- Ο Κύβος Quiz - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Θέλουμε-ε απόσυμβολισμό-ο-ο!

![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Εκ του Ανωτάτου Συμβουλίου των Σούφι (Α.Σ.Σ)
Με βαθύτατη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι λόγω παρελευσης μεγάλου χρονικού διαστήματος οι απαντήσεις που δοθήκαν στην προηγούμενη σελίδα παραγράφονται...
Παρακαλούμε όπως η διαδικασία του αποσυμβολισμού συνεχιστεί με τον αποσυμβολισμο των απαντήσεων του μέλους που έδωσε την πρώτη απάντηση στην παρούσα σελίδα.
![]()

It is the source of all true art and all science.
Edited by - Mercury on 11/07/2006 16:16:05
έπεσε συνοστισμός?
Τα λεφτά μας πίσω όπως λέει και η Αμαλία....![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
![]()
Ψυχή μου,
Βρήκα το λυσάρι γιά το τέστ του κύβου!
Λοιπόν, φίλε WWAlker,αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να σου κλέψω την πελατεία, αλλά επειδή βλέπω ότι είχε πέσει μεγάλη αγωνία όσον αφορά τις αναλύσεις αυτών που έγραψαν, πιθανόν να μπορούσα να συμβάλλω στον αποσυμβολισμό-αποσυντονισμό-κατακερματισμό όσων έχουν ήδη απαντήσει και δεν έχουν αναλυθεί ακόμα.
Αν κάποιος από σας μου το ζητήσει, θα προσπαθήσω να το κάνω - αν δεν υπάρχουν βεβαίως ενστάσεις δεοντολογικές!!
Φιλικά,
nausika317
( είμαι αυτή που είχα ένα κύβο ΝΑ! τεράστιο- με το συμπάθειο -και, θα σας δώσω και ένα κλού- όσοι έχουν μεγάλους κύβους, είναι άκρως εγωκεντρικοί!!)
quote:
θα σας δώσω και ένα κλού- όσοι έχουν μεγάλους κύβους, είναι άκρως εγωκεντρικοί!!
Ωχ...
![]()
Ψυχή μου,
quote:Nausika317
( είμαι αυτή που είχα ένα κύβο ΝΑ! τεράστιο- με το συμπάθειο -και, θα σας δώσω και ένα κλού- όσοι έχουν μεγάλους κύβους, είναι άκρως εγωκεντρικοί!!)
θα περιμενω αναλυση του κυβου μου με αγωνια! ![]()
υπερδιαστατικος υπερκυβος (τον βρισκεις στα μαθηματικα και εχει μια επιπλεον διασταση που τον διαφοροποιει απο το γνωστο συμπαν)
ειναι ομως μεγαλος, μικρος ή μη αντιληπτος? ![]()

Αλλά να σημειώσω εδώ Για όλους τους ενδιαφερόμενους στις απαντήσεις του τέστ του Κύβου,ότι τα δύο λυσάρια που βρήκα, αναφέρουν σαν ερμηνεία
α) Σκάλα - δομές στήριξης μας, όπως φιλικό περιβάλλον, κοντινά πρόσωπα, οικογένεια κ.α.
β)Λουλούδια - Τα δημιουργήματά μας, χόμπυ, αυτά που μας ευχαριστούν γενικά , αλλά και τα παιδιά ( κι αυτά δημιουργήματα είναι)
Αυτές οι δύο ερμηνείες είναι διαφορετικές από του φίλουWWalker, κι έτσι θα τις δώσω όπως τις βρήκα :
ΛΟΙΠΟΝ -
ΚΥΒΟΣ-"πολυδιαστατικός , ακαθόριστος κτλ.
Η περίπτωση σου δεν είναι στο λυσάρι - την αρχή της απροσδιοριστίας του Heisenberg την ξέρεις? Πάντως, αφού είναι ψηλά, είσαι ιδεαλιστής, ονειροπόλος, πνευματώδης..
ΣΚΑΛΑ-" μονοπάτι από στοιχεία της φύσης στο λόφο..." άρα τεράστια σκάλα, πέτρινη, από βράχια.. τα κοντινά σου άτομα είναι "βράχοι" κοντά σου, και αφού μάλιστα ανεβαίνεις τη σκάλα και με μιά στροφή μορίου βρίσκεσαι στον κύβο, σημαίνει ότι αυτά τα άτομα είναι τα μόνα που εσυ αφήνεις να σε πλησιάσουν, ή που ξέρουν τον δρόμο γιά την καρδιά σου. Αφού η σκάλα αγγίζει το έδαφος , το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να σε προσγειώνει, μιά και είσαι τόσο απροσδιόριστος..
