ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

another star69 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
03/07/2005, 18:03:55
Ενδιαφέρον το θέμα και έχει πολύ περισσότερες και περίεργες προεκτάσεις απο όσες νομίζετε. Έχω ένα πολύ καλό φίλο ο οποίος έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα και θα τον παρακαλέσω αν έχει διάθεση να σας γράψει εδω μερικά πράγματα. Πάντως σαν αρχή θα σας πω να παρατηρήσετε ξεκινώντας ίσως απο ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και μετά να το παρατηρήσετε και σε άλλους ανθρώπους που τυχόν γνωρίζετε. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολύ καλή σχέση με το χρήμα συνήθως έχουν στην ημερομηνία γέννησής τους με κάποιον τρόπο τον αριθμό 20. Είτε βγαίνει αν μετατρέψετε σε αριθμούς το όνομά τους.
Άνθρωποι με πολύ δύσκολη ζωή συνήθως έχουν τον αριθμό 22.
Κάντε μια αρχική έρευνα σε σχέση με αυτό και μετά το ξανασυζητάμε αν παρατηρήσετε κάτι ενδιαφέρον...
Επίσης σε σχέση με τους αριθμούς σας προτείνω να δείτε οπωσδήποτε την ταινία "Π". Δύσκολη ταινία αλλά απίστευτα σημαντική...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Edited by - Απέριττος on 03/07/2005 18:05:49

BRAINSTORMΜέλος
14/10/2005, 17:40:59
Καλησπέρα από την δράμα...

Από τις αρχές του φετινού Αυγούστου μέχρι και χθες μου συμβαίνει ένα απλό γεγονός αλλά ομολογουμένως και παράξενο θα έλεγε κανείς..

Την πρώτη μέρα που συνέβη είχα σχολάσει από την δουλεία το βράδυ και κοίταξα να δω την ώρα από ένα ψηφιακό ρολόι σε ένα φαρμακείο.. Η ώρα έδειχνε 22:22... Την επόμενη μέρα κοίταξα το βράδυ την ώρα από το κινητό μου και και διαπίστωσα ότι ήταν 22:22..Αυτό συνέβαινε για περίπου 2 εβδομάδες κάθε μέρα.. Όποτε κοιτούσα την ώρα το βράδυ έβλεπα τον αριθμό 22:22... Μέχρι και εχθές το γεγονός συμβαίνει σχεδόν μέρα παρά μέρα....

Δεν μπορώ να πω ότι τρόμαξα αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τυχαίο το γεγονός η αν είναι κάποιο παιχνίδι επανάληψης του μυαλού η κάτι περισσότερο. Μία φίλη μου που έιχε μελετήσει στο παρελθόν αριθμολογία μου είπε ότι κάτι μπορεί να σημαίνει αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει ούτε κι αυτή...

Απλά θα ήθελα πολύ αν κάποιος γνωρίζει κάτι να το παραθέσει ρε παιδιά...

Ευχαριστώ...

Φιλικά Νώντας

ΧΤΙΖΩ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
14/10/2005, 17:48:10
neqqv σοβαρα μιλας?εχω το ιδιο "προβλημα" και εγω!
Συγκεκριμενα βλεπω
1:11
2:22
3:33
4:44
5:55
11:11
12:12
Σε σχεδον καθημερινη φαση.Φαινεται αστειο αλλα δεν ειναι.

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 14/10/2005 17:50:01

ZanderΜέλος
14/10/2005, 20:39:22
Το οτι συμβαινει κατι παραξενο σε εσας δε σημαινει οτι ειναι ενα περιεργο φαινομενο.
Αυτο που συνεβαινε επι 2 ολοκληρες χρονιες, ηταν τις καθημερινες.Ειχα μια δουλεια τις 20:00 , και ξυπναγα σχεδον ΚΑΘΕ φορα τις 19:43(συμβολικος αριθμος,κατι με Β' Παγκοσμιο παιζει).Ομως παρολα αυτα, ενταξυ, τυχη ηταν ή ακομη καλυτερα τροπος ζωης(εσωτερικο μου ρολοι ειχε συγχρονιστει με το κανονικο ρολοι μου).
Επισης ενα αλλο περιεργο ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ φαινομενο ηταν οταν διαβαζα ενα βιβλιο και ακουγα ραδιοφωνο μαζι.Εκει που διαβαζα μια συγκεκριμενη λεξη απο μεσα μου, την ελεγε και το ραδιοφωνο εκεινο ακριβως το δευτερολεπτο.

