ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

1900111 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/6
holy deathΝέο Μέλος
27/09/2005, 19:13:28
νεο μελος,νεο μυνημα.και η ιστορια συνεχιζεται.
ο πολεμος ειναι απαραιτητος.ετσι πιστευω εγω.ο πολεμος καθαριζει ανθρωπους και απολυμενει την κοινωνια.
οποιος πεσει στον πολεμο ως ηρωας θα ειναι τιμημενος για παντα
οποιος πεσει νεκρος επειδη κοκαλωσε απο τον φοβο του η λογω φοβιας θα ειναι παντα δειλος
σιγουρα θα ακουσω πολλες κραυγες απο αυτο το τοπικ.δεν θα λειψουν φυσικα και τα αστειακια.μπορει και να λειψουν.
ο πολεμος ομως θα ειναι παντα στην φυση του ανθρωπου.ειναι στο μυαλο και στο αιμα.ποτε δεν θα υπαρξει αιωνια ειρηνη.
περιμενω αποψεις
τις περιμενω δυναμικα
και συντομα

27/09/2005, 21:36:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ holy death.....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ?????
ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ....
ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ...
ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ???????

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ??????
ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΣ (ΛΕΕΙ)....

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΤΩΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

28/09/2005, 00:53:58
holy death
quote:
ο πολεμος ειναι απαραιτητος.ετσι πιστευω εγω.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

quote:
ο πολεμος καθαριζει ανθρωπους και απολυμενει την κοινωνια.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΟ;
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ/ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

quote:
οποιος πεσει στον πολεμο ως ηρωας θα ειναι τιμημενος για παντα
ΝΑΙ...ΜΑΛΙΣΤΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ;...ΜΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.

quote:
σιγουρα θα ακουσω πολλες κραυγες απο αυτο το τοπικ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

quote:
ο πολεμος ομως θα ειναι παντα στην φυση του ανθρωπου.ειναι στο μυαλο και στο αιμα.ποτε δεν θα υπαρξει αιωνια ειρηνη.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ.

quote:
περιμενω αποψεις
τις περιμενω δυναμικα
και συντομα

ΒΙΑΖΕΣΑΙ;
ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ;

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΝΕ...ΗΣΥΧΙΑ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

To fight for a land fit for heroes,
God on my side,and a gun in my hand,
Counting my days down to zero,
And I marched and I fought and I bled
And I died & I never did get any older.

...

Ten thousand shoulder to shoulder,
A thirst for the Hun,
We were food for the gun,and that's
What you are when you're soldiers,
I heard my friend cry,
And he sank to his knees,coughing blood
As he screamed for his mother
And I tell by his, side,
And that's how we died,
Clinging like kids to each other,
And I lay in the mud
And the guts and the blood,
And I wept as his body grew colder,
And I called for my mother
And she never came,
Though it wasn't my fault
And I wasn't to blame,
The day not half over
And ten thousand slain,and now
There's nobody remembers our names
And that's how it is for a soldier.

ΑΛΗΘΕΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ;
ΑΝ ΝΑΙ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ...ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΟ ΤΩΝ ΟΛΜΩΝ...ΗΡΩΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ...ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΗΡΩΑ;

ΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑΡΚΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ.

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ...ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.

PUSH THE BUTTON.

..

28/09/2005, 01:07:18
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ...ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ ΕΓΩ...ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ...ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ;

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ...ALL THE TIME.

..

NemesiΜέλος
28/09/2005, 10:07:37
quote:

Γράφεις ότι ο πόλεμος είναι και θα είναι πάντα στη φύση του ανθρώπου, στο μυαλό του και στο αίμα του, αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο. Από την αρχή της ανθρωπότητας ο άνθρωπος πολεμούσε μόνο για την επιβίωσή του, όπως και όλα τα άλλα είδη ζωής. Μόνο για επιβίωση. Όμως υπήρξαν και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, όπως πολύ σωστά έγραψε ο Pixeldream που με τις απόψεις τους και τις πράξεις τους, δημιούργησαν πολέμους και δημιουργούν ακόμα. Φυσικά δεν θα υπάρξει ποτέ αιώνια ειρήνη γιατί κάποιοι σκέφτονται ακόμα πως να γίνουν ήρωες και να γραφτούν στην ιστορία στις πλάτες κάποιων άλλων... που θα πάνε στον πόλεμο.

