ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

errietta30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
erriettaΜέλος
09/06/2004, 11:21:28
Kαλημέρα σε όλους!

Δε σε κατάλαβα Vril. Αν εννοείς ότι ξέχασα τους Ολυμπιακούς του 1896 κάνεις λάθος. Δε θα ξεχνούσα ποτέ από που βγήκε η έκφραση "έγινα Λούης".. Ίσως να ήταν λάθος μου να χρησιμοποιήσω τις λέξεις "νεότερη ιστορία", γιατί κατά βάση αναφερόμουν στην ιστορία από το Β'Παγκόσμιο πόλεμο και μετά που η Ευρώπη (και ο κόσμος γύρω της) άρχισε να παίρνει τη σημερινή κοινωνικοπολιτική της μορφή, οπότε ζητώ συγνώμη για την παρανόηση.
Αν δεν εννοούσες αυτό, σε παρακαλώ μπορείς να μου εξηγήσεις το νόημα της άσκησης (και της λύσης) που παρέθεσες?

Φιλικά

ΨΥΧΗΜέλος
09/06/2004, 14:47:18
ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΑΝΩ ΘΡΟΣΚΩ Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΔΙΟ ΙΧΘΥΣ ( ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ )

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΞΑΝΑΠΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ

13-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ 750 ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΛ. 70.000 ΑΤΟΜΑ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 790 ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...... ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ !!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ errietta ΤΩΡΑ .......

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ( ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ )

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ........

ΠΟΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ?

erriettaΜέλος
09/06/2004, 15:48:06
quote:

ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ errietta ΤΩΡΑ .......

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ( ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ )

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ........

ΠΟΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ?

Δυστυχώς ΨΥΧΗ δε θυμάμαι καμμία τέτοια φορά κι ας μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου.. Και τα νούμερα επισκεπτών που παραθέτεις για το Ελ Βελ κάθε άλλο παρά ενθαρυντικά είναι γιατί ξέρω από 1ο χέρι την ανικανότητά τους να χειριστούν τόσες πτήσεις και τις τραγικές ελλείψεις του αεροδρομίου.
Αλλά ας δώσουμε λίγη ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στο θέμα! Ίσως να είναι το 1ο πράγμα που θα πάει καλά! Υποθέτω μένει να δούμε αν θα είμαστε ενωμένοι ή όχι τελικά όταν το απαιτήσουν οι καταστάσεις..

Για να είμαι ειλικρινής εγώ δε φοβάμαι το τι θα γίνει στη διάρκεια των αγώνων, αλλά το τι θα ακολουθήσει μετά την τελετή λήξης τους. Big Brother is here AND HE IS HERE TO STAY! Όπως ακριβώς έγινε με τις δεκάδες δεκάδων κάμερες που στήσανε στη Θεσσαλονίκη για την περίφημη σύνοδο κορυφής τους(θυμάστε στο Πόρτο Καρράς) υποτίθεται μόνο για τις ημέρες που θα ήταν εδώ όλοι εκείνοι που ήρθαν για το συλλαλητήριο για την παγκοσμιοποίηση. Σας βεβαιώνω ότι δεν κατέβηκε ποτέ καμια κάμερα και κανένα από τα συστήματα ασφαλείας που εγκατέστησαν σε όλη την πόλη. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί και πάλι και ακόμα χειρότερα γιατί τώρα τα δεδομένα (και όχι μόνο από τις κάμερες, αυτό είναι το λιγότερο) είναι για τα μάτια των μυστικών υπηρεσιών 7 χωρών και δεν αφορούν μόνο μία πόλη αλλά όλες τις Ολυμπιακές πόλεις και όλους τους Έλληνες. Νομίζω πραγματικά ότι αυτή η δημιουργία φόβου για να πουλήσουν ασφάλεια είναι μακράν το χειρότερο κομάτι των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ζητώ συγνώμη αν έχω ξεφύγει από το θέμα της καταστροφής των Αγώνων, αλλά παρασύρθηκα από την καταστροφή της προσωπικού απορρήτου..

