ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

toxotis60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
toxotisΜέλος
11/10/2008, 17:14:54
Των Ελλήνων και όλων γενικά των ανθρώπων θα έλεγα είναι κοινότ ο γνώρισμα του διχασμου...

άλλα θαρρώ πως η ευθήνη "περιορίζεται" στη μη αναγνώρηση της παγίδας, που άλλοι εξ αρχής είχαν στημένη...

Διάβαζα κάπου πως η κύρια μέθοδος "παγίδευσης" είναι:
Πρόβλημα- αίτημα πλήθους για λύση- πλασάρισμα της θέσης τους ως λύση

Δηλαδή: p.x.

Κλιματικές αλλαγές (εννοείται δεν είναι ρόβλημα) μετατροπή σε "υπερθέρμανση του πλανήτη"=πρόβλημα επιβίωσης (θεωρητικά, γιατί επι χιχλιετίες δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα στη πράξη)

Τπ Στάδιο "πρόβλημα" είναι έτοιμο

Ο κόσμος αρχίζει να "βομβαδίζεται" με το "πρόβλημα" και αρχίζει να ζητά "λύσεις"

Το 2ο στάδιο ολοκληρώθηκε...

Πάμε στο 3ο στάδιο, τον στόχο ο οποίος εξ' αρχής υπήρχε, αλλά θα ξεσήκωνε όλο το λαό, αν γινόταν προσπάθεια να το περάσει κανείς με τη βία ή "αυθαίρετα"...

*ψεκασμοί
*γεωμηχανική
*χρηματηστήριο ρύπων
*οικονομικός έλεγχος
*συνειδησιακός έλεγχος

....και συμπληρώστε όσα αστεράκια νομίζεται...

είναι η ίδια ακριβώς πρακτική που εφαρμόστηκε στο θέμα "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας"...

Αν μας έλεγαν, οτι θα γίνει ο κόσμος μας -δίχως λόγο και αιτία- ένα τεράστιο Big Brother με κάμερες, αστυνόμευση, τσιπ, βιομετρικά διαβατήρια, πετσοκομένο σύνταγμα κτλ... αλλοίμωνο στο οφθαλμοφανές θα "κλωτσούσαμε"...

Με το ωαραίο περιτύληγμα και το σερβίρησμα των Δίδυμων πύργων, όλα έγιναν με τι ευλογίες μας, "για το καλό μας"....

Αναρωτιέμαι όμως ποιός είναι ο πραγματικός στόχος των χημικών αεροψεκασμών, το αποκορύφωμα που λένε, γιατί όσα γνωρίζουμε και συζητάμε είναι επιδράσεις, αλλά μας διαφεύγει έχω την εντύπωση ο στόχος....

ή μήπως οι ψεκασμοί απλά μας κρατούν σε καταστολή, ωστε να περνούν οι διάφοροι "στόχοι"?

Ακόμη και οι ασθένειες που σχετίζονται με αυτά, απλά μας κρατούν
α-σθενείς, δίχως ΣΘΕΝΟΣ
και πως να έχεις σθένος όταν αισθάνεσαι κουρασμένος, "γριπωμένος" ή έχεις τρομερό πονοκέφαλο και δυσκολεύεσε να ανασάνεις...

τι λέτε?

Ακόμη και το γεγονός πως διενεργούνται ψεκασμοί, δίχως επίσημη δικαιολογία-αιτία,
πιθανότατα να οφείλετε στο γεγονός, πως αποδεδειγμένα δεν στέκει η δικαιολογία που είχαν "πασάρει" αρχικά περί προστασίας από υπέρυθρες ακτινοβολίες-ασπίδα
Δηλαδή, ακόμη δεν είχαν πείσει αρκετά τον κόσμο για το "πρόβλημα", ώστε να δώσουν το οκ για τις διενέργειες, ως λύση...

Έλλειπαν δηλαδή τα δύο πρώτα βήματα-είχαν μείνει μετέωρα μάλλον-
και εφάρμοσαν το τρίτο βήμα, αφήνοντας το να λειτουργεί και να ψάχνουν -όσοι ασχολούνται- για απαντήσεις...