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

elpidaki.comΝέο Μέλος
22/10/2012, 05:05:19
Xekinisa mia sxesi pou ixere oti itan lathos apo tin arxi .. twra zw mesa se auto to lathos xwris na xerw pws mporw na xefigw kai an thelw telika na xefigw. Eimai vithismeni se enan erwta trelo .. prospathw na peisw kapoies fores ton eauto mou oti ola itan psemmata .. oti apla ta logia tou itan megala , alla xerw oti einai erwteumenos mazi mou kai tote xanapeftw se afto to paramuthi pou thelw na pisteuw oti einai alithino.. oti ontws uparxei kai tote panta tha kanei kati na me paei pisw se asximes skepseis .. tha me stenaxwrisei .. tha klapsw .. kai egw oso kai an ponaw pali tha pesw ekei sthn aggalia tou magemeni apo to poio omorfo psema .. vathia mesa mou to exw siniditopoiisei pleon oti egw tha eimai panta deyteri gia ekeinon .. se ola! o logos, genos thilikou .. kai den einai ginaika .. einai kai tha einai mia trapoula ..

22/10/2012, 13:52:43
quote:

Xekinisa mia sxesi pou ixere oti itan lathos apo tin arxi .. twra zw mesa se auto to lathos xwris na xerw pws mporw na xefigw kai an thelw telika na xefigw. Eimai vithismeni se enan erwta trelo .. prospathw na peisw kapoies fores ton eauto mou oti ola itan psemmata .. oti apla ta logia tou itan megala , alla xerw oti einai erwteumenos mazi mou kai tote xanapeftw se afto to paramuthi pou thelw na pisteuw oti einai alithino.. oti ontws uparxei kai tote panta tha kanei kati na me paei pisw se asximes skepseis .. tha me stenaxwrisei .. tha klapsw .. kai egw oso kai an ponaw pali tha pesw ekei sthn aggalia tou magemeni apo to poio omorfo psema .. vathia mesa mou to exw siniditopoiisei pleon oti egw tha eimai panta deyteri gia ekeinon .. se ola! o logos, genos thilikou .. kai den einai ginaika .. einai kai tha einai mia trapoula ..

ΑΝ ειναι η τραπουλα η δευτερη γυναικα του θα εισαι απο elpidaki.com σε λιγο καιρο η kamenh.com,ετσι οπως παει χωρις να θελω να σε απογοητευσω.
Αν θελεις γραφε Ελληνικα.

CamelotΜέλος
22/10/2012, 17:43:31
Ο έρωτας την ανέβασε ψηλά και όταν την έριξε, τα ματια της αντιφεγγησαν στο σκοτάδι.
Τι θέλεις να κανείς να τον κανείς να σε ερωτευθεί ώστε να αφήσει την τράπουλα, να δει πως εσυ του ήσουν δίπλα του σε όλες τις άσχημες στιγμές, να σε ανεβάσει στο άσπρο άλογο του και να ζήσετε στον πύργο του;
Εθελοτυφλείς! Το άτομο είναι άρρωστο και δεν πρόκειται να γινει καλά, παω στοίχημα πως αν χωρίσετε δεν θα τον πειράξει όσο θα τον πείραζε μια χαμένη παρτίδα. Συνήθως, τέτοια άτομα πουλάνε και την ψυχή τους για λίγα χρηματα, τα οποία θα παίξουν στην επόμενη παρτίδα.
Χώρισε τον και κοίτα να φτιάξεις την ζωή σου, ο,τι και να σου κοστίσει εσυ να προχωράς χωρίς δισταγμό και να μην κοιτάς πίσω. Εκτός και αν είσαι μαζοχα, εκεί αλλάζει το θέμα.

Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...

23/10/2012, 02:28:43
Χμ...

Τον Nick the Greek τι τον έχει;

οψόμεθα...

Alexandros_nΝέο Μέλος
05/11/2012, 00:24:20
Φυσικά και τον χωρίζεις χωρίς δεύτερη σκέψη..
Είχα συγγενή με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..
Απλά χώρισε και κάνε τη ζωή σου..

Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε και πρέπει να θεωρείτε λήξαν..

"ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΪΔΗΣ"