- ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ή αν κάποιος πιστεύει πως είναι σοβαρός και κρίνει ένα θέμα ασόβαρο, τότε μπορεί απλά να μην συμμετέχει. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Γιατί να τρελαθεί και να αγανακτήσει; Κακό του κεφαλιού του. Θα ήταν καλύτερο να γελάσει, αν το κρίνει όντας γελοίο, ακόμη και αν ο θεματοθέτης δεν αστειεύεται.
Και ο θεματοθέτης(δηλαδή ΕΓΩ) δεν μασάει με γέλια κτλ. σιγά τα λάχανα, δεν πάει ο καθένας να πει ό,τι θέλει. Φόρουμ είναι. Ελευθερία, δημοκρατία, ισότητα, Γαλλική επανάσταση, Διαφωτισμός χεχε!
![]()
Δεν νομίζω οι Διαφωτιστές να θέλουν να καθήσουν στην θέση των πρώην Σκοταδιστών, κρίνοντάς τους με το ίδιο σκεπτικό.
-{Δεν} γυρίζει η Γη; Στην πυρά!
Αν ο Διαφωτισμός έφερε το φως και μια πρόοδο ας πούμε, τότε αυτό ας είναι στην ελευθερία των απόψεων. Αμφιβάλλω γι' αυτό αλλά τέλος πάντων.
Παρεπιμπτόντως, δεν νομίζω το βιβλίο που αγόρασα(Knockdown of Heliocentric Model) και αποτελείται από 200 σελίδες να είναι ένα τραγικό αστείο κάποιου ανόητου κομπογιαννίτη. Διότι εκείνος που το έγραψε έχει αυξήσει την γνώση, δηλαδή είναι πραγματικός επιστήμονας(όχι σαν τον Ντόκινς) και έχει τιμηθεί ακόμη και από την Nasa(η οποία φυσικά δεν δέχεται τον γεωκεντρισμό).
Καληνύχτα