- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει ή πολιτική κατάσταση της χώρας μας; Αρκετά με τα παιχνίδια με τα ποτηράκια με τη Πεντέλη και την Πάρνηθα, καιρός να ασχοληθούμε με πιο ουσιώδη πράγματα.
Αν πάντως δεν μπορέσετε δεν πειράζει.
Ας απαντήσουν οι φίλοι μας για το θέμα αυτό, πως βλέπετε δηλαδή τα πράγματα σήμερα, ποιός νομίζετε οτι θα είναι ο νικητής, αν νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι, και ποιά η θέση σας για τα μικρά κόμματα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη κλπ.
Ευχαριστώ
quote:
καιρός να ασχοληθούμε με πιο ουσιώδη πράγματα.
Σίγουρα η πόλη και η διακυβέρνησή της (πολιτική) είναι ένα σύστημα απαραίτητο για την εξελικτική πορεία του ανθρώπου. Οχι όμως δυστυχώς με τη μορφή που υφίσταται σήμερα, που έχει χάσει τον ρόλο της αυτό και έχει υποβιβαστεί σε στείρα κομματική αντιπαράθεση.
Τα θέματα που συζητουνται στα forums αφορούν διάφορες κατηγορίες και κάθε θέμα έχει τη σημασία και ουσία του για διαφορετικούς το καθένα λόγους.
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
ΠΒ*
Ελληνικός Λαός!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
δυστυχως αρκετοι ανθρωποι ενδιαφερονται μονο για το γκουτσι φορεμα και για την Βανδη.Θα ηθελα να μας πεις και εσυ τις αποψεις σου.
Σιγουρα δεν ειναι καλο για τον τοπο να ειναι
ενα κομμα στην εξουσια πολλα χρονια,ειναι καλο να εχουμε εναλλαγη
στην εξουσια.Δυστυχως στην Ελλαδα κυβερνουν τα μεγαλα συμφεροντα.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας πολιτικος που ειναι ετοιμος να
συγκρουστει με τα μεγαλα συμφεροντα.Και οταν εννοω μεγαλα
συμφεροντα καταλαβαινετε οτι εννοω τους Κοκκαλαιους,Βαρδινογιαννηδες,
Μπομπολαιους,Κουρηδες,Λαμπρακηδες,Τεγοπουλους.Δυστυχως αυτο που βλεπω ειναι
αρκετοι πολιτικοι να γλυφουν τα καναλια ετσι ωστε να τους προβαλλουν.
Προσωπικα εγω πιστευω οτι τις εκλογες θα τις παρει με μια διαφορα της ταξης 4%
η Νεα Δημοκρατια.
Η αποψη μου για τον Καρατζαφερη ειναι οτι ειναι ενας
εθνικιστης,λαικιστης και το παιζει βαθια θρησκευομενος για να παρει
ψηφους καθως γνωριζει οτι η πλειοψηφια των Ελληνων ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι.
Αποκλειω να μπει στην Βουλη,πιστευω οτι το ποσοστο που θα παρει θα ειναι γυρω στο 1%.Επισης πιστευω οτι στην Βουλη δεν θα μπει αυτη την φορα ο Συνασπισμος.Φυσικα δεν ειναι καλο για την Δημοκρατια να υπαρχουν
μονο 3 κομματα στην Βουλη,ομως φρονω οτι ο Συνασπισμος εχει
κανει λαθη και πρεπει σιγα σιγα να κανει την αυτοκριτικη του οπως και το ευρυτερο τμημα της αριστερας.Οσο για το Κ.Κ.Ε πιστευω οτι
θα μεινει στο 5% και στο μελλον θα πεφτουν τα ποσοστα του συνεχεια.Δεν νομιζω οτι το κομμα αυτο εχει μελλον,σκεφτειτε
οτι ειναι κυριως ηλικιωμενοι που ψηφιζουν Κ.Κ.Ε και που ειναι προσκολλημενοι στο παρελθον.
Ειναι δυσαρεστο να βλεπουμε καθημερινα
στην τηλεοραση αντιπαραθεσεις και καυγαδες που θυμιζουν εκπομπες Τατιανας Στεφανιδου μεταξυ των ιδιων πολιτικων προσωπων στα τηλεοπτικα παραθυρα και ορισμενους δημοσιογραφους να το παιζουν εισαγγελεις καθως και τον καθε φραγκαουνακη, φραγκα και τριανταφυλοπουλο να προσβαλλει πολιτικους με την χυδαιοτητα τους και τον κιτρινισμο τους.Ακομα
θελω να προσθεσω οτι ειμαι εναντιον των πολιτικων διαφημισεων διοτι
οπως γνωριζεται τα χρηματα για τις διαφημισεις ειναι λεφτα του Κρατους τα οποια πληρωνει ο φορολογουμενος πολιτης.
Επισης ειμαι εναντιον της τακτικης των αρχηγων των κομματων
να βγαζουν λογους κατα την προεκλογικη περιοδο στα διαφορα μερη
της Ελλαδας.Ειναι εντελως περιττο.Νομιζω οτι ο κοσμος δεν περιμενει
απο τις περιοδειες και τις ομιλιες στα μπαλκονια για να βγαλει
τα πολιτικα του συμπερασματα.
Επισης παρατηρησα στην τηλεοραση με θλίψη να λενε διαφοροι πολιτες
κυριως νεαρης ηλικιας οτι ψηφιζω τον α ή β πολιτικο γιατι τον παω,μου αρεσει το στυλ του κ.λ.π.Φαινεται δυστυχως πως πολλοι πολιτες
δυστυχως δεν ψηφιζουν με κριτηριο τα πραγματικα προβληματα της χωρας οπως ακριβεια,ανεργια,διαφθορα,εγκληματικοτητα κ.λ.π αλλα μονο και μονο επειδη εντυπωσιαζονται απο την εμφανιση και το στυλ καποιου πολιτικου ή επειδη κοιτανε να βολευτουν ή ειναι ηδη βολεμενοι.
Ενας βασικος λογος που αρκετος κοσμος δεν ενδιαφεροταν για την πολιτικη τοσα χρονια
ειναι γιατι αηδιασε με την καθεστωτικη νοοτροπια και αλαζονεια των
κυβερνησεων κυριως του Πασοκ ολα αυτα τα χρονια και απο την ανικατοτητα τους να λυσουν
ορισμενα μειζοντα προβληματα.Για αυτο χρειαζονται νεα προσωπα στην πολιτικη(οχι απαραιτητως σε ηλικια) που θα εχουν την βουληση
να αντιμετωπισουν τα καθημερινα προβληματα.Φυσικα δεν θελω να τα ισοπεδωνω ολα.Εχουν γινει και καποια θετικα πραγματα ,υπαρχουν πολιτικοι σε ολα τα κομματα που πιστευω οτι μπορουν να προσφερουν σε αυτο τον τοπο
που εχει αναγκη ομως απο εναν Ηγετη με νεα οραματα και ιδανικα που θα ειναι
ετοιμος να συγκρουστει με τα μεγαλα συμφεροντα και να κανει διαλογο πραγματικο με τους πολιτες.Τωρα αν υπαρχει ο καταλληλος Ηγετης, αυτο δεν το ξερω,το μελλον θα δειξει,ομως πολυ αμφιβαλλω.
Και κατι αλλο, νομιζω οτι ανανεωση στην πολιτικη
δεν γινεται με Κουρκουλες και την καθε Γκερεκου.Δυστυχως πιστευω
οτι μετα το ασυμβιβαστο θα κατεβαινουν κυριως ως υποψηφιοι βουλευτες
κυριως ηθοποιοι και αθλητες και οχι επιστημονες και ανθρωποι με πολιτικη παιδεια που μπορει να εχουν κανει αγωνες στο παρελθον για καποια παραταξη κομματικη.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν υπαρχουν και
αθλητες,ηθοποιοι που μπορουν να προσφερουν στην πολιτικη,αλλα ελεος
η Γκερεκου τωρα δεν νομιζω να ειχε στο παρελθον καμια σχεση με την πολιτικη.Σε λιγο θα μας κατεβει και καμια Βανδη στην πολιτικη.
Φυσικα μην νομιζετε οτι ξαφνικα ο κοσμος ενδιαφερθηκε για την πολιτικη,απλως την εχουν δει πολλοι οπως το ποδοσφαιρο φανατικα(παναθηναικος,ολυμπιακος που στην συγκεκριμενη στιγμη ειναι πασοκ,Ν.Δ)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3094
-Τι εστί Θεός;
-Ανθρωπος Αθάνατος
-Τι δε Ανθρωπος;
-Θεός Θνητός
quote:
Γιατί δεν κάνετε και εσείς μια δημοσκόπηση για τις επερχόμενες εκλογές όπως τόσα και τόσα sites κάνουν τον τελευταίο καιρό μέσω του διαδικτύου;Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει ή πολιτική κατάσταση της χώρας μας; Αρκετά με τα παιχνίδια με τα ποτηράκια με τη Πεντέλη και την Πάρνηθα, καιρός να ασχοληθούμε με πιο ουσιώδη πράγματα.
Αν πάντως δεν μπορέσετε δεν πειράζει.
Ας απαντήσουν οι φίλοι μας για το θέμα αυτό, πως βλέπετε δηλαδή τα πράγματα σήμερα, ποιός νομίζετε οτι θα είναι ο νικητής, αν νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι, και ποιά η θέση σας για τα μικρά κόμματα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη κλπ.
Ευχαριστώ
Σε τι! forum εισήλθες Αίαντα;

Δεν είμαι εσωτεριστής
quote:
Σε τι! forum εισήλθες Αίαντα;
Τα θέματα περί ομάδας Ε, περί αποκαλύψεων Γκιόλβα, περί 2012 κλπ νομίζετε ότι δεν έχουν σχέση με Ελλάδα με επικαιρότητα και εξελίξεις; Και βέβαια έχουν.
Αφού λοιπόν έχουν άρα δεν έχουν σχέση και με την πολιτική αφού αυτή καθορίζει όλα τα παραπάνω. Αν πάλι δεν το νομίζετε λυπάμαι αλλά δε φταίω εγώ.
Σε 24 μέρες είναι η στιγμή που θα αποφασίσουμε πιο θα είναι το μέλλον της χώρας μας αλλά και το δικό μας. Η στιγμή είναι ιερή και πρέπει να πάμε στην κάλπη διαβασμένοι γι' αυτό και έθιξα αυτό το θέμα και όχι γιατί είμαι κομματικοποιημένος. Μια φορά στα 4 χρόνια δε θα πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με την πολιτική ρε παιδία; Τι θα πάθουμε δηλαδή.
Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να ασχοληθούμε με αυτά που τόσο σας ενδιαφέρουν. Τώρα όμως νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει μια μικρή έστω θέση σ’ αυτό το φόρουμ.
Δηλαδή εγώ δεν το καταλαβαίνω ο κόσμος να καίγεται και κάποιοι εκεί το χαβά τους …..καλικάτζαροι νεράιδες και τα συναφή. Ήμαρτον πια ήμαρτον.
Και ‘συ δηλαδή τι προτιμάς κοριτσάκια να ασχολούνται με καλικάτζαρους νεράιδες δράκους βρυλ και ξωτικά ή προσωπικότητες με άποψη γύρω από τα κοινωνικά θέματα και την πολιτική που έχουν εμπειρίες και κοινωνική καταξίωση; (δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου) Αν θέλετε το πρώτο πείτε το μας να το ξέρουμε να μην ξανά ασχοληθούμε γιατί δεν έχει και νόημα στο κάτω κάτω.
Εγώ μια πρόταση έκανα να μπει μια δημοσκόπηση στο site που στο κάτω κάτω καλό θα κάνει και στο φόρουμ και όχι κακό. Αν όμως δε θέλετε δεν πειράζει.
Υπενθυμίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ιδιώτες αυτούς που δεν ασχολούνταν με τα κοινά δηλαδή ηλίθιους – idiot.
quote:
Και ‘συ δηλαδή τι προτιμάς κοριτσάκια να ασχολούνται με καλικάτζαρους νεράιδες δράκους βρυλ και ξωτικά ή προσωπικότητες με άποψη γύρω από τα κοινωνικά θέματα και την πολιτική που έχουν εμπειρίες και κοινωνική καταξίωση;
quote:
Υπενθυμίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ιδιώτες αυτούς που δεν ασχολούνταν με τα κοινά δηλαδή ηλίθιους – idiot.
Βέβαια,
ως "κοριτσάκι" κι εγώ, ίσως δεν δικαιούμαι να μιλήσω...
Αν ωστόσο εσύ επιθυμείς να εισακουστείς, βρες έναν λίγο καλύτερο τρόπο.![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!