sparveriusΜέλος
09/06/2004, 18:18:36
Errietta μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής σχετικά με το "πρώτο χέρι" και τις "τραγικές ελλείψεις" του αεροδρομίου; Γιατί κι εγώ γνωρίζω από "πρώτο χέρι" ότι η ικανότητα του αεροδρομίου να εξυπηρετεί 1 πτήση ανά λεπτό (όση θα είναι η συχνότητα πτήσεων τις ημέρες των μαζικότερων αφίξεων και αναχωρήσεων) είναι δεδομένη, αλλά ταυτόχρονα μου φαίνεται περίεργος ο όρος "τραγικές ελλείψεις" για ένα αεροδρόμιο που επανειλλημένα έχει καταταγεί στην πρώτη ή δεύτερη θεση παγκοσμίως στις αξιολογήσεις των διαφόρων λειτουργιών του, από τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς.

Δεν κριτικάρω, απλώς ενδιαφέρομαι να μάθω.

Αν η ερώτησή μου εμπίπτει στον νόμο "περί προσωπικών δεδομένων" ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά.

Σε ό,τι αφορά στην αφοριστική ερώτηση για το "τι έχει δουλέψει στη σωστά στη χώρα" θα μπορούσα να αναφέρω αρκετά παραδείγματα διοργανώσεων, υποδομών, συστημάτων που λειτουργούν σωστά. Όμως μου κάνει εντύπωση πώς άτομα σχετικά μικρής ηλικίας (με περιορισμένες εμπειρίες, συγκριτικές και αναλυτικές ικανότητες και άλλα πολλά) μπορούν:

i) να εκφράζουν απόψεις με τόσο μεγάλη σιγουριά και
ii) το κυριότερο, και πιο ανησυχητικό, αντί να είναι οι πραγματικοί κοινωνοί της αλλαγής (νοοτροπιών, καθεστηκυιών αντιλήψεων, συστημάτων κλπ.), να ακούγονται σαν παλαίμαχοι της ζωής, να μιλούν για "το κράτος", "την πολιτεία" κλπ, σαν 70άρηδες στα καφενεία... Λες και δεν είμαστε εμείς η πολιτεία, αλλά πάντα "οι άλλοι"...

Με τρομάζει ρε γαμώτο...

astral-projectΜέλος
09/06/2004, 19:55:43
μα γιατι μας κατηγορειτε ετσι εμας τα ψαρακια???

------------------------

erriettaΜέλος
10/06/2004, 12:42:20
Καλημέρα παίδες!

Errietta μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής σχετικά με το "πρώτο χέρι" και τις "τραγικές ελλείψεις" του αεροδρομίου; Γιατί κι εγώ γνωρίζω από "πρώτο χέρι" ότι η ικανότητα του αεροδρομίου να εξυπηρετεί 1 πτήση ανά λεπτό (όση θα είναι η συχνότητα πτήσεων τις ημέρες των μαζικότερων αφίξεων και αναχωρήσεων) είναι δεδομένη, αλλά ταυτόχρονα μου φαίνεται περίεργος ο όρος "τραγικές ελλείψεις" για ένα αεροδρόμιο που επανειλλημένα έχει καταταγεί στην πρώτη ή δεύτερη θεση παγκοσμίως στις αξιολογήσεις των διαφόρων λειτουργιών του, από τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς.