αφού η αντίδραση δεν ήταν σύσωμη στις εκθέσεις περι "προβλημάτων"

και επι πλέον ερχόταν και έρχετε σε αντιδιαστολή με τις ισχύουσες διατάξεις διεθνώς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον...

Εν τω μεταξύ οι ΗΠΑ αλλάζουν πυρετωδώς τις σχετικές νομοθεσίες, για να χωράνε μόνιμα και νομιμα οι αυθερεσίες τους...

Το επόμενο βήμα θα είναι να ρίξουν τις μάσκες και τα Ηνωμένα Έθνη...

Κι όσο εμείς οι λίγοι θα ψαχνόμαστε, οι αλλαγές θα είναι "νόμιμες διαδικασίες"...

(Θυμάστε την ανάλυση του Gabriel Stetter, που είχα μεταφράσει πριν λίγα χρόνια?)

http://vickytoxotis.blogspot.com

helios2012Μέλος
11/10/2008, 17:53:32
Αγαπητή φίλη Toxotis,

Αν σου έλεγα, πως απώτερος σκοπός τους(πέρα απ'την καταστολή και το ''πέρασμα'' διαφόρων στόχων) είναι να εξαλείψουν σταδιακά τις ανθρώπινες μονάδες που τους είναι άχρηστες ή/και ζημιογόνες (βλέπε ηλικιωμένους...) και πως θέλουν να χρησιμοποιούν τον ενεργό πληθυσμό (βλέπε ηλικίες 20-30)ποικιλοτρόπως, θα σου φαινόταν παράλογο???

Το να μας βλέπουν σαν αντικείμενα εκμετάλλευσης και απλά να προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη που αποκομίζουν απ'την εκμετάλλευσή μας, σου φαίνεται περίεργο?

Το ότι οδεύουμε προς ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν θ'αντιδρούν σε τίποτα εξαιτίας της απάθειας(που προκαλείται με χημικό τρόπο ποικιλοτρόπως π.χ. μεταλλαγμένα,ψεκασμοί, κ.τ.λ.), θα δουλεύουν(όπως και τώρα) 12-16 ώρες για να επιβιώσουν και θα πεθαίνουν κοντά στα 30 γιατί μετά απλά δεν θ'αποδίδουν το μέγιστο και θα καθίστανται ζημιογόνοι σου φαίνεται ουτοπικό σενάριο?

Μακάρι να βγώ ψεύτης και ό'τι ''διαβλέπω'' να μας έρχεται, να μη γίνει ποτέ πραγματικότητα και να παραμείνει μια απίθανη μηδενική πραγματικότητα.
Όσο εθελοτυφλούμε μπρος στα έκτροπα που γίνονται εις βάρος μας, τόσο πιό γρήγορα θα οδεύουμε προς την αυτοκαταστροφή ή θα καταντήσουμε όπως οι στρουθοκάμηλοι, σε φάρμες αναπαραγωγής...
Μακάρι να βγώ ψεύτης και όλοι να με ξεφτιλίσουν και τίποτα απ'τα παραπάνω να μη συμβεί ποτέ!

NIKONΜέλος
11/10/2008, 18:03:24
ΦΙΛΕ ΗΛΙΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 35 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...........ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΝΤΑΖΩΜΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΩΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.............................................................................................................................................................
ΤΟΞΟΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ...ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ.........ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...........ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...ΕΣΥ ΤΟΞΟΤΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ............
toxotisΜέλος
11/10/2008, 18:05:43
Με την ίδια λογική όμως θα έπρεπε να "ξεπετάξουν" και τις πρώτες ηλικίες που δεν είναι "χρήσιμες" (παιδική έως και 20) άρα...????

Αλλά μην ξεχνάμε πψς τόσο οι πρώτες ηλικίες όσο και οι ηλικιωμένοι αποδίδουν τα μάλλα σε φαρμακευτικές και ιατρικά καρτελ/κατεστημένο...

Ή να το τραβήξουμε ακόμη πιο πολύ και να πούμε πως θέλουν μόνο ρομπου-ανθρωπους?...

Δεν μου αρέσουν τέτοια σενάρια, όχι γιατί είναι απίθανα, απλά γιατί δεν θέλω να βρίσκονται εκεί, ως σημεία απορρόφησης ανθρώπινης ενέργειας..