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ-Κάκτοι΄πολύμορφα, απόμακρα, διαφορετικά χρωματα- τα δημιουργήματα σου θέλεις να τραβούν την προσοχή,αλλά οι κάκτοι..σημαίνουν φασαρία, κόπο, η ότι αξίζουν τον κόπο..
ΑΛΟΓΟ- πάλι το λυσάρι δεν λέει γιά ψόφιο άλογο.. Το καφετί , αν ήταν ζωντανό , θα ήταν σύντροφος ζεστή, γήινη, κανονική, ανεπιτήδευτη, καστανή.. Το ψόφιο σημαίνει ότι ,η έχεις παραδώσει το πνεύμα στον τομέα αυτό,και δεν ελπίζεις πιά, η ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του συντρόφου..
ΘΥΕΛΛΑ-Επηρρεάζει-αλλα΄λίγο- το κοντινό σου περιβάλλον - αλλά πόσο μπορούν να επηρρεαστούν τα βράχια?
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι δεν αποκαλύπτεις τις πραγματικές σου σκέψεις για όλα αυτά, αλλά τα σκεπάζεις με ένα πέπλο από χιου΄μορ, ανατρεπτικές περιγραφές και πρωτόπτυπες καταστάσεις, γιά να αφήσεις κάΠΟΙΟΥς ΜΉΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ?
Αυτά - μπορείς να μας πείς πως τα βλέπεις όλα αυτά , έτσι γιά να ξέρω αν είμαι σε καλό δρόμο.
quote:Nausika317
Φίλε jonniebegood,αρχίζω αποσυμβολισμό -
ΚΥΒΟΣ-"πολυδιαστατικός , ακαθόριστος κτλ.
Η περίπτωση σου δεν είναι στο λυσάρι - την αρχή της απροσδιοριστίας του Heisenberg την ξέρεις?
την ξερω...
δεν σε παρεξηγω, κοιτα τι εγραψε ο πρωτος αποσυμβολιστης και θεματοθετης, ο WWalker: "εεεεεε.... πες μου ότι δεν το εννοείς αυτό...!" ![]()
και ομως, αυτος ο κυβος μου ηρθε στο μυαλο εκεινη την στιγμη...
quote:Πάντως, αφού είναι ψηλά, είσαι ιδεαλιστής, ονειροπόλος, πνευματώδης..
εγω ειπα: "η θεση του ειναι σχετικιστικη", αλλά επεσες γενικα μεσα, γιατι αν δεν ημουν απο αυτα τα πραγματα δεν θακανα την δουλεια που κανω (και θα ταχα κονομισει εννοειται
)
quote:ΣΚΑΛΑ-" μονοπάτι από στοιχεία της φύσης στο λόφο..." άρα τεράστια σκάλα, πέτρινη, από βράχια.. τα κοντινά σου άτομα είναι "βράχοι" κοντά σου, και αφού μάλιστα ανεβαίνεις τη σκάλα και με μιά στροφή μορίου βρίσκεσαι στον κύβο, σημαίνει ότι αυτά τα άτομα είναι τα μόνα που εσυ αφήνεις να σε πλησιάσουν, ή που ξέρουν τον δρόμο γιά την καρδιά σου. Αφού η σκάλα αγγίζει το έδαφος , το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να σε προσγειώνει, μιά και είσαι τόσο απροσδιόριστος..
σωστη η ερμηνεια σου
αλλά κι ο WWalker μεσα επεσε:
"Μιας και δεν μιλάμε για σκάλα αλλά για μονοπάτι που το έφτιαξε η φύση για σένα, μάλλον η παραπάνω περιγραφή σημαίνει πως πετυχαίνεις ότι σου κάτσει."
quote:ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ-Κάκτοι΄πολύμορφα, απόμακρα, διαφορετικά χρωματα- τα δημιουργήματα σου θέλεις να τραβούν την προσοχή,αλλά οι κάκτοι..σημαίνουν φασαρία, κόπο, η ότι αξίζουν τον κόπο..