Φιλικά
Nemesi

LocoΜέλος
28/09/2005, 10:49:41
Χαίρε Topic!

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον vέο μας φίλο Holy Death.
Ο πόλεμος είναι αναγκαίος και είναι στην φύση του ανθρώπου.
Μόνο με τον πόλεμο οι ανθρώπινες κοινωνίες προοδεύουν πραγματικά.
Δεν είναι τυχαίο πως κατα την διάρκεια των πολέμων υπάρχει ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη (και όχι μόνο τεχνολογική).

Οι μεγαλύτεροι ήρωες της ανθρωπότητας ήταν ατρόμητοι πολεμιστές (Αχιλλέας, Αλέξανδρος, Ιούλιος καίσαρας, Αττίλας,...)
Ακόμη και εν καιρώ ειρήνης οι άνθρωποι πάντα προετοιμάζονται για τον επόμενο πόλεμο. Γιατί νομίζετε οτι τα παιχνίδια στρατηγικής/πολέμου έχουν τεράστια απήχηση στο κοινό με εκατοντάδες εκατομμύρια φίλους παγκόσμια. Μήπως για να προωθήσουν την πολιτισμική ανάπτυξη;

Εξαιρετικό Topic φίλε Holy death και θα σου αφιερώσω κι εγώ ενα τραγούδι:

ALEXANDER THE GREAT - IRON MAIDEN

'My son ask for thyself another
Kingdom for that wich I leave
is too small for thee'
(King Philip of Macedonia - 339 B.C.)

Near to the east
In a part of ancient Greece
In an ancient land called Macedonia
Was born a son
To Philip of Macedon
The legend his name was Alexander

At the age of nineteen
He became the Macedon king
And he swore to free all of Asia Minor
By the Aegian sea
In 334 B.C.
He utterly beat the armies of Persia

Alexander the Great
His name struck fear into hearts of men
Alexander the Great
Became a legend 'mongst mortal men

King Darius the third
Defeated fled Persia
The Scythians fell by the river of Jaxartes
Then Egypt fell to the Macedon king as well
And he founded the city called Alexandria

By the Tigris river
He met king Darius again
And crushed him again at the battle of Arbela
Entering Babylon
And Susa treasures he found
Took Persepolis the capital of Persia

Alexander the Great
Alexander the Great
Became a god 'mongst mortal men

A Phrygian king had bound a chariot yoke
And Alexander cut the 'Gordian knot'
And the legend said that who untied the knot
He would become the master of Asia

Hellenism he spread far and wide
The macedonian learned mind
Their culture was a western way of life
He paved the way for Christianity

Marching on marching on

The battle weary marching side by side
Alexander's army line by line
They wouldn't follow him to India
Tired of the combat, pain and the glory

Alexander the Great
Alexander the Great
He died of fever in Babylon

"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks"

Edited by - Loco on 28/09/2005 10:57:22

28/09/2005, 11:49:36
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

quote:
Ακόμη και εν καιρώ ειρήνης οι άνθρωποι πάντα προετοιμάζονται για τον επόμενο πόλεμο. Γιατί νομίζετε οτι τα παιχνίδια στρατηγικής/πολέμου έχουν τεράστια απήχηση στο κοινό με εκατοντάδες εκατομμύρια φίλους παγκόσμια. Μήπως για να προωθήσουν την πολιτισμική ανάπτυξη

ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΙΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΩ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.