πόσο μάλλον πρόκλησης αισθημάτων φόβου ή πανικού...

11/10/2008, 18:56:54
Θα συμφωνήσω με τον φίλο helios 2012,. αγαπητή
toxotis περί πειραματισμού για τη δημιουργία ενός
ανθρώπου τέρατος, που θα είναι απρόσβλητο σε όλα
και γι αυτό μας έχουν φλομώσει στους αέριους, χημικούς και
φυσικούς βομβαρδισμούς, μια κατάσταση πολύ επικίνδυνη
για τον ανθρωπο, αφού τα πειράματα έχουν και αποτυχίες, αλλά
και τερατογεννήσεις...
Θέλουν μια μάζα για να την χρησιμοποιήσουν κατά βούληση, δίχως
συναισθηματισμούς και μόνο με απάνθρωπα σκληρά και εγωιστικά κίνητρα...
helios2012Μέλος
11/10/2008, 19:20:51
Μα καλή μου δε βλέπεις πως με την κλωνοποίηση αυτό προσπαθούν να καταφέρουν?

Δυστυχώς τα στάδια που περνάει ο κάθε άνθρωπος που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα είναι τα εξής και με την αυτή σειρά:
1ον: άρνηση
2ον: μερική αποδοχή του προβλήματος.
3ον: φόβος
4ον: θυμός
5ον: πλήρη αποδοχή
6ον: εύρεση πιθανών λύσεων
7ον και δυστυχως τελευταίο: Δράση!
Οπότε η δράση επέρχεται αφού ξεπεράσουμε όλους τους παραπάνω σκόπελους και λειτουργήσουμε πέρα από συναισθηματισμούς.

Σόρι για την καθυστέρηση αλλά είχα προβλήματα δικτύου κοινώς ''έπεσα'' σε μποτιλιάρισμα διαδικτυακό.
χαχαχαχαχα
Παρεπιπτόντως, όσο ανέμενα την αποστολή του παρόντος μηνύματος κοίταξα την εφημερίδα όπου με μεγάλα γράμματα γράφει:
ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ στα διεθνή χρηματιστήρια
ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΝΙΚΟΥ...
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟς ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ-G7 ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Οι τελευταίες λεξούλες της Βίκυς ήταν ''πρόκληση πανικού-φόβου''...
Λέξεις που διανθίζουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων!
Ο νοων νοήτω...

NIKONΜέλος
11/10/2008, 20:01:14
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.......ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ........ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑ......ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣ. ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.........ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ???? 100 ΤΟΙΣ 100.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ...........
toxotisΜέλος
11/10/2008, 20:16:51
Μα φίλε μου εκεί είναι η ουσία

ο φόβος και ο πανικός
είναι "ένστικτα"

για να προκληθούν χρειάζεται κατάλληλος χειρισμός=> κατάλληλες "ειδήσεις"

δεν υπάρχει ήδη, απλά τον επιθυμούν και τον φόβο και τον πανικό

γιατι σε τέτοιες καταστάσεις ο άνθρωπος γίνετε χειραγωγήσιμος. Γίνετε Μαζάνθρωπος...

και -ας πούμε άθελα του...- απλά προωθεί καταστάσεις ενάντια στο όφελος του

Αυτοί που εξ αρχής χειρίζονται αυτές τις καταστάσεις είναι φυσικά στο "απυρόβλητο", δεν πανικοβάλονται, δεν φοβούνται και ίσα-ίσα εκμεταλλέυονται τις καταστάσεις και καθοδηγούν τους μαζανθρώπους/κοπάδια ίσα για σφαγή...

τόσα απλά είναι τα πράγματα... αν βλέπεις

Φίλε μου τρεχαγύρευε, τον άνθρωπο-τέρας τον έχουν από καιρού κατασκευάσει, να τον τελειοποιήσουν θέλουν μόνο...

το θέμα είναι πόσοι καταφέρνουν να είναι άνθρωποι μέσα σε τέτοιες καταστάσεις και πόσους επιτρέπουν αυτοί να υπάρχουν,

καθώς πολύ εύκολα στέλνουν στα... "θυμαράκια" όποιον τολμά να υπηρετεί ανώτερους σκοπούς και να "ξεστραβώνει" τους συνανθρώπους του

η ιστορία είναι γεμάτη από δολοφονημένους γιατί τόλμησαν να πειράξουν τη ροή που οδηγεί στην πλήρη πραγματοποίηση των σχεδίων τους...

