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ...
ΞΕΡΕΙΣ...ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ...ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΜΑΤΑ..ΛΑΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΑΣΠΡΟ Η ΜΑΥΡΟ..ΕΝΩ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ --ΜΟΝΟ.
quote:
ATMA κλανιαρικο ,φοβηθηκες να μου στειλεις
το τηλεφωνακι σου,να σου τα πω ζωντανα?
Ολο μεγαλα λογια εισαι,και εργο ΜΗΔΕΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ. ..ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.(
--ΟΥΠΣ! ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ DELETE..//MONO ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ...--
ΗΛΙΕ...ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙ-ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ...

aum mani padme hum
quote:
Πρόσφατα ένα αγαπημένο πρόσωπο, με πρόσβαλε δημόσια…μάλιστα με πίκρανε γιατί ήταν συγγενής.
Όλοι αναρωτιόντουσαν, γιατί δεν τον έσπασα στο ξύλο.Δεν μίλησα, κάθισα ήσυχα με αυτό το συναίσθημα…και σε 10 λεπτά…πέρασε.
Σαν καν, να μην με άγγιξε.
Από την άλλη ο συγγενής, αφού πέρασε ο θυμός, *(ζήλια στη μέση, για μια γυναίκα που έχει ερωτευθεί.... και δεν τον αγαπάει) τον έπιασαν τα κλάματα για τις κουβέντες που είπε. Σε μια στιγμή τον αγκάλιασα, και του είπα πως όλα πέρασαν, και να μην ανησυχεί.
Παίζουν πολλά ρόλο , ο άνθρωπος, το φύλο, η στιγμή, οι συγκυρίες κλπ...
quote:
Αλζαρο,
καλό είναι πριν γράψεις κάτι για τους φόβους που έχεις, να δεις γενικότερα την εικόνα.
Εσύ Έδειξες ουδετερότητα….?
Αν έδειξες, μπορείς να μιλήσεις και για συμφιλίωση…αν όχι…μάλλον έβαλες κάπου το χεράκι…(Δεν στο γράφω με κακία, ούτε για να στην πω, είναι πράγματα που συμβαίνουν!)
Την εικόνα την εχω δεί πολύ πιο σφαιρικά απο οτι ο καθένας στα forums και γνωρίζω οτι δεν υπάρχει περίπτωση συμφιλίωσης.
Οπως προανέφερα παίζουν ρόλο πολλά .. οι άνθρωποι , το φύλο, οι συγκυρίες... πολλά.. οτι είχα να πώ το είπα σε προηγούμενα τόπικ , απλά υποστηρίζω οτι πρέπει να σταματήσει αυτή η βεντέτα.. ας μην την πυροδοτούμε ...
και ξερεις οτι μου τη δινουν οι κλειδαριες,
συνεχιζουμε εδω,σαν μια συνειδητη προσπαθεια
διασαλευσης των ηθων της κοινης γνωμης του esoterica,
δηλ.της υποκρισιας,των παρασκηνιων,παιγνιδιων κλπ.]
-το αυτο.
(Τι κι αν ειμαι η Ατμα)
-οταν ξεκινησα το τοπικ "οι κριτες των ολων" αυτος ηταν ο λογος.Αλλα κλειδωθηκε...μη ρωτας λοιπον γιατι φτανω μετα απο δυο ετων επαναληψεις να γραφω οπως ποτε δεν ειχα σκοπο//αφου εδω δεν ηρθαμε να κρινουμε ο ενας τον αλλο αλλα να κουβεντιασουμε. η διαθεση η κουτσομπολιστικη γνωριζω και απο που ξεκινησε και ποιους σκοπους εξυπηρετησε-να ρωτησω ομως αν τελειωσε το παιχνιδι;....οχι το παζαρι...το παιχνιδι... -
quote:
Την εικόνα την εχω δεί πολύ πιο σφαιρικά απο οτι ο καθένας στα forums και γνωρίζω οτι δεν υπάρχει περίπτωση συμφιλίωσης.
"Βεντετα";
...με ξερεις απο παντα ,αδερφε ;
πως υποθετεις οτι "κραταω μανιατικα";(
Ας πω λοιπον οτι..αυτο που πραττω παντα ειναι να ξεδιαλυνω εντελως τυχον παρανοησεις και να προχωρω,ετσι ειμαι αλλα εδω λενε πως δεν ειμαι//παρε οποιο θες/αυτο που ειμαι η αυτο που υποθετουν...διαβασε ομως στα ψιλα γραμματα..και λαβε υποψιν και το γεγονος της αληθειας που δεν μεταβιβαζεται ...
ωσαν την προσωπικη εμπειρια...