Γνωρίζω προσωπικά 3 άτομα που δουλεύουν μέσα στο αεροδρόμιο, ένα εκ των οποίων είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του τμήματος εναέριας κυκλοφορίας και έχω ακούσει αρκετές εμπειρίες τους που αποδυκνείουν την ανοργανωσιά που επικρατεί στο αεροδρόμιο.
Επίσης, από τις προσωπικές μου εμπειρίες στο Ελβελ δεν εντυπωσιάστηκα με τη λειτουργεία του αεροδρομίου και απογοητεύτηκα τελείως με το μέγεθος φυσικά του κυρίως χώρου του αεροδρομίου (όχι των αεροδιαδρόμων, αλλά των ταξιδιωτών και επισκεπτών) ο οποίος είναι πάρα πολύ μικρός για μια κλασική καλοκαιρινή κίνηση τουριστών, όχι για Ολυμπιακούς... Αρκεί να θυμηθούμε τι γίνεται κάθε καλοκαίρι με τους ταξιδιώτες που δε βρίσκουν χώρο να κάτσουν ούτε στο πάτωμα! Ή που πρέπει να περίμενουν ατελείωτες ουρές για να επισκεφτούν την τουαλέτα!!! Έλεος δηλαδή!!!
Για να μην αναφερθώ καν στις κακοτεχνίες του (π.χ. ταβάνια που τρέχουν νερά μόλις ρίξει μια μπόρα) ή στην έλλειψη μέριμνας για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Σε ό,τι αφορά στην αφοριστική ερώτηση για το "τι έχει δουλέψει στη σωστά στη χώρα" θα μπορούσα να αναφέρω αρκετά παραδείγματα διοργανώσεων, υποδομών, συστημάτων που λειτουργούν σωστά. Όμως μου κάνει εντύπωση πώς άτομα σχετικά μικρής ηλικίας (με περιορισμένες εμπειρίες, συγκριτικές και αναλυτικές ικανότητες και άλλα πολλά) μπορούν:

i) να εκφράζουν απόψεις με τόσο μεγάλη σιγουριά και
ii) το κυριότερο, και πιο ανησυχητικό, αντί να είναι οι πραγματικοί κοινωνοί της αλλαγής (νοοτροπιών, καθεστηκυιών αντιλήψεων, συστημάτων κλπ.), να ακούγονται σαν παλαίμαχοι της ζωής, να μιλούν για "το κράτος", "την πολιτεία" κλπ, σαν 70άρηδες στα καφενεία... Λες και δεν είμαστε εμείς η πολιτεία, αλλά πάντα "οι άλλοι"...

Με τρομάζει ρε γαμώτο...

Καταρχάς δεν μπορείς να ξέρεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος εδώ μέσα τις εμπειρίες που είχα εγώ στη ζωή μου και κατά συνέπεια τις συγκριτικές και αναλυτικές μου ικανότητες "και άλλα πολλά". Παίρνεις πολλά πράγματα μου φαίνεται για δεδομένα.
Για τις απόψεις μου είμαι σίγουρη γιατί για να φτάσω να διαμορφώσω μια άποψη έχω κάνει κάποια επεξεργασία του θέματος, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, αλλά δεν είμαι ποτέ απόλυτη και είμαι πάντα ανοιχτή στις απόψεις των άλλων.
Και δε δέχομαι με τίποτα για το άτομό μου να λέγεται ότι δεν είμαι κοινωνός αλλαγής της νοοτροπίας. Το να αλλάξεις μια κατάσταση προϋποθέτει να εντοπίσεις πρώτα τα κακώς κείμενα της. Και φυσικά είμαστε εμείς η πολιτεία και το κράτος και αλοίμονο σε εμάς αν δε βλέπουμε τα στραβά μας αλλά τα παίρνουμε όλα ως δεδομένα και καλώς καμωμένα!

sparveriusΜέλος
10/06/2004, 12:57:08
Errietta να είσαι σίγουρη ότι το μήνυμα δεν απευθυνόταν προσωπικά σε εσένα και ότι δεν αμφισβητώ τις εμπειρίες ή τις ικανότητές σου .

Αρχικά, η ερώτησή μου για το Αεροδρόμιο έγινε από καθαρό ενδιαφέρον. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο σκέλος, θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι κυριαρχεί αυτή η νοοτροπία σε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού και ότι είναι ορατή και σε μέλη του forum. Όπως προείπα, δεν υπάρχει καμία προσωπική μομφή. Αν υπήρχε, το προηγούμενο post μου θα απευθυνόταν προσωπικά σε εσένα, καθώς δεν συνηθίζω να κάνω προσωπικές επιθέσεις μέσω γενικόλογων παρατηρήσεων.