Και πάλι όμως θα τονίσω το εξής:
το "κακό" από μόνο του δεν υπάρχει, δεν έχει δική του ενέργεια, γι' αυτό παίρνουν μικρά κομματάκια καλού και ντύνουν το "κακό", ώστε να γεμίσει με την ενέργεια την ανθρώπινη,

κοινώς να απορροφήσει ενέργεια από την ανθρώπινη συνείδηση

κι αυτό με κάθε μορφή αρνητικής ενέργειας: άγχος, φόβο, πανικό κτλ

Γι' αυτό είναι σημαντικό να μην συμμετέχουμε ενεργειακά/συναισθηματικά στο παιχνίδι τους,

γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό το παράδειγμα του Γκάντι

όταν "πολεμάς" κάτι το ισχυροποιείς

Το θέμα είναι να το αποδυναμώσεις ενεργειακά.
Να στρέφεις τη συνείδηση σου σε αυτό που θέλεις και όχι σε αυτό που δεν θέλεις

Δηλαδή π.χ. όχι να τα βάλεις με αυτούς που ψεκάζουν, να θυμώσεις ή να φοβάσε

αλλά να εστιάσεις στην καθαρή ατμόσφαιρα, στο καθαρό περιβάλλον που θέλεις να ζεις

αυτό σημαίνει όχι να μην πληροφορήσαι, αλλά να μην συμμετέχεις ενεργειακά/συναισθηματικά στην είδηση

να μην δίνεις δύναμη στην πληροφορία

το σύμπαν -ως εφυέστατο- πραγματοποιεί πάντα αυτό που θέλουμε, δρομολογόντας έτσι τις καταστάσεις, ώστε να γίνει η πραγματικότητα που βιώνουμε.

Ψυχραιμία, ηρεμία και ισορροπία λοιπόν

Α, έχω την εντύπωση, χωρίς να έχω στοιχεία χειροπιαστά βέβαια, εντελώς διαισθητικά μιλάω,
πως για κάποιο λόγο βιάζονται, κάτι τους έχει κάνει να επισπεύσουν τα σχέδια τους...
Αισθάνετε κανείς σας κάπως αντίστοιχα?

toxotisΜέλος
11/10/2008, 20:27:12
Α, ΝΙΚΟΝ, σήμερα βλέπω πέφτουμε ο ένας πάνω στην ώρα που γράφει ο άλλος...

ίσως αυτό που έγραψες παραπάνω να είναι και μια απάντηση στο τελευταίο μου ρητορικό ερώτημα...

ίσως βιάζονται γιατί κλείνει ο κύκλος

Ας εστιαστούμε λοιπόν στο πως θέλουμε να ανοίξει ο επόμενος κύκλος...

Όπως είχε πει και η Μητέρα Τερέζα κάποτε,
όλοι μας να είμαστε σε μια πορεία για την ειρήνη παρόντες, αλλά κανείς μας να μη συμμετέχει σε αντιπολεμικές πορείες...

helios2012Μέλος
11/10/2008, 20:58:26
Η διαίσθησή σου αγαπητή τοξεύτρια, επειδή πηγάζει από βαθύτερα στρώματα του είναι σου, κατ'εμέ είναι σωστή.
Και γώ την ίδια διαίσθηση έχω.
Ο κύκλος κλείνει.
Το θέμα είναι ο καινούργιος, που θ'ανοίξει να μην είναι και αυτός φαύλος, οπως τούτος δώ.
Και σ'αυτό το σημείο φερούμε ευθύνη.
Μήπως θα'ταν καλύτερα αντί για κύκλο να δημιουργούσαμε σπείρα ή δίνη?
11/10/2008, 23:56:51
Αγαπητέ μου helios2012 και φίλη toxotis,πάμε σε ένα
καλύτερο κόσμο, έστω κι αν η γέννα αυτη θα είναι βίαιη
κι ίσως σημαίνει και το θάνατο της μητέρας, αν με εννοοείτε...
NIKONΜέλος
17/10/2008, 13:28:56
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΙΑΣΟΥΜΕ..........ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΛΦ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.............ΟΧΙ ............ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.......ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΗ ΤΣΑΜΒΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΦΕ ΘΕΛΕΙΣ ..............................................................................................................................
ΘΕΛΕΙΣ ΗΡΩΙΝΗ??????? ΕΦΕ......ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ....ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΙΟ????? ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...........ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΕΦΕ?????? ΕΥΚΟΛΟ......ΤΣΑΜΒΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΕΖΕΣ........................................................................................................

