ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μεταθανάτια Ζωή (ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μεταθανάτια Ζωή (ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

WWalker35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/02/2016, 15:07:32
quote:

quote:
Συμφωνώ κάπως με αυτά που λέτε, απλά προσέξτε μη πέσετε στην παγίδα της Κρισναμουρτικής λοβοτομής.

Το να πεσει κανεις σε οποιαδηποτε παγιδα ,να μπει σε οποιοδηποτε ματριξ ,ειναι δικαιολογημενο
Ακομα και να πεφτει και να ξαναπεφτει ,και αυτο δικαιολογημενο ειναι
Ας μην ξεχναμε οτι το ματριξ υπαρχει γιατι υποστηριζεται απο την δικη μας ατελη λειτουργια
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΡΙΞ ,ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟς ΜΑς Ο ΕΑΥΤΟΣ
Η ροη της υπαρξης μας ,μας στελνει κατευθειαν στην αγκαλια του ματριξ
Οπουδηποτε και να κολησει ,οποιοδηποτε μερος της νοητικης μου λειτουργιας ......ειναι ματριξ
Ειμαστε φτιαγμανοι για αυτο ,και κανεις και τιποτα δενη ειναι κατακριτεος
Τωρα ....υπαρχει η δυνατοτητα μεσω μελετης κλπ κλπ κλπ να καταλαβουμε κατι ,και ισως να μπορουμε να αντιλαμβανομαστε την κατασταση που ζουμε

ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΤΡΙΞ.Η ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΩΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΥΑΤΟΣ .
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΥΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΑΤΌ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΔΕΩΝ .ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΠΟΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΚΡΗ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΒΙΒΛΟΥΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ.

ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ 100% ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!! ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΙΔΕΕΣ,ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ,ΙΕΡΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΕΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΘΕΟΥΣ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ,ΦΟΡΟΥΣ,ΓΚΟΥΡΟΥ,ΜΑΣΤΕΡΣ,ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.
ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ?

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.

25/02/2016, 15:19:23
panosfromlydian_the_real_deal

Κατ'αρχήν γράφε με πεζούς χαρακτήρες, τα κεφαλαία σημαίνουν οτι φωνάζουμε...
και δεν μας αρέσουν καθόλου οι φωνακλάδες!

Επίσης, δείξε μεγαλύτερη προσοχή αυτή τη φορά,
σε αντίθετη περίπτωση ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί (ξανά) χωρίς άλλη προειδοποίηση.

25/02/2016, 15:26:56
quote:

ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ 100% ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ειδικά εσύ panosfromlydian, είσαι φτιαγμένος για να πετάς!

25/02/2016, 15:32:41
quote:
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΙΡΒΑΝΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΕΝΟΙ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ .ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!
ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙΔ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.

Σιγουρα Πανο απο τα ονειρα μπορει κανεις να μαθει
Αυτο ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο
Ομως η μαθηση ερχεται μεσα απο την ερευνα της ζωης μας
Αυτη την στιγμη βεβαια περιγραφω την δικη μου αποψη
Ολη η γνωση που εχω αποκτησει προερχεται απο ερευνες
Η οποια για να μην παρεξηγηθω κιολας(επειδη παρακολουθουμαστε και απο τα ανωτατα κλιμακια της KGB...μππεεεε... )ειναι μικρη
Εγω σου ευχομαι απο την ψυχη μου ο δρομος που βρισκεις η που εχεις βρει να ειναι ο σωστος και πληρης
Προσεξε ομως γιατι οταν πιστευουμε οτι γνωριζουμε η οτι εχουμε βρει τοτε ησυχαζουμε και επαφιομαστε οτι γνωριζουμε

ΧΜΜΜΜ ΓΑΚ ΚΡΑΞΞΞ

25/02/2016, 15:43:21
quote:
Ειδικά εσύ panosfromlydian, είσαι φτιαγμένος για να πετάς!

Ακομα και ετσι να ειναι ,οπως τα λες ,πρεπει ολοι να περασουμε απο τα διαφορα σταδια

ΧΜΜΜΜ ΓΑΚ ΚΡΑΞΞΞ

25/02/2016, 15:45:37
Αρε Μυθηρουσκα.ι.α και που εισαι!!!!!!

Λετε ρε παιδια να σκασει μυγτη απο πουθενα ;;;

ΧΜΜΜΜ ΓΑΚ ΚΡΑΞΞΞ

25/02/2016, 15:51:28
Νοιώθεις μόνος, έ?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

25/02/2016, 16:03:37
quote:
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ....

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!

Πάνο τι εννοείς όταν λές "όνειρα";

Edited by - Πύρινος on 25/02/2016 16:06:23

25/02/2016, 16:08:04
quote:
Αρε Μυθηρουσκα.ι.α και που εισαι!!!!!!

Λετε ρε παιδια να σκασει μυτη απο πουθενα ;;;

Αν σκάσει πάντως δε θα κρύβεται
Είναι πολύ ψηλά αυτή η μύτη για να κρυφτεί
25/02/2016, 16:38:34
quote:

panosfromlydian_the_real_deal

Κατ'αρχήν γράφε με πεζούς χαρακτήρες, τα κεφαλαία σημαίνουν οτι φωνάζουμε...
και δεν μας αρέσουν καθόλου οι φωνακλάδες!