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Α, και κάτι ακόμα: σήμερα ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Στάδιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, με Κεντέρη, Θάνου κλπ. Και είναι κούκλα το Στάδιο. Προβλέπω ότι σε 2 μήνες οι καλοθελητές θα τρίβουν τα μάτια τους...

erriettaΜέλος
10/06/2004, 13:30:41
sparverius δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, υγειή και επικοδομιτικό διάλογο κάνουμε!
Και συμφωνώ μαζί σου ότι πολλοί δυστυχώς είναι μιας απαξιωτικής νοοτροπίας, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι οι νέες γενιές ή τουλάχιστον πολλοί εκπρόσωποι αυτών δεν ακολουθούν αυτή την πεπατημένη.
Και όπως ξαναείπα πρωτύτερα στο φορουμ είμαι της άποψης ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Δεν πιστεύω ότι θα καταστραφούν ούτε λόγο καιρού, ούτε λόγο τρομοκρατικής επίθεσης. Και τα όποια παρατράγουδα αν και εφόσον υπάρξουν (βλέπε Ελβελ, δρόμοι κλπ) δε θεωρώ ότι θα είναι ικανά να καταστρέψουν τη γενική εικόνα των Αγώνων.

Όσο για το στάδιο είναι πράγματι πανέμορφο..

scullyΜέλος
10/06/2004, 13:32:52
quote:
ΑΝΩ ΘΡΟΣΚΩ Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΔΙΟ ΙΧΘΥΣ ( ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ )

ΨΥΧΗ...τα λόγια σου μου βγάζουν έντονη την επιθυμία να σε βρίσω...αλλά...αποφάσισα να μην το κάνω πια σε περιπτώσεις όπως η δική σου...κι όταν το έκανα τι κατάλαβα...;!!
Αποφάσισα νβα σεβαστώ τα esotericaαπό 'δω και πέρα...!
Κάνε το και εσύ...!

"Το 23 για τους ιλλουμινάτους...!"

ΨΥΧΗΜέλος
10/06/2004, 13:42:57
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΛΛΑΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ( ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ) ?
ΟΣΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ
ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΟΥΝ ( ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΗΤΟΥ )

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΒΕΛ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΙ ΣΕ ΦΑΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ( ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ )

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΩΡΟ )

ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ?

ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ

ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΩΡΙΕΤΡΑ

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ???

ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ?

Η ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΟΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ?

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ?

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΟΛΑ ?

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ?

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ
( ΟΥΤΟΠΙΚΑ )

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ LOW PROFILE

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ

ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ

ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ

ΨΥΧΗΜέλος
10/06/2004, 14:00:25
quote:

quote:

ΨΥΧΗ...τα λόγια σου μου βγάζουν έντονη την επιθυμία να σε βρίσω...αλλά...αποφάσισα να μην το κάνω πια σε περιπτώσεις όπως η δική σου...κι όταν το έκανα τι κατάλαβα...;!!
Αποφάσισα νβα σεβαστώ τα esotericaαπό 'δω και πέρα...!
Κάνε το και εσύ...!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
1 ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ( ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ )
2 ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΘΡΟΣΚΩ
ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ( ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ )

ΜΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ( ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΚΤΟΝΟΣΗΣ )

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

scullyΜέλος
10/06/2004, 14:01:07
Υπάρχει όμως και η ευγένεια (αν έχεις ακουστά τη λέξη)...οικογενιάρχη με 3 παιδιά...!
Όλοι έχουμε τη γνώμη μας και γι'αυτό ακριβώς είμαστε εδώ, για να συζητάμε τις διαφορετικές απόψεις...
Αυτός που δεν συμφωνεί μαζί μας δεν είναι "κοιμισμέμος"...

Φιλικά...!