quote:
Γράφεις ότι ο πόλεμος είναι και θα είναι πάντα στη φύση του ανθρώπου, στο μυαλό του και στο αίμα του, αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο. Από την αρχή της ανθρωπότητας ο άνθρωπος πολεμούσε μόνο για την επιβίωσή του, όπως και όλα τα άλλα είδη ζωής. Μόνο για επιβίωση. Όμως υπήρξαν και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, όπως πολύ σωστά έγραψε ο Pixeldream που με τις απόψεις τους και τις πράξεις τους, δημιούργησαν πολέμους και δημιουργούν ακόμα. Φυσικά δεν θα υπάρξει ποτέ αιώνια ειρήνη γιατί κάποιοι σκέφτονται ακόμα πως να γίνουν ήρωες και να γραφτούν στην ιστορία στις πλάτες κάποιων άλλων... που θα πάνε στον πόλεμ

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .

LocoΜέλος
28/09/2005, 12:10:45
Χαιρετώ!

quote:
ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Εδώ κάνεις λάθος , οικονομικά κίνητρα υπήρχαν πάντοτε. Όσο για τα σημεία που διαφωνείς μαζί μου , επέτρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη.

"Today we say that Greeks fight like heroes, from now on we will say that heroes fight like Greeks"
28/09/2005, 12:24:43
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΝΟΜΠΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΝΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
holy deathΝέο Μέλος
28/09/2005, 16:13:28
φιλτατε Loco συμφωνω απολυτα με τα οσα λες.
και ετσι ειναι.οι μεγαλοι ηρωες στον πολεμο αποκαλυπτοντε.οι αξιοι ηγετες μια χωρας στον πολεμο θα φανερωσουν την ηγετικη του ικανοτητα.
η τεχνολογια πραγματι αυξανεται παρα πολυ.και οι ανθρωποι ωριμαζουν αφου βλεπουν και την αλλη πλευρα της ζωης
καθε φορα που υπαρχει ειρηνη.ειναι γιατι ο πολεμος σταματησε την πορεια καποιων.
η ειρηνη ειναι αποτελεσμα του πολεμου.
σε ευχαριστω πολυ για το τραγουδι Loco.

28/09/2005, 16:16:47
ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΥΚΟΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ:
"ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ".
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΟΣ.
"Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ"
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ.

Loco

quote:
Μήπως για να προωθήσουν την πολιτισμική ανάπτυξη;

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ...ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ...ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ...ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ...ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ...ΚΑΙ...ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UBER ALLES.

ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΠΕΙΝΑ,ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ;
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ.

ΚΑΛΑ...ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ.

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

..

holy deathΝέο Μέλος
28/09/2005, 16:18:57
quote:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΤΩΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?????

τι αλλο να απαντουσε κανεις AVATAR σε καποιον που λεει τετοια λογια,παρα το ιτο ειναι εκτος
εκτος πραγματικοτητας.
εχουμε την κατασταση.εχουμε και τα χαρτια.ο καθενας θα τα παιξει οπως θελει.
ομως ειναι αδυνατον καποιος να περασει ενα ποταμι χωρις να βραχει

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:26:13
quote:
ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ηρωας δεν γινεσαι,γεννιεσαι.
αν εννοεις ποσσοι πολεμησαν και εσφαξαν και σκοτωσαν με το ζορι...θα χασω τον λογαριασμο

quote:
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ.

καλα.ας μην ειναι.
αν ερθουν εχθροι στην πατριδα σου,εσυ πηγαινε να παιξεις με τις κουκλες σου{οπως ειπες}.

santaclaws is coming tonight
Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:29:47
σας την εφερα!!!!
ομολογηστε παιδες...
ποσοι με καταλαβαν ????????
οχι επειδη μου ειχε πει καποιος οτι με εχουν καταλαβει ολοι......
λοιπον...
δεν νομιζω να νευριασατε ε

28/09/2005, 16:33:48
Γιατί αν έρθουν εχθροί όλοι εσείς θα βγείτε να πολεμήσετε, ε;
Οι πρώτοι που θα την κάνουν μ'ελαφρά θα'στε.. Από "παλλικαράδες" άλλο τίποτα... Αναρωτιέμαι... πόσο χρονών είναι οι υπέρ του πολέμου...
Κατά πόσο έχουν κατανοήσει τι σημαίνει πόλεμος/ αν έχουν δεί έστω κ μια εικόνα όλων αυτών που την πληρώνουν για τις ιδέες κάποιων σαν κ αυτών. βλ. άμαχος πληθυσμός....