Επίσης, δείξε μεγαλύτερη προσοχή αυτή τη φορά,
σε αντίθετη περίπτωση ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί (ξανά) χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Είσαι ελεύθερος να είσαι υπέροχος αυτή τη φορά .
Αλλά ότι και να κάνεις επιλογή σου είναι με βάση την εικόνα που πιστεύεις πως ΠΡΕΠΕΙ να έχει ένα φορουμ.(=περιορισμος που αποδεχεσαι για τον ευατό σου.)
Εγώ λέω η ζωή είναι μεγαλύτερη απο το να κρατάμε τύπους στα φόρουμ και ας αφήσουμε τους πάντες να έιναι όπως θέλουν και να γράφουν όπως θέλουν.
Μπορείς να το δοκιμάσεις.Θα φοβηθείς λίγο αλλά μπορείς να δεις ότι μόνο στο μυαλό σου ήταν.

<3

25/02/2016, 16:43:55
quote:

Εγω σου ευχομαι απο την ψυχη μου ο δρομος που βρισκεις η που εχεις βρει να ειναι ο σωστος και πληρης
Προσεξε ομως γιατι οταν πιστευουμε οτι γνωριζουμε η οτι εχουμε βρει τοτε ησυχαζουμε και επαφιομαστε οτι γνωριζουμε

Δεν ακολουθώ μονοπάτια.Αφήνω τη ζωή να μου δείξει.Και αυτά που λέω δεν περιορίζουν κανένα.Το αντίθετο παρουσιάζω το προφανές που υπάρχει γύρω μας:υποταγή σε κάθε έννοια και σύστημα .Και λέω υπάρει ζωή πέρα από αυτα.

Το δρόμο εσύ τον φτιάχνεις.Δεν υπάρχει εκ τον προτερων.ΑΛλά σου λένε πωςς υπαρχειγια να τον ακολουθεις ,για να είσαι ακόλουθος.Κερδίζεις το δρόμο εσύ ο ίδιος.
Το Είναι σου προσανατολίζεται με το νόημα που βλέπεις στη ζωή σου!
Επέλεξε την περιπέτεια σου όπως θες!Επιλέγω ελευθερία απο κάθε κατασκευασμένη πραγματικότητα που με υποδουλώνει!
Κοίτα τη φύση και τα πουλιά.Όλα είναι αναφορές στο ότι η ζωή είναι παιχνίδι και έκφραση!Πέρα απο περιοριστικά συστήματα!

ΗΧΩΜέλος
25/02/2016, 17:05:56
Panos με δύο κουβέντες απλές, τέρμα ο πολιτισμός? Όλοι επάνω στα δέντρα ξανά? Μιας και είμαστε πουλιά?

Βρε εσείς ας βρεθεί κάποιος εθελοντής να μου πει τι θέλει να πει το παλικάρι.

25/02/2016, 17:16:07
quote:
Αν σκάσει πάντως δε θα κρύβεται
Είναι πολύ ψηλά αυτή η μύτη για να κρυφτεί

Ενα δικιο το εχεις ....εδω που τα λεμε

ΧΜΜΜΜ ΓΑΚ ΚΡΑΞΞΞ

25/02/2016, 17:22:13
quote:
Το αντίθετο παρουσιάζω το προφανές που υπάρχει γύρω μας:υποταγή σε κάθε έννοια και σύστημα .Και λέω υπάρει ζωή πέρα από αυτα.

Υπαρχει γυρω μας αλλα κυριως υπαρχει μεσα μας
Γενικα ομως συμφωνω με την ταση σου για ανεξαετητοποιηση απο ολους και ολα
Δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο

ΧΜΜΜΜ ΓΑΚ ΚΡΑΞΞΞ

25/02/2016, 17:25:23
quote:

Panos με δύο κουβέντες απλές, τέρμα ο πολιτισμός? Όλοι επάνω στα δέντρα ξανά? Μιας και είμαστε πουλιά?

Βρε εσείς ας βρεθεί κάποιος εθελοντής να μου πει τι θέλει να πει το παλικάρι.

Το πιθανότερο να είσαι γυναίκα,γιατί προς το παρόν κυριως αυτές μπορούν να δουν μέσα απο λέξεις και συστήματα.Είναι προνόμιο αλλά παντοτε το αφήνουν στην άκρη και δεν εμπιστευονται τη διαισθηση τους!
Την πατάνε επίσης και γίνονται ακόλουθοι στα συστήματα των ανδρών πολλές φορές και στις όμορφες λέξεις τους!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ! Θέλεις να σου βάλω περιορισμούς;Γιατί τους αναζητάς;Πάρε το ρίσκο να δεις πέρα απο πλαίσια!
Μολις κατανοήσεις τη μεγαλύτερη εικόν των πραγμάτων θα μπορείς να δράσεις μέσα στον πολιτισμό ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ.
Γιατί τότε έχεις ΕΠΙΓΝΩΣΗ του τι κάνεις ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.