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ........ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ...ΤΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ.....

.........................................http://www.i-doser.com/

.....................................................................
.......................http://www.youtube.com/watch?v=k8crpJ7OqCc&feature=related

helios2012Μέλος
17/10/2008, 14:15:57
Μου θυμίζει την ταινία ExistenZ...!

Δείτε το!

Αγαπητέ Nikon Συγχαρητήρια για την προειδοποίηση προς όλους όσους ενδέχεται να το χρησιμοποιήσουν αν και το μέλλον διαγράφεται ζοφερό...

Το θέμα είναι τι κάνουμε και πως προστατευόμαστε απ'όλα αυτά!

Υ.Γ. Ούτε ν'ανατριχιάσω δεν μπορώ πλέον,παρ'όλες τις ανατριχιαστικές πληροφορίες που έρχονται στα χέρια μου.
Είναι τόσο μεγάλο το κοπάδι, που λίγα μαύρα πρόβατα χάνονται και όσο και να βελάζουν δεν ακούγονται...

Edited by - helios2012 on 17/10/2008 14:22:17

NIKONΜέλος
17/10/2008, 14:25:50
ΜΑ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ adrenachrome Ι ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ Ι ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΟΝΥ ΝΤΕΠ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ............................................................ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?????? ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...
17/10/2008, 14:39:23
Φίλοι μου για το i-dozer υπάρχει σχετικό θέμα από τον Ιούλιο....

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9822

NIKONΜέλος
17/10/2008, 15:08:44
ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ.....ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.
NIKONΜέλος
17/10/2008, 20:17:42
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ
ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΒΑΡΥ ΨΕΚΑΣΜΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗΣ.....ΜΕ ΟΜΙΧΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ........................................................................................................................................................

ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.............

Fear.and.Loathing ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΝ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

NIKONΜέλος
19/10/2008, 17:26:15
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...................................................................................................................................................................................
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ............ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..............................................................................................
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ......ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΩΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΙΟΠΟΙΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ........
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΙΡΩ................................................................................................ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ...ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣ ΚΑΙΡΟΝ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ.........
helios2012Μέλος
20/10/2008, 23:40:59
Nikon, αν μπορούσες να με δείς, θα'βλεπες πόσο συμφωνώ μαζί σου...
Και πόσο, ταυτόχρονα, λυπάμαι για το ερωτηματικό που παραμένει στην επικεφαλίδα του παρόντος θέματος, μιας και υποδηλώνει ότι μπορεί και να μην μας ψεκάζουν.
Αν πώ πως δεν με πειράζει η όλη κατάσταση, θα συνεχίσουν να δρούν ανενόχλητοι αυτοί που ψεκάζουν.
Αν πώ πως με πειράζει, θα γελάσουν μαζί μου γιατί στον κόσμο θα φαίνομαι γραφικός.
Τι να πώ...

Η τοξεύτριά μας που χάθηκε?
Βίκυ, καλή μου, που είσαι?
Όπου και να'σαι, να'σαι καλά...

Υ.Γ. Nikon για τον Φουκουόκα μιλάς?
Αν ναι...