Τι να πω,...αν είστε πάνω από 15 χρ. δεν θέλω καν να σας διαβάζω.

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:44:40
quote:
το τραβηγμενο χιουμορ μου παρεξηγηθηκε λιγο...
τα 15 τα εκλεισα πριν απο 2 χρονια.
ηθελα μωρε να αρχισω ενα τοπικ,με ολες τις προθποθεσεις που χαρακτηριζουν πολλα απο τα τοπικ του εσωτερικα,και μετα να σας την κανω ωστε να ξενερωσουμε.
δηλαδη,ηθελα να αρχισω μια "μαχη" απο τις πολλες του εσωτερικα που πολλοι καιγονται για αυτες,και μετα να σας δειξω το ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουμε τι συμβαινει πραγματικα.
ποιος καταλαβε σοβαρα οτι ειμουν εγω ?
δεν νομιζω να το καταλαβε κανεις.
αλλα αυτο το τοπικ,αποτελει παραβολη,για το τι μπορει να συμβαινει και σε μερικα αλλα.

α και κατι αλλο...ελπιζω η Αμαλια να μην ειναι στις κακες της σημερα

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:46:35
ωχ,αντι να το βαλλω σε πλαγια,το εβαλα σε κουοουτ.
τελος παντων...ελπιζω να μην βαρεσετε ολοι μαζι

28/09/2005, 16:52:07
χμ... ναι, παρεξηγήθηκε το δικό σου χιούμορ/sorry
αλλά βλέπω κ κάτι άλλους που δεν κάνουν καθόλου μα καθόλου χιούμορ.

κ γι'αυτούς που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!! --σας εύχομαι να το ζήσετε κάποτε μιας κ το επιθυμείτε τόσο...

---κ για τα πιο σκληρά αγόρια....
*στους υπόλοιπους ΔΕΝ το συστήνω--
οι εικόνες είναι πολύ σκληρές

http://www.dqc.org/~ben/image/dead_children.jpg

http://www.awitness.org/journal/real_iraq_war.html

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 17:44:36
ωχ οχι...
ισως επρεπε να αποκαλυφθω πιο νωρις.αλλα δεν το προλαβα το κακο.
το τοπικ ειναι μουφα.πλακα.μουφα πως το λενε.
το περιεχομενο που εξεταζει δεν εχει καμια σημασια...ηταν εντελως στημενο να γινει ετσι.
καλυτερα να κλεισει το τοπικ το γρηγοροτερο δυνατο.
δεν ειχα καμια προθεση να κανω τετοια κουβεντα,και σιγουρα ο Loco δεν το εννοουσε ακριβως οπως μας το δινεις σε αυτες τις φρικιαστικες εικονες.
σε παρακαλω μην συνεχισεις,γιατι θα κατηγορηθω ασχημα....και διακαιως.

28/09/2005, 18:48:56
Deghar Adhark

quote:
ηρωας δεν γινεσαι,γεννιεσαι.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ; (ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ...ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ)

quote:
δεν ειχα καμια προθεση να κανω τετοια κουβεντα,και σιγουρα ο Loco δεν το εννοουσε ακριβως οπως μας το δινεις σε αυτες τις φρικιαστικες εικονες.

ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ...ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

quote:
αν ερθουν εχθροι στην πατριδα σου,εσυ πηγαινε να παιξεις με τις κουκλες σου{οπως ειπες}.

ΧΜ! ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑΛΚ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΑΦΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ...ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ.

Valnta

quote:
Αναρωτιέμαι... πόσο χρονών είναι οι υπέρ του πολέμου...
ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΒΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

..