ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ζούμε στην αποκάλυψη - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ζούμε στην αποκάλυψη - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

grecoRaelian62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
HeliosΜέλος
06/08/2003, 21:33:08
Οταν θα μου εξηγησεις,ποια ειναι η αλεπου,και ποια τα κρεμασταρια,ΓΙΑ ΣΕΝΑ,γιατι για διαφορα "μελη" του τοπου,ξερω πολυ καλα ποια ειναι,θα μπορεσουμε να συνεχισουμε.
Οσον αφορα τις προσωπικες αντιπαραθεσεις,ο φιλος σου ψευτοκελσος,με το προβληματακι του,ειναι ο πρωτος διδαξας-διδακτορας-εδω μεσα.
Οτι βλεπω να κανουν,κανω,κι οπως μου συμπεριφερονται συμπεριφερομαι.
Δεν γλειφω και δεν χαιδευω κανεναν,και σ'οποιον αρεσει...
Καπως ετσι ηταν και η Ελενα,γι'αυτο και τα Ιουδαιοχριστιανικα φαρισαικα στοιχεια-τοτε και νυν-την λατρεψαν στην κυριολεξια...

TravellerΜέλος
07/08/2003, 10:13:59
ΚΑΛΗΜΕΡΑ HELIOS.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ" ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ FORUM. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ. ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΚΡΑΤΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ", ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ, Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΖΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ "ΠΟΘΗΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ" ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ TOPIC "ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ" Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ - ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΩΝ, ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ.

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ "ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙ", ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΧΑΝΩ...). Ή ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΦΙΛΙΕΣ...

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ...

ΦΙΛΙΚΑ

TRAVELLER

ΥΣ1.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ TOPIC. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ADMIN (Ή Ο ΑΒΑΤΑΡ... ) ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Edited by - Traveller on 30/01/2004 15:01:41