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
10/06/2004, 14:09:22
"ΨΥΧΗ" το ζώδιό μου είναι Καρκίνος και όχι Ιχθύς. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Ξερόλας και στα ζώδια λοιπόν. Απορώ πάντως γιατί έκανες παιδιά. Με τόσες καταστροφές που έρχονται θες να δυστυχήσουν? Είναι κρίμα γι αυτα να ζουν στο επίκεντρο της μεγαλύτερης δυστυχίας. Πάλι ανέφερες αρρώστιες, έντομα, κλπκλ. Είσαι βαριά άρρωστος φίλε μου...Λυπάμαι. Κρίμα που μεγαλώνεις τρία παιδιά μέσα σε τόση δυστυχία που 'χεις μέσα σου...Αλλά όταν περάσουν οι Αγώνες, και όλα πάνε καλά, θα σε παρακαλούσα απο αξιοπρέπεια να μην ξαναστείλεις τις μπούρδες σου στην σελίδα αυτή. Αλλά τότε, είμαι σίγουρος, κάτι καινούριο καταστροφικό θα 'χεις βρει να ονειρεύεσαι...

erriettaΜέλος
10/06/2004, 14:23:39
quote:

Αυτός που δεν συμφωνεί μαζί μας δεν είναι "κοιμισμέμος"...

Scully μου, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!

scullyΜέλος
10/06/2004, 14:25:20
quote:
Απορώ πάντως γιατί έκανες παιδιά. Με τόσες καταστροφές που έρχονται θες να δυστυχήσουν? Είναι κρίμα γι αυτα να ζουν στο επίκεντρο της μεγαλύτερης δυστυχίας. Πάλι ανέφερες αρρώστιες, έντομα, κλπκλ.

Σωστός ο φίλος...!
Α! Επί την ευκαιρία καλώς ήρθες...ψάρι...!!!

ΨΥΧΗΜέλος
11/06/2004, 15:03:13
ΜΑΛΙΣΤΑ

ΔΕΧΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥ ( ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ )

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ........
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ( ΚΑΛΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ )ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ )

ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ( ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ )ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΟΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ........( ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ )

ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ( ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ) ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ )

ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΛΕΚΙΝ

ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ........

Μ ΕΝΑ ΑΡΛΕΚΙΝ ΞΕΧΝΙΕΣΕ...

ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

NO HARD FΕLLINGS

erriettaΜέλος
11/06/2004, 16:02:55
ΨΥΧΗ

Άλλοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο.
Το θέμα είναι ότι τα από τα δικά σου γραφόμενα βγαίνει ότι εσύ σίγουρα πνίγεσαι μέσα σ'αυτό.

Φιλικά

astral-projectΜέλος
11/06/2004, 17:39:49
δυστυχως ως εθνος, εχουμε μαθει να επαναπαυομαστε.

περιμενουμε διαφορες δυναμεις, να σωσουν εμας, το εθνος, τον πλανητη, απο την καταστροφη και την μιζερια.

ποσοι απο μας εχουν οικολογικη συνειδηση?

ελαχιστοι.

ποσοι απο εμας, συνδραμουν οικολογικες οργανωσεις? διοτι μπορει να ειμαστε κοπριτες ως εθνος, αλλα υπαρχουν παντα καποιοι που αρεσκονται - και μπραβο τους- να βοηθουν αυτο το ερμο το περιβαλον.

θα επαναλαβω την πολυ σοφη κουβεντα που ειπε ο μακαριτης ο κενεντυ:

το θεμα δεν ειναι τι θα κανει η πατριδα σου για σενα, αλλα τι θα
κανεις εσυ για την πατριδα σου....

------------------------

afroΝέο Μέλος
16/06/2004, 11:59:04
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΕ ΧΘΕΣΙΝΗ (15/6) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΥ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2004 ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΙ (ΕΜΥ ΚΑΙ 2004) ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ 8 ΗΜΕΡΩΝ, Ο ΔΕ ΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ (ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ) ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

erriettaΜέλος
16/06/2004, 12:09:27
Καλώς όρισες στην παρέα afro και καλημέρα σε όλους!

quote:

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Eγώ δεν είδα την εκπομπή αυτή. Μήπως ο κύριος αυτός παρέθεσε κάποια παραδείγματα βάση της στατιστικής του μελέτης τα οποία δείχνουν σε ποιες περιπτώσεις χάλασε ο καιρός πριν από μεγάλα γεγονότα?