παλι μεσα επεσες, οσον αφορα την δουλεια μου
αλλά κι ο WWalker, οταν ειπε: "Τα λουλούδια συμβολίζουν τους φίλους σου. Αν κρίνω απ'τους κάκτους και την πολυχρωμία οι φίλοι σου είναι ιδιαίτερα περίεργα άτομα και τα κριτήρια για την επιλογή τους είναι το πόσο άγριοι είναι."
τους ξερεις τους φιλους μου?
ληστοσυμμοριτες, βουνισια καθαρματα ολοι τους! ![]()
quote:ΑΛΟΓΟ- πάλι το λυσάρι δεν λέει γιά ψόφιο άλογο..
εγω λεω να ρωτησουμε τον Heisenberg ![]()
quote:Το καφετί , αν ήταν ζωντανό , θα ήταν σύντροφος ζεστή, γήινη, κανονική, ανεπιτήδευτη, καστανή.. Το ψόφιο σημαίνει ότι ,η έχεις παραδώσει το πνεύμα στον τομέα αυτό,και δεν ελπίζεις πιά, η ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του συντρόφου..
επειδη εχω συντροφο και δοξα τω Κουδα σεξουαλικα ειμαι ενεργος, μαλλον χρειαζομαστε και τριτη μεθοδο αποσυμβολισμου
αν οντως αντιπροσωπευε την ιδανικη συντροφο για μενα η απαντηση μου, θα μου εβγαινε κατι σαν "μικρο μου πονυ" ![]()
και επειδη φλασαρα με τα πλασματακια που τρεφονταν απο το αλογο, μαλλον ως ζωντανο πρεπει να το εκλαβουμε, οχι ον, αλλά συνολο οντων
α, και κατι αλλο - αν ειχα κοιταξει τις απαντησεις των αλλων δεν θα περιεγραφα ετσι το αλογο... ![]()
quote:Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι δεν αποκαλύπτεις τις πραγματικές σου σκέψεις για όλα αυτά, αλλά τα σκεπάζεις με ένα πέπλο από χιου΄μορ, ανατρεπτικές περιγραφές και πρωτόπτυπες καταστάσεις, γιά να αφήσεις κάΠΟΙΟΥς ΜΉΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ?
να αφησω καποιους? αυτο χρειαζεται αποσυμβολισμο
κοιτα, εγραψα αυθορμητα, οπως και οι αλλοι - για παραδειγμα απαντησαν αρκετοι απ ο,τι θυμαμαι για την ερημο, αν και στο τεστ δεν ειχε σημασια - εμενα με μαγεψε η εικονα της
"ωραια ερημος!
ακου πως ψιθυριζει..."
"καλυπτω" παντα κατι κατω απο το χιουμορ μου (αλλα οχι εδω στο τεστ) - το γελιο ειναι ο καλυτερος τροπος μεταδοσης νομιζω
και το "πεπλο" ειναι τοσο αραχοϋφαντο, που απορω μερικες φορες... ![]()
quote:Αυτά - μπορείς να μας πείς πως τα βλέπεις όλα αυτά , έτσι γιά να ξέρω αν είμαι σε καλό δρόμο.
ναι, και εσυ και ο WWalker
ωστοσο μου γεννιεται μια απορια - μηπως θα επεφταν μεσα (σε διαφορους τομεις) πολλες ακομη αποσυμβολιστικες τεχνικες?
ευχαριστω για τον αποσυμβολισμο παντως! ![]()

quote:Αν κάποιος από σας μου το ζητήσει, θα προσπαθήσω να το κάνω - αν δεν υπάρχουν βεβαίως ενστάσεις δεοντολογικές!!
Ναυσικά,ανάλυσε με! Αστον τον WWalker,θα είναι σε καποιο νησάκι τώρα ψάχνοντας καποια τουρίστρια για να την...αποσυμβολίσει...
Και σταματήστε να ασχολείστε όλες με τον jonniebegood ρε κορίτσια.Από τότε που κυκλοφόρησε η ψευδοεπιστημονική φήμη ότι οι φαλακροί άνδρες έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης έχετε πέσει όλες επάνω του!
Έλεος πια! Μόνο οι κοντόχοντροι φαλακροί ηλικιωμένοι παντρεμένοι με παιδιά άνδρες έχουν ψυχή?...