- ROSWELL ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΨΑΞΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙΟ ΠΛΑΣΤΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ROSWELL ? ΘΑ ΜΑΘΟΙΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ?
Zamantas29
Αν θυμάμαι καλά, είχα δεί φωτογραφία από ένα διαστημόπλοιο εν κινήσει που έγραφε από κάτω "Ελεφθερία" κι όχι "Ελευθερία".
Λές να λέμε το ίδιο, Zamantas29?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Zamantas29

ΦΙΛΕ zamantas29 , ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚ. ΔΕΣ ΕΔΩ :
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4722
ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΝΕΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ!![]()
![]()
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ...
Μερικές φορές η αναζήτηση κάνει 10 ώρες κι επιπλέον δεν είναι δική μου ευθύνη το να προειδοποιώ τον καθένα οτι υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα..

Έχω μιλήσει για αυτό σε 100 θέματα που ανοίγουν και το επισημαίνω.
Σε ένα δεν το έκανα.
Αν είναι έγκλημα, ok!

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΟΔΙΚΝΥΕΙΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΠΙΚ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΑ!

http://www.geocities.com/thiva20/English/index6a_e.htm
Πρόκειται γιά μήνυμα από τους αρχιτέκτονες των πυραμίδων της Αιγύπτου - Ολυμπίων. Το μήνυμα είναι στα αρχαία Ελληνικά. Συμπεριλαμβάνει αστρο(νομο)-φυσικά δεδομένα.
Τί γράφει μέχρι το σπάσιμο:
ΔΙΗΡΕΙ.Θ..Φ.ΕΙΛΕΙ
Δεν είναι μιά λέξη. Σε προηγούμενο μήνυμα το Πελασγικό(βλέπε επιγραφή Λήμνου) ήτα το κάναν ιώτα, το ιώτα το παράλειψαν, το δέλτα έγινε άλφα και άρχιζαν να διαβάζουν από αριστερά προς τα δεξιά από το σπάσιμο(λάθος τακτική και πολύ μαγείρεμα). Η Εβραίοι στην γελοία ανάλυση της ιστοσελίδας που παρέθεσε κάποιος έχουν δίκαιο μόνο σε ένα σημείο, στο ότι η επιγραφή διαβάζεται από δεξιά προς αριστερά(όπως στο αρχαϊκό ελληνικό αλφάβητο). Αυτά γιά τώρα...
Εχω adsl στα 1024 kbps και δε μου εχει ξανατυχει τοσο αργο φορουμ...καντε κατι.. (εστω σπαστε το φορουμ στα 2 η 3 κομματια τι αλλο να πω).
Οσο για την επιγραφη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ πιστευω ειναι πραγματικη..το εχω δει κι εγω...κατι μασ κρυβουν και δε το λενε καποιοι για να μην χασουν τα πρωτεια..
Ο δρομος ξεκιναει στο σωμα με τις 5 αισθησεις δρομος
Να ξυπνας σημαινει να τις χρησιμοποιεις χωρις να τις μπερδευεις με εσενα
Edited by - xristosxatz on 02/06/2014 13:13:55
Η δικη μου εξηγηση των λογων αυτων , ειναι ....γιατι ...ουσιαστικα οι συγκινησεις , ειναι μηχανικοτητα , κατι που συμβαινει στο σωμα , και πιο συγκεκριμενα αφορα την αισθηση της ΑΦΗΣ και οταν αυτες , αφηνονται να διαδικαζονται , συμφωνα με την φυσικη τους ταση, και ροη , ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ την ζωη, και την υπαρξη , που καθημερινα ΟΛΟΙ ΜΑΣ βιωνουμε
Επειδη ομως πρεπει να ειμαστε πολυ συγκεκριμενοι , οταν τουλαχιστον προκειται να τα βαλουμε στην πραξη , , θα χρησιμοποιουμε το ''ΤΗΝ ''ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ και οχι το'' ΤΙΣ '' που μπορει να μας απομακρυνει και να μας καθυστερησει
Δρουμε συμφωνα με αυτες [τις αυσθησεις ] και να γινομαστε ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Μηχανικοι στην συγκινηση , αλλα και στην διανοηση !!
Μηχανικοι στο διανοητικο κεντρο , [αφου εχουμε ,προκαθορισμενες ιδεες για ολα ] χωρις να επανεξεταζουμε τις ιδεες
Μηχανικοι και στο συγκινησιακο , διοτι , ολα αυτα που αισθανομαστε , ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΩΜΑ
Επειδη επαναλαμβανω , εμεις μπερδευουμε την αισθηση με αυτο που ειμαστε , δεν συνειδητοποιουμε ποτε , οτι αυτο ανηκει στο πεδιο του σωματος
Η μονη διεξοδος , απο τον φαυλο κυκλο της μηχανικοτητας , ειναι η συνειδητοποιηση των αισθησεων
Το αποτελεσμα της συνειδητοποιησης , εχει πολυ καλες πιθανοτητες , αν το θελουμε , και οταν μαθουμε πως να το κανουμε να γινει αυτο που λεμε αποδοχη του εαυτου !!
Αποδοχη του εαυτου , σημαινει , οτι , συνειδητοποιω ΤΗΝ ΚΑΘΕ αισθηση ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ , .....ΒΙΩΝΩ ΑΜΕΣΑ οτι με καθοριζει ,αναγνωριζω οτι παρολο που η φυση της ειναι προσωρινη .......ΤΩΡΑ υπαρχει , και ειναι τοσο αληθινη οσο και το ιδιο μου το σωμα
Edited by - xristosxatz on 02/06/2014 14:24:27
Ακομα ομως και να γεννηθουν υπαρχει παντα η δυνατοτητα να τις συνειδητοποιησουμε
Κατα αυτον τον τροπο , με αυτες τις παρατηρησεις -θεασεις , και με καποια προσπαθεια , που ειναι βεβαια παντα απαραιτητη , συσωρευεται ολο και λιγοτερη ενταση [ΜΗΧΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ] στο σωμα , καλυτερευοντας το υπαρξιακο μας επιπεδο
Ο λογος που ανοιξα το παρον θεμα , ειναι , επειδη , θεωρω οτι ,....η κατανοηση των στοιχειων που το αποτελουν , μπορει να φαινεται απλη , και οντως να ειναι ,.... απαιτει ομως , καποια κατανοηση που ισως να απαιτει και καποιο χρονο προσπαθεια , θεληση
Θα μπω λοιπον στην διαδικασια να περιγραψω , πραγματα που εχω εγω βρει χρησιμα σε αυτην την διαδικασια !!