- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ακομη δεν ηρθες και φευγεις?κατσε ρε καπετανιο να φτιαξουμε πυργακια στην αμμο!
μην παιζεις με το ΛΟΑ, παιξε μαζι μας!!!
Απλά σε ενημερώνω, οτι πήρα ένα eMail του/της/του Μοζ, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου, και το βρίσκω πολύ κατώτερο ενός Μόζ που είχα συνηθίσει (και αποθέσει και κάποιες σοβαρές ελπίδες).
Το τι ακριβώς είπε δεν το λέω δημόσια -είπα, θα μείνει στην eMail-ιέρα-
αναλογίσου απλά, οτι για να παρεξηγηθώ εγώ, εγώ που έχω συνηθίσει πια να ανταλλάσω αβρότητες με διάφορους ανεγκέφαλους, δηλώνω υπεύθυνα οτι δεν θέλω να ξαναακούσω για Μόζ.
Το παράχεσε.
.
χαχαχα!
εγω δεν "χανομαι στην μεταφραση" καπετανιοοοοο!
εχω τους κανονες του καλου ληστοσυμμοριτη (απο τον φιλτατο συναδελφο rizitis) ![]()
.
1) Εντοπίζετε ο στόχος.
2) Παρακολουθείτε ο στόχος.
3) Σχεδιάζετε με χαρτί και μολύβι την θέση του κάθε ενός από τους συμμετέχοντες.
4) Ο αρχηγός μοιράζει τους ρόλους στον κάθε ένα .
5) Ο αρχηγός εξετάζει εναλλακτικό σενάριο διαφυγής σε περίπτωση που στραβώσει η δουλειά.- στην περίπτωση σας να έχετε έτοιμα 5-6 καλού κακού.
6) Ο αρχηγός είναι υπεύθυνος για την αποθήκευση της λείας .
7) Τα κέρδη από την λεία δεν δίνονται στους συμμετέχοντες νωρίτερα από 1 χρόνο. Διότι θα καρφωθείτε αν από την μιζέρια ξαφνικά γίνεται χλιδάτοι.
8) Απαγορεύονται οι διάλογοι στα τηλέφωνα.
9) Ότι έχετε να πείτε θα το στέλνετε στα σανσκριτικά στο φόρουμ «χαμένοι στην μετάφραση» και θα το μεταφράζει ο κάθε ένας όπως θέλει.
10) Όταν ακούσετε από μακρυά τον χαρακτηριστικό ήχο ιου, ιου δεν τρέχουμε , αλλά πετάμε.
11) Αν ακούτε το ιου, ιου, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε ένα μπλέ φωτάκι, είναι αργά για δάκρια Στέλλα, απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες προσδοκώ ανάσταση νεκρών αμήν.
12) Αν δεν έχετε σκοπό να εφαρμόσετε τις συμβουλές μου , παρακαλώ οι καπνίζοντες να μου στείλουν με μέηλ την μάρκα με τα τσιγάρα που επιθυμούν να καπνίζουν όταν θα τραγουδάν στο κελί 33…
13) Καλό θα ήταν και τις συμβουλές μου να εφαρμόσετε να μου πείτε τι μάρκα καπνίζετε για παν ενδεχόμενο.
.
ας δουμε ποσοι θα χαθουνε ομως κακιστε των κακων βριλη ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
.
φημολογειται οτι κυκλοφορουν διαφορες φημες εν ειδη διαφορων προτζεκτ!!!
![]()
μπορει και ναναι απλως φημες φυσικα... ![]()
.
Judabegood ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Το παράχεσε."
χα χα, ψαρώσατε ....
Μόζη, θα σε ξαναδιαβάσω καμιά φορά ?
Τι θα μεταφράσουμε ? Κανέναν κατάλογο σανσκριτικο-βαβαρέζικου εστιατορίου ????
Edited by - Vril on 07/09/2005 20:16:32
quote:
Select Sanskrit or English from the menu.
Τι πάς να κάνεις ?
Να αυτοματοποιήσεις και αυτά ???
Τη μετάφραση θα την κάνουμε στο ... χέρι !
Έτσι να έχει και σασπένς... Και να διαβάζει και ο καθένας ότι θέλει... για να λένε μετά, όπως όταν κάτι πάει ποοολύ στραβά, "ξέρετε, μας συγχωρείτε, ήταν ανθρώπινο .... λάθος"