- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΤΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ...ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΑΣ...ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ...ΧΜ!
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ...ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΑΣ...ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.
ΑΛΛΟ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
Η γνώμη μου είναι ότι ο πόλεμος έχει ουσία όταν αυτός που τον αποφασίζει, πολεμάει πρώτη γραμμή!
Εάν θέλουμε να έχουμε ειρήνη σήμερα, ο τρόπος είναι απλός: Ν' αναγκάσουμε αυτούς που αποφασίζουν τον πόλεμο, να πάνε πρώτη γραμμή αυτοί και τα παιδιά τους...
Ξέρετε πολλούς που θα το έκαναν αυτό;
Αν όχι, τότε μας κυβερνούν ΔΕΙΛΟΙ!
Και με τέτοια πρότυπα...
Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου.
δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν ειμαι υπερ του πολεμου,και οτι ηταν μια προσχεδιασμενη φαρσα απο εμενα ???
εγω το ειπα και παραπανω και το λεω παλι.
το θεμα ειναι ετσι επιτηδες ωστε να ψαρωσετε και να κανω την πλακα.
αυτο εγινε και τελειωσε το θεμα.
δεν εχω καμια ορεξη να συνεχισω ενα τοσο γελοιο θεμα.{γιατι γελοιο ειναι}
αν θελετε να συνεχισετε να φαγωνεστε,εγω δεν παιρνω καμια ευθυνη πια.

santaclaws is coming tonight
Προτείνω...
΄Ενας πόλεμος ακόμα φιλαράκια εκλεκτά,
τι οφελεί;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΩΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ (ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ), ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ 3.000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Edited by - mariha2912 on 29/09/2005 04:51:22
Edited by - mariha2912 on 29/09/2005 04:54:17
Σε 1 μέρα 2 μέλη δήλωσαν πως άνοιξαν 2ο λογαριασμό καλοπροαίρετα.
Η αιτία ποιά είναι?
Δεν εξετάζω αν είχαν καλή πρόθεση ή όχι.
Το αποτέλεσμα μετράω.
Αν ανοίξουμε όλοι ένα δεύτερο λογαριασμό, πετάξουμε κι ένα δυό μηνύματα τι γίνεται?
Αποσκοπεί κάπου όλο αυτό?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
mariha2912, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Σε 1 μέρα 2 μέλη δήλωσαν πως άνοιξαν 2ο λογαριασμό καλοπροαίρετα.
Η αιτία ποιά είναι?
Δεν εξετάζω αν είχαν καλή πρόθεση ή όχι.
Το αποτέλεσμα μετράω.
Αν ανοίξουμε όλοι ένα δεύτερο λογαριασμό, πετάξουμε κι ένα δυό μηνύματα τι γίνεται?
Αποσκοπεί κάπου όλο αυτό?
μην μας παιζεις τον χαζο εσυ....ποιος δεν ξερει οτι απο τα 5000 μελη του εσωτερικα,τα 4900 εχουν διπλο,τριπλο και τετραπλο λογαριασμο.
quote:
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ...Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΜΕ
να φας τι απο εμενα ? μονο αποφαγια θα βρεις.
quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ...ΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ Deghar Adhark, ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ...
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΩΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ (ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ), ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ 3.000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
χα χα,εχεις απολυτο δικιο.και αυτο ειναι που μου αρεσει.
διαβασε τωρα το τοπικ απο την αρχη,και θα δεις εναν καθρεφτη μερικων φορουμ.μονο που αυτος ειναι φανερος.
δεν το πηρατε καλα το αστειο μου,αλλα δεν περιμενα να γινει και αλλιως.
εγω εκανα μια αναπαρασταση για το τι συμαβαινει σε αλλα φορουμς.
ειναι ενα πειραματικο φορουμ το οποιο εχει μια βασικη ιδιοτητα που δεν εχουν τα αλλα.ειναι φανερο.
βλεπετε τωρα ολοι πως εγραφα ως holy death.θα μπορουσε κανεις να με αναγνωρισει ?
οταν ομως ειπα οτι ο holy death ειμαι εγω,ολοι παθατε την πλακα σας,και ειμαι σιγουρος οτι την παθατε.
οποτε εγω στην ουσια εδωσα μια μικρη αναπαρασταση.
οποιοι την διαβασουν θα πρεπει να λογαριασουν και τουτο.
οτι δηλαδη μπορει μερικες φορες πισω απο ενα μεριεργο φορουμ και ενα περιεργο προσωπο,να κρυβεται μια πραγματικη μουφα!
θα μπορουσα να συνεχισω να γραφω με αυτο το nick και να σας εβαζα ολους στην διαδικασια..."ποιος ειναι αυτος αραγε..."
"φαινεται οτι δεν ειναι νεο μελος...αλλα ποιος ειναι....?"
φανταζομαι την απογοητευση μερικων οταν μαθανε οτι o holy death ημουν εγω,και χαιρομαι πολυ για αυτο.ετσι ισως καταλαβεται οτι σε πολλα πραγματα δεν κρυβεται τιποτα αλλο,παρα μια μεγαλη μουφα.

santaclaws is coming tonight