- ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
-- ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΒΡΟΧΗ --
Edited by - --Sonap-- on 18/11/2007 20:20:36
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ?ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Η'ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ?
ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?
ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΙΚΗ?ΣΚΕΨΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ!ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Π.Χ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?
ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟ?ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?
ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ...ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ?
-- ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΒΡΟΧΗ --
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?ΧΕΧΕ!
ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ?ΕΓΩ ΕΠΛΕΝΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΗΜΟ!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ A.KIRCHER?
quote:Ούτε εκείνος την είδε! Μετά το συζητήσαμε.... Για να σου πω την αλήθεια... μια και μπήκαμε στο χορό... στο σπίτι μας είχαμε και άλλα φαινόμενα (βλέπαμε παρουσίες και μερικές φορές δημιουργούσαν και θόρυβο). Αν και τις έβλεπαν και οι γονείς μου, δεν έδιναν σημασία!
ervinΓΕΙΑ ΣΟΥ KARMA
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ?ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Η'ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ?
Δεν ξέρω τι συνέβαινε, ίσως το σπίτι ήταν χτισμένο επάνω σε κάποια "πύλη". Συνήθως, οι παρουσίες αυτές περνούσαν, χωρίς να μας δίνουν καμία σημασία. Άλλες φορές μας παρατηρούσαν...
quote:Το περιστατικό συνέβη και τις τρεις φορές με τη μητέρα μου. Αυτό που είναι άξιο λόγου να συζητηθεί είναι, πως μία από αυτές τις φορές, λίγο μετά το γεγονός, ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο από το σαλόνι. Τρέξαμε ο πατέρας μου και εγώ και είδαμε το σώμα του καλοριφέρ πεσμένο κάτω και να έχει γεμίσει ο χώρος με νερό... τα καλοριφέρ, μόλις τα είχαμε αλλάξει και ήταν αδύνατον να πέσει από μόνο του (ο μάστορας που ήρθε μετά δεν μπορούσε να το εξηγήσει)!
ervinKARMA ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ?
ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ...ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ?

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma
quote:
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ A.KIRCHER ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?
Φίλη ervin
όχι δεν είχα κάποια παρόμοια εμπειρία. Το φαινόμενο DOPPELGANGER το γνώριζα μέσα από την περιστατικό του ποιητή Shelley το οποίο αναφέρει και η wikipedia. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το "διπλό" του Shelley το είδε και ένα άλλο πρόσωπο, η Jane Williams.
Πάντως ο γνωστός φιλόσοφος και μύστης G.I. Gurdjieff λέγεται από τους μαθητές του πως είχε την δυνατότητα να βρίσκεται σε διαφορετικά μέρη την ίδια στιγμή. Το ίδιο έχουν ισχυριστεί και άλλοι. Διάβασε αν έχεις χρόνο το παρακάτω άρθρο, έχει κάποιες χρήσιμες αναφορές.
http://www.thothweb.com/article-print-5045.html
Μη έχοντας εγώ ο ίδιος προσωπική εμπειρία κάτι τέτοιου ή κάποιου ανάλογου φαινομένου παραμένω για την ώρα σκεπτικιστής. Σε υποατομικό επίπεδο βέβαια έχουν γίνει κάποια πειράματα όπου σωματίδια μπορούν να βρίσκονται σε δύο διαφορετικά σημεία την ίδια στιγμή. Σχετικά με αυτό μπορείς να διαβάσεις ένα εκλαικευμένο άρθρο από το physorg.com που αναφέρει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.
http://www.physorg.com/news7144.html

Φυσικά μπορεί και να κάνω εντελώς λάθος αλλά σκέφτομαι το περιστατικό που βίωσες "βήμα - βήμα".
Στην αρχή η μητέρα σου σου ζήτησε να την ακολουθήσεις στα ψώνια κι αρνήθηκες.
Ύστερα από λίγο την βρίσκεις για να της πεις ότι θα την συνοδεύσεις.
Μήπως υποσυνείδητα περίμενες από τη μητέρα σου να σου προτείνει κάτι ώστε να βγεις από το σπίτι για να μην βαριέσαι;
Ανεξαρτήτως της πρώτης σου άρνησης, το γεγονός ότι στην πορεία δέχθηκες με κάνει να βρίσκω πιθανό να ήθελες από την αρχή να πας μαζί της.

In anticipation of my resurrection...