Edited by - helios2012 on 20/10/2008 23:44:41

papadothomakosΜέλος
21/10/2008, 12:58:22
Φίλοι μου σέβομαι τίς ανησυχίες σας, που τίς έχω άλλωστε και εγώ, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία μας.
Είναι σίγουρο ότι περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο, και είναι σίγουρο ότι αντιμάχονται θετικά και αρνητικά στοιχεία, έτσι γιά να βοηθήσουμε πρέπει να συστρατευτούμε με τα θετικά, τουλάχιστον όσοι μπορούμε να τα διακρίνουμε.
Ο φόβος και ο πανικός, καταστρέφουν τό σημαντικότερο συνδετικό κρίκο που μας ενώνει με την παγκόσμια συνείδηση, τήν πίστη, τό θέλω.
Αυτός που θέλει, επιτυγχάνει τό σκοπό του, αυτός που έχει ισχυρή θέληση (πίστη) φτάνει στην κορυφή.
Οταν λοιπόν οι πίστες ενωθούν και στοχεύσουν στόν ίδιο σκοπό, η συνισταμένη είναι κυρίαρχη και τό αποτέλεσμα θρίαμβος.
Γιατί οι άνθρωποι ενώθηκαν σε κοινωνία, γιά να πετύχουν ότι δεν μπορούσε ο καθένας μόνος του.
Γιατί κορυφαίοι στην γή πέτυχαν αφού ένωσαν πρώτα τούς ανθρώπους, και τούς στοίχισαν πίσω τους με τό ζόρι, ή με την πειθώ.
Μήπως η ανάσταση δεν ήταν αποτέλεσμα τής νίκης κατά του θανάτου.
Γιατί αναφέρω τα παραπάνω?
Επειδή πιστεύω ότι ένα σύνολο ανθρώπων(δεν ξέρω πόσοτικά ποσο), που πιστεύει συνειδητά κάτι τό κοινό, έχει την φοβερή δύναμη να επηρεάσει την συμπαντική συνείδηση, πρός αυτή την κατεύθυνση.
Με άλλα λόγια η δύναμή μας είναι πνευματική, και όχι στά μπράτσα ή στα οπλα, που μέχρι σήμερα μονοπολούν την ιστορία, σε μεγάλο βαθμό.
Ενα παράδειγμα ο χριστιανισμός στην αρχική του μορφή δεν επεκράτησε με την δύναμη τής υλης.
Θα μου απαντήσετε ότι όλα είναι θεωρητικά,και η εφαρμογή τους ίσως είναι ουτοπία.
Η δυσκολία είναι να προσανατολισούν οι συνειδήσεις στην σωστή κατεύθυνση. Οταν σε κοιλό φακό συγκεντρωθούν οι ακτίνες τού ηλιου, τα ξερόχορτα πέρνουν φωτιά. Τα σμήνη τών πουλιών κινούνται, και αλλάζουν πορεία ταχύτατα, πιθανόν με σύστημα εσωτερικής κατευθυνόμενης συνείδησης.
Οι άνθρωποι, αντίθετα διαιρέθηκαν σε πολλά κομμάτια, και τό πάζλ είναι δύσκολο να ενωθεί, όχι όμως ακατόρθωτο.
Τό ερέθισμα θα δοθεί, πιθανόν και χωρίς την δική μας θέληση, και όλοι θα στραφούμε πρός μία κατεύθυνση.
Δεν ξέρω ούτε πιό θα είναι τό ερέθισμα, ούτε ή κατεύθυνση.
Πιστεύω όμως ότι θα συμβεί, ίσως και να έχει αρχίσει η προετοιμασία, αυτό τουλάχιστον εισπράτω ενστικτωδώς.
Το επιβεβαιωτικό επιχείρημα είναι οι αντιδράσεις,πολλές φορές καταφανέστατες, και σπασμωδικές στον πλανήτη, γιά την αποτροπή τής εξέλιξης αυτής.
Ο θάνατος είναι εύκολος, μπορεί να τόν επιβάλλει ο κάθε ανισόρροπος, δεν ισχύει το ίδιο όμως γιά την άυλη ενέργεια (τουλάχιστον έτσι ελπίζω), και επειδή η καθαρή ουσία που αποτελεί το συστατικό τής δημιουργίας μας είναι άφθαρτη, θα ξεχωρίσει απο τίς ξένες προσμίξεις,και θα επανέλθει στό αρχικό της επίπεδο.
Τοξότη οι 116 μπορούν να γίνουν σε πολύ λίγο χρόνο 116.000 κ.ο.κ. αρκεί κάποιος να τούς ανοίξει την αληθινή πόρτα πραγματικά.
Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα, αντιθέτως η πλειοψηφία, που κάποιοι ανοίγουν δήθεν πόρτες, που οδηγούν σε αδιέξοδα.
Ζητώ συγνώμη για την πολυλογία, και την παρέκληση απο τό θέμα.

http://gpapadothomakos.googlepages.com/home2