- σατανισμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κάτω Πάυλας
Η μόνη σατανιστική βίβλος που υπάρχει, είναι αυτή του LaVey οποία έχει ως βάση ότι δεν υπάρχει ούτε θεός, ούτε διάβολος, αλλά μόνο ο άνθρωπος και γι'αυτό πρέπει να να ακολουθάει τα ένστικτά του (μιλώντας για ζωόδη ένστικτα) και υποστιρίζει τελετουργίες και καλά μαύρης μαγείας και ένα μάτσο τέτοιες μπούρδες.
Ο τυπάς έστησε ένα μεγάλο σκηνικό για να βγάλει πολύ χρήμα και απ'ότι φάνηκε τα κατάφερε (έχει βγάλει πολλά βιβλία, μουσικά CD και όλα τα σχετικά). Τέλη δεκαετίας του 90 πέθάνε αυτός, και συνεχίζει το έργο του η κακία μαγισούλα κορούλα του.
quote:
Φιλέ, ο σατανισμός δεν είναι στην μόδα, γίνε wicca να είσαι και trendy.Κάτω Πάυλας
Ksereis pws mporeis na gineis wicca?i toulaxiston pou mporw na vrw plirofories gia to pws tha ginw?An ksereis pes.........
" death is not far away....."
Όχι φιλέ, αλήθεια γιατί θέλεις να γίνεις wicca? Για να είσαι trendy? Έλα μωρέ, εγώ θα σου πρότεινα να γίνεις Vampire, κάτι για τα γούστα σου δηλαδή, αν είναι να κρίνω από το ψευδώνυμο, επισκέψου το site http://www.vampiretemple.com Και θα μάθεις πως γίνεσαι.
Κοίταξε, αν πάλι πιστεύεις ότι δεν μπορείς το αίμα γίνε και wicca, τι να σου πω? Γίνε ότι θες. Εγώ πάντως ακόμα σκέφτομαι τι να γίνω για αύριο που θα βγω.![]()
Κάτω Πάυλας
Κάτω Πάυλας
KEEP ROCKING!!!
ΦΙΛΙΚΑ
" death is not far away....."
ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ) Η ΜΑΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑ ΜΑΓΝΗΤΗΣ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ "ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΓΟΣ Ή ΜΑΓΙΣΣΑ" ΣΕ 10 ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
To Hollywood Έχει Κάψει!
quote:
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί, είχα κάποτε έναν φίλο 25 χρονών γαϊδούρι και με ρωτούσε (Μήπως έχεις τα λόγια που σε κάνουν μάγο?)
Ωραια βρε και συ τι του ειπες?
Ad astra per Aspera
To Hollywood Έχει Κάψει!
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ (ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ)ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑΛΠΟΡΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ.ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ. ΑΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΦΥΣΗΣ!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!
Ad astra per Aspera
quote:
Βασικα φιλε μου ο Σατανας ειχε διδαξει τη μαγια στους ανθρωπους της ανατολης . Βλ το Site της εκκλησιας της ελλαδος.Βασικα αυτο εκει το ειδα περσυ που ψαχνομουν ...Οποτε αφου το λεει η "εκκλησια " επισημα γιατι να το αμφισβητησεις ?Κατι παραπανω θα ξέρει ...(Υποθετω)Ad astra per Aspera
Η εκκλησία της Ινδονησίας μήπως έχει αντίθετη γνώμη;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
To Hollywood Έχει Κάψει!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!
Ομολογω πως την αποψη του ΑΔΔΑΡ ΑΣΣΟΥΡ δεν την ειχα σκεφτει ποτε μου..
Πραγματι,περα απο τις αρχαιες θρησκειες,ολα τα σχετικα πιο καινουρια δογματα τα 'εισηγαγαν' μεγαλες προσωπικοτητες..το Χριστιανισμο τον διδαξε ο Χριστος,το Βουδισμο ο Βουδας κλπ..
Ενδιαφερουσα αποψη,αλλα δεν ειμαι ετοιμος ακομη να εκφερω γνωμη...
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
To Hollywood Έχει Κάψει!
ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΕΣ(ΕΒΡΑΙΟΙ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ)ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΒΛΑΚΕΣ?
ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ?
ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΝΕ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ Η ΣΕ ΑΥΤΟΝ
(ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ)
ΧΩΡΙΣ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΧΒΕ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥ ΛΑΘΗ
<<ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ
ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ>>
<<ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ>>
<<ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ>>
<<ΠΙΣΩ ΜΟΥ Σ ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΑ>>
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΤΑΝΑΣ
ΠΑΛΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΡΝΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΛΟΠΟΔΙΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του