με τον παρατηρητη μου να κοιταζει παντα σφαιρικα
(αλλα ποιος με πιστευει μετα απο τοση κατηχηση χμ;//εστω //εγω δικαιουμαι ακομη νομιζω να μιλαω "ελευθερα"..)
+τον απο την αλλη εδω να εχω τον "εαυτο μου" να "θιγεται ασυστολως" επι προσωπικου..τοσο μα τοσο εντεχνα...
(και ανεπιτρεπτα οταν γινεται απο αλλους σε αλλους αλλα στην περιπτωση μου..απλα να "επιτρεπεται!"-- χωρις να το σταματα κανεις ουσιαστικα / επειδη "αρεσει το θεαμα"η αλλιως πως το λεγε εκεινο το καλο ο κελσος.."ειναι πολλα τα λεφτα Αρη(Αρη;).. )
"φτανω τελικα "
..να πραξω το αυτο,να παιξω το "ναβουχοδονοσορα" αλλα να! κατοπιν "εκ-βιασμου", ωστε να το κανω...οπωσδηποτε..
-εχμ.."καποιο λακκο εχει η φαβα"...ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ..:(-
μαλλον το σφαιρικο του ενος μου αντικειμενικου εαυτου + το αμυντικο του αλλου υποκειμενικου μου εαυτου ...πυροδωτησαν την "υπομονη" μου 'η αλλιως --της εβαλαν μπουρλοτο--
αποφασισα να παιξω οπως με παιζουν//ισοτητα;ναι αυτο.
και να λοιπον το αποτελεσμα που κατι κατινιστικο συμπερανε..να το λοιπον το κατινοσυμπερασμα.
πως να σε καταλαβει καποιος που εχωντας σε απορριψει θελει εξηγησεις/εσυ καλοπροαιρετα εξηγεις και μετα σε θιγει επειδη πρωτον δεν καταλαβε και δευτερον επειδη ετσι θα σε μειωσει αφου κατωτερος ενοιωσε..και αφου....ετσι ειναι το παιχνιδι.."ποσα θελεις να με τρελανεις"..
επαιξα με τους κανονες-
που ας σημειωθει..ουτε καν ηταν φανεροι απο την αρχη σε ολους οσους ηρθαν κατοπιν εορτης//οι κατοπιν εορτης δεν γνωριζουν παρα τα σχολια των οσων..παρεβρεθησαν....-να ενα κλειδι-
(αρεσκονται λοιπον "τα ορνεα" να βοσκανε εκει που εγινε μαχη..τρεφονται + με πεθαμενους..αλλα και με μελλοθανατους αποτελειωνοντας τους..:(
--θυμηθηκα καποιον που τον ετρωγαν επειδη εδωσε φως αλλα εδω δεν ειναι εσωτερικα για μιλησω επ'αυτου//εδω ειναι η λαικη αγορα οπως αριστα συντονιζουν οι αγαπητοι...πιο πανω....
οσο οσο και οπως οπως και οτι +οτι....
και δηθεν και αλλα...
αληθεια σου λεει.
φευγει λεει -νυχτα οπως αρμοζει στους κλεφτες- και αφηνει συντριμια πισω και ενα σωρο ασχετους να μεταφερουν την κακοποιημενη αληθεια..
να κανουν λαμπογυαλα οτι απεμεινε.
και κλειδωνουν την ψυχη στο υπογειο να μην διαμαρτυρεται που καταληστευεται η σοφια.
ντροπη...:(
-- εχω εμπιστοσυνη ακομη...--
Συγχωρω -παντα-τους ανθρωπους συνηθως λογω αγνοιας...
(διαχωριστε το οπως αρεσκεται ο καθενας*...//
*SOLVE A COAGULA..KATA ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ..:
---> ΤΑ "ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ" ΚΑΙ "ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ" ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ -ΠΛΗΝ ΑΣΧΕΤΟΥ- ΑΣΜΑΤΟΣ.."ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ.."
ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙΑ..ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ..ΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΕΥΡΕΣ Σ' ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΛΑ...ΜΙΑΣ ΑΡΚΑΝΑΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ (Η ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ) ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ///ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΑΠΟ ΒΕΝΤΕΤΑ ΦΩΣΚΟΛΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ....Η Ο,ΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟΥΣ..//ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΑΝΑΒΗΣ// ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ//
"ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ"-----
"σαν κατανοησει η κοτα τι σημαινει θεωση τοτε στη λαικη μας θα πωλειται αντι παπαγαλου-αποθεωμενου"
σαν ανθιζει η πετρα...εχω εμπιστοσυνη
Το Πετραδι Στο Λωτο

aum